ROKOTTEISTA SAIRASTUU TAKUUVARMASTI!

Vacciini

Länsi-Suomi lehden mielipiteet osastolla HPV-rokotteesta sairastuneiden tyttöjen vanhemmat kirjoittivat otsikon "HPV-rokote tuhosi tytärtemme elämän" ohella myös THL:n ohjeesta, ettei haittailmoituksia tarvitse tehdä ko rokotteen osalta, koska "haittasignaali on jo havaittu". Mikäli THL:n ko ohje pitää paikkansa, kovin ovat hataralla perustalla tässä maassa terveydenhoidolliset evästykset. THL:n ulosotot rokotteiden osalta muutoinkin ovat olleet sellaista epätoivoista torjuntayritystä.

Rokotehaittoja pelätään päivä päivältä yhä enemmän. THL: ssa lasten asemesta tahdotaan pelastaa rokotteet. Asenne on sellainen, että mitäs menivät sairastumaan rokotteista. Näyttää pahasti siltä, että viranomaisiamme ei voisi vähempää kiinnostaa perheiden katastrofaaliset rokotetragediat. Mitä enemmän rokotteista vakavasti sairastuneita lapsia, sitä kiihkeämmin rokotteet tahdotaan pelastaa, lapsista viis.

Lobotomia kaikesta kauheudestaan huolimatta meni tieteessä läpi kuin tyhjää vain. Kirurgian arvostus oli tuolloin huipussaan. Sittemmin Nobel-erehdys painettiin tiedevillaisella, eivätkä kirurgitkaan joutuneet mistään vastaamaan, viattomia kun olivat. Seurasi uusi tieteellinen invaasio lähestyä ihmisaivoja, tällä kertaa kemian puolelta ja nyt tärppäsi jo taloudellisesti paljon paremmin. Jopa niin hyvin, että tästä ruletista teollisuusalan huiput eivät mistään hinnasta suostune enää luopumaan. Mitäpä tieteestä, kunhan rokotteet saadaan pelastettua ja näiden myötä rahat.

Rokotteiden osalta tieteestä on turhaa puhua. Rokotteissa ei ole tiedettä nimeksikään, yhtä vähän kuin Nobel-lobotomiassa. Ahneus ja terveydenhoidollinen piittaamattomuus eivät ole tiedettä. Se että rokotteet sotketaan tieteelliseen ajatteluun on tieteen halveksumista.

Tieteellistä näyttöä rokotteista ei todellakaan tahdota. Lääkärit tietävät varsin hyvin, mitä siitä seuraa, jos he satuttavat rokoteasiantuntijoita. Siksi he vaikenevat rokotteista, vaikka rokotteiden aikaansaamat perhetragediat olisivat kuinka syviä ja järkyttäviä tahansa. Lääkärin on kovetettava mielensä ja kieltäydyttävä näkemästä. Yhä useampi lääkäri päätyykin päättämään päivänsä itse. Kollegat vaikenevat ja tätä kutsutaan tieteeksi, vaikka tosiasiassa kysymys on mitä vakavimman luonteisesta ammatillisperäisestä sairaudesta.

Siiriä kiinnostavat mediaseksikkäät henkilöön liittyvät kommentoinnit ja tieteellinen liturgointi. Hänen tulisi muistaa, että elävää elämää kuvaa ennen kaikkea muutos. Virukset muuntuvat yhtenään ja rokotteet vauhdittavat muunnoksia, myös bakteeri- ja sienimuunnoksia. Näitä muuntautumisia tapahtuu monilla rintamilla yhtä aikaa ja ihmismielelle kovin, kovin ennalta arvaamattomasti. Rokotetutkija voi erehtyä sotkemaan itsensä tähän verkkoon ja kuvitella hallitsevansa näin monimuotoista tuntematonta. Mikrobeja on käsittämätön määrä ja sotkeutumalla muutamiin sotkeudutaan niihin loppuihinkin, koska nämä kaikki ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Tietyt mikrobit vahvistuvat ja hyötyvät rokotteista ja vaarallisuudessaan jopa voittavat entiset. Näin ollen rokotesodissa kuten tavanomaisemmissakin sodissa ei ole voittajia, ainoastaan häviäjiä.

Rokotteisiin painostaminen ja toisen ihmisen syyttely omasta sairastumisesta kuvaavat ehkä selvimmin nykysairautta, joka voimakkaimmin häiriintyy juuri mielen alueella, eikä tässä suhteessa ole eroa sen enempää potilaan kuin lääkärinkään kohdalla. Molemmat tahot ainakin uutislähetysten mukaan ovat osoittaneet erinomaista rokotteellista syyttelytaitoa. Koska ihmisen mieli nykytieteelle on liki tuntematon, rokoteteollisuuden on ollut mahdollista kehitellä laumaimmuniteettiteoria ja näin alistaa ihmiset massatuotantoonsa. Liiketalouden näkökulmasta tämä kuvaa suurta oivallusta, kun taas lääketieteen ja terveydenhoidon kannalta ei niinkään.

2

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JohnnyTang

      Yhdyn kirjoittajan näkemyksiin

      Rokotteet ovat paitsi hyvin vaarallisia niin myös tehottomia , ne eivät ehkäise niitä tauteja joihin niiden väitetään tehoavan, kyse on ollut fantasiasta ja rahasta , sekä tieteen halventamisesta koska oikea tiede ei olisi lähtenyt mukaan tuollaiseen huijaukseen.

      Tässä oikeaa tiedettä vaihteeksi rokotuksista,

      https://www.scribd.com/document/125400316/Rebuttal-Australian-Pro-vaccine-Document

      Ihmiset vastustuvat rokotuksia jo 1800 luvulla, he kieltäytyivät ottamasta niitä kun olivat nähneet mitä kauheuksia niistä seurasi ihmisille.

      • BSHunter

        Olen huomannut että antivacciinit ja vaihtoehtopillerikauppiaat ovat usein kovin hukassa rokotteiden ja lääkkeiden toiminnasta elimistössä, joten tässä asia on kerrottu mahdollisimman tiivisti.

        Rokotteet sisältävät teholtaan kuoletettua/heikennettyä taudinaiheuttajaa, johon ihmisen elimistö luo luonnollisen vasta-aineen ja nämä rokotteiden taudinaiheuttajat taas elimistöstä poistaa itsestään aivan kuten ne tuhoaisivat ja poistaisivat elimistöstä jonkin bakteerin tai viruksen.

        Menetelmää on käytetty yli sata vuotta hyvällä menestyksellä. Lukemattomat ihmiset ovat pelastuneet vakavilta sairauksilta ja niiden pahimmillaan invalidisoivilta tai tappavilta vaikutuksilta.

        Rokotevastustajat ja kuusituhatta vuotta vanhaan, litteään maapalloon uskovat kreationistit käyttävät samoja periaatteita. Molemmat esittävät tekaistuja tutkimuksia, tekaisevat keskittyjä henkilöitä joiden tekaistut tarinat ja "kokemukset" tukevat heidän väitteitään, he viittaavat joskus myös oikeisiin tutkimuksiin, mutta esittävät tulokset täysin päinvastaisina luottaen, ettei kukaan tarkasta asiaa. He käyttävät omia "huippuasiantuntijoitaan", joita nimitetään vuolaasti tohtoreiksi, maistereiksi, lääkäreiksi ja muiksi, mutta kun asiaa alkaa tutkia, taustalta paljastuu harrastelijamaalari-merkonomi, keksitystä yliopistosta tutkintonsa saanut "tutkija", muka lääketieteellisen tutkimuksen tehnyt maisteri, joka onkin opiskellut vain teologiaa. Heidän tutkimuksensa taas ovat niin heikkolaatuisia, että kokenut maallikkokin näkee niiden virheet - jos ei näe, on onneksi ammattilaisia jotka ovat nämä paperit tutkineet ja tuoneet epäkohdat esille omissa blogeissaan.

        Henkilöllä joka oikeasti uskoo että lääketiede on toimimatonta tai rokotteet vaarallisia, on päässään jonkinlainen todellisuusvinouma. Jos ottaisitte pienen askeleen taakse tästä asiasta ja miettisitte hetken. Maailmassa on tosiaan satoja tuhansia tai miljoonia ammattilaisia, jotka näkevät päivittäin työssään lääkkeiden ja hoitojen tehoavan. Rokotteita on tutkittu niin valtavasti vuosikymmenten saatossa, että jos ne aiheuttaisivat merkittäviä ongelmia, niiden olisi ollut pakko tulla ilmi. Tietyillä lääkkeillä voi olla sivuvaikutuksia, mutta jos sairaus jota sillä hoidetaan on potilaalle paljon huonompi vaihtoehto, joudutaan tekemään kompromissi.

        Homeopaattiset ja antroposofiset vaihtoehtohoidot sallitaan siksi, että potilasta ei voi oikein kieltääkään juomasta vettä - sitä nämä lääkkeet ovat, vettä. Kun niissä ei ole mitään vaikuttavaa ainetta sellaisina pitoisuuksina, että ne vaikuttaisivat yhtään mihinkään sen enempää kuin veden juonti, ei näistä ole haittaa muille kuin kukkarolle. Jos joku hyötyy plasebo-vaikutuksesta, niin hyvä niin. Tärkeää on vain ymmärtää, ettei niillä yritetä mitään oikeaa sairautta hoitaa, ettei oikea hoito jää saamatta. Sama pätee kristalli, energia, reiki ja muihin vaihtoehtohoitoihin.

        Erilaisten tuntemattomien vaihtoehtopillereiden syöminen taas voi olla vaarallista. Raaka-aineet voivat tulla vaikka Kiinasta, jonka maitokriisin pitäisi olla jokaiselle järkevälle riittävä varoitus siitä, mitä voi seurata kun tunkee tuntematonta kiinalaista pulveria elimistöönsä. Pillereiden valmistajat ja ainakaan myyjät eivät välttämättä tiedää mistä heidän pillerinsä on tehty, mitä ne oikeasti sisältävät tai mistä niissä käytetyt raaka-aineet ovat peräisin. Vaihtoehtopillerit voivat lisäksi sekoittaa labratuloksia, vaikuttaa oikeiden lääkeaineiden toimintaan elimistössä tai vahingoittaa esimerkiksi maksaa kun vaikuttavan aineen määrää ei voi luotettavasti tietää.

        Vaihtoehtohoitojen taustalla olevat voimat, kuten kreationisminkin vastaavat, ovat aina julkaisseet roskatiedettä väitteidensä tueksi. Järkevässä maailmassa sellaiseen törmäävät joko jättäisivät ne omaan arvoonsa tai perehtyisivät asiaan oikein kunnolla saadakseen selville niiden luotettavuuden. Valitettavasti ihminen on syntyjään laiska eläin ja vain hyvin harva jaksaa oikeasti ottaa asioista selvää. Ne jotka asioista ovat ottaneet oikeasti selvää, tietävät kyllä millaista k*setusta nämä roskatiedetutkimukset ovat ja kuinka paljon täyttä roskaa tietyt tahot ovat valmiita levittämään saadakseen myytyä pahaa-aavistamattomille, toisinaan epätoivoisille ihmisille käärmeöljyään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      134
      10022
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2914
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      183
      2715
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      24
      2087
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      16
      1852
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1669
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      17
      1570
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      17
      1530
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1528
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe