Aihe

Millaista Paratiisissa on?

MUSLIM22

Jumala on luvannut Häneen uskoville ja Häntä rakastaville Paratiisin. Mikä se oikeastaan on, millaista siellä on? Jumala kertoo Koraanissa (47:15):

Tällainen on kuvaus paratiisista, joka on luvattu niille, jotka karttavat pahaa: siellä on virtoja, joiden vesi ei samene, maitovirtoja, joiden maku ei muutu, viinivirtoja, suloisia juoda, ja kirkkaita hunajavirtoja. Ne, jotka siellä asuvat, saavat Herraltaan kaikenlaisia hedelmiä ja anteeksiannon.

13

126

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Äimänkäenkänä

   Mutta entä paratiisissa olon jälkeen. Entä minuus ja mitä muuta tekemistä siel on?
   Huom että mikään ei ole ikuista. Entä ikuisuuden jälkeen.

  • Muslim

   Mutta ne, jotka täyttivät Herransa tahdon, opastetaan myöskin joukoittain paratiisiin, jonka portit avautuvat heidän saapuessaan, ja vartijat sanovat heille: »Rauha olkoon teille, te onnelliset, astukaa sisälle ja asukaa täällä ikuisesti!»
   - Koraani 39:73

  • kysynvaan

   Mitä ihmettä tekee hunaja ja maitovirroilla jos voittanut kuoleman ja saanut iankaikkisen elämän, eikä ravintoa enää tarvitse?

  • SOrikunsanoin

   Muslimit ja muut uskovaiset erehtyvät. Kun kuollaan ihminen ei vie tuonpuoleiseen liharuumistaan joka voisi syödä tai juoda. Se on vain eräänlainen sielu joka liitelee tuonpuoleiseen. Maisemat siellä kuitenkin on hienot. Paratiisi on jonkinlainen asraalimaailman ylin taso jonne tuskin yksikään muslimi pääsee. Ehkä muslimien uhrit esim Malala.

  • Sahl bin Sad Al-Saidi kertoi: Allahin apostoli sanoi: "Ripsen kokoinen paikka Paratiisia on parempi kuin koko maailma ja kaikki, mitä siinä on."
   (Bukhari, Vol 4, kirja 54, Hadith 473)

  • MitäParatiisissaon

   Profeetta Muhammad (saws) sanoi: "Ensimmäinen Paratiisiin pääsevien joukko säihkyy kuin täysikuu ja seuraava joukko säihkyy kuin kaikkein kirkkain tähti taivaalla. Heidän sydämensä ovat kuin yhden ihmisen sydän, sillä he eivät tunne vihaa, eikä kateutta"
   (Bukhari)

  • Lettutaikinaonhyvää

   pyrkikää kilvan saavuttamaan Herranne anteeksianto ja Paratiisi, joka on yhtä ääretön kuin taivaat ja maa, ja on valmistettu jumalaapelkääväisille

   3:132 tost sit jakeeseen 135:

   niiden palkka on oleva heidän Herransa anteeksianto ja huvitarhat, joissa purot solisevat, joissa he ikuisesti viihtyvät; niin, minkä ihanan palkan saavatkaan hyvyyden harjoittajat

  • Jumalapalkitsee

   Paratiisissa jokainen saa, mitä haluaa, rakkautta, hedelmiä, lämpöä, hellyyttä, turvaa, koruja, puhtaita vaatteita. Paratiisissa ei ole riitaa, stressiä, pelkoa.

   • Anonyymi

    nämä paratiisi jutut on kehitelty tuolloin, kun ihmisillä ei ollut "hedelmiä, lämpöä, hellyyttä, turvaa, koruja, puhtaita vaatteita." vain köyhät hurahtivat tähän juttuun mukaan.

    kristinuskoisille luvataan samankaltaisia asioita paratiisissa: kävelyä kullatuilla kaduilla ja muuta soopaa.


  • Anonyymi

   Paratiisi on palkinto Allahilta. Vain Allah tietää tarkkaan mitä siellä on, mutta Koraani kertoo suunnilleen, että siellä on autuus. Jumala on suuri.

  • Anonyymi

   Jeesus sanoi lähtevänsä valmistamaan sijaa omilleen taivaaseen. Sitä ei ole kuvailtu Raamatussa muuten kuin Lasarus ja rikas mies vertauksessa,jossa Lasarus lepäsi Aabrahamin helmoissa paratiisissa. Rikasmies oli toisessa paikassa, jossa vallitsi kova kuumuus,mutta heillä oli näkö ja kuuloyhteys keskenään. Toki tulevasta ihanuudesta mainitaan monessa paikassa. Esim. Paavali halusi päästä jo pois maallisesta ruumiistaan Jeesuksen luokse.

  • Anonyymi

   just joo, mitäs siellä paratiisissa naisille on luvattu? Allahilla ei tod.näk. ollut mitään mielenkiitoa väestön osaan 50%, joka koostuu naisista.

   Niin kauan, kun 50% väestöstä suljetaan pois vaikuttamasta yhteiskuntaan, ei valtio kehity.

  • Anonyymi

   Paratiisi löytyy U-Tubesta , Rauli lauloi :)

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   11964
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   2824
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2107