Olenko miesvihaaja?

miesvihaajako

Olenko miesvihaaja koska en hyväksy aborttia vaikka mieheni yrittää painostaa minut aborttiin? En ole lainkaan samaa mieltä tästä asiasta, minusta abortti on väärin. Mutta olenko miesvihaaja koska en hyväksy mieheni mielipiteitä tässä asiassa? Onhan mieheni mies. Joten jos en tee kuten mieheni sanoo, olen siis miesvihaaja? Niinkö se on? Riittääkö erimieltä oleminen miesvihaajan määritelmän ansaitsemiseen tai sen ettei suostu miesten painostukseen? Entä kun minut raiskattiin 13-vuotiaana. Vanhempani tekivät asiasta rikosilmoituksen. Olemmeko miesvihaajia koska mies juuri raiskasi minut ja mies vaatii nyt aborttiakin ja me saatoimme raiskaajan oikeuden eteen teostaan? Jos vihaa yhtä miestä, esim. Hitleriä ja hänen tekojaan niin tarkoittaako se että vihaa kaikkia miehiä? Entä jos antaa ilmi jonkun uskovaisen miehen lapsen hyväksikäytöstä niin on ko se tähän mieheen kohdistettua vihaa?

9

137

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tässähän se kirjoitus on, vaikka joku väitti että on poistettu. Prk. Tottakai sitä on suurta vihaa jos ei ole alamainen miehelleen, sehän lukee jo luomisjärjestyksessä että vaimon tulee olla kuuliainen tehdä kuten mies tahtoo. Vaikka sitten abortin. Jos ei aio tehdä vaikka mies tahtoo niin mikä sitten on? Nainen kun tekee jotain, niin aina joku valittaa.

  • Oman kehon itsemääräämisoikeus ei ole mitään vihaa. Vaatimukset toisen henkilön itsemääräämisoikeuden poistamiseen taas taitaa olla.

  • Mielenkiintoinen poisto.

   Kerroin aloittajalle, ettei omasta kehosta päättäminen ole vihaa, mutta jos haluaa kieltää muilta omasta kehosta päättämisen, se ehkä on vihaa.

   No joku abortinvastustaja halusi poistaa noinkin radikaalin mielipiteen.

   Entä jos abortinvastustajilta kiellettäisiin oikeus päättää omasta kropastaan?

   • Entä miten se toimisi?

    Ekana tulee mieleen pakkosterilisaatio. Sitä on kai tehty vangeille, mutta muuten miehille vähemmän. Naisille aikanaan aika laajamittaisesti. Ja aina päättäjinä ovat olleet miehet. Kuten myös pakkoaborteissa, pakkosynnytyksessä ja pakkoadobtoinneissakin.
    Onneksi tuo ei ole juurikaan nykyaikaa Suomessa. Pelkään silti että sitä tapahtuu liiankin paljon.

    Toiseksi lahkojengeissä johtajat (jotka ovat yllättäen miehiä) voitaisiin velvoittaa noudattamaan ihan Suomen lakia (joka lienee mahdotonta, koska ylpeys ja mieskavereiden suojelu).

    En tiedä miten tämä toimii Suomessa nykyään, mutta jotenkin pitäisi saada estettyä se, ettei naisen pidä pakkosynnyttään eikä toisaalta pidä tehdä pakkoaborttia, eikä etenkään pakkosynnyttää ja antaa lapsensa pois. Se on ehkä kaikkein pahinta.

    t: feministisuvakkimies


   • Sinä kielilläkirjoittava kaatumaseuralainen lajitoverini: mielelläni lukisin kommenttisi. mutta botti kai poistaa ei-suomenkieliset tekstit. Tai sit ne oli solvausta.

    Kirjoita korrektia suomea, niin voin ehkä lukea vastaukseksi.


  • Niin se on, että on sama mitä nainen tekee, niin se ei osaa miellytä tai joku paheksuu. Jos nainen tekee kuten itse haluaa ja tuntee itselleen sopivaksi, hän on aina ehdottomasti "itsekäs". Minusta naiset on kautta aikain opetettu ajattelemaan kaikkia muita, ja viimeiseksi vasta itseään jos enää muita etusijalla olevia ei ole paikalla. Miksikähän näin on? Miksi mies saa ajatella vain itseään ja omaa mukavuuttaan? Miksi naisen pitää olla toisten käyttöön ja hyvinvoinnin takaamiseen valjastettu hyötyeläin? Tämä tulee esille varsinkin aborttiasenteita miettiessä. Jos nainen haluaa abortin, hän on itsekäs mutta miestä ei lainkaan moitita, vaikka abortti olisi yhteinen päätös. Joidenkin abortinvastustajien mielessä saattaa nainen esiintyä olentona, joka haluaa jatkuvasti lisääntyä, ja jos ei halua hän on demoni, itsekäs, aborttiväkeä, ja ties mikä nisti.

  • Anonyymi

   Kyllä olet sillä nainen luotiin kylkiluusta jolloin hänelle ei oikeutettu omia aivoja. Jos naisella olisi aivot tai hän tarvisi niitä se lukisi Raamatussa, bioloogistieteellisessä empiriaa koskevassa fakta teoksessa.

   Terveisin minä.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   330
   2753
  2. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   14
   1907
  3. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   1863
  4. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   117
   1668
  5. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   341
   1579
  6. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   1332
  7. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   116
   1260
  8. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   263
   1187
  9. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   236
   1013
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   229
   879
  Aihe