Torjuttu homous

ex-torjuja

Millaisia kokemuksia muilla on seuraavasta asiasta? Kyse siis torjutusta homoudesta ja siitä että puskeeko se aina väkisin pintaan vai voiko sen hyvin torjua ja periaatteessa elää ns. heterona (suhteessa naisen kanssa jos seurustelee) loppuelämänsä? Eli hyväksyykö ihminen lopulta aina homoutensa ja "ajaako luonto tikanpojan puuhun" aina lopulta?

Itse torjuin homouteni pitkään häpeän tunteen vuoksi ja yritin unohtaa tuon kokemuksen ja hankkia naisen ja elää parisuhteessa naisen kanssa. Kuitenkin aina enemmän tai vähemmän epäsäännöllisin väliajoin puski pintaan homoseksuaalisia haluja, unia, tilanteita (esim. törmäsin miehiin joita kohtaan tunsin kiintymystä ja homoiksi arvelemani miehet olivat kiinnostuneita minusta enemmän kuin tapaamani naiset) ja aloin enemmän ja enemmän mieltämään itseäni homoksi ja/tai ennenkaikkea hyväksymään homouden jonka olin torjunut pitkään.

Välillä en ajatellut torjumaani homoutta mutta aina se jotenkin nousee pintaan. Toistuvat eroottiset unet miehistä ja lisääntyvät homofantasiat jne. ja yleensäkin asian ajatteleminen ja enemmän ja enemmän hyväksyminen ovat mielestäni olleet sitä että "luonto hoitaa asiaa".

Eli onko kokemuksia tai tiedättekö jonkun joka olisi voinut tukahduttaa homoutensa ja jos ei nyt elänyt "kulissiliitossa" naisen kanssa niin ainakaan ei alkanut miehen kanssa seurustelemaan vaan jos ei alkanut elää luontonsa mukaisesti niin pysynyt sinkkuna vaikka loppuikänsä tai muuta vastaavaa mutta pointti oli että torjunut homoutensa loppuun asti? Vai taipuuko itsekukin torjunut homo aina lopulta? Tiedän että täällä on suurinosa homoutensa hyväksyneitä (heterot eivät tätä varmaan usein lue tai homoutensa torjuvat miehet) mutta torjumiskokemuksia voi monilla olla. Eli voittaako luonto aina tavalla tai toisella?

4

196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei-pakko-pullaa

      Torjuu ne heterotkin, jos ei löydä sitä oikeaa rinnalleen. Jokaisella on omat vaatimukset, ja jos ei osaa/halua tehdä kompromissiä, niin on melkeimpä pakko torjua seksuaalisuus kahden välisenä. Monet tyytyvät vain tyydyttämään itsensä, ja pärjäävät usein ihan hyvin.

    • Hklö

      Ei sitä ny loputtomasti voi torjua jos asian laita on niin. Itsellä se nosti itsetuhoisuuttakin jos sitä väkisin kieltää. Toisaalta ihminen on hyvin sopeutuvainen et homouteen tottuu aika nopeastikin. Tulee mieleen vanha venäläinen iskelmä "Ajomies, älä kiirehdi suotta, pakoon ei pääse kohtaloaan".

    • Outi-Sinuiksi-palvelu

      Hei!

      En ole törmännyt tutkimukseen asiasta, mutta kokemukseni perusteena seksuaaliterapeuttina sanoisin, että aika usein suuntautuminen pääsee kuitenkin pintaan jossain vaiheessa. Toki ihmiset onnistuvat torjumaan kaikenlaista keskittymällä vaikka työntekoon tai päihteisiin. Vaikea nähdä, miten ihminen voisi olla onnellinen, jos ei pysty tulemaan kaapista edes itselleen. Toki heterokin voi elää selibaatissa ja/tai sinkkuna, joten tottakai homokin. Seksin harrastamatta jättäminen ei kuitenkaan tee kenestäkään heteroa. Viime kädessä homoudessa, kuten muissakin suuntautumisissa on kuitenkin kyse itsemäärittelystä. Jos haluat puhua aiheesta enemmän soita ilmaiseen Sinuiksi-palveluumme ma ja to klo 19-21 puh. 044 300 2355.

      Yst. terv. seksuaaliterapeutti Outi Santavuori, www.sinuiksi.fi

    • iuer83

      Torjuttu homous palstalla tarkoittaa sitä, etteivät aidosti homoseksuaaliset henkilöt saa kirjoitella vapaasti kun yksi "torjuja" poistaa kaikki viestit.

      "Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena."

      En ymmärrä, miksi koko palsta on olemassa, jos se on vain sensuurin takia. Ei palvele ketään paitsi yhtä, joka ei kestä toisten sanomisia. Vika ei siis ole muissa kirjoittajissa tai näiden kommenteissa, vaan ja ainoastaan yhden ihmisen korvien välissä.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      254
      2576
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1695
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      76
      1510
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      60
      1343
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1242
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      95
      1182
    7. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      87
      1086
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      1043
    9. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      106
      953
    10. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      952
    Aihe