Marja-Leena "Malla"Meriläinen

MISSÄHÄNON

Minfossa kritiikkiä pollisia kohtaan tämän naisen katoamistapauksen tiimoilta.
Meriläinen katosi siis Turussa Elokuun alussa 2018. Erikoistuntomerkkeinä suuret perhostatuoinnit.
Miesystävä(jälleen kerran!) oli viimeinen,kuka näki ennen katoamista,mutta polisia ei kiinnosta,tutkia koska nainen on tietnkin poliisin mielestä vaan jossakin ryyppyreissulla.
Sanna Pölösen katoamista alettiin HETI tutkia HENKIRIKOKSENA,koska TUNNOLLISEN/KUNNOLLISEN naisen katoamiselle ei mitään muuta järjellistä syytä.
Olisihan Pölönenkin voinut ottaa vaan omaa lomaa ja kadota vapaaasta tahdosta.
Tällästä se on;vähäisten resurssien prioirisointi. Paljon aikaa mennyt hukkaan,tätä naista ei välttämättö löydetä koskaan,mitähän poliisi sitten selittäisi tämän naisen lapsille.Sori,mutta piti säästellä resurseja -ja teidän äiti jäi mappi Ö:hön.

18

1283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MISSÄHÄNON

      Marja-Leena Meriläisestä ei ole ollut mitään vihjeitä. Värikkäät vaatteet,huomiota herättävät tatuoinnit ja punaiset hiukset,luulisi että olisi havaintoja.Tai ehkä ihmiset eivät vaan välitä.

      • MISSÄHÄNON

        Nimi on siis Marja-Liisa eikä Marja-Leena.Kuultiinko naapureita edes,Malla katosi kerrostalo alueelta.


      • MISSÄHÄNON

        Mitään ei ole kuulunut,poliisin tiedottaminen onnetonta.Lounais-suomen poliisi antoi ekan tiedotteen 2vko:a naisen katoamisesta.Sen jälkeen ei mitään.
        Tämäkin tapaus haiskahtaa ja pahasti,mutta kun kyseessä on mahdollisesti halu jatkaa juhlimista muualla ja kadonnut on yli 40v-niin poliisi voi huolella siirtää Marja-Liisankin mappi Ö:n. Huomioitavaa on, että Minna Suomisen tapauksessa poliisi käski omaisia odottaa 2vko:a,vaikka naisen kaikki tavarat olivat jääneen asuntoon. Kuka lähtee ns.vapaasta tahdosta ilman rahaa-kännykkää ym?


      • 4fewfe
        MISSÄHÄNON kirjoitti:

        Mitään ei ole kuulunut,poliisin tiedottaminen onnetonta.Lounais-suomen poliisi antoi ekan tiedotteen 2vko:a naisen katoamisesta.Sen jälkeen ei mitään.
        Tämäkin tapaus haiskahtaa ja pahasti,mutta kun kyseessä on mahdollisesti halu jatkaa juhlimista muualla ja kadonnut on yli 40v-niin poliisi voi huolella siirtää Marja-Liisankin mappi Ö:n. Huomioitavaa on, että Minna Suomisen tapauksessa poliisi käski omaisia odottaa 2vko:a,vaikka naisen kaikki tavarat olivat jääneen asuntoon. Kuka lähtee ns.vapaasta tahdosta ilman rahaa-kännykkää ym?

        Miksi ihmeessä poliisin pitäisi sinua tai ketään muutakaan tiedotella katoamistutkimuksista? Miten asia kuuluu sinulle?


      • MISSÄHÄNON

        No poliisi itse pyyttä apua,niin olisihan se kohtuullista edes kertoa että on löytynyt. Sitäpaitsi yhtymäkohtia Minna Suomisen tapaukseen on jotain.
        Ei tarvii sitten poliisin pyytää kansalaisilta havointoja mistään jos ei voi edes yhtä lausetta kirjoittaa."kadonnut löytyi kuolleena.piste." Mitä poliisi sitten toitottaa tämän Lohjan Minnan tapauksessa kansalaisilta havaintoja jos vaikka oli pelkkä onnettomuus? Tuollainen vaan lietsoo huhuja ja siirtää epäilysksiä kenties täysin viattomaan miesystävään.
        Marja-Liisa ehti olla kateissa 2vko:a ennenkuin tuli ensimmäinen tiedote,jossa
        PYYDETTIIN HAVAINTOJA tän naisen liikkeistä.
        Katoamistapaukset kuuluvat KAIKELLE KANSALLE jos poliisi kerta pyytää havaintoja kadonneesta.
        Kuullostat katkeroituneelta,etkö saanut tunnuksia Minfoon tai pituus riittänyt poliisikouluun?


