Mitä Jumala meiltä haluaa?

mitäJumalahaluaa

Mitä Jumala meiltä haluaa? Luojamme, Herramme, haluaa, että:

Emme aseta mitään Jumalan rinnalle

Ihmisten joukossa on niitä, jotka Jumalan rinnalle asettavat palveltavikseen muita, joita he rakastavat niin, kuin heidän tulisi vain Jumalaa rakastaa; mutta ne, jotka uskovat, rakastavat Jumalaa yli kaiken. Jospa vain ne, jotka tekevät väärin, käsittäisivät, että kaikki valta kuuluu Jumalalle ja että Jumala on ankara rangaistessaan! He saavat osakseen tuomion (sinä päivänä)
(2:165)

Rukoilemme ja autamme köyhiä

Tämä Pyhä kirja, siitä ei ole epäilystäkään, on opastus jumalaa pelkääväisille ja pahaa karttaville, niille, jotka uskovat siihen, mikä ei näy, elävät rukoillen ja tuovat uhria siitä, mitä Me olemme heille suoneet (2:2-3)

Olemme valmiita tekemään uhrauksia Jumalan vuoksi

Jotka uskovat Jumalaan ja viimeiseen päivään, eivät pyydä sinulta lupaa olla panematta alttiiksi omaisuuttansa ja henkeänsä. Jumala tuntee ne, jotka hartaasti palvelevat Häntä. (9:44)

Olemme kärsivällisiä vastoinkäymisten kohdatessa

Jos joku on kärsivällinen ja anteeksiantavainen, niin on hän totisesti menetellyt oikein. (42:43)

9

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikiitosjeesus

      Jumala leikkii uskovaisella kuin kissa hiirellä. Lopputuloskin on sama.

    • Muslim

      Jumala haluaa, että emme harjoita haureutta!

      Älkää harjoittako haureutta, sillä sellainen on rivoa ja huonoa elämää.
      - Koraani 17:32

      Englanninkielisestä käännöksestä tulee ilmi merkitys, että Jumala kieltää meitä menemästä edes lähelle haureutta: And come not near unto adultery.

      • Anonyymi

        Muslimien Koraanissa sanotaan että teidän oikea uskoisten ei tule harjoittaa minkäänlaista seksuaalista kanssakäymistä, se ei ole Allahin tahto. Teidän on elettävä selibaatissa hiljaa silmät kiinni, myös turhaa ääntä on vältettävä. Toinen nainen voi suudella toista naista, eikä tämä ole kielletty sillä se ei ole seksiä. Nainen voi elää toisen naisen kanssa rakkaussuhteessa, eikä Allah ole vihainen. Allah siunaa miesten välisen rakkauden ja naiset saavat olla seksuaalisessa suhteessa toisen naisen kanssa. Allah sanoo sinä nainen älä peitä itseäsi, näytä kauneutesi toiselle naiselle, vain toinen (tarkoittaa miestä) on kateellinen ja patriarkaalinen sekä alistava sinua kohtaan, hän (mies) haluaa kahlita sinut eikä ole arvoillesi sopiva, jätä hänet tai kohtaa Allahin viha.


    • Anonyymi

      Jumala haluaa että ihminen
      - rukoilee
      - paastoa
      - pyhiinvaelttaa Mekkaan
      - antaa almut köyhille

      • Anonyymi

        Ne menee joilla toi sähinä on verissä, mutta pysykäät mys niillä mailla.


      • Anonyymi

        Monet muslimimiehet pukeutuvat omituisen naisellisesti, esimerkiksi mekkoihin pukeutuminen on kovassa huudossa. Ovatko muslimimiehet jotenkin epävarmoja seksuaalisuutensa suhteen koska heillä ei useinkaan löydy kunnioitusta naisia tai ylipäätänsä mitään kohtaan tulee mieleen, että he kaikki ovat miehiinpäin kallellaan.


      • Anonyymi

        Muistakaa lahjoittaa hurstille!


    • Anonyymi

      HEIKOUKSISTA ME KASVAMME

      Toisaalta Jaakobilla oli Herralta saatu kehotus palata luvattuun maahan. Hänhän oli saanut pakomatkansa alussa unessa kohdata Herran ja lupaukset, joiden mukaan luvattu maa kuuluisi hänen jälkeläisilleen ja hänen siemenessään (Jeesuksessa Kristuksessa) kaikki maan sukukunnat tulisivat siunatuiksi (1. Moos. 28:12–15).

      Jaakob siis tiesi, että Herra olisi hänen kanssaan ja että hän kuuluisi sukuun, jonka kautta synneistä pelastaja tulisi tähän maailmaan. Mutta nyt saapuessaan takaisin luvattuun maahan hänellä oli ”seinä” edessä – uhka, että hänet tapetaan ja että perhe joutuu orjiksi. Hänelle ei ollut auki mitään muuta kuin tie taivaan suuntaan, sinne mistä hän oli saanut nuo suuret lupauksensa. Kysymys oli siitä elämän taistelusta, jota kaikki uskovat eri muodoissaan joutuvat kokemaan: miten Jumalan lupaukset toteutuvat elämän kriiseissä ja ylivoimaisilta tuntuvissa tilanteissa.

      Jaakobin ja Herran painiottelu kuvaa sitä sisäistä rukouskamppailua, johon moni uskova noissa tilanteissa joutuu. Herra vie uskovia aivan tarkoituksella noihin tilanteisiin, jotta he näkisivät, että mitään muuta todellista apua ei ole kuin Herran antama siunaus. Se, että Jaakobin painissa Herra ”jää” toiseksi eli häviää ottelun, kertoo Jumalan ihmeellisestä armosta. Herra on valmis ”häviämään”, jotta Hänen omansa pääsisivät voitolle. Viime kädessä tämä Jumalan suostuminen ”heikkouteen” näkyi Golgatan tuskissa, jotka koituivat meille iankaikkiseksi siunaukseksi. Paavali toteaakin, että Jumalan heikkous on suunnattoman väkevä voima meidän pelastukseksemme (1. Kor. 1:25).

    • Anonyymi

      Miks siiämme täyttä näiten vales näytelmiä ja turhutta
      - syyä kaiken pöydiltämme

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1398
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1261
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1195
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1145
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      26
      1137
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1033
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe