Missä viipyy kansalaisaloitteet?

Huolestunut-Kansalainen

Onko ehkäisykielto- ja aborttikielto aate laskussa? Miksei kukaan ole lähtenyt pontevasti uusimaan tai laittamaan alulle naisten ehkäisyn ja aborttien kieltävät aloitteet? On jo muutama vuosi mennyt, kun nerokkaat aloitteet tulivat julkisuuteen mutta ne on valitettavasti painuneet unhon yöhön. Tosin niistä voi täällä aina välillä muistuttaa, jos naisten seksin synnillisyys on päässyt hetkellisesti unohtumaan. Kuka oikein vartioi naisten vapaata seksiä ja ehkäisyä kun ei ehkäisykieltoasiamies ole ollut asiasta aktiivinen? Mitä sanoo Yhdistyneet Kansakunnat, eikös sieltä ole tullut mitään kommenttia siihen, kun feministinen aate meillä Suomessa on epäoikeudenmukaisesti taistellut turhat ihmisoikeudet naisillekin ja on kavalasti ehkäisypillerit ujuttaneet naisten saataville. Kysyn vaan, vastatkaa jos osaatte.

8

123

Vastaukset

 • Kyllä naisten seksin on loputtava. Se on turhaa jos ei tarkoitus ole lisääntyä. Syntiä ja haureutta.

  Ja sama hollannin kielellä.

 • Kovasti odottelen minäkin ihan näkyvää toimintaa näiltä Suurilta Ajattelijoilta!

  • Mites troll.illa ite se muu toiminta,. kun ei elämässä näytä olevan mitään tän palstan ja joutavan valheellisen tyhjän länkk.äyksen lisäks?


  • saatodotella kirjoitti:

   Mites troll.illa ite se muu toiminta,. kun ei elämässä näytä olevan mitään tän palstan ja joutavan valheellisen tyhjän länkk.äyksen lisäks?

   Jos mielipiteeni ovat niin surkeita, miksi kommentoit nitä?


  • AsiatAsianavain kirjoitti:

   Jos mielipiteeni ovat niin surkeita, miksi kommentoit nitä?

   Cud.en monesti todettu ennenkin, jonkunhan täällä on oltava oic.omassa levitt.ämiäsi prop.agandistisia viherv.assari v-lh.eita. Onn.ecsi useita tuuraajiakin löytyy, etten ole ollenkaan ainoa tolc.un ihm.inen täällä dr.aumaadiccojen ym. aatteen sum.endamien dörc.y pesässä.


 • Haluaisin hollanninkielisen kansalaisaloitteen missä abortti ja ehkäisy kielletään. Jokos sellainen on tullut allekirjoitettavaksi?

 • Jos heteroseksin harrastaminen kriminalisoidaan ei aborttejakaan tarvita. Nyt reippaat abortinvastustajat heteroseksin ja heteroavioliiton kieltoaloitteita tekemään. 😁

 • Kovasti ollaan ootettu. Toivossa eletään ettei puheenaiheet ja vitsi aiheet lopu. Pitää niitä vanhoja nostella että kaikki sais viihdettä. 😂

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.