      • MISSÄHÄNON
        4fewfe kirjoitti:

        Miksi ihmeessä poliisin pitäisi sinua tai ketään muutakaan tiedotella katoamistutkimuksista? Miten asia kuuluu sinulle?

        Unohdan yhden asian.sen miten TOSISSAAN poliisi ottaa kunkin kadonneen naisen tapauksen hoitaakseen. Viimeisenä Birgitta Silander-miksi odotettiin 2vko:a,että valvontakameranauhat ehtivät tuhoutua,ennenkuin Silanderin katoamista aloitettiin edes kunnolla tutkia.
        Kyllä "Neloja" aletaan etsimään HETI.
        Ei ole kansalaisten vika jos olet katkeroitunut ja turhautunut työssäsi.
        Ja jos ei olisi Minfoa,Hejackia saati tätä rakasta Suomi24kadonneet palstaa,niin kukaan ei omaisia lukuunottamatta pitäisisi kadonneiden puolia.
        Moni katoaa ns.vapaasta tahdosta-mutta mitä sitten? Ei se ole mikään tekosyy odottaa 10v,ennenkuin katoamistapaus muuttuu henkirikostutkinnaksi.
        Resurssipula-henkilöstöpula tsm. Kansalaisten puolelta myös tietämättömyys poliisin työstä.


    • ssilmikko_

      Aika paljon huhut kertoneet eri palstoilla, että ainakin alkoholia käytti paljon. Olikohan muita päihteitä mukana vai ei?!
      Kyllä vaikuttaa, että joko kadonnut omasta halustaan, tai sitten sen porukan, jossa viimeisen yönsä (oletetusti) viettänyt. Noilla Turun alueilla kai öisinkin liikkuu muitakin päihteitä käyttäjiä paljon, olisiko ollut mahdollisuutta tutustua, tai seuraan lyöttäytyä?!
      Juu, kyllähän kaikkien henki on yhtä arvokas. Mutta joillakin vaan on helpommassa ne hetket, kun sen arvokkaan henkikullan voi menettää, ja siksi sitäkautta myös tapaus voi olla vaikea aloittaa.
      Tämä voisi olla tapaus jossa löytyy lähimetsistä vuoden sisällä. Tai sitten vesistöistä. Toki paremminkin voi olla piiloitettuna, jos on vähänkään suunnitelmallisuutta takana. Paljonkohan käteistä oli mukana?!

      • MISSÄHÄNON

        Turun Runosmäellä katosi Jonna Jokiranta 2009-voi olla myös Marja-Liisan kohtalo,jos on kadonnut omasta halustaan;lähtenyt riidan seurauksena hortoilemaan.Kerrostalo asunnosta voi poistua myös aika ääneti,ei kai niitä kaikkia kolahduksia edes kuule,saati nihin kiinnitä huomiota. Elokuun alun ilta on ollut vielä lämmin,mutta jos olisi halunnut jatkaa juhlimista muualla,olisi kai ottanut rahaa,kännykän,mutta ne jäivät asuntoon(kuten Minna Suomisen tapauksessa)Käteistä saattoi olla mukana. Takkia ei ole välttämättä tarvittu,eikä vaatteita vaihtaa. Ja eivätkö kaikki menneet yhtä aikaa nukkumaan siellä kyläpaikassa,jos kerta miesystävä heräsi ja näki Marja-Liisan vierellään ja seuraavassa hetkessä nainen ei enää ollutkaan siinä? Ja miksi Marja-Liisa olisi vaan yöllä noussut ja lähtenyt jonnekkin,ellei ollut jonkinlaisessa psykoosissa tai todella vahvasti päihtynyt. Eli liian helpolla taas päästettiin kadonneeksi ilmoitetun naisen miesystävä.
        Pariskunnan kerrottiin olleen vierailulla sukulaisten/tuttavien luona. Aika laaja kokoonpano ollut tällä seurueella. Ei se miesystävä olisi ainakaan yksin pystynyt Marja-Liisaa hävittämään tai jos muut ovat olleet kovin iäkkäitä,niin on painostanut heidät auttamaan ruumiin hävittämisessä ja uhkaillut pysymään vaiti. Veneellä Rymättylän tai Paraisten kautta merellle. Jos Marja-Liisa on halunnut jatkaa iltaa muualla(vaikka lähipubissa) ja sitten menty johonkin asuntoon ja siellä on tapahtunut jotakin kohtalokasta, Kuten kävi Leena Pekkariselle. Myös hänethän ilmoitettiin ensin kadonneeksi.Eli aina ei miesystävä/aviomies ole syyllinen.


      • MISSÄHÄNON

        Entäpä jos Marja-Liisa ei koskaan Lahdesta poistunut,vaan miesystävä veikin sukulaisiin Turkuun uuden,mutta Marja-Liisan näköisen ja oloisen naisen.
        Ja Marja-Liisa surmattiinkin oikeasti jo Lahdessa ja nyt tämä "vale" Marja-Liisa katoaa tehtävän täytettyään ja ilmoitetaan kadonneeksi vaikka oikeasti menikin vaan kotiinsa. Ja oikea Marja-Liisa on kroppana jossakin huitsin nevadassa.


    • riinakke1

      Kaukaa tosiaan haettu moinen "kaksoisolentoteoria". Miksi kaksoisolentoa olisi pitänyt mukana raahata, kun helpompi vaan sanoa, että ei halunnut esimerkiksi mukaan lähteä, ja sitten ei muka enää mistään olisi ollut löydettävissä palattua?!
      Lisäksi jos seurua olisi moisesta kaksoisolennosta tiennyt, niin olisihan siitä joku muukin ulkopuolinen ehkä tiennyt, ja osannut tunnistaa, että henkilö olikin tämä toinen aika samannäköinen ...
      Eikä nämä seurueen muutenkaan moisiin lavastuksiin pystyisi, joku vakoojajuttu pitäisi silloin olla mukana vähintään, jotta moinen onnistuisi. Eli nämä teoriat on aika vinhaan mielikuvitusosastoa ...

      • MISSÄHÄNON

        Totta kai kaukaa haettua,mutta seuraavat kysymykset/seikat myös tukevat kaksoisolento teoriaa.
        1.Kuinka tuore suhde oli? 2. Kumman sukulaisten/tuttavien luona itseasiassa oltiin? 3.Jos nämä sukulaiset tsm. olivat iäkkkäitä ja tavanneet Marja-Liisan vain pari kertaa,niin kaksoisolento teoria saa vahvistusta. 4. Oliko jompikumpi (miesystävä tai Marja-Liisa)kotoisin Turun seudulta? Jujuhan on siinä,etteivät nämä muut olisi Marja-Liisaa kovin hyvin tunteneet ja kaksoisolento olisi mennyt läpi. Toisaalta miksi ihmeessä moinen vaiva? Jos Marja-Liisa olisi surmattu tän miesystävän toimesta,niin motiivi voisi olla raha=elatuksen päättyminen.
        Jos mies(tai nainen) haluaa naisystävästään eroon,niin kadonneeksi ilmoittaminenhan on kaikkein kätevin tapa.Kuinka monta naista Suomessa on ENSIN ilmoitettu KADONNEIKSI,mutta löytyvät sitten lopulta SURMATTUINA. Suomessa kun saa naisystävänsä/vaimonsa surmannut rauhassa huseerata seuraavat 10-15v,ennenkuin suomalainen poliisi ottaa kadonneen naisen tapauksen tosissaan ja sama pätee toisinaan myös miehiin(Jari Pesosen tapaus).
        Tämän Marja-Liisan miesystävän selitykset;heräsi ja nainen oli poissa?
        Voihan olla,että oikeasti kävikin niin, oliko Marja-Liisalla vaikka jokin lääkitys,joka olisi saanut yöllä hortoilemaan.


    • TäysinTietämätön

      Murha.infon mukaan löytynyt menehtyneenä.

    • MISSÄHÄNON

      No,niin oli,mistähän tuo tieto on tullut. Yksi lähde on varmaan tuon naisen lasten omat facebook sivut.

      • TäysinTietämätön

        Kyllä. Nyt näkyy kaikille!


      • MISSÄHÄNON

        Nyt ei enää toisen lapsen facebook-sivustolla lue,että äitinsä olisi löytynyt(kään)vaan olisi edelleen kadoksissa.


      • MISSÄHÄNON

        Mitä kautta tämä Marja-Liisan lapsi oli saanut tiedon äitinsä mahdollisesta löytymisestä? Tieto äitinsä löytymisestä on poistunut ja jäljellä on vaan katomisen uutisoinnin postaukset-sekä keskustelu.


      • MISSÄHÄNON

        Juuri näin.Hänhän postasi ensin että,äitinsä on löytynyt,mutta tieto tosiaan poistettu ja jäljellä on äitinsä katoamisen kesksutelu&uutispostaukset. Turussa on kuulemma jostain koulunpihalta löytynyt ruumis,ehkä se sekoitti lapsen ajatukset luulemaan että Marja-Liisa on löytynyt.


    • MISSÄHÄNON

      TÄLLEKKIN JUTULLE SAATIIN PÄÄTÖS. Marja-Liisa"Malla"meriläinen löytynyt menehtyneenä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe