Jos soitatte ennustusfirmoille, menetätte rahanne

Omakohtaisia_kokemuksia

Omakohtaisten noin kuuden vuoden takaa koettujen kokemusten kautta voi puhua kokemuksen syvällö rintaäänellä. Soitin aikoinaan Rajatieto org. nimellä toimivaan yritykseen, jota tuolloin alan lehdissä kovasti mainostettiin. Minulle siellä toimiva itseään oikeaksi selvänäkijäksi ja ennustajaksi väittävä ( Jaana Geselle, ilmeisimmin täysin tekaistu nimi ja identiteetti) kehotti lähtemään tietylle työuralle, harjoittamaan sillä alalla olevaa työtä. Meni pari vuotta, eikä mitään konkreettista hyötyä sille alalle menemisestä ollut, eikä tullut. Otinkin yhteyttä kyseiseen ennustajaan, ja sitten alkoikin kuulua sekavia sepustuksia, että hän oli nähnyt kenties väärin. Oikein kivasti luistetaan oma vastuu tuolla tavalla! - Ja piti olla mainosten mukaan "oikea ja aito näkijä". Just joo. Ihan menee läpi, kun kaikki ne ennustukset sanotaan, eivät pitäneet lainkaan paikkaansa!

Niinpä sinne ne kyseiseen yritykseen soitetut rahat menivät aivan hukkaan. Ja päivänselvien huijareiden ja valehtelijoiden liiviin. Soitin myös joskus pari, kolme vuotta sitten kyseiselle "näkijälle". Vieläkin hän jaksoi väittää, että kyllä se työ, mitä teen, jatkuu. En saanut sen kyseisen työn tekemisestä yhtään mitään. Sen sijaan noin parituhatta euroa meni kyseiselle firmalle. - Ja olen menettänyt aika paljon muutakin, kuin vain ne rahat! Mm. kaiken maineen, kunnian ja koko elämän.

Kyseisellä alalla olijat aina vetoavat aina siihen lausekkeeseen, että soittava asiakas on itse vastuussa käyttäessään heidän palveluitaan. Voi, ja oi, kuinka kätevää onkaan sysätä kaikki vastuu ja syy soittavan asiakkaan kontolle. Eipä se omantunto kovin paljoa kolkuta, eikä paina. Samoin moraalista ja kaikista eettistä toimintatavoista viis!

Kun on noita nykyisinkin tv: ssa pyöritettäviä Astral tv: n touhuja katsonut, niin ihmetetyttää, miksi tuota ihmisten täyttä huijaus ja valehtelutoimintaa annetaan edelleenkin jatkaa?

Koska uskovatko ihmiset todellakin, että joku pitkän matkan päästä pystyy parantamaan ihmisillä olevia vaivoja, oireita ja vakavia sairauksia. Käsiä huitomalla. Väittämällä, että heile soittavien ihmisten kroppa on siinä heidän edessään. Ja että jotkut näkijät ja parantajat venyttelevät heille soittavien jäseniä ja lähettävät jotakin parantavaa energiaa heille. Eikö tuo uskomushoitoa, joka perustuu pelkkään plaseboon ja täyteen ihmisten huijaamiseen?

Siis jos joku oikeasti uskoo, että tuo on totta, niin sitten heidän päässään täytyy olla jotakin aika pahasti vinossa,

Voin kertoa täydellä rehellisyydellä, ja omakohtaisilla kokemuksilla. että ei ole olemassakaan mitään selvännäkijöitä, ennustajia, tai kaukoparantajia.
He ovat lähteneet tuolle tielle, omakohtaisten taloudellisten vaikeuksien takia.
Ja kusettavat ja vain vedättävät kaikkia niitä, jotka heille soittavat, suoraan linssiin ja päin näköä.
Eli huijaavat ja valehtelevat, vain saadakseen hyväuskoisten, aivan liian sinisilmäisten ja hölmöjen rahat omaan liivinsä.
Uskokaa nyt jo!!!
Puhun totta. Koska minulla on omakohtaisia kokemuksia asiasta.
Rahanne kilahtaa vain pelkkien huijareiden taskuun.
Ei siis kannata soitella kalliita puhelinlaskuja.

18

471

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Että_näin

      Ennustusalalla toimivien mielestä heidän kaikesta vastuustavapautuslauseke on siinä, että kun joku onneton, hyväuskoinen, sinisilmäinen ja heihin uskova hölmö soittaa heille, kaikki vastuu on heille soittavilla asiakkailla. Ei siis lainkaan ennustusalalla toimivilla yrityksillä ja ennustajilla.

    • Aihetta_olisi_puuttua

      Ihme juttu, että jokin tuollainen huuhaa, nimeltä ennustaminen korteista, "selvännäköisyys" ja ihmisten "kaukoparantaminen" pitkän matkan päästä menee vielä joillekin läpi.

      Kun mitään todellisia ja konkreettisia todisteita ei sellaisesta ole olemassa. Jos on, he ovat jollakin tavalla maksettuja, tai plasebovaikutuksella höynäytettyjä ihmisiä.

