Työpaikkakiusaaminen

Tyhmäkiusaaminen

Lahdessa on paljon työpaikkakiusaamista. Tiedän muutaman, jotka ovat irtisanoutuneet kiusaamisen takia, oli aiheetonta tahallista huomauttelua, ei oikein annettukaan tehdä rauhassa työtään. Kiusaajat ovat tyhmiä.

193

3645

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiusaaminentyhmää

      Näin on. Nimenomaan se, ettei oikein annetakkaan toisen tehdä työtä rauhassa. Mielestäni kiusaaminen on ennen kaikkea toisen ihmisen rajojen rikkomista, ahdistelevaa käytöstä. Kiusaajat ovat usein hyvin hierarkisia ihmisiä, jotka ottavat usein asiakseen jonkun ihmisen ahdistamisen, simputuksen. Tällainen nokkimistyyli on tyhmää. Omaa "paremmuutta" Kai siinä yritetään viestiä.

    • frankmambo

      Niitä kiusataa jotka ei kuuulu piireihin.

    • Ilkeetä

      Aika paljon on sitten ihmisiä, jotka ei kuulu "piireihin". Sen verran paljon Täällä kiusataan.

    • suomalaistamuotoilua

      Niin hyvää ettei sanotuksi saa!

    • Älkääkiusatko

      Lahdessa nyt on muutenkin paljon kiusaamista. Taitaa olla monille jo luonteenpiirre. Tai harrastus, ei vissiin ole muutakaan tekemistä kuin takanapäin puhuminen, kaikenlainen nälviminen tai porukasta pois jättäminen. Jotkut on semmoisia, että niillä pitää aina olla joku jota sorsia. Tyhmiä ihmisiä kiusaajat. Luonnevikaisia.

      • akathamepäälle

        Neitimäistä touhua seläntakana touhuumine.


      • Eineosaapuhua

        Jotkut juoruilee siksi koska ovat kateellisia koska sinulla on mitä heillä ei ole, tai eivät vain osaa puhua (tyhmiä) eivätkä keksi muita puheenaiheita. Yhteisestä vihankohteesta löytyy sitten jutun juurta. Kaikissa meissä on jotain huonoja piirteitä.


    • sivustakatsellut

      Kokemukseni on ,että hierarkisissa paikoissa (esim.sairaaloissa) lesbot hyökkää työpaikalla miespuolisia työtovereita vastaan.

      • mikapetteripenis

        Ja leipomossa ämmämäiset muka johtajat luulevat olevansa jumalia.


      • Hannele.pitto
        mikapetteripenis kirjoitti:

        Ja leipomossa ämmämäiset muka johtajat luulevat olevansa jumalia.

        Noh noh! Ei itsensä moittiminen työtulosta paranna. Jaksamista ja voimia leipuri!


      • Kiusattuon

        Hämäläisen timppa


    • Eikiusaamiselle

      Kiusaajat on sellaisia ihmisiä, että jos joittenkin naamakertoimet ei miellytä niitä, niin ottavat oikeudekseen nälviä, puhua arvostelelevaan sävyyn, simputtaa. Ovat usein vielä semmoisia, että katsovat oikeudekseen itse puhua töykeästi, mutta heille ei saisi puhua. Niin kuin itse kohtelee muita niin pitää myös sallia, että itseä kohdellaan. Hävetkää kiusaajat.

    • Kiusaaminenontyhmää

      Kiusaaminen usein täysin tahallista. Se on kiusatun täydellistä aliarviointia. Epäasiallisen kohtelun huomaa heti. Toki ainahan välillä pientä naljailua, ihmiset voivat puhua töykeästi. Sen erottaa heti kiusaamisesta, joka on aina tiettyyn ihmiseen/ ihmisiin kohdistuvaa epäasiallista käytöstä. Heille puhutaan epämiellyttävään sävyyn koko ajan, ei muille. Se on kiusaamista. Ihmisarvon vastaista käytöstä. Tyhmien ihmisten harrastus.

    • Kiekujakaiku

      Juoruilu on aina ollut meidän lahtelaisten lempiharrastus.

    • Täysiä.pellejä.pirulauta

      Parissa metallifirmassa työskennellenä täytyy ihmetellä, että millaiset tyypit saavat työpaikoilla keikkua. Kenkää eivät saa edes esimiesten jatkuvasta homottelusta ym. huutelusta. Mennään töihin ja unohdetaan, että nyt ollaan töissä eikä missään saatanan hiekkalaatikolla. Norkoillaan hallissa, piilovittuillaan ja vittuillaan muille työntekijöille, käydään vessassa töhertelemässä alapääjuttuja, joille sitten kikatetaan likkamaisesti kavereiden kesken. Välillä käydään tekemässä jotain hommaa viis minsaa ja sitten pidetään taas vartti taukoa ja omaa pikkukivaa.
      Tietyillä tyypeillä ei ole pelkoa mistään. Helvetin tyhmänrohkeita kusipäitä.

      • ngvtfujik

        Erottaminen on nykyään vaikeaa, pitää olla todella hyvä syy ja sitäki ennen puhuttelu ja varoitus.


      • Anonyymi
        ngvtfujik kirjoitti:

        Erottaminen on nykyään vaikeaa, pitää olla todella hyvä syy ja sitäki ennen puhuttelu ja varoitus.

        Yleensä kiusatut erotetaan. Koska nämä kiusaajat riivaajapaskast nuolevat niin syvältä suolta pomojen suolesta, että kiusattu on aina syyllinen. Sanokaa Fazer kun haluatte potkut.


    • Kiekuvakukko

      Me lahtelaiset tykätään juoruilusta. Meillä on harvoin mitään hyvää sanottavaa muista. Paitsi omistamme.

    • Ovatpaolevinaan

      Lahtelaiset on olevinaan parempia. Jos joku/jotkut ihmiset ei miellytä, ni eivät anna muutenkaan mitään arvoa heille. Osoittavat sen liiankin selvästi, sorsimalla, puhumalla töykeästi, jättämällä porukan ulkopuolelle jne.

    • Onneksimuutin

      Itse muutin Lahdesta 2007 pois. Ainut mikä harmittaa on, että en aikaisemmin muuttanut. Lahti on surkea kaupunki. Huono-osaisuus näkyy selkeästi katukuvassa. Työttömyyttä paljon, töitä saadaan usein suhteilla. Ihmiset turhan töykeitä. Kiusaamista liikaa, kaikenlaista takanapäin puhumista, ja hätyyttelyä. Sisäänpäinlämpiävä paikka.

      • FrankSmith

        Jokaista muualta muuttanutta yritetään eristää porukasta. Heitä pidetään uhkana.


    • Muuttanut

      Asuin 2 vuotta Lahdessa, muutin pois. Kylmä kaupunki. Mulle tuli siellä semmoinen, että jos jotain apua tarttis, ni ei varmaan saa.

    • Eitakaisin

      Me muutettiin miehen kanssa 2011 pois. Molemmilla oli työpaikat Lahdessa, mut ei viihdytty. Lahdessa on paljon mukaviakin ihmisiä, mut on myös paljon ihmisiä, jotka yrittää määräillä muita. Ahdistavia ihmisiä, kontrolloivia, puuttuvat toisten asioihin, utelevat ja kyselevät ninku ois joku selitysvelvolline niille. Painostava ihmisiä. Se mitä jotkut on jo sanoikin ni Lahti on kyl todella sisäänpäinlämpiävä paikka.

    • Vanhalahtelainen

      Joo jotkut on semmoisia että vissiin ne ajattelee että muut ihmiset on olemassa pelkästään niitä varten, näkevät muut itsensä jatkeena. Ovat semmoisia kontrolloivia ja kyttääviä. Ite oon syntyperäinen lahtelainen, ja en anna kenenkään määräillä itteeni. Sitä paitsi orjuus on kielletty lailla ja orjuuttaminen.

      • Anonyymi

        Kärpäsenmäen leipomolla ämmämäiset hiirijohtajat kieltävät kohta hengittämisenkin. Ottavat feministi akoilta vaaralasta ohjeet ja hyppäävät vaikka myllyn katolta jos käsketään. Tosin heille on varattuna muutenkin jo sama lopputulos piakkoin.


    • Ärtynyäijä

      Lahdessa juoruakkoja riittää, ja varmaan äijätkin osaa juoruta. Ite en halua tulla vedetyksi mukaan juoruiluun. Pahansuopia ihmisiä. Jos on jotain sanottavaa, ni mikseivät sano reilusti ihmiselle itselleen. Ai niin, eihän se silloin enää pahansuopuutta olisikaan . Ja ilkeitähän sellaiset ihmiset ovat. Ja monet vielä levittävät omia luulojaan takanapäin ja yrittävät manipuloida muita mukaan. Eivät välttämättä ole edes ikinä puhuneet yhtä ainutta sanaa koko ihmisen kanssa, josta juoruavat. Sellaiset ihmiset ovat yksinkertaisesti tyhmiä. Ja ilkeitä. Niillä pitää joku uhrina, johon kohdistuvat omaa huono-osaisuus oloansa. Vähäjärkisten ihmisten hommaa.

    • Miesjokaeijuorua

      Just näin. Takanapäin puhumista on aina mukana pahansuopuutta, kateutta, ilkeyttä. Ne on usein luulotautista porukkaa, jotka on luotu semmoisen oman maailman, jossa elävät, luulevat kaikkeen muista, vaikkeivät ole puhuneet ihmisten ittesä kanssa sanaakaan. Vähä-älystä porukkaa.

    • Epäreilua

      Minäkin olen aina ihmetelly, että yleensä kaikkein pahimmat takanapäin puhujat on Just niitä, jotka ei oo ite ees puhuneet yhtä ainutta sanaa niitten ihmisten kanssa josta puhuvat. Sairasta touhua. Tai sitten vaan kampanjoivat tahallaan joitain vastaan. Tai ovat luulotautisia sairaita ihmisiä. Tai tahallaan ovat. Jompaa kumpaa. Eivät ole ainakaan mitään reiluja ihmisiä.

    • Vanhalahtelainen

      Niin eihän se takanapäin puhuminen mitään reilua ole. Ja varsinkaan jos eivät ole ite ikinä puhuneet yhtä ainutta sanaa niitten kans joista puhuvat. Levittävät omia luulojaan muille. Ihan sairasta. Ne on luonut semmoisen oman maailman, jossa elävät, luulevat kaikkee muista. Dorkia ihmisiä. Tai sit ovat tahallaan. Reilua se ei ole.

    • metooeienää

      Kauheus on tapahtunut kun Eloranta on saanut väen ylityökieltoon. Ei voi olla suurempaa häpeää yhteiskunnalle kuin kostonkierre. Elorannan uusi mellakka voi aiheuttaa kuolonuhreja, mutta suurin virhe on se varomaton kielenkäyttö, jonka osan Rinne puhui televisiossa. SDP:n syyttömyys on vaikeasti osoitettavissa, kun sen puheenjohtaja lähtee haukkumaan maan johtajaa Eduskunnan edustajana. Rinteen nostatus on yhtä kallis virhe kuin punaliiton nostatus sata vuotta sitten.

    • Eiolemukavaa

      Kiusaamistahan on kaikkialla. Jotkut ihmiset on vaan senluonteisia, että aina pitää joitakin hätyyttelyä. Ihmisiä, jotka yrittävät määräillä muita, ja aina semmoisia, joita uskaltavat sättiä. Joskus on miltei niin, että mitä mukavampi ihminen ni sen inhottavampia sitä kohtaan ollaan.

    • Eiahdistukselle

      Jos haluaa, että kaikenlainen kiusaaminen ja syrjiminen vähenee, ni kyllä sen pitää lähteä jo kotoa. Lapset ovat tulevaisuuden aikuisia, jo kotona tulisi lapsille opettaa, ettei ketään saa sorsia. Suurin virhe, minkä vanhemmat tekevät, on liian kontrolloiva kasvatus, niin tulee vain ahdistuneita ja kiusaaviakin aikuisia. Lapselle tulee antaa tilaa, rennosta lapsuudesta kasvaa rennompia ystävällisempi aikuisia. Liika kontrollointi kertoo eniten omasta ahdistuneisuudesta. Älkää huutako lapsille, mikään asia ei mene niin paremmin. Positiivisuus luo positiivisuutta. Liian kontrolloivasti kasvatetuista lapsista tulee vain ahdistuneita ja hermostuneita aikuisia. Tällaiset ihmiset ovat usein niitä jotka pyrkivät holhoamaan ympäristöään, ja kun eivät sitä pysty tekemään niin ahdistuksen kierre on valmis. Ahdistuksesta pääsee irti vain antamalla tilaa muille.

    • Tylyäon

      Sit on myös sellaisia ihmisiä, jotka rupeavat heti kättelyssä puhumaan heti töykeästi jollekin, puhuvat jo heti alussa niin ku eivät antais mitään ihmisarvoo. Se jos mikä on tyhmää. Kai ne sit jo heti alussa pyrkii jotenkin lannistamaan ihmistä tai pitävät itteesä parempina ku kohtelevat toista jo heti alussa niin ku jotain elukkaa. Tylyä.

    • Mieslahest

      Lahti on sisäänpäinlämpiävä paikka. Täällä hyväksytään vaan ne omat. Jos jotain tai joitain ei hyväksytä ni niitä kovistellaan ja nälvitään jo heti alusta alkaen.

    • Stopkiusaamiselle

      En ole koskaan ymmärtänyt työpaikka kiusaamista. Miten ja mistä joku ihminen ottaa oikeudekseen huutaa, tiuskia toiselle aikuiselle ihmiselle. Idioottimaista käytöstä. Ilmeisesti tällainen rääkkääjä ajattelee, että toinen on sitä varten, että häntä voi kohdella miten vain. Kiusaaja on yksinkertaisesti tyhmä. Usein ulkoistaa oman kaiken huonon olonsa, mitä on elämän aikana kertynyt uhriinsa. Usein Tällaisissa kiusaamista harrastavissa yhteisöissä on sellaisia ihmisiä, joilla on jo ennestään ja lähtökohtaisesti luonteessa piirteitä ja tarve tällaiseen ihmisarvon vientiin muilta. Kiusaaminen ei ole kiusatun vika. Se on kiusaajan vika, hänen luonteensa. Se on jonkinlainen vietti, sukua saalistusvietille, että pitää olla joku, jota ajaa ahtaalle. Kaikki tuntemani kiusatut ovat olleet mukavia ihmisiä, heistä ei kusipäitä löydy. Kiusaajista sen sijaan löytyy luonnevikaisia. Tyhmiä ihmisiä. Hävetkää kiusaajat.

    • Enääeikiusattu

      Minä Olin työpaikkakiusaamisen uhri v.2004. Sanoin itseni irti, nyt voin hyvin. Menetin jopa yöuniani kiusaamisen takia, Lähdin työpaikalta. Aikansa vei, että sain ihmisarvoni rippeet koottua. Nyt voin hyvin. Ja kiusaajat Haistakaa pitkä vetelä paska.

    • Lahenmies

      Suomi on työpaikka kiusaamisen kärkimaita. Sisäsiittoisuudestako johtuu. Kenties kyseessä jonkinlainen geenivirhe, joka aiheuttaa kiusaavan kulttuurin. Lopettakaa nyt saatana se kiusaaminen niin ku olis jo!

      • nähty.on.kaikennäköstä

        Suomalaiset ovat aina olleet mettäläiskansaa, siitä se johtuu. Ei tästä nyt niin kauheesti ole loppujen lopuksi aikaa, kun tuolla muualla maailmassa luultiin, että Suomessa jääkarhut kävelee kaduilla. Piti ruveta viemään Suomea ulkomaille, että siitä luulosta päästiin.
        Moni kiusaaja on kiusaaja siitä syystä, kun on kotosin jostain pienestä perämetsien kylästä ja sitten kun pääsi sieltä muuttamaan tänne "suureen maailmaan", niin siitä sitten nousi kusi päähän.


    • Hämmästys

      Lahtelaisten töykeyskö muualta muuttaneiden vika, töykeitäkö ovatkin muualta muuttaneet. Mitä enemmän kaupungeista poispäin menee, niin sen mukavampia, lupsakampia ja rauhallisempia ihmiset yleensä ovat. Lahtelainen peruspuhetyyli on kovaäänistä, töykeää. Asiakaspalvelu tilanteessa ihminen miltei pukataan pois ennen kuin on kunnolla kerinnyt asiaansa esittää. Tervehtiminen usein jo tylyn kovaäänistä ja kun asiakas kaupasta lähtiessä sanoo Moi tai hei, niin vastaus miltei ärähdetää huutavalla äänellä, on kuin potku persamuksiin ja olo on ihmisparalla kuin olisi heitetty ulos. Tyly kova käytös.

    • Lahenmies

      Lahti on mennyt tyhmäks. Vähäosaisuus ja kurjuus näkyy selvästi. Välinpitämätöntä. Kova ja kylmä kaupunki. Ei ihme vaikka täältä yks jos toinen muuttaakin pois.

    • Movepiip

      Välisuomalaiset osaa vastata kysymättäkin ja käänteisesti päinkinvastoin, siksi pysyttäytyvät akselilla. Akseli on lähes vastaus laiskuuteen.

    • Enviihtynyt

      Lahti on sisäänpäinlämpiävä paikka. Eihän siellä varmaan välitetä ku niistä omista. Ja sit on niitä itteesä parempina pitäviä ihmisiä, jotka kyllä osoittavat sen liiankin suoraan, aina joitakin joita haukkuvat takanapäin, jättävät porukan ulkopuolelle. Eivät ilmeisesti anna mitään ihmisarvoa. Olin Lahdessa 4 vuotta, olin töissä, en viihtynyt. Liikaa omia kuppikuntia, ja sit niitä syrjittyjä. Ankea kaupunki.

      • huyjlhjiopi

        Lahdessa kiusataan juuri muualta tulleita kun heillä on paremmat geenit kun luonnostaan isokokoisilla, lyhyillä möhömahahämäläisillä.


    • Eimukavaa

      Kiusaamista on kaikkialla. Jotkut on vaan luonteeltaan sellaisia, että aina on joku jota sorsia. Kai se on joku vietti ihmisessä, jos on joku tarve ajaa muita. Jotkut on semmoisia, että jos eivät tykkää jostain, ni katsovat, että voivat muka sen jälkeen kohdella miten vain ihmistä, nälviä ja painostaa. Kaikki eivät voi ikinä miellyttää kaikkia, mutta kyllä silti pitää olla asiallinen muita kohtaan.

      • Anonyymi

        Jotkut kuvittelevat näkevänsi ulkonäöstä kuka on hyvä työntekijä ja kuka ei.


      • Anonyymi

        Kyllä on ihmisiä jotka käyttäytyvät ns. naamakertoimen mukaan muita kohtaan.


      • Anonyymi

        Eivät oikeasti edes tunne ihmistä, yrittävät saada uhrinsa näyttämään muiden silmissä tai tehdä uhristaan sellaista mitä tämä ei ole. Sehän onnistuu takanapäin puhumalla ja leimaamalla ihmistä. Helposti manipuloitavat ihmiset voivat ottaa osaa tällaiseen. Tämäntyyliset ihmiset ovat tyhmiä, idiootteja luonteeltaan. Ja hyvin usein narsisteja. Vihaan takanapäin haukkumista.


      • Anonyymi

        Olet varmaan Nastolassa töissä? Tai no onhan siellä Lahdestakin porukkaa työntekijöinä.


    • Tyhmääkiusata

      Työpaikkakiusaamista on liikaa. Jos ajattelee, että ihmiset joutuvat sairaslomalle kiusaamisen takia, niin voi vain kysyä, että keitä ja millaisia nämä ihmiset ovat luonteeltaan, jotka menevät työpaikalle rääkätäkseen muita. Järjetöntä touhua. Kuka tiuskii aikuisille ihmiselle. Luonnevikaista hommaa. Tällä käytöksellä ei ole mitään tekemistä rääkätyn työnteon kanssa. Kyse on pelkästä rääkkäämisestä. Se on näköjään joillekin harrastus. Kiusatut on useimmiten mukavia ihmisiä. Muutama tietämäni kiusaaja on luonteeltaan häiritsijä, rökittäjä. Olin yhdellä työpaikalla tällaisen ihmisen kohde. Minulle puhuttiin käskevään sävyyn kuin orjalle. Annoin tämän ihmisen kuulla kunniansa. En arvosta kiusaajia. Tolloja ihmisiä. Usein kiusattu, joka ei sano takaisin, haluaa olla semmoisen touhun yläpuolella. Kertoo älykkyydestä. Ne kiusatut ja sorsitut, joita tiedän, ovat mukavia ja keskivertoa huomattavasti älykkäämpiä ihmisiä. Tosiasia on se että tyly on tyhmä, puuttuu järki.

      • Lahtelaisetnössöjä

        Kasva aikuiseksi. Olet maailman herkkänahkaisin, timppa.


    • Hyyväläinen

      Miten voi olla työpaikkakiusaamista kun kaikki ovat työttömiä.

      • kusipäisyyttä

        No onhan siellä niitä työssäkäyviäkin. Joillakin on noussut kusi päähän siitä, kun saa tehdä töitä cityssä, jossa on paljon työttömyyttä. Sitten kiusataan työkavereita jollain lapsellisilla jutuilla, että kiusattu väsyisi ja jäisi työttömäksi. Sitten päästään korottamaan ittesä sen yläpuolelle, koska se on työttömänä ja mä tässä porskutan työelämässä.


    • lusmupoistataviestit

      Suurin osa nykyisistä työttömistä on omasta tahdostaan työttömiä. Lahden seudulla on tällä hetkellä hyvin työtä eikä tarvi osaavan katua mittailla.

    • Eityöttömänvika

      Itse en lähtisi syyllistämään työttömiä. Lahdessa ei kaikille töitä riitä. Työttömyyteen on hyvin moninaisia syitä. Ja työttömien sanominen laiskoiksi on typerää. Ei työssä käyntiin ahkeruutta tarvita.

      • arkijuopottelu

        Kyllä suurin osa on omasta tahdostaan työtön. Peiliin katsomisen paikka jos ei ole vammaa.


    • bgfhrftyhrrt5

      Muistan Lahteen muuton ekan päivän. Silloin koroilla kävellyt blondi sylkäisi keskustassa liikkeen lasiseinään ja nauroi päälle. Olen ikäväkseni huomannut tämän olen lahtelaisten käyttäytymisessä enemmän sääntö kuin poikkeus.

    • Jataasjataas

      Meillä esimies kiusaa ja samoin koko työyhteisö. Häiritään ja syyllistetään. Nekin jotka ovat sanoneet kiusaamisesta ovat itse kiusanneet. Ironista kylläkin kaikki näyttää päällepäin hyvältä.

      • Anonyymi

        Monessa lafkassa pitkäaikaiset jatkuvasti saikulla mutta jos tappiota tulee se on uusien tekijöiden syytä.


    • ent_salpauslainen

      Koulutuskeskus Salpauksessa on tapana että jos joku ei sovi ns "joukkoon" niin hänet savustetaan kiusaamalla ulos organisaatiosta toimitusjohtajan myötävaikutuksella

    • Bbbbbbbbbbb

      On kyllä kumma, että ex tj:stä ei saa sanoa mitään,,aina kirjoitus poistettu

    • LAPPEENRANNANSETÄ

      Nastolassa, on eräs metallifirma siinä pysäkin kupeessa, Niinitieltä junaradalle päin. Siellä olin töissä ja voi sitä menoa. Työntekijät puhuivat paskaa selän takana muista työntekijöistä ja yrittivät kiilloittaa omakuvaansa. Pahimpia oli nyt jo onneksi eläkkeelle jäänyt, olikohan se nyt henkilöstöpäällikkö joka aina kusetti selän takana sekä muutamia työnjohtajia. Aina oli pelko lomautuksista ja niitä oli usein. Oli sellainen pelon ilmapiiri että piti paiskia kokoajan täysillä tai joutuu seuraavalla kerralla lomautukseen. Joku oli poissa niin ei kun teet kahden miehen hommat ja joitain piti jatkuvasti auttaa kun ei jaksanut tehdä omia hommiaan. Sitten kun alkoi oma terveys pettää niin sitä vaan yritti viimeiseen saakka mutta huonostihan siinä kävi kaikille meille jotka ei jaksaneet enää. Painajaisia varmaan loppuelämäksi antoi, ei muuta muisteltavaa. Oma homma olisi vielä jotenkin mennyt mutta kun aina sai tehdä liikaa muutakin. Nykyään firma pyörii kuulemma lähinnä vuokratyövoimalla joka on helppo aina irtisanoa ja ottaa takaisin sen mukaan miten on tilauskantaa.

    • Fazer-alas

      Fazerilla lapasjohto on pahin työpaikkakiusaaja. Siihen on lupa ja käsky tullut Vantaalta. Työntekijät voivat tosi pahoin. Suvakkilafka haisee!

    • lejjefjggäjh

      Yleensä paskan puhujat ei keksi mitään puhuttavaa (tyhmät aivot), niin keksivät perättömiä juttuja.

      • Näkeeheti

        Kiusaaminen on joillekkin harrastus. Tahallista touhua, huomaa heti. Kiusaajat on perverssejä. Varsinkin kun kiusaaminen kohdistuu yleensä hyvännäköisiin. Kiusaajalla on pervo luonne.


      • Anonyymi

        Yleensä ne menee taustalle porukalla seurailemaan uutta tyyppiä ja arvostelee tätä kriittisellä silmällä. Vaikka ois omat duunit kesken.


      • Anonyymi

        Sit ku mennään ohi katsotaan taivaaseen jotta ei tarvitse vahingossakaan puhua tai tervehtiä.


    • Kormatonnaintti

      Lahteen kotiutunut eräs hoitsu, joka kavalsi kotikunnassaan nimismiehen kansliasta huomattavan summan rahaa. Sai puoli vuotta ehdollista.
      Ei siinä kaikki. Kouluaikoina hän varasti kaupoista koruja, tupakkaa jne. jäämättä silloin kiinni. Hän osasi mielistellä opettajia, mutta kiusasi luokkakavereita, jotka eivät hyväksyneet niitä varasteluja.
      Nyt tämä liero lirkuttelija hoitaa Lahdessa vanhuksia.
      Pitäkää huoli omaistenne rahoista ja koruista!

      • rgrtrtdjdj

        Ilmankos täällä noita varkaita ja mielisairaita riittää. Mistä päin kotoisin ja millä kirjaimella alkaa etunimi?


      • Kormatonnaintti

        Vihje: syntynyt 1954 keskisuomen pohjoisosassa.


    • laiskaaporukkaa

      Työnteko on muutenki sellasta että suu käy mutta mitään ei tapahdu.

    • Anonyymi

      Tunnin välein röökillä ja määräaikaisia (jotka tekevät töitäkin) syytetään siitä että yritykselle tuottoa ei tule. Näin Heinolassa.

    • Anonyymi

      Tiedät siis joita on kiusattu. Sinua ei koska et lmeisesti käy töissä vaan kirjoittelet tsrinoitsi tänne. Vapaana työhuolista - niinkö? Kysymys kuuluu, mitä luulet tietäväsi. Eikö sulla ole muuta "työtä". Koita keksiä ihmeessä. Jos vaikka kiusaisi ihan oikeasti. Voi teidän huolianne. Kuulopuheita viljelette.

      • Anonyymi

        Olet varmaan valtuustossa kun ohitat keskustassa olevat huumeneulat sanoen "ei ole huumeongelmaa Lahdessa".


    • Anonyymi

      Somessa ollaan lapsirakastavia ja muutenkin,maailmanparantajia.Työelämässä työpaikkakiusataan johto paikalta,käyttäydytään kuin päiväkodissa. Isot miehet mu...ja kaikki.

    • Anonyymi

      Miksi miehet keksii niin paljon keksittyjä juoruja ja juoruaa ylipäätään paljon? Salpausselkä heijastaa jotain juoruakkamiesuutetta elimistöihin?

      • Anonyymi

        Kaikkihan sen tietää, että miehet ovat todellisuudessa paljon pahempia juoruakkoja kuin naiset. Miehet vain verhoilevat sen muka "rentoon kaverijutusteluun".


    • Anonyymi

      Vai työpaikkakiusaamista, kun naapuri kertoo. Kirjoittaja (aloittaja) ilmeinen vapaamatkustaja, joka ei töitä tee itse? Mitäa hän tietää työelämästä. Turhaa pulinaa!

    • Anonyymi

      Kyllä työpaikkakiusaamista on, tai häirintää.

      • Anonyymi

        Kun joku keksii muka hauskan haukkumasanan niin koko kaupunki toistaa sitä jotain ihmistä.Ihan ko kaikki ois yks perhe.Ihan ko päiväkodissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun joku keksii muka hauskan haukkumasanan niin koko kaupunki toistaa sitä jotain ihmistä.Ihan ko kaikki ois yks perhe.Ihan ko päiväkodissa.

        Fazerilla joka päiväistä. Suurin osa näistä on mieletään teini-ikäisiä uhoavia ressukoita. Hame päälle vain ja lastentarhaan.


      • Anonyymi

        Kyllä sysmässäkin paikallisessa marketissa pomo kiusaa alaisiaan ei kaikkia mutta joitakin yksilöitä eikös pomon pitäis puolustaa alaisiaan kaikessa väärässä ainakin itselleni niin opetettiin !


      • Anonyymi

        Miten niin monella täällä kehitys on jäänyt sinne yläasteelle?


    • Anonyymi

      Minusta hauska kiusata. Saa ajankulua tylsiin ja vittumaisiin työpäiviin

      • Anonyymi

        Minua kiusattiin koulussa mutta vedin kiusaajaa kunnolla lättyyn että kaatui kerralla kuunteli mehiläisiä vähän aikaa ja kiusaaminen loppu !


      • Anonyymi

        Yleensä suun aukojat on sellasia kääpiönkokosia ressukoita joita kunnolla tinttasemalla järkeä tulee päähän.Tai muuten voimattomia.


      • Anonyymi

        Sitähän tässä tarkoitettiin että kiusaajaa lärviin niin loppuu vittuilu että luulot pois jos mikään muu ei auta ei hyssyttelyä !


      • Anonyymi

        Onko kiusatustakin hauskaa. Mietippä sitä.


      • Anonyymi

        Niin kun et osaa töitäs tehdä.


    • Anonyymi

      Koulutuskeskus Salpauksessa kiusauksesta, nimenomaan henkilökunnan keskuudessa, on tehty taidetta. Kuka kiusaa loukkaavimmin voittaa viikkopalkinnon

      • Anonyymi

        Se kiusaaminen tuntuu olevan joku lahtelainen kansanperinne. Ne ketkä ei kuuluu sukuun tai suvunkavereihin eristetään kaikesta pois.


    • Anonyymi

      Eräs "kansainvälinen" teknologiayritys, joka valmistaa bussi- ja junavalaisimia, omaa ainakin yhden totaalisen kusipäisen verstaspäällikön. Sovinistista paskaläppää työntekijöilleen, mielivaltaista johtamista. Ihmettelen, että tuollainen ihminen saa toimia esimiehenä. Pahempaa kiusaamista en ole kokenut koskaan.

      • Anonyymi

        Huono esimies, ei hallitse esimiehenä oloa. Joskus kusipäätkin pääsee esimieheksi. Paras esimies on ihminen joka kuuntelee kaikkia työntekijöitä, antaa työntekijöitten tehdä rauhassa työtään. Esimiehen tehtävä ei ole vetää yhden miehen showta työpaikalla.


    • Anonyymi

      Lahes on sellanen tapa et eka katellaa mite muut tekee työt,,arvioidaan miten ne tekee ja sitten ehkä voi tehä puoli tuntia itsekin töitä tehdä...ei tehdä koskaan mitään,,, mistä yritysten pitäisi repiä sitten rahaa??

      • Anonyymi

        Lahdessa ei puhuta juurikaan ja jos puhutaan se on negatiivista juoruilua. Tuppisuisuuden aiheuttamia patoumia purkavat muihin? Eivät tutustu juttelemalla ihmisiin vaan ottavat juoruilemalla selvää.


    • Anonyymi

      Saalistajat/psykopaatit etsivät heikkoja ihmisiä uhriksi. Heikkojen ihmisien tunnusmerkkejä:

      - Katse maassa
      - arka
      - hiljainen ääni
      - pukeutumisääni

      Narkkareille ei uskalleta vittuilla, voi saada puukosta. Saalistajat etsivät uhrin jonka voittaa varmasti, joka ei sano takaisin. Ja jos sanoo niin itkuisena mutistaan: "se on ihan hullu".

    • Anonyymi

      Yksinkertaiset duunit mihin pääsee kuka vaan pk-seudulla, on Lahdessa tiukassa jopa saada niitä niin joillakin nousee kusi hattuun kun pääsee näissä haalarihommissa etenemään.

    • Anonyymi

      Pasamyynnissä Lahdessa on omistaja pariskunnan tyttö toimistossa töissä. Entiiä tekeekö mitään järkevää, muuta kuin postittaa kirjeitä ja lähettää jonnekin. Röökillä käy koko ajan ja vittuilee myyjille. Siinä esimerkki kun on päässyt liian helpolla hopealusikka suussa.

    • Anonyymi

      Kun juoruillaan niin kerrotaan jotain epäedullista toisesta henkilöstä. Mutta juoruilijan tärkein viesti ei ole, että joku muu on "tollanen" vaan, että "Minähän en ole tälläinen. Minä olen parempi kuin se". Ja siitä tulee juoruilijalle parempi olo. Sitä paitsi, se on ilmeisesti turvallisempaa omakehua, joka ei niin paljon haise kuin se perusomakehu.

    • Anonyymi

      Kyttääminen johtuu siitä et kaikki tuttuja toisilleen ja tietävät toisensa. Uudet on aona epäilyttäviä ja ihmetellään ketä noikin on.

    • Anonyymi

      Työpaikalle jos tulee uusia niin vakiotyöntekijät menee jonkun nurkan taakse kuikkimaan kuinka nopeaan oppii työt. Pois hiostaminen alkaa kun teet ensimmäisen virheen tai ulkinäkös ei miellyttä tarpeeks bosseja.

    • Anonyymi

      Toiset saa kuukausia opetella duunit ja toisille ollaan ekana päivänä et jokainen hyllyn paikka on muistettava tasan tarkkaan tai pidetään hölmönä. Itse liikkuvat kun hidastetussa filmissä.

    • Anonyymi

      Ite ainakin haukun uudet räkänokat johdolle heti ensimmäisenä päivänä ettäs saan ite laiskotella rauhassa.

    • Anonyymi

      Jos ei tee virheitä ne virheet keksitään tai tehdään kärpäsestä härkänen.

    • Anonyymi

      Samat kiusaajat jatkavat kiusaamista taloyhtiöissä, ovien ja kaappien paiskontaa aamusta iltaan. Sitten vielä ollaan muka itse koulukiusattu.

    • Anonyymi

      Ongelma on se ettei vanhemmat työntekijät perehdytä ollenkaan nuorempia uusia, koska pelkäävät menettävänsä oman työpaikkansa. Nuorempia sitten kiusataan kun eivät osaa asioita joita heille ei ole kerrotukaan.

    • Anonyymi

      Tilastojen mukaan Lahti on koulukiusaamisessa toisena vai peräti ykkösenä. Ne kiusaajat jatkavat samaa työpaikoillaan haalarihommissa kun taas fiksummat opiskelee korkeakoulussa muualla.

    • Anonyymi

      Kumpa oääsis jopettamaan.

    • Anonyymi

      Äläpä kun jopetus alkaa ei lopu

    • Anonyymi

      Se on niin ettei päijät-hämäläinen hymyile, jos ei pilkkaa muita.

    • Anonyymi

      Se tuo mielenkiintoa työpäiviin jos ei muuten keksi mitään hauskaa puhuttavaa

    • Anonyymi

      Itteä alkoi yksi nainen kiusaamaan jostain kumman syystä. Pesän toivossa kiusausrinkiin liittyi ihme kyllä ne jotenkin "puutteelliset miehet", lihavat, tosi lyhyet tai muuten oudot tai rumat.

    • Anonyymi

      Pulleamahainen keski-ikäinen mies kiljuu meille tytön äänellä. On siinäkin jaksamista. Ite ei tee mitään.

    • Anonyymi

      Vieläkös koulutuskeskus salpauksessa on esimiehiä töissä, jotka kiusaavat alaisia jopa sairauteen asti.
      Ei ole tainnut salpaus erottaa näitä esimiehiä. Työntekijät luonnollisesti ovat saaneet väistyä.

      Toisaalta eihän kukaan puutu oppilaiden jaan kiusaamiseen. Ohi mennään ja oppilaat jätetään yksin kiusattavaksi.
      Mitään sääntöjä tai kuriahan oppilaille ei pidetä.
      Päin vastoin jopa hyväksytään ja kannustetaan kiusaamiseen.

    • Anonyymi

      Harvoilla duunareilla on mitään elämää vapaa-ajalla muuts kuin kaljan juonti niin mistä sitä puhuis keskenää? Jonkun arvostelusta saa ees jotain puheentynkää jos ei oo elämää.

    • Anonyymi

      Porsaan näköinen mies nälvii ja arvostelee jokaista liikettä töissä. Joka päivä useita tunteja, Vaikuttaa ihastumiselta.

      • Anonyymi

        Porsas arvostelee muita kun pelkää itse olevansa erilainen ja ei tyhmällä jätkällä ole muuta keskustelun aihetta


      • Anonyymi

        Äänikin kuin porsaalla ja pätee vaikka on aina väärässä


    • Anonyymi

      Tietäisittepä millaista on olla savolainen. Peräänhuutelua toisilta miehiltä. Olet työpaikan viejä ja täysi kelmi jota voi joukolla nälviä koko perheen voimin. Vainoamista vapaa-ajallakin.

    • Anonyymi

      Tuollaista se on koulumaailmassa aina johdosta opetukseen.

    • Anonyymi

      Täällä vikisee kouluttamattomat ja tyhmät.
      Oma vikanne jos kiusataan, mitäs ette osaa tehdä mitään oikein.
      Näin esimiehenä ja talousihmisenä pitäisi saada kenkää antaa tuollaiselle mutta kiusaamalla saadaan teidät ulos tai sitten olette niin tyhmiä, ette tajua lähteä, joten saatte mitä pyydätte.

      • Anonyymi

        Kiitos, että tarjosit itsesi esimerkiksi joka näyttää minkätakia Lahdessa on työpaikkakiusaamista vuosi vuodelta niin paljon ja miksi sitä ei pystytä kitkemään pois.


      • Anonyymi

        Paljastit itsesi. Yrität savustaa ihmisiä ulos ekana päivänä ennen kuin mitään on edes tehty. Alaisesi kyttää ja pätee vaikka ei tiedä mistään mitään. Keksii sitten osaamattomuuden jos ei muuta keksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paljastit itsesi. Yrität savustaa ihmisiä ulos ekana päivänä ennen kuin mitään on edes tehty. Alaisesi kyttää ja pätee vaikka ei tiedä mistään mitään. Keksii sitten osaamattomuuden jos ei muuta keksi.

        Esimiesten tehtävä on valvoa eikä rivityöntekijöiden, jotka eivät tee töitään ,vaan kyttäävät muita. Ilmapiirin saastuttaja on se kyttääjä eikä kytättävä. Esimies laittaa kyllä pihalle jos on oikeita syitä laittaa. Ei se mene niin että jos on kateellinen jollekin että kyttäät ja lavertelet esimiehelle valheita ja teet kärpäsestä härkäsen saat sen lähtemään. Edes kai Lahdessa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Esimiesten tehtävä on valvoa eikä rivityöntekijöiden, jotka eivät tee töitään ,vaan kyttäävät muita. Ilmapiirin saastuttaja on se kyttääjä eikä kytättävä. Esimies laittaa kyllä pihalle jos on oikeita syitä laittaa. Ei se mene niin että jos on kateellinen jollekin että kyttäät ja lavertelet esimiehelle valheita ja teet kärpäsestä härkäsen saat sen lähtemään. Edes kai Lahdessa?

        Tervetuloa Lahteen. Missä koulukiusaaminen ja miten siihen puututaan on oikeasti lastenleikkiä verrattaen työpaikkakiusaamiseen. Täällä esimiehet on mukana ja kannustaa kyttäämistä ja kiusaamista omilla toimillaan tai toimettomuudellaan. Aikuiset vain osaa olla niin, ettei se ole fyysistä, koska siitä joutuvat ongelmiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tervetuloa Lahteen. Missä koulukiusaaminen ja miten siihen puututaan on oikeasti lastenleikkiä verrattaen työpaikkakiusaamiseen. Täällä esimiehet on mukana ja kannustaa kyttäämistä ja kiusaamista omilla toimillaan tai toimettomuudellaan. Aikuiset vain osaa olla niin, ettei se ole fyysistä, koska siitä joutuvat ongelmiin.

        Mullec huutelee joku zombin näkönen mummo, kun paljastin tehokkuudella sen sukulaispojan laiskottelun työpaikalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tervetuloa Lahteen. Missä koulukiusaaminen ja miten siihen puututaan on oikeasti lastenleikkiä verrattaen työpaikkakiusaamiseen. Täällä esimiehet on mukana ja kannustaa kyttäämistä ja kiusaamista omilla toimillaan tai toimettomuudellaan. Aikuiset vain osaa olla niin, ettei se ole fyysistä, koska siitä joutuvat ongelmiin.

        Työpaikkakiusaamisen ja yleensä muunkin leimaamisen yms. uhreiksi joutuvat yleensä ns. puhdasmieliset ihmiset. Joillakin ihmisillä on tarve " liata" tällaiset ihmiset. En ole koskaan nähnyt uhria, jota voisin sanoa mulkeroksi. Ja olen jo vanha.


    • Anonyymi

      Mielestäni työpaikkakiusaamista on myös työnantajan mielivaltainen lomien määrääminen ennen kesää vaikka kyse kesälomista ?
      (Jos pilkot loman osiin saat 2vk itse määritellä vk kerralla) sekä ylitöiden vaatimen (lääkärintodistuksella vapautus) , työajan pakko joustaminen(lääkärintodistuksella vapautus) sekä pekkasten käytön estäminen kun sille tarve (mikään perustelu ei riitä) !...

      Ylitöistä ei makseta lisiä vaan menee työaikapankkiin josta niitä saa anoa kyykyssä.

      Jos tämän lisäksi tulee työntekijöiden sisäistä kiusaamista, ollaan todellakin järjettömyyden rajoilla.

      Puolustakaa työkaveria, se on ketjun pelikaveri!

      • Anonyymi

        Keksitään tunarointeja jotta saadaan syy kiusata.

        Vinkataan et erottakaa toi kun naapurin Jarmo sano sitä ja tätä.


