Mitä Jumala meiltä haluaa?

mitäJumalahaluaa

Mitä Jumala meiltä haluaa? Luojamme, Herramme, haluaa, että:

Emme aseta mitään Jumalan rinnalle

Ihmisten joukossa on niitä, jotka Jumalan rinnalle asettavat palveltavikseen muita, joita he rakastavat niin, kuin heidän tulisi vain Jumalaa rakastaa; mutta ne, jotka uskovat, rakastavat Jumalaa yli kaiken. Jospa vain ne, jotka tekevät väärin, käsittäisivät, että kaikki valta kuuluu Jumalalle ja että Jumala on ankara rangaistessaan! He saavat osakseen tuomion (sinä päivänä)
(2:165)

Rukoilemme ja autamme köyhiä

Tämä Pyhä kirja, siitä ei ole epäilystäkään, on opastus jumalaa pelkääväisille ja pahaa karttaville, niille, jotka uskovat siihen, mikä ei näy, elävät rukoillen ja tuovat uhria siitä, mitä Me olemme heille suoneet (2:2-3)

Olemme valmiita tekemään uhrauksia Jumalan vuoksi

Jotka uskovat Jumalaan ja viimeiseen päivään, eivät pyydä sinulta lupaa olla panematta alttiiksi omaisuuttansa ja henkeänsä. Jumala tuntee ne, jotka hartaasti palvelevat Häntä. (9:44)

Olemme kärsivällisiä vastoinkäymisten kohdatessa

Jos joku on kärsivällinen ja anteeksiantavainen, niin on hän totisesti menetellyt oikein. (42:43)

13

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikiitosjeesus

      Jumala leikkii uskovaisella kuin kissa hiirellä. Lopputuloskin on sama.

    • Muslim

      Jumala haluaa, että emme harjoita haureutta!

      Älkää harjoittako haureutta, sillä sellainen on rivoa ja huonoa elämää.
      - Koraani 17:32

      Englanninkielisestä käännöksestä tulee ilmi merkitys, että Jumala kieltää meitä menemästä edes lähelle haureutta: And come not near unto adultery.

      • Anonyymi

        Muslimien Koraanissa sanotaan että teidän oikea uskoisten ei tule harjoittaa minkäänlaista seksuaalista kanssakäymistä, se ei ole Allahin tahto. Teidän on elettävä selibaatissa hiljaa silmät kiinni, myös turhaa ääntä on vältettävä. Toinen nainen voi suudella toista naista, eikä tämä ole kielletty sillä se ei ole seksiä. Nainen voi elää toisen naisen kanssa rakkaussuhteessa, eikä Allah ole vihainen. Allah siunaa miesten välisen rakkauden ja naiset saavat olla seksuaalisessa suhteessa toisen naisen kanssa. Allah sanoo sinä nainen älä peitä itseäsi, näytä kauneutesi toiselle naiselle, vain toinen (tarkoittaa miestä) on kateellinen ja patriarkaalinen sekä alistava sinua kohtaan, hän (mies) haluaa kahlita sinut eikä ole arvoillesi sopiva, jätä hänet tai kohtaa Allahin viha.


    • Anonyymi

      Jumala haluaa että ihminen
      - rukoilee
      - paastoa
      - pyhiinvaelttaa Mekkaan
      - antaa almut köyhille

      • Anonyymi

        Ne menee joilla toi sähinä on verissä, mutta pysykäät mys niillä mailla.


      • Anonyymi

        Monet muslimimiehet pukeutuvat omituisen naisellisesti, esimerkiksi mekkoihin pukeutuminen on kovassa huudossa. Ovatko muslimimiehet jotenkin epävarmoja seksuaalisuutensa suhteen koska heillä ei useinkaan löydy kunnioitusta naisia tai ylipäätänsä mitään kohtaan tulee mieleen, että he kaikki ovat miehiinpäin kallellaan.


      • Anonyymi

        Muistakaa lahjoittaa hurstille!


    • Anonyymi

      HEIKOUKSISTA ME KASVAMME

      Toisaalta Jaakobilla oli Herralta saatu kehotus palata luvattuun maahan. Hänhän oli saanut pakomatkansa alussa unessa kohdata Herran ja lupaukset, joiden mukaan luvattu maa kuuluisi hänen jälkeläisilleen ja hänen siemenessään (Jeesuksessa Kristuksessa) kaikki maan sukukunnat tulisivat siunatuiksi (1. Moos. 28:12–15).

      Jaakob siis tiesi, että Herra olisi hänen kanssaan ja että hän kuuluisi sukuun, jonka kautta synneistä pelastaja tulisi tähän maailmaan. Mutta nyt saapuessaan takaisin luvattuun maahan hänellä oli ”seinä” edessä – uhka, että hänet tapetaan ja että perhe joutuu orjiksi. Hänelle ei ollut auki mitään muuta kuin tie taivaan suuntaan, sinne mistä hän oli saanut nuo suuret lupauksensa. Kysymys oli siitä elämän taistelusta, jota kaikki uskovat eri muodoissaan joutuvat kokemaan: miten Jumalan lupaukset toteutuvat elämän kriiseissä ja ylivoimaisilta tuntuvissa tilanteissa.

      Jaakobin ja Herran painiottelu kuvaa sitä sisäistä rukouskamppailua, johon moni uskova noissa tilanteissa joutuu. Herra vie uskovia aivan tarkoituksella noihin tilanteisiin, jotta he näkisivät, että mitään muuta todellista apua ei ole kuin Herran antama siunaus. Se, että Jaakobin painissa Herra ”jää” toiseksi eli häviää ottelun, kertoo Jumalan ihmeellisestä armosta. Herra on valmis ”häviämään”, jotta Hänen omansa pääsisivät voitolle. Viime kädessä tämä Jumalan suostuminen ”heikkouteen” näkyi Golgatan tuskissa, jotka koituivat meille iankaikkiseksi siunaukseksi. Paavali toteaakin, että Jumalan heikkous on suunnattoman väkevä voima meidän pelastukseksemme (1. Kor. 1:25).

    • Anonyymi

      Miks siiämme täyttä näiten vales näytelmiä ja turhutta
      - syyä kaiken pöydiltämme

    • Anonyymi

      Vain Allah vie Paratiisin

      • Anonyymi

        KYLLÄ ELÄN POHJA SILLOIN PUUTTUU


      • Anonyymi

        Et maininnu palkio neitsestäss mitään, on se rellestämistä sielläkin touhut ja noita riittää pilvin pimein.


    • Anonyymi

      1.7.2024
      Raamatunteksti(t)
      14Nämä kaksitoista Jeesus kutsui olemaan kanssaan lähettääkseen heidät saarnaamaan ja 15valtuuttaakseen heidät karkottamaan saastaisia henkiä:
      Markus 3:14-15

      Jeesuksen oikeat omaiset
      31Jeesuksen äiti ja veljet olivat saapuneet paikalle. He jäivät ulos seisomaan ja lähettivät hakemaan häntä. 32Hänen ympärillään istui paljon ihmisiä, ja hänelle tuotiin sana: »Äitisi ja veljesi ovat tuolla ulkona ja kysyvät sinua.» 33Mutta Jeesus vastasi heille: »Kuka on äitini? Ketkä ovat veljiäni?» 34Hän katsoi ihmisiin, joita istui joka puolella hänen ympärillään, ja sanoi: »Tässä ovat minun äitini ja veljeni. 35Se, joka tekee Jumalan tahdon, on minun veljeni ja sisareni ja äitini.»

      ELÄVÄN ELÄMÄN POLKU ON JUURI TÄSSÄ

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2595
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1138
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1044
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1001
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      913
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      881
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      822
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      33
      782
    Aihe