      Se vain edelleenkin kummastuttaa, miksi tuota kyseistä ihmisten täyttä huijaamis, puijaamis, ja rahojen viemistoimintaa, ilman fysikaalisia todisteita annetaan edelleenkin jatkaa.
      Onko tämä maa ylipäätäänkään mikään oikeusvaltio, jossa sairaita, tai muutoin hyväksikäytettävissä olevia, tai aivan liian hyväuskoisia ihmisiä annetaan edelleenkin huijata, heitä kaikella tavalla pettää, ja viedä heiltä rahaa niille ilman mitään todellista vastinetta ja hyötyä?

      Tarttis tehdä jotakin. Mutta kuka oikeasti tekee yhtään mitään tuon kyseisen epärehellisen bisneksen harjoittamisen lopettamiseksi? Kertoo jotakin olennaista tämän kansakunnan tilasta. Siis eikö kukaan todellakaan ole huolissaan mahdollisesti tulevista uhreista ja heidän rahojen menetyksestään?
      Aika surullista tällaisen toiminnan harjoittamisen salliminen.

    • reij

      Täällä rehottaa kunnon kateus osaavia näkijöitä kohtaan..ei kukaan muu kuinJeesus paranna ketään..toimin itse hänen kautta tehdessäni parannustyötä. En minä ketään parann, voima tulee ylhäältä. Kuinka ette käsitä näin luonnollista ihanaa asiaa!

      • huhtaas

        Niin rehottaa... energiaputsaaminen ei ole sairauden parantamista (tämä niille jotka on sekoittanut asiat) Itse kehoitan kääntymään lääkärin puoleen ja kerron ettei energianputsaaminen ole parantantamista. Kuka vaan osaa ennustaa tarot korteista ja normaalilla korttipakalla. Selvänäköisyys on eri asia.


      • Linssi

        Eikös näistä firmojen näkijöistä ainakin oman kertomansa mukaan melkein jokainen ole selvänäkijä. Harva kertoi olevansa korttinäkijä. Ja totta selvänäkö on kyllä eri asia ja se taito taitaa olla aika harvalla kuitenkin.


      • Diskrimilisoinnin_paikka
        huhtaas kirjoitti:

        Niin rehottaa... energiaputsaaminen ei ole sairauden parantamista (tämä niille jotka on sekoittanut asiat) Itse kehoitan kääntymään lääkärin puoleen ja kerron ettei energianputsaaminen ole parantantamista. Kuka vaan osaa ennustaa tarot korteista ja normaalilla korttipakalla. Selvänäköisyys on eri asia.

        Ainakin Astral tv:ssa on useita olevinaan näkijöitä, ja parantajia, jotka väittävät parantavansa heille soittavien asiakkaiden sairauksia. Olevinaan venytellään ihmisten raajoja ja liutetaan omaa kättä edestakaisin ja väitetään, että heille lähetetään parantavaa energiaa. On pantu merkille. Kyllä siellä näin on kyseisessä tv-lähetetyksissä ihan suoraan väitetty.

        Tänäkin päivänä taisi soittaa aiemmin jo lähetykseen, tai siinä yrityksessä jollekin toimivalle ennustajalle. Saattoi olla kyseessä samakin, jolle on soittanut, että ei ole säryt ja vaivat parantuneet. Miksi hänellä ole tullut yhtään mieleen, että koko homma on täyttä kusetusta ja valhetta. Teatteriesitystä, joka joillekin herkkä ja hyväuskoisille menee aina vain joka kerta läpi.
        Eikö se, että ne kivut tältä kyseiseltä soittajalta eivät olleet kadonneet, ole ilmi ja päivänselvä todiste siitä, että he ovat huijareita! Kymmenenkö kertaa sinne pitää sitten soittaa, että sairaudet paranevat? Taitaisi tulla aika kalliiksi. Etenkin, kun minuuttihinta on yli 3 euroa. Jos puhelu kestää puoli tuntia, jonka siellä studiossa juontovuorossa oleva pystyy taitavasti venyttämään, puhelunhinta on reippaasti yli sata euroa. Ja jos soitat useamman kerran, se vain tuplaantuu siitä.

        Taroteista nyt pystyy kuka tahansa "ennustamaan". Ne kun tulevat aina satunnaisessa järjestyksessä. Itseään ennustajaksi väittävä utvii ensin tarpeeksi tietoja, sovittaa pöydälle tulevien korttien mukaan satuilunsa. Ja huijaus on valmis.
        Helppoa, eikö vain?


    • Enole

      En tiedä miksi pitäisi olla kateellinen, omalle kohdalle niitä osaavia vuosien saatossa on osunut kolme. Kokeiltuja varmasti yli viisikymmentä. Suurin osa on vain ja ainoastaan rahastajia, joten ei syytä kateuteen missään muodossa.

    • Minkä nimisiä nämä kolme on? Mulla on Naomi mesin ainoastaan ainut joka vakuuttaa!

    • Toinen varteenotettava on valonlaulu se ei ennusta mutta ainaki ihmisten luonteet osui nappiin.

    • funtsaahei

      Mä en ymmärrä että miks pitää yleensä soittaa johonkin ennustusfirmoihin, eiks niihin haeta henkilökuntaa ihan jossain työkkäri sivuilla. Kai nyt jokainen kässää että sinne menee vaan sellaset jotka haluu saada rahaa ja palkkaa. Onhan niitä ihan oikeita ja aitoja selvännäkijöitä ja parantajia jotka tekee työtään ihan omaa puhelinnumeroaan käyttäen ja ilman mitään ennustusfirmoja ja 0700-linjoja. Käyttäkää sitä pipon alla olevaa enkä tarkota nyt tukkaa.

      • Yksyhteen

        Totta osin, eipä taida työvälitystoimistossa olla työtä hakevina olla selvänäkijöitä. Kyllä niihin paikkoihin muut hakevat ja eiköhän " koulutus työhön tule työnantajan kautta". Mutta kannattaa olla tarkkana kuitenkin kenelle soittaa. Olen huomannut sen ilmiön, että nyt 0700 nälkijä siirtyvät/ perustavat tavallisia numeroita, mutta eipä se sitä näkökykyä tuo. Sinänsä ikävää, että monesti huomaa näistä kirjoituksista semmoisen asian ettei soittajilla edes aina ole käsitystä mitä selvänäkeminen tarkoittaa. Kehutaan kovasti näkijää joka antaa hyviä neuvoja ym.


    • älkääMenköHalpaan

      Nämä ennustajat ovat siitäkin syystä inhottavia kun heille soittaa usein ihminen viimeisenä oljenkortenaan, koettuaan elämää järkyttäneen menetyksen. He käyttävät muutenkin kurmittuneen ihmisen hätää hyväkseen.
      Itsekin soitin meediolle lapseni kuoleman jälkeen. Onneksi huomasin heti vastaajan olevan huijari, lopetin puhelun alkuunsa.

    • Pöntöt

      Uskon ja toivon olevan meitä suurempi ja voimakkaampi voima. Oikeudenmukaisen toiminnan seuraaja. Kaikki kauheudet joita "putsaamalla ja karkoittamalla" hoidetaan kääntyvät tekijää kohtaan. Myös koskee soittajaa mikäli haetaan apua lasten , vanhusten tai eläinten kustauksella. Ei viedä ensin lääkäriin säästääkseen rahaa tai ettei lääkäri näe huonosti hoidetun eläimen tilaa. Rauhotetaan omaatuntoa puolustuskyvyttömän kustannuksella. Kipuihin on mahdollista saada apua siihen asti kun saadaan apua tarvitseva lääketieteen piiriin. Ei ole tyhmä joka pyytää/laskuttaa vaan joka on valmis maksamaan.

    • PusiPusiNess

      Kun oikein aakkosiin tullaan, soitatpa minka tahansa ykityisyrittäjän tai firman numeroon ja pyydät palveluja, menetät kohta rahaa. Täytyy vain muistella minkälaisessa maailmassa eletään.

    • Pöntöt

      No niin. Taas yksi "uhri". Ennustaja jolle soittelit loi sinulle mielikuvan joka miellytti sinua. Ravintolat luo mielikuvan joka murtuu aamuun mennessä. Halvaksi sekään ei tullut. Ei ole tyhmä joka pyytää vaan joka antaa. Kasvava ammattikunta. Työkkärissä haetaan ennustajia muutamaan firmaan. Työhön koulutetaan. 😂. Onnea

      • eräsennustaja

        Nyt olet kyllä väärässä ja isosti. Työkkärissä ei haeta ennustajia töihin eikä selvännäkijän työhön kouluteta kyllä se pitää olla näkemisen lahja,ei siihen muuten pysty. Jos mukamas näkemiset ei toteudu niin miksiköhän ihmiset soittelee aina uudestaan ja uudeastaan?


      • Eipäosunut

        Soittelin pari kymmentä vuotta näihin 0700 numeroihin sen kummemmin edes miettimättä pitääkö ennustus paikkansa vai ei. Ehkä tuli soiteltua vain tavan vuoksi, sitten tulikin muutama asia joiden paikkansa pitävyyttä alkoi seurailla ja kyllä siinä kohtaa silmät vaan aukes. Eipä ole pitänyt paikkaansa kenenkään kertoma tulevaisuus. Soittaminen loppui siihen eli huomasin soittaneeni koko lailla turhaan reilusti yli kaksikymmentä vuotta kokolailla samoille näkijöille.


    • Eikiitos

      Surullista, että ihmisille luodaan mielikuvia näistä firmojen ennustajista/ näkijöistä, että ovat aitoja. Eipä selvänäköä taida kurssilla saada. Mutta tämä bisnes on kasvanut kyllä melkoisiin mittoihin. Ihmiset eivät vain ymmärrä sitä asiaa, että nämä kurssitetut näkijät eivät ole näkijöitä ja tuhlaavat rahansa aivan turhaan. Näissä palveluissa kun on jo selityksetkin laadittu valmiiksi sitä varten ettei ennustus toteudu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6133
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2566
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2073
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe