Olenko miesvihaaja?

miesvihaajako

Olenko miesvihaaja koska en hyväksy aborttia vaikka mieheni yrittää painostaa minut aborttiin? En ole lainkaan samaa mieltä tästä asiasta, minusta abortti on väärin. Mutta olenko miesvihaaja koska en hyväksy mieheni mielipiteitä tässä asiassa? Onhan mieheni mies. Joten jos en tee kuten mieheni sanoo, olen siis miesvihaaja? Niinkö se on? Riittääkö erimieltä oleminen miesvihaajan määritelmän ansaitsemiseen tai sen ettei suostu miesten painostukseen? Entä kun minut raiskattiin 13-vuotiaana. Vanhempani tekivät asiasta rikosilmoituksen. Olemmeko miesvihaajia koska mies juuri raiskasi minut ja mies vaatii nyt aborttiakin ja me saatoimme raiskaajan oikeuden eteen teostaan? Jos vihaa yhtä miestä, esim. Hitleriä ja hänen tekojaan niin tarkoittaako se että vihaa kaikkia miehiä? Entä jos antaa ilmi jonkun uskovaisen miehen lapsen hyväksikäytöstä niin on ko se tähän mieheen kohdistettua vihaa?

9

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tässähän se kirjoitus on, vaikka joku väitti että on poistettu. Prk. Tottakai sitä on suurta vihaa jos ei ole alamainen miehelleen, sehän lukee jo luomisjärjestyksessä että vaimon tulee olla kuuliainen tehdä kuten mies tahtoo. Vaikka sitten abortin. Jos ei aio tehdä vaikka mies tahtoo niin mikä sitten on? Nainen kun tekee jotain, niin aina joku valittaa.

    • Oman kehon itsemääräämisoikeus ei ole mitään vihaa. Vaatimukset toisen henkilön itsemääräämisoikeuden poistamiseen taas taitaa olla.

    • Mielenkiintoinen poisto.

      Kerroin aloittajalle, ettei omasta kehosta päättäminen ole vihaa, mutta jos haluaa kieltää muilta omasta kehosta päättämisen, se ehkä on vihaa.

      No joku abortinvastustaja halusi poistaa noinkin radikaalin mielipiteen.

      Entä jos abortinvastustajilta kiellettäisiin oikeus päättää omasta kropastaan?

      • Entä miten se toimisi?

        Ekana tulee mieleen pakkosterilisaatio. Sitä on kai tehty vangeille, mutta muuten miehille vähemmän. Naisille aikanaan aika laajamittaisesti. Ja aina päättäjinä ovat olleet miehet. Kuten myös pakkoaborteissa, pakkosynnytyksessä ja pakkoadobtoinneissakin.
        Onneksi tuo ei ole juurikaan nykyaikaa Suomessa. Pelkään silti että sitä tapahtuu liiankin paljon.

        Toiseksi lahkojengeissä johtajat (jotka ovat yllättäen miehiä) voitaisiin velvoittaa noudattamaan ihan Suomen lakia (joka lienee mahdotonta, koska ylpeys ja mieskavereiden suojelu).

        En tiedä miten tämä toimii Suomessa nykyään, mutta jotenkin pitäisi saada estettyä se, ettei naisen pidä pakkosynnyttään eikä toisaalta pidä tehdä pakkoaborttia, eikä etenkään pakkosynnyttää ja antaa lapsensa pois. Se on ehkä kaikkein pahinta.

        t: feministisuvakkimies


      • Sinä kielilläkirjoittava kaatumaseuralainen lajitoverini: mielelläni lukisin kommenttisi. mutta botti kai poistaa ei-suomenkieliset tekstit. Tai sit ne oli solvausta.

        Kirjoita korrektia suomea, niin voin ehkä lukea vastaukseksi.


    • Niin se on, että on sama mitä nainen tekee, niin se ei osaa miellytä tai joku paheksuu. Jos nainen tekee kuten itse haluaa ja tuntee itselleen sopivaksi, hän on aina ehdottomasti "itsekäs". Minusta naiset on kautta aikain opetettu ajattelemaan kaikkia muita, ja viimeiseksi vasta itseään jos enää muita etusijalla olevia ei ole paikalla. Miksikähän näin on? Miksi mies saa ajatella vain itseään ja omaa mukavuuttaan? Miksi naisen pitää olla toisten käyttöön ja hyvinvoinnin takaamiseen valjastettu hyötyeläin? Tämä tulee esille varsinkin aborttiasenteita miettiessä. Jos nainen haluaa abortin, hän on itsekäs mutta miestä ei lainkaan moitita, vaikka abortti olisi yhteinen päätös. Joidenkin abortinvastustajien mielessä saattaa nainen esiintyä olentona, joka haluaa jatkuvasti lisääntyä, ja jos ei halua hän on demoni, itsekäs, aborttiväkeä, ja ties mikä nisti.

    • Anonyymi

      Kyllä olet sillä nainen luotiin kylkiluusta jolloin hänelle ei oikeutettu omia aivoja. Jos naisella olisi aivot tai hän tarvisi niitä se lukisi Raamatussa, bioloogistieteellisessä empiriaa koskevassa fakta teoksessa.

      Terveisin minä.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1605
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1086
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      837
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe