Olenko miesvihaaja?

miesvihaajako

Olenko miesvihaaja koska en hyväksy aborttia vaikka mieheni yrittää painostaa minut aborttiin? En ole lainkaan samaa mieltä tästä asiasta, minusta abortti on väärin. Mutta olenko miesvihaaja koska en hyväksy mieheni mielipiteitä tässä asiassa? Onhan mieheni mies. Joten jos en tee kuten mieheni sanoo, olen siis miesvihaaja? Niinkö se on? Riittääkö erimieltä oleminen miesvihaajan määritelmän ansaitsemiseen tai sen ettei suostu miesten painostukseen? Entä kun minut raiskattiin 13-vuotiaana. Vanhempani tekivät asiasta rikosilmoituksen. Olemmeko miesvihaajia koska mies juuri raiskasi minut ja mies vaatii nyt aborttiakin ja me saatoimme raiskaajan oikeuden eteen teostaan? Jos vihaa yhtä miestä, esim. Hitleriä ja hänen tekojaan niin tarkoittaako se että vihaa kaikkia miehiä? Entä jos antaa ilmi jonkun uskovaisen miehen lapsen hyväksikäytöstä niin on ko se tähän mieheen kohdistettua vihaa?

9

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tässähän se kirjoitus on, vaikka joku väitti että on poistettu. Prk. Tottakai sitä on suurta vihaa jos ei ole alamainen miehelleen, sehän lukee jo luomisjärjestyksessä että vaimon tulee olla kuuliainen tehdä kuten mies tahtoo. Vaikka sitten abortin. Jos ei aio tehdä vaikka mies tahtoo niin mikä sitten on? Nainen kun tekee jotain, niin aina joku valittaa.

    • Oman kehon itsemääräämisoikeus ei ole mitään vihaa. Vaatimukset toisen henkilön itsemääräämisoikeuden poistamiseen taas taitaa olla.

    • Mielenkiintoinen poisto.

      Kerroin aloittajalle, ettei omasta kehosta päättäminen ole vihaa, mutta jos haluaa kieltää muilta omasta kehosta päättämisen, se ehkä on vihaa.

      No joku abortinvastustaja halusi poistaa noinkin radikaalin mielipiteen.

      Entä jos abortinvastustajilta kiellettäisiin oikeus päättää omasta kropastaan?

      • Entä miten se toimisi?

        Ekana tulee mieleen pakkosterilisaatio. Sitä on kai tehty vangeille, mutta muuten miehille vähemmän. Naisille aikanaan aika laajamittaisesti. Ja aina päättäjinä ovat olleet miehet. Kuten myös pakkoaborteissa, pakkosynnytyksessä ja pakkoadobtoinneissakin.
        Onneksi tuo ei ole juurikaan nykyaikaa Suomessa. Pelkään silti että sitä tapahtuu liiankin paljon.

        Toiseksi lahkojengeissä johtajat (jotka ovat yllättäen miehiä) voitaisiin velvoittaa noudattamaan ihan Suomen lakia (joka lienee mahdotonta, koska ylpeys ja mieskavereiden suojelu).

        En tiedä miten tämä toimii Suomessa nykyään, mutta jotenkin pitäisi saada estettyä se, ettei naisen pidä pakkosynnyttään eikä toisaalta pidä tehdä pakkoaborttia, eikä etenkään pakkosynnyttää ja antaa lapsensa pois. Se on ehkä kaikkein pahinta.

        t: feministisuvakkimies


      • Sinä kielilläkirjoittava kaatumaseuralainen lajitoverini: mielelläni lukisin kommenttisi. mutta botti kai poistaa ei-suomenkieliset tekstit. Tai sit ne oli solvausta.

        Kirjoita korrektia suomea, niin voin ehkä lukea vastaukseksi.


    • Niin se on, että on sama mitä nainen tekee, niin se ei osaa miellytä tai joku paheksuu. Jos nainen tekee kuten itse haluaa ja tuntee itselleen sopivaksi, hän on aina ehdottomasti "itsekäs". Minusta naiset on kautta aikain opetettu ajattelemaan kaikkia muita, ja viimeiseksi vasta itseään jos enää muita etusijalla olevia ei ole paikalla. Miksikähän näin on? Miksi mies saa ajatella vain itseään ja omaa mukavuuttaan? Miksi naisen pitää olla toisten käyttöön ja hyvinvoinnin takaamiseen valjastettu hyötyeläin? Tämä tulee esille varsinkin aborttiasenteita miettiessä. Jos nainen haluaa abortin, hän on itsekäs mutta miestä ei lainkaan moitita, vaikka abortti olisi yhteinen päätös. Joidenkin abortinvastustajien mielessä saattaa nainen esiintyä olentona, joka haluaa jatkuvasti lisääntyä, ja jos ei halua hän on demoni, itsekäs, aborttiväkeä, ja ties mikä nisti.

    • Anonyymi

      Kyllä olet sillä nainen luotiin kylkiluusta jolloin hänelle ei oikeutettu omia aivoja. Jos naisella olisi aivot tai hän tarvisi niitä se lukisi Raamatussa, bioloogistieteellisessä empiriaa koskevassa fakta teoksessa.

      Terveisin minä.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe