Islamin parhaat puolet

Kristitty

Luin lehdestä tänään et Malesiassa kaksi lesboa oli Shariatuomioistuimessa tuomittu ruoskittavaksi. Olivat porsastelleet autossa ja jääneet siitä kiinni.
Tuntui nautinnolliselta lukea seuraamuksista. Tuli vahva tunne siitä, että olisipa asiat meilläkin yhtä hyvin. Mutta ei. Jostain syystä täällä pitää hyväksyä monet ihan selvästi sairaat asiat ja vieläpä ylpeillä niillä. Ei ihme, että suomalaisten älykkyys on ollut selvässä laskusuunnassa. Mihin tässä vielä joudutaan?

8

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarpeeseensahan

      Jospa ne ihan tarkoituksella...

    • Kyllä, lasten oikeudet ovat jääneet homojen oikeuksien varjoon adoptioasioissakin. Mohammadin oppien mukaan taas vääräuskoisilla ei ole ihmisarvoa muuta kuin orjina.

      • Fanaatikkoko

        Mitä on vääräuskoituus? Eikös jokaista uskovaista ja vähennän uskovaista pitäisi kohdella samalla tavalla, ihminen on ihminen uskoo sitten mihin tahansa. Saman väristä verta meissä virtaa kaikissa. Uskonto on mitä on, niiden varjolla soditaan, tapetaan, aiheutetaan miljoonille nälänhätää, pakolaisuutta, köyhyyttä ym ym.. lista on pitkä. Viha ja uskonto kulkevat rinnakkain, ja maailma kärsii.


      • Fanaatikkoko kirjoitti:

        Mitä on vääräuskoituus? Eikös jokaista uskovaista ja vähennän uskovaista pitäisi kohdella samalla tavalla, ihminen on ihminen uskoo sitten mihin tahansa. Saman väristä verta meissä virtaa kaikissa. Uskonto on mitä on, niiden varjolla soditaan, tapetaan, aiheutetaan miljoonille nälänhätää, pakolaisuutta, köyhyyttä ym ym.. lista on pitkä. Viha ja uskonto kulkevat rinnakkain, ja maailma kärsii.

        Kyllä, Islamin oppien mukaan vääräuskoisuus on mm. sitä, että ei arvosta eikä tunnusta Mohammadia profeettana, koska tämä on kiduttanut, raiskauttanut, orjuuttanut ja ryöstäyttänyt tuhansittain ihmisiä - juuri näitä vääräuskoisia siis.


    • Ihankooikeapyhimys

      Miten kristitty voi omata tuollaiset mielipiteet? Mitä sinulle kuuluu muiden ihmisten elämä? Ei pitäisi häiritä ketään miten toinen elämäänsä elää. Tuollainen tekopyhyys, suvaitsemattomuus, paheksunta, ei pitäisi kuulua kristityn elämän arvoihin. Elikkä olet fanaatikko uskosi kanssa. Olen minäkin raamattua lukenut, siellä ei tuollaisiin ajatuksiin ihmisiä opeteta. Tiedoksi sinulle, homous ja lesbous ei ole mikään sairaus!! Sinä olet sairas ajatusmaailmassasi, mutta lääkitystä ei ole siihenkään olemassa. Mikä mahtaa sinun älykkyys osamäärä olla? Loistaako sädekehä pääsi päällä? Huomena on Pyhäinpäivä, mene kirkkoon ja pyydä anteeksiantoa ajatuksillesi. Olen ihan normi neljän lapsen isä..käynny armeijan ja kuulun kirkkoon, että ei tarvi ruveta arvuuttelemaan minun suuntautumisia, elän tätä päivää ja opetan lapsenikin suvaitsemaan ihmiset sellaisina kun ovat.

    • Jihudisti

      Islamin parhaat puolet!! Niin mitä ne ovat? ota koraani kouraan ja tartu aseisiin, siinä sinulle islamia.

    • Kyllä muiden elämä kuuluu läheisille, jos nämä muut uskollaan ja toimillaan vahingoittavat näitä läheisiä. Tämä on luonnollista. Kun suvaitsee rikollisia asioita, niin muuttuu itse osarikolliseksi. Tämä on ongelma.

    • Pakana

      Pidä oma elämäsi puhtaana ja moitteettomana. Ei ole rikollista elää ja uskoa, kuka mihinkin. Uskonton varjolla maailmassa soditaan ja tapetaan joka puolella maailmaa. Kuka ja mikä määrittelee sen, mikä on epäuskoisuusta ja mikä oikeauskoisuutta? Siksipä parempi olla uskomatta muuhun kun omiin silmiin ja korviin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      328
      3896
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      253
      3681
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      146
      2693
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      114
      2268
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      23
      2210
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      23
      2132
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      45
      1862
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1855
    9. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      319
      1603
    10. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      123
      1432
    Aihe