Sara Sieppi erinnäköinen luonnossa

Olipanäky

Eilen EVS... Sara hyvin erinäköinen instan kuvissaan. Sara on luonnossa ilman kuvankäsittelyitä pulleahko, romuluisen ison näköinen... kaamea meikki kera liian tumman itseruskettavan. Homssuiset hiustenpidennykset....todella vanhanaikainen tyyli vaatteissa. Lisäksi vaikutti äärimmäisen yksinkertaiselta idiootilta.

27

2160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siepposka

      Ei kai Siepponen oikeesti oo yksinkertainen, esittää vaan.

    • SieppoSekoileeTAAS

      Sieppo on yksi suomen kaikkien aikojen tyhmimpiä missejä, mokas TAAS kerran itsensä perusteelisesti, kun alkoi vinkua haastattelusta.
      Lihonnut TAAS ja kohta kulahtanut 30v akka, jonka photoshopatut kuvat ihan eria asia kun nainen oikeasti on.

    • Puolensa.ja.puolensa

      Tuo vaalea tukka ei juuri pue Saraa. - Eikö Sara tajunnut, että Veitola halusi vastauksia somekäytökseen ja siitä, mikä oikeasti on totta, malliksi nuorille. Nyt kaikki kuvittelevat, että tekemällä kuten hän, menestyy ja saa kaikkea kivaa ovista ja ikkunoista, eikä tarvitse opiskella ja tehdä työtä edes. Sara änkytti jotain, että yritän sanoa heille ... Sara, ei ne sanat, vaan esimerkki on se, joka vaikuttaaa. Kuvista saa sen käsityksen, että Sara vain matkustelee, ostelee ja nauttii luxuselämästä tekemättä sen kummemmin mitään asioiden hyväksi. Saattoihan Sara pahastua jostain kysymyksestä myös, kuten siitä, että mistä ulosottovelat ovat koostuneet. Tavallaan sekin liittyy aiheeseen, koska nuorten ulosotot ovat myös kasvussa, eikä kannata alkaa kasvattaa ulosttotiliä luksustuotteiden hankkimisella ja velaksi matkailulla. - Ajatus oli siis ilmeisesti hyvä, mutta toteutus saattoi ontua. Sara ainakin pahoitti mielensä.

      • Kaunotarrr

        Kaikkea ei kannatakkaan kertoa julkisuudesta , hyvä Sara
        Haastattelussa pitääkin pysyä sovitussa aiheessa
        Mutta kaunis hän on luonnossa sekä kuvissa
        Ja erittäin ystävällinen rakkaushan on välillä sellaista että haluaa uskoa hyvään ja uskoa lupauksiin ja jossain vaiheessahan se mitta täyttyy


    • Evvk

      Tää muija oli täysin väärä valinta haastateltavaks ,sillä tunnetusti on hyvin vähän sanottavaa mihinkään.
      Ei ole sieltä välkymmästä päästä ja se kävi taas kiusallisen selväksi.
      Tuntuu, että Maria teki tän haastis valinnan ihan tietoisesti, että pääsisi itse loistamaan,se vaan ei onnistunut, kun koko jutusta tuli koulukiusaamis tasoinen jankkaus.
      Saattaahan se olla harkittukin temppu, ohjelma pääsi taas iltarääsyjen otsikoihin.
      Vähän vaikea uskoa, että juttu on tällä kuitattu , kunhan Roope kotiutuu sillä on varmaan myös sanottavaa ,niin ritarillisesti se on tota tolloa tyttistään aikaisemminkin puolustanut.

      • helppoa

        Onko hän tuudittautunut siihen, että poikaystävä pelastaa ja puolustaa aina, aikuinen ihminen?


      • Saraonfiksumimmi

        Evvk:lle voi sanoa, että toimittaja se valitsee haastateltavansa ja tyhmiin kysymyksiin saa typeriä vastauksia haastateltavalta.


    • Tyhmäkuinsaapas

      Saran tyhmyys ja yksinkertaisuus on legendaarista. Varoittava esimerkki, näin idioottimainen sinusta tulee, jos et käy kouluja. Tää pöljäke ei ole koskaan opiskellut mitään. Elämä on instaan päivittämistä, kaikki kuvat todella käsiteltyjä, näyttää hyvin erilaiselta livenä. Palkkot turhanpäiväistä tavaraa ja lomamatkoja. Tulot onnettomat ja ulosotossa vajaa 20 000. Olisi hauskaa, jos tämä typerys joutuisi yleistietotestiin.

