Aihe

Exraitis pilaa kaikki ketjut

jankkausallergia

Ei täällä kannata kysyä mitään eikä viritellä järkeviä keskusteluja, koska yksi dokaamiseen pakkomielteisesti suhtautuva häirikkö haluaa kaiken huomion itseensä. Koska kukaan ei jaksa kommentoida hänen aloittamiaan ketjuja, hän siirtyy pommittamaan kaikki muut ketjut. Hän ei selvästi omaa normaaleja sosiaalisia taitoja ja taitaa olla ressukka ilman tämän palstan ulkopuolista elämää. Hän tuntuu saavan sairasta nautintoa jankkaamalla samaa asiaa päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen. Jos siis olet huolissasi omasta tai rakkaan juomisesta tms, ei kannata käyttää tätä palstaa vertaistuen ja neuvojen hankkimiseen.

Toinen vastaava tapaus on löylykauhasta jankkaava häirikkö.

Ylläpito voisi vihdoin herätä ja bännätä nämä kaksi, koska ainakin täältä alkoholismi-osiosta kaikkoavat kaikki keskustelijat. Suomi24-palstan mainostulot tippuvat tällaisten häiriköiden takia. Joten herätys!

5

172

  Vastaukset

  • Voi kuule, Suomi24 ylläpidolla on ihan oma jumala. Ei heitä järkisyyt saa tekemään mitään.
   Itse kritisoin aikoinani palstan sheriffiä nimeltä "Raitis", joka oli hyvin usein melko pihalla. Ja kun kerroin hänelle, että myös Suomi24:n ylläpidossa on noin 10% alkoholisteja, niin minulle mätkäistiin viikon mittainen kirjoituskielto :D

   • Mihinkähän se Raitis lopulta hävisi? Ainakin loppua kohden keskittyi vain poistamaan viestejä ja itse asiassa sen sekopään takia porukka kaikkosi palstalta.


  • No joo. Muutama vuosi sitten kun itsekin alkoholisoituneena tänne kirjoittelin useinkin, oli vain yksi alkoholipalsta. Todellinen törkyformaatti jossa mellastivat kaikenmaailman löylykauhamiehet, sekä nuoret" lääkärit" ohjeineen. Ripulipaska lensi jne.

   Sitten palsta jaettiin alkoholi/ alkoholismi. Alkuun alkoholismista saattoikin käydä suht. asiallista keskustelua. En ole pitkään aikaan seurannut, mikä tilanne on nyt. Täytynee kahlailla vähän läpi juttuja.

   Yleisesti ottaen alkoholismi on niin vakava sairaus kaikkine oheisvaikutuksineen että vakavasti otettava keskustelu olisi mahdollistettava niille joille se on jopa elintärkeää.

   Älkääkä kehuko nyt sitä AA-ta tai A-klinikoita sun muita puolivirallisia väyliä. Hyviä kaikki,koettu on, mutta meitä on paljon niitä ei vielä katuojassa kaiken menettäneitä, jotka tiedostamme vakavan ongelmamme, mutta haluamme keskustella siitä asiallisesti keskenämme ilman jatkuvaa syyttelyä tai täysin epäasiallista dissaamista. Kiitos.

   • Keskustelkaa vaan, ja keskustelkaa hyvinkin asiallisesti. Mutta se nyt vain vaikuttaa yritykseltä keksiä pyörä taas uudestaan.
    Kun juova alkoholisti haluaa vain keskustella "pikku ongelmastaan", on kyseessä aina itsekusetus, yritys saada juominen tuntumaan uudestaan kivalta. Mutta ei se ala tuntumaan uudestaan kivalta, ja niin juominen jatkuu ja lisääntyy. Täytyy avata yhä uusia pulloja, josko se mielihyvä löytyisi juuri siitä pullosta. Ja niin ongelmat ja juomisen seurakset vaan pahenevat.

    Se että tiedostaa oman ongelmansa, on ihan hyvä alku, mutta siitä on vielä helvetin pitkä matka siihen hetkeen, että jotain todella tapahtuu ongelman ratkaisemiseksi. Ja se hetki, se askel on asia jota juova alkoholisti pelkää eniten elämässään.
    Toivottaisin sinulle onnea, jaksamista, voimia ja vaikka jaksuhaleja, mutta kun tiedän ettei niistä ole mitään hyötyä sinulle.


  • Turpa kiinni pottunokka.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   10097
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   285
   5209
  3. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   94
   3217
  4. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   67
   3166
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   1499