      • Anonyymi

        ... Suurimmalla osalla ei ole mahdollisuutta edes pekkasiin yms. etuuksiin mitä listasit koska monissa työpaikoissa ei tuolalisia hienouksia ole ollut aikoihin.
        Joten vaikea samaistua, että sinua kiusataan jos et saa käytettyä etuuksiasi just tasan sinä päivänä kun haluat.
        Kuin et tee ylitöitä tai jousta yhtään? Eikö se muka kuulu sopimukseen?


    • Anonyymi

      Suhteillahan ne työt menee tässä nykyajan tilanteessa. Kavereille ja sukulaisille.

    • Anonyymi

      Hämäläinen luonne on kuin luotu kiusaamaan pienempiä, heikompia, maassa makaavia porukalla.

    • Anonyymi

      EIhän töissä puhuttais mitään jos ei ois ainoata puheenaihetta, eli kiusaamisen kohteen pilkkaamista.

    • Anonyymi

      Tulet ajoissa töihin. Teet omat hommat etuajassa ja muidenkin. Saat nimittelyä kuitenkin osaksesi ja milloin vain sut voidaan korvata pomon kaverilla tai sukulaisella joka ei tee töissä mitään.

    • Anonyymi

      Kiusaajat ovat yleensä itse kiusattuja joko kotona, tai muuten.

    • Anonyymi

      Viha on useimmiten pelon seurausta ja pelko taas enimmäkseen irrationaalinen vaistotoiminto (näinollen vihaaminen sinänsä on irrationaalista). Epäluuloisuus, jopa pelko, erilaisuutta kohtaan on vaistomaista, evoluution kehittämä selviytymismekanismi. Älykäs henkilö on yleensä vähemmän vaistonvarainen ja enemmän rationaalinen kuin tyhmempi joten hän pystyy todennäköisemmin järjellä "ohittamaan" vaistomaisen pelkonsa ja vastenmielisyytensä erilaisuutta kohtaan kun järki sanoo että tunne/vaistoperäinen reaktio on virheellinen.

      Älykäs ihminen on myös utelias ja pyrkii ottamaan asioista selvää eikä niin helposti omaksu ulkoa annettuja ajattelutapoja vaan pyrkii muodostamaan itse mielipiteensä kustakin asiasta joten hän ei niin helposti lähde sokeasti lauman mukana ääri- ja vihaideologioihin kuten rasismi tai vaikkapa ahdasmielinen uskonnollisuus.

      • Anonyymi

        Ehkä noinkin.
        Mutta kiusaaminen on valtaa ja hauskaa.

        Mekin käymme opo- ja Eeva opettajien sekä esimiehen kanssa keskusteluja ja otamme aina yhden opettajan tekemisen syyniin ja niin kauan moitimme ja arvostelemme sekä kerromme muille, miten huono ja osaamaton ja tyhmä ja laiska opettaja on, kunnes hän tajuaa lähteä pois.
        Olemme näin toimineet jo vuosikymmeniä ja jatkamme edelleen.
        Valta on meidän eikä luottamusmies tai kukaan muukaan meille mitään mahda.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä noinkin.
        Mutta kiusaaminen on valtaa ja hauskaa.

        Mekin käymme opo- ja Eeva opettajien sekä esimiehen kanssa keskusteluja ja otamme aina yhden opettajan tekemisen syyniin ja niin kauan moitimme ja arvostelemme sekä kerromme muille, miten huono ja osaamaton ja tyhmä ja laiska opettaja on, kunnes hän tajuaa lähteä pois.
        Olemme näin toimineet jo vuosikymmeniä ja jatkamme edelleen.
        Valta on meidän eikä luottamusmies tai kukaan muukaan meille mitään mahda.

        Esimiehet meiän isossa työpaikassa amistaustaisia jos sitäkään. Käyttäytyminen ja huonot esimiestaidot myös sitä luokkaa.


    • Anonyymi

      No ainahan kiusaaminen on kivaa. Itsekkin itkettänyt kymmeniä.
      Sitä tuntee elävänsä kun pääsee oikein kyykyttämään.
      Naisia helppo kyykyttää, kun vaan tihrustavat kyyneliä.

      • Anonyymi

        Ruman naisen puhetta.


    • Anonyymi

      Moni lahtelainen työpaikka on kuin päiväkoti, missä valkataan työkaverit hetken mielijohteesta ja kenestä sais hyvän kamun vapaa-ajalle. Ihme et Lahes on näinkin paljon vielä töitä. Kommunikointia ei käytännössä ole.

      • Anonyymi

        Kommunikointi on turhaa.
        Käskyjä vaan ja niiden mukaan tekemistä.
        Ei tyhmältä ammattikoulun käyneitä kannata mitään kysyä, kun ei järki riitä.
        Tyhmiä ja laiskoja sekä työtävieruksuvia suurin osa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommunikointi on turhaa.
        Käskyjä vaan ja niiden mukaan tekemistä.
        Ei tyhmältä ammattikoulun käyneitä kannata mitään kysyä, kun ei järki riitä.
        Tyhmiä ja laiskoja sekä työtävieruksuvia suurin osa.

        No kerrankin oikeata asiaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommunikointi on turhaa.
        Käskyjä vaan ja niiden mukaan tekemistä.
        Ei tyhmältä ammattikoulun käyneitä kannata mitään kysyä, kun ei järki riitä.
        Tyhmiä ja laiskoja sekä työtävieruksuvia suurin osa.

        Tässä tiivistyy kiusaajan ajatustoiminta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä tiivistyy kiusaajan ajatustoiminta.

        No pomotki Lahes mones paikas peruskoulun köyneitä tai hyväl säkäl amikses olleita.


    • Anonyymi

      No niin se vaan menee ja kaikkihan tuon hyväksyy, kunhan rahaa saa ja menestyy.
      Kaikki haluaa olla kiusaajan kaveri, joka menestyy ja on rikas.
      Kukaan ei halua olla looseri kiusatun kanssa tekemisissä.
      Nehän ovat yleensä tyhmiä ja osaamattomia.

      • Anonyymi

        Harva kiusaaja on oikeasti rikas. Yleensä paskapalkkasis duuneissa.


    • Anonyymi

      Lahdessa on seurattu kiusattu vainottu levitetty valheita yms eräästä nyt 56 v naisesta ala-asteelta lähtien. Aina tiedetään minne hän on menossa. Jos vie esim vaatteita kirpputorille niin kiusaajat tulee vastaan ne päällä ilveitä eleitä naurua naamioitumista riittää.

      • Anonyymi

        Kukaan ei puolusta häntä. Toivottavasti ei tee suisaidia....


    • Anonyymi

      Nainen joutunut olemaan koko ikänsä täysin yksin, ei kavereita. Työpaikoissa joutunut kiusaamisen kohteeksi ym.

    • Anonyymi

      Vanha lahtelainen tapa on yrittää kiusata uudet pois työpaikalta. Ja ne kiusaajat ei oo Koskaan hyvännäköisiä.

      • Anonyymi

        Ilmankos Lahdessa on näitä sukusairauksia.
        Kun kaikki alkaa olemaan samaa "perhettä".
        En minä vaan sukulaisten kanssa....
        No lahtelaiset ovatkin vähän .....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmankos Lahdessa on näitä sukusairauksia.
        Kun kaikki alkaa olemaan samaa "perhettä".
        En minä vaan sukulaisten kanssa....
        No lahtelaiset ovatkin vähän .....

        Moni työpaikka täynnä saman sukunimisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moni työpaikka täynnä saman sukunimisiä.

        Kuten työväen lauluissa lauletaan.
        Yhtykää veljet ja siskot.
        Onko Lahdessa ymmärretty asiat väärin?


    • Anonyymi

      Lahden ja lähiseudun kiusaaminen tuntuu olevan lähtöisin jo kouluista.
      Kysymys kuuluu, miksi täällä opitaan jo kouluissa kiusaamaan enemmän kuin muualla.
      Näyttäisi vielä korostuvat toisella asteella eli lukioissa ja ammattikouluissa.
      Onko siellä kiusaaminen, jotenkin henkilökunnan ja esimiesten normaali tapa toimia, josta nuoret oppivat?
      Lisäksi tuntuu, että sama jatkuu politiikkaan.
      Ei keskustelua tai asioiden hoitamista vaan kohdennettua halveksuntaa ja kiusaamista sekä kuppikuntien rakentamista.

    • Anonyymi

      Kysynyt muutaman kuukauden aikana muutaman kerran apuja. Eli aina joutuu auttamaan.

      • Anonyymi

        Ei joutuu vaan saa auttaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei joutuu vaan saa auttaa.

        Opettele ite hölmö


    • Anonyymi

      Taas amiksen käyneet täällä kehittää.

    • Anonyymi

      Aika paljon saman sukunimisiä kaikilla työpaikoilla.

      • Anonyymi

        No jos serkku serkun kanssa menee, niin sukunimi säilyy. Johan se historiasta tiedetään.


    • Anonyymi

      Eräskin neiti oli muka koulukiusattu, itse oli kuitenkin myös naapureiden kiusaaja taloyhtiössä, että näin.

    • Anonyymi

      Tehdään källejä ja kytätään niitä joiden pelätään korvaavan kyttääjän työpaikalla.

    • Anonyymi

      Ei saa edes yrittää, jos ei tunne oikeita ihmisiä.

      • Anonyymi

        Pitää kuulua porukkaan tai savustetaan ulos. Varsinkin jos huomaa et on niitä parempi nii pitää hankkiutua eroon. Lahes pärjätää huijaamalla. Siksi firmat menee aina nurin.


    • Anonyymi

      Työvuoroja ei voi sen vuoron aloitettua enää muuttaa, mutta Lahes yritetään pakottaa lähtemään tunteja ennen työvuoron loppua pois, mikä on lainvastaista. Nämä pakottajat tosin itse jäävät itse istumaan tunneiksi vuoronsa loppuun. Tai mitä nyt tekevätkään.

      • Anonyymi

        Jos ei töitä niin pois.

        Kulut minimiin ja voitot minun taskuun.

        Tehostetaan.

        Typerät työläiset saisivat kiittää MINUA töistä.


    • Anonyymi

      Äitii en voi tehdä ton kans mitää...meen tauolle nii kauaks aikaa kunnes se lähtee. Sit jään ylitöihin.

    • Anonyymi

      Jotkut eivät pärjää ulkonäöltään tai taidoiltaan, niin he rupeavat selviytymiskeinonaan keksimään valheita toisista.

      • Anonyymi

        Ainahan voi kumartaa ja poimia kynän lattialta.

        Itse olen pärjännyt ja edennyt tuolla tavalla jo vuosia.
        Jos ei muuten kiinnosta, niin rasvaamalla saa hommat luistamaan ja etenee uralla sekä saa etuja muihin verrattuna.


    • Anonyymi

      Lahes on helppo pärjätä fyysisis töis kun syntyperäset lahelaiset on nii hitaita, laiskoja ja valittajia. Muut tekee niiden hommat.

    • Anonyymi

      Niin fyysistä ei makseta ja niitähän tekee vaan ulkopaikkakuntalaiset.
      Sopii kysyä miksi?
      No vastaus on, kun ei äly riitä muuhun.
      Lahtelaiset sentään on älykästä ja oppivat sekä hyvin koulutettua.
      Ei ketään älykästä kiinnosta lähes palkaton fyysinen kävely tai nosteli.
      Se on id....ja varten.

      • Anonyymi

        Sinä et oo ainakaan älykäs kun et osaa tuottaa luettavaa tekstiä. Lahti on liuskaotsien duunarikaupunki, ei mikään älyköiden yliopistokaupunki. Lahti ei tilastoissa ole lähelläkään kärkeä koulutetuimmassa väessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä et oo ainakaan älykäs kun et osaa tuottaa luettavaa tekstiä. Lahti on liuskaotsien duunarikaupunki, ei mikään älyköiden yliopistokaupunki. Lahti ei tilastoissa ole lähelläkään kärkeä koulutetuimmassa väessä.

        Älä käy palkkaamaan lahes asuville.
        Emme kirjoita mutta torilla keskustelemme kuin antiikin Kreikassa konsanaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä käy palkkaamaan lahes asuville.
        Emme kirjoita mutta torilla keskustelemme kuin antiikin Kreikassa konsanaan.

        Sama suomeksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä et oo ainakaan älykäs kun et osaa tuottaa luettavaa tekstiä. Lahti on liuskaotsien duunarikaupunki, ei mikään älyköiden yliopistokaupunki. Lahti ei tilastoissa ole lähelläkään kärkeä koulutetuimmassa väessä.

        Osui ja upposi. Jo olet katkera. :D Sulle muuten nauraa kaikki. :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osui ja upposi. Jo olet katkera. :D Sulle muuten nauraa kaikki. :D

        En minä ainakaan naura. Asiaa puhuu Lahden historiasta. Tehdaskaupunki.


    • Anonyymi

      Muukalainen tulee...ei olla annettu jätkien kanssa lupaa työllistyä...

    • Anonyymi

      Kiusaajat ovat yleensä vähäkoulutettuja ja hieman yksinkertaisia ihmisiä. Kouluttaudu niin et heitä kohtaa.

    • Anonyymi

      Linkki väitteeseesi, muuten puppua!

    • Anonyymi

      Antaas tulla nyt selitystä! Linkki väitteeseesi, muuten puppua!

    • Anonyymi

      Lahden kyttälaitoksella on kuuleman mukaan hyvä työilmapiiri.

      • Anonyymi

        Tunnetusti kyttälaitoksella kytätään toisen tekemisiä


    • Anonyymi

      Mätä Supo suututti Supon.

    • Anonyymi

      Tuota samaa paskaa on lähes joka paikassa. Munattomat kiusaa tai kattoo kiusaamista vieressä.

    • Anonyymi

      Fazerilla systemaattista kiusaamista ja ikärasismia. Yli 50v edustajat pyritään savustamaan keinolla millä hyvänsä ulos.

      • Anonyymi

        P-nuolijoita kun palkataan niin näin käy. Fazer on kuin vihreät. Naiset johtoon ja kaikki on päin per...ä.


    • Anonyymi

      Kahdeksan vuotta meni ennenkuin masennuin.Työpaikka kiusaaminen pitää saada pois.

    Ketjusta on poistettu 59 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1851
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1779
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      116
      1745
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1557
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1425
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1232
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    8. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1108
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1102
    Aihe