    • Roopetius

      Sieppi-reppana. Ei onnistu ikinä missään. Tai no, on saanut fiksun avopuolison. Kyllä Roopella olisi ottajia, ovat kovin epäsuhtainen pari.

      • Sopulii

        Juu niin kaunis on tuo nainen että ihmetellä täyty mitä tos miehes näki


    • Perttu32

      Valitettavasti myös Roope tekee nyt itsestään idiootin, kun tuollaisen tyhjäpään kanssa yleensä on. Bimbo ei edes tajunnut kaikkia kysymyksiä ja vastasi ihan mitä sattui. Iso kysymys tietenkin on, että miksi ihmeessä hän yleensä oli ohjelmassa, juuri silloin kun Roope on Meksikossa.

      • älytönkysely

        Tyhmiin kysymyksiin saa typeriä vastauksia. Eiköhän näissä ohjelmissa olla silloin, kun ne esitetään. Siihen ei Roopen Meksikon matkat vaikuta millään lailla.


      • Nojoooooooo
        älytönkysely kirjoitti:

        Tyhmiin kysymyksiin saa typeriä vastauksia. Eiköhän näissä ohjelmissa olla silloin, kun ne esitetään. Siihen ei Roopen Meksikon matkat vaikuta millään lailla.

        Kysymyksethän oli juuri niitä, mistä ilmeisesti oli ollut tarkoituskin puhua.

        Veitola kyseli some -julkkiksen työnkuvasta, mutta huumorin kautta, eikä Sara ymmärtänyt tätä.

        Veitola toi isot kaula-aukot, matkat eksoottisiin kohteisiin, kalliit laukut yms. keskusteluun heti mukaan huumorin kautta, koska se on se kuva, mikä Sarasta ihmisillä on. Varsinkin jos ei liiemmin neitosen tekemisiä seuraa, vaan lähinnä silloin tällöin jonkun lööpin tai seiskan jutun lukee. Sara olisi voinut kertoa, miksi on valinnut sisällökseen tuon kaltaiset asiat... Syyksi olisi riittänyt ihan vain se, että ne on kivoja ja kiinnostavia hänestä. Hän tykkää matkustaa, hän tykkää muodista, hän tykkää meikata, hän tykkää näyttää hyvältä, hän tykkää kalliista ja sievistä laukuista... Onhan Veitolakin selvästi kiinnostunut ulkonäköön ja tyyliin liittyvistä asioista (vaikka tosi erilaisista kuin Sara), joten ehkä haki jonkinlaista yhteistä mielenkiinnon kohdetta heidän välillä, josta olisi voinut keskustella.

        Hän olisi voinut vaikka nuo tissivako -postauksetkin kääntää joksikin feminismiksi ja naisen kehon "voimaannuttamiseksi" ja arvostamiseksi. Esimerkiksi maailmalla on free the nipple -liike, josta Veitolakin mainitsi ja se että naisen nänniä ei saa näyttää ig:ssa mutta miehen nännin saa, koska yritti antaa Siepille valmiin vastauksen, jolla kääntää oma paljastelunsa positiiviseksi "vahvan ja itsevarman naisen" toiminnaksi ja tasa-arvon airuena esiintymiseksi. Hän olisi voinut verrata itseään kaikkiin pussy rioteihin ja mielenosoituksissa tissejään paljasteleviin naisasia -naisiin, ja sanoa tekevänsä vähän niinku samaa, mutta vain esteettisemmin... ;) :D

        Veitola kyseli matkoista ja luxus -laukuista yms. sekä sensuelleista kuvista verraten omaa kuvaansa"rankasta aamusta" Saran vastaavaan... Tässä hän yritti antaa Saralle mahdollisuuden kertoa miten Sara kuvansa ideoi, "rakentaa" (meikit, hiukset, rekvisiitta, valaistus), kuvaa (ottaako itse, onko kuvaaja, millainen kamera käytössä, onko opetellut valokuvaukseen liittyviä juttuja) ja jälkikäsittelee (filtterit, photari?). Millaista "tarinaa" hän haluaa kuvillaan kertoa, jonka yhteydessä hänellä olisi ollut mahdollisuus vitsailla että ne omatkin oikeat "rankat aamut" näyttää enempi Veitolalta, kuin siltä, mikä hänen kuvassaan oli... Nämä on juuri niitä some -julkkisen ammattiin ja työnkuvaan kuuluvia asioita, joista oli tarkoituskin keskustella... Sara ei vain tajunnut.

        Jos Sara olisi fiksu, hän olisi voinut kertoa että matkat ja kaikki luxus tulee ilmeisesti sponsoreilta (?)... Tämähän se olisi kiinnostanut, mutta nyt jäi epäselväksi, koska Sara ei vastannut siihen yhtään mitään. Olisi voinut kertoa millaista taustatyötä tekee sponsorien kanssa ja millaisia sopimukset on sisällöltään. Veitola ihan suoraan kysyi mistä nuo tonneja maksavat veskat yms. tulee, kun harvalla sellaisiin on varaa, mutta Sieppi koki sen ilmeisesti jonkinlaisena hyökkäyksenä itseään kohtaan. Hän olisi voinut kertoa millaisista kanavista tulee sitä ihan oikeaa rahaa (mainitsi ohimennen paypalin), mutta ei vastannut siihenkään kysymykseen.

        Veitola yritti kysyä mikä ero on sillä normaalilla Saralla ja Saran normaalilla elämällä, verrattuna somessa esitettyyn kiiltokuvaan - ja miksi Sara haluaa antaa sellaisen kuvan, eikä sitä millaista se hänen elämänsä oikeasti on. Sara olisi voinut kertoa, että ne kaikki kauniin kodin sisustuksen esittelyt ja oman kauniin ulkonäön esittelyt on vain pintaa, ja tarkoitus on luoda hyvää mieltä ja antaa ehkä inspiraatiota muillekin, jotka tuollaisista asioista on kiinnostuneita.

        Tuntuu että Sara odotti kysymysten olevan todella yksinkertaisia ja sisältävän myös valmiin vastauksen, jolloin olisi tarvinnut lähinnä sanoa juu tai ei. Hän ei ymmärtänyt, että tuossa ohjelmassa ilmeisesti yritetään luoda haastattelusta jotenkin keskustelun omainen, joka voi rönsyillä vähän suuntaan jos toiseenkin. Toki siihen tarvitaan haastateltavaltakin nopeita hoksottimia, huumorintajua, jopa älyä ja yleissivistystä, että ei mene lukkoon. Ainakin edes sitä, että on joskus oikeasti pohtinut omia tekemisiään ja miksi mitäkin tekee. Toki voi olla, että vastaus Saralla tällaiseen on "emmätiiä. Musta se on niinq kivaa tai sillee..." - eikä siinäkään olisi mitään vikaa, jos näin on. Olisi vain sanonut sen suoraan. Tietysti itse haastattelu -tilaisuus suorana lähetyksenä saattoi olla jotenkin jännittävä, ja Sara antoi itsestään bimbomman vaikutelman kuin oikeasti on.

        Veitola on lähinnä ärsyttävä ja ainakin alkuaikoina, kun alkoi telkkarissa esiintyä, antoi itsestään kuvan ilkeänä - enkä häntä tästä syystä olekaan seurannut. Nyt katsoin tuon Siepin haastattelun ihan kohun vuoksi, koska halusin nähdä kumpi asiaa kommentoinut on oikeassa - Katariina Souri, vai Sini Ariell! :D Nyt meni kyllä pisteet Sinille... Veitola oli oikeasti jopa mukava tällä kertaa, eikä kysymykset olleet ilkeitä.


    • cdddddd

      biletys näkyy jo pöhöttävinä kasvoina

    • Ohohh

      Saran kasvot luonnossa turpeat ja laikukkaat.. näkyy jo biletys ja alkoholin jatkuva juominen. Hei, mut se on vaan "skumppaa".

    • liisa11

      Roope Salmisen pitää tehdä Sara Siepistä rikosilmoitus ! kaikki

    • Sfani

      Kommentti: Sara Siepin avautuminen ”naisseikkailuista” kertoi jostain syvemmästä – kirjoitus teki monille suuren palveluksen!

    • hyvä.näin

      Sara on kaunis nainen, oli liiankin hyvä Roopelle.

      • tyypillinenkollipoika

        Roope elää vielä nuoruuden huumassaan, eikä tuon kaltainen tyyppi ole vielä vuosiin valmis pysyvään suhteeseen. heppi vie kaveria kiivaaseen tahtiin ja elelis itsekseen ilman vakituista heilaa, kun ei kykene olemaan uskollisen.


      • se.hän.se
        tyypillinenkollipoika kirjoitti:

        Roope elää vielä nuoruuden huumassaan, eikä tuon kaltainen tyyppi ole vielä vuosiin valmis pysyvään suhteeseen. heppi vie kaveria kiivaaseen tahtiin ja elelis itsekseen ilman vakituista heilaa, kun ei kykene olemaan uskollisen.

        Presiis samaa mieltä. Kunhan on joku ns. hyvännäköinrn edes hetken kainalossa, se sille(hänelle) riittää.. Isin poika?


    • hyväRoope

      En ihmettele yhtään, että Roope ei viihtynyt ton ikiteinin kanssa. Siepillä ei koskaan ole mitään sanomista, virnottaa vaan naama paksussa pakkelissa. Kyllä yläpäässäkin pitää jotain olla.

    • enhuolisi

      Toivottavasti Roope otti opikseen ja karttaa näitä tyrkkyjä tulevaisuudessa. Aika yksinkertaisen oloinen ja itseään täynnä on tuo Sara. Tuskin kukaan aikuinen tuon kanssa kovin kauan jaksaa olla. Näytti jo BB:ssä aikoinaan, ettei pystynyt keskustelemaan mistään toisten kanssa. Hymyilee vaan paksussa pakkelissa. Kyllä lahjat ja matkat kelpasi, nyt moittii Roopea, kun hän älysi viimein lähteä. Olisi kiva kuulla Roopen kokemuksia tästä naikkosesta.

      • marjojenlaskija

        Minkälaista infoa odotat Roopelta? Oliko sara hyväkin sängyssä, siivosiko kämpän kunnolla, kattoiko pöydän oikeaoppisesti, vaihtoiko lakanat tarpeeksi usein, putsasiko kylppärin kaakeliensaumat kunnolla, laittoiko oikeaoppisesti ruokaa ym. Jäikö jotain sinua kiinnostavaa mainitsematta?


      • enhuolisi
        marjojenlaskija kirjoitti:

        Minkälaista infoa odotat Roopelta? Oliko sara hyväkin sängyssä, siivosiko kämpän kunnolla, kattoiko pöydän oikeaoppisesti, vaihtoiko lakanat tarpeeksi usein, putsasiko kylppärin kaakeliensaumat kunnolla, laittoiko oikeaoppisesti ruokaa ym. Jäikö jotain sinua kiinnostavaa mainitsematta?

        Jäi. Miten kalliiksi tuli Roopelle? Miten usein Roope sai hävetä tyhmää seuralaistaan? Kuinka paljon aikaa Sara käytti itsensä peilaamiseen ja meikkaamiseen? Oliko Saralla muita ystäviä, kuin toiset tyrkyt? Jne. Mutta Roope on niin paljon fiksumpi, ettei nolaa tätä holhokkiaan enempää. En ymmärrä mistä lakanoista ja saumoista kirjoitat, mutta ota ihan itse selvää, jos kiinnostaa.


      • fiksuusnäkyypalstalta
        enhuolisi kirjoitti:

        Jäi. Miten kalliiksi tuli Roopelle? Miten usein Roope sai hävetä tyhmää seuralaistaan? Kuinka paljon aikaa Sara käytti itsensä peilaamiseen ja meikkaamiseen? Oliko Saralla muita ystäviä, kuin toiset tyrkyt? Jne. Mutta Roope on niin paljon fiksumpi, ettei nolaa tätä holhokkiaan enempää. En ymmärrä mistä lakanoista ja saumoista kirjoitat, mutta ota ihan itse selvää, jos kiinnostaa.

        Verotustietojen mukaan Sara tienasi keskivertoa enemmän kuin suomalaiset yleensä. Ei siinä hänen tarvinnut olla kenenkään holhokkina. Eikös sitä jokainen pyöri niissä omissa piireissään, mistä ne ystävätkin silloin koostuu. Onkos juorupalstan kirjoittajilla joku yhteinen juttu, missä tapaavat vertaisiaan? Millä mittareilla teidän fiksuutenne mitataan?


    • pöööööööööp

      Tyhmänä on ihan kiva olla, kun ei ymmärrä maailman ongelmia. Joskus kyllä potuttaa, kun ei tiedä, vit...uileeko kaverit vai ei.

      • töitäpiisaa

        Juu niin varmaan. Onhan silloin Peltolan työntekijöillä töitä teitä parannellessa.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      373
      3305
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      151
      1320
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1198
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      142
      1045
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      764
    7. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      737
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      709
    Aihe