Olenko seksuaalisesti epäkiinnostava

Kehtutar

Olen ollut saman ihmisen kanssa parisuhteessa jo miltei 20vuotta, käytännössä koko aikuisikäni. Seksiä on ollut aina hyvä määrä, orgasmia en ole eläissäni saanut saati suihinottoa tehnyt miehelle (hän ei pidä), minua hän on nuollut muutaman kerran. Olen alkanut miettiä kelpaisinko seksuaalisesti enää kellekään jos lähtisin. Ulkoisesti olen ikäisekseni (alta 40v) nuoren näköinen, treenaan itseäni ja vartaloni on hoikka. Tuntuu että tämän ikäisen naisen pitäisi osata jo kaikki ja minusta tuntuu etten osaa mitään, tuntuu että mun seksuaalista puolta ei oo koskaan kasteltu kunnolla et se puhkeis kukkaan. Nyt viimeisten kuukausien aikana olen alkanut pohtia seksiä paljon, katselen himokkaana vieraita miehiä, koskettelenkin itseäni, luen seksijuttuja, haaveilen kunnon saamisesta .
Mutta pelkään että se juna meni jo,että mua ei halua kukaan kun olen niin ,kokematon. Nussittu mua on varmaan useita satoja kertoja,mutta en ole niistä oikein irti saanut mitään.

11

929

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mekkkk

      Ei muuta kun paanalle kattomaan onko vietiä ja voit nyt viettää sen sinkkuajan mikä on jäänyt nuoruudessa tekemättä ja keratä kokemuksia.

    • AurinkoJaKuu

      Oletteko ajatelleet yhdessä miehesi kanssa alkaa yhdessä opettelemaan uutta? Kuulostaa, että olette jämähtäneet seksin saralla yksiin samoihin uriin.
      Miten teidän parisuhde muuten voi?

      Entä jos ostaisit itsellesi uudet, oikein kuumat alusasut. Jonkin peruukin? Sitten esim. Välineitä, leluja yms.. Josko tällä tavoin roolia vaihtamalla saisit innostettua miehestäsi pedon irti. Kokeilkaa uusia asentoja, pikaseksiä yllättäin eteisessä ennen vaikka lähtöä ruokakauppaan (muista ruokakauoassa kuiskata miehellesi, kuinka kiimanen tuhma olo on kun spermat valuu pikkareihin). Kehu häntä, kerro kuinka haluat höntä.. Kerro miten ja missä haluat häntä.

      Jos miehesi ei aiemmin ole pitänyt suihinotosta, ehdota että koleilette uudelleen, älä painosta kuitenkaan. Lähtekää yhdessä hakemaan tekniikkaa, josta hän ehkä pitäisi, pitkät nuolaisut, kevyt imaisu, kielen pyörittely terskan ympäri.. Ehkä hän innostuisi uudelleen. Toki pitää hyväksyä myös se, jos toinen ei pidä ajatuksesta. Hänellä on täysi oikeus kieltäytyä.

      Yritän vaan sanoa, että teillä on vahva tuntemus toisianne kohtaan jo 20 vuoden ajalta. Hyvä peruspohja sille, että seksi voisi olla mitä upeinta, jos vaan löytäisitte himon ja kokeilunhalun uudelleen. Jos jostain asiasta ei ole oitänyt 10v sitten, saattaa siihen syttyä uudella tavalla kunhan rohkeasti uskaltaa koittaa. Osaatte varmasti luottaa toisiinne täysin, luottamus on se pohja, jolle parhaat seksuaaliset kokemukset voidaan rakentaa.

      Jos olette jo täysin toisistanne erkaantuneet eikä mitään ole tehtävissä, toivottavasti löydät rohkeutta toteuttaa seksuaalista itseäsi uuden kumppanin kanssa. Ethän kuitenkaan lähde petoksen tielle, vaan kerro avoimesti nykyiselle kumppanillesi hakevasi seksiä muualta. Tai erotkaa ennen. Selän takana salasuhteen aloittaminen on vaan niin väärin ja toista loukkaavaa. Se syö sisältä sinutkin.

      Kaikkea hyvää sinulle!

    • Olet alle 40-vuotias. Sinulla on paljon seksiä edessä joko miehesi kanssa tai muitten. Kannattaa käydä tuulettumassa ja juttelemassa miesten kanssa. Vaikka et niitä sänkyyn asti veisitkään niin näet että ovat kiinnostuneita sinusta.
      Ole varovainen, nelikymppisestä naisesta kilpailevat niin kaksikymppiset kuin kuusikymppiset miehet. Seksiä jos ajattelet niin suosittelen kaksikymppisiä. Kyllä ne kertoo mitä tehdä.

      • NahatonHki

        Ukm:hen unelma taasen 40 vaimoni ja 60 siisti sinkkumies meille pitkäaikaiseksi ystäväksi...


    • karppi51

      hei kyllä haluan kokeilla sinun kanssa seksi jps niin haluat

    • Mulle saa laittaa viestiä, jos haluat jakaa ajatuksia, kokemuksia, tuntemuksia. :)

      • Mihin pitäs tulla höpöttelemään? Minustakin seksi on kivaa ja nautinnollista.


    • 40vOnTodellaKysytty

      Mulla oli asiat noin vielä huono parisuhde. Lähdin kokeilemaan vierasta ja olen 4 vuodessa kokeillut varmaan 6, muutaman kanssa suhteeksi asti. Kyllä seksi voi olla näköjään mahtavaa...

    • Vesimies84

      Ole sinä iloinen nainen, kun olet päässyt maistamaan miehen kikkeliä ja tuntemaan sen sisuksissasi, pimpissä. Minä kun en tähän ikään (34v.) ole päässyt maistamaan pimppiä.

      Yhden tosi viehättävän ja kauniin naisen (30v.) tunnen mutta ei oikein mahiksia päästä naimaan häntä, vähän kiperä tilanne. On vain purettava paineita visuaalisen materiaalin ja käsipelin avulla. Ymmärrän hyvin Timo Hännikäisen (s. 1979) tuntemuksia seksittömyydestä kirjoittamasaaan essee-kirjassaan Ilman (2009).

      Toki olen halaillut tätä naista, mutta tähän se on jäänytkin, vain bikineissä puolittain paljaana olen tämän naisen nähnyt mutten ikinä kokonaan alasti. Ja olen tuntenut tämän naisen jo marraskuusta 2006 lähtien.

      En viitsi edes kysyä "mitä tehdä tässä tilanteessa" kun seksi ei ole mahdollista tämän naisen kanssa vaikka kuinka mua kiihottaisi ja kikkelini erektoituisi hänen seurassaan ja pulssi tihentyisi. Kun ei niin ei. Ja mulle on turha tulla moralisoimaan, kortsu on kunnia-asia mulle turvaseksissä. En halua Aidsia tai muitakaan seksitauteja, ihan tarpeeksi että Freddie Mercury oik. Farrokh Bulsara (1946-1991) kärsi HIV:sta ja Aidsista ja riutui luurangonlaihaksi ja kuoli Aidsiin 45-vuotiaana 24.11.1991.

      Nyt ei tarvii ostaa kortsuja, mutta sitten kun on molempien osapuolten sopimus seksistä, ostan kortsuja, tällä hetkellä ei tarvitse ostaa kun ei ole kumppania. En mä pidä kortsun kanssa paneskelua mitenkään typeränä taikka nolona, kortsua käytetään silloin kun ei haluta jälkikasvua. Typeriä ne jotka ajattelee että no worries, pannaan vaan ilman kortsua.

    • ammattinussijavikingiltä

      Sää olet vasta tulössa kunnon nussimisikään, vapaudut estoistasi ja annat kunnolla kunnon nussijalle.
      Jätä vanha taaksesi, ei ne opi uutta, pitävät sinua vain prinsessana.Ota sperma suuhusi, naamalle, rinnoille jne..... pukeudu huorahtavasti vaki kumppanille (ei sille vanhalle) kahden kesken huomaat että nautit siitä kun sinua käytetään, ota vaikka rahaa..... jne. ilot ovat vasta tulossa sinulle

    • TiedäHalusi

      Se että et ole "oikeen saanut mitään" on kyllä oma syysi täysin ! Vaikka komppania miehiä nussisi sinua, todennäköisesti et sai si mitään. Opettele nauttimaan nussisimisesta ! Tiedä mitä haluat, älä miellytä , Ota !!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      388
      3763
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      129
      2639
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      128
      1855
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1300
    5. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      51
      1172
    6. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      166
      1162
    7. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      72
      1157
    8. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      63
      1104
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      291
      930
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      50
      922
    Aihe