Valtimo on nykyään ravintolaton kylä

Missäs te nyt kokoonnutte ja tapaatte kavereita, kun viimeinenkin ravintola sulki? Sääliksi käy teitä, jos Nurmekseen on joka kerta mentävä, kun haluaa kavereiden kanssa illanviettoon.
Ilmoita


19 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Onhan näitä paikkoja. Ja on tänne ravintolaa tulossa, että vedä kuule itte vaan. Nää on just näitä kaikenmaailman taivastelijoita, jotka yrittää vielä vittuilla tolleen "voivoi teitä raukkoja". Saatana, vittuako se sulle kuuluu missä me ollaan? Ja Nurmeksessa on käyty iät ajat, joten turha ulista siellä. Life goes on!
1 VASTAUS:
Aika töykeä vastaus aloittajan asialliseen ihmettelyyn, jos sen heti kääntää vittuiluksi, tuskin siitä on kysymys, mutta joidenkin keskustelutaidot ovat mitä ovat.
+Lisää kommentti
No miten on mennyt, ovatko valtimolaiset nyt raitistuneet vai ajellaanko sitä Nurmekseen viihteelle?
Ilmoita
Oisko mahdollista perustaa baari, jossa striptease esiintyjät, pelipöytiä ym, tietysti vain varakkaille , ei reppanaporukoille.
Ilmoita
Uus ravintola/baari kuulemma jo suunnitteilla. Paikka vaan taitaa olla monelle aika yllatys, mutta hyvä ja myyvä paikka.
2 VASTAUSTA:
Jos tuo on totta, niin onnittelut valtimolaisille.
Höpöhöpöjuttuja ravintolan perustamiset! Jos joku uskaltaa alkaa yrittämään ravintolan pitoa muutaman jokapäiväisen vakioasiakkaan takia, niin onnea vaan! Uutta jatkajaa olisi pitänyt Seiskaan alkaa etsimään ajoissa ja aloittajalle luvata ainakin vuoden vuokrat edullisemmin!
Saattaa Valtimon kesäpäivätkin kuihtua tässä tilanteessa!
Täältä loppuu kohta kaikki palvelut, liitytään Nurmekseen ja sitä rataa...
Kylällä on yksi ruokakauppa, mutta sen valikoimat keskittyy kaljaan ja siideriin!,
+Lisää kommentti
onko seirepubi missä nykyään?
Ilmoita
Oli siellä seiskassa ennen pöhinää, ainakin 70-luvulla joo
Ilmoita
Tullee se ravintola/pizzeria. Tullee, tullee, uskokkee pois.
Ilmoita
Essollekko tulloo?
1 VASTAUS:
Sinne näyttäs teippien perusteella tulovan. Hähhää, eppäilijät. Tulloo ravintola. Kohta suapi tuas ruokoo ja viunoo. Hyvä paikka tuo esso. Isot kyltit valtatien vartteen niin pysähtyy ohikulkijattii. Suottaa tulla klassikkopaikka.
+Lisää kommentti
Siihenkö kylään joku ravintola joka lähti ja sille ei tullut jatkajaa?

Paljonko sielä on niitä käyttäjiä jotka käyttää aktiivisesti ravintola palveluja?

Jos asukkaita ei ole 7000 ihmisestä ylöspäin niin unohtakaa ravintola bisnekset,niitä kaatuu tai on kaatumaisillaan jo suuremmissakin kylissä kuin tuo 7000 hengen jolla voisi saada toiminnan toimimaan jos käyttäjiä on prosentuaalisesti paljon.

Mikään viikonloppu episodi ei kanna kauas,vaan pitää olla joka ilta istujia pöydissä kuluttamassa varojaan,joten onko millaisesta määristä kysymys vuorokausi perioidilla?

Ei paljon auta jos sielä on vaikka esim:joku parikymmentä kylän jamppaa olut purkit käsissä.

Se voi olla että Valtimo on noilta osin kuolutta mikäli asukas luku on mitä lieneekään,vilkastaanpa wikipediasta nyt=Väkiluku: 2 323 (2015) ja nyt luku lienee vähemmän kuin 2015.

Ei riitä ihmiset pitelemään pystyssä palveluja.

Tarkempi luku nykyään näyttääkin tältä......
Kunnassa asuu 2 191 ihmistä.

On mahdollista että kolmen neljän vuoden päästä Valtimon kunassa on asukkaita enään alle 2000 ihmistä.

On mahdollista että paikalle jää yksi ruokakauppa,montako sielä on tällä hetkellä? Nimittäin muut ei elä tuolla asukas määrällä mitenkään kovinkaan kauan.

Eteen voi tulla pakkoliitos johonkin,ihmettelen miksi ei ole jo,tällöin palvelut keskustasta toki vähenee entisestään.

20 vuoden päästä ei asukkaita ole 1500 ehkä ei tuhattakaan.
1 VASTAUS:
Kuolema koittaa muillekin pikkukunnille aikojen saatossa, tulee kuntaliitoksia ja kuntien pinta-alat on valtavia ja asukkaita kourallinen.
Pohjois karjalassa voi olla vuosisadan lopulla 2-3 kuntakeskusta sateliitteineen..
+Lisää kommentti
Eikös ne valtimolaiset keitä ponua, ja kasvattavat kannabista, ei he osaa ravintolan palveluja käyttää, ja liekkö heillä edes pätäkkää?
Ilmoita
Joko se uusi ravintola Ir-Muskan tiloissa on avannut? Teillä taisi sittenkin käydä tuuri?
Ilmoita
Ja taas joku viisastelija vatvomassa ja ulisemassa! Tässä ole tuurilla vittu mitään tekemistä. Tuli pizzeriaa ja ravintolaa koska on asiakkaita ja yrittäjiä. Ja onko auki? Käy itse katsomassa, osta jotain!
1 VASTAUS:
Mene nukkumaan, sinulla näyttää olevan tosi paha olo, kyllä siellä varmaan joku asiallinenkin tulee vielä vastaamaan.
+Lisää kommentti
Vieläkös siellä Valtimolla on metsäkonekoulu? Olin siellä oppilaana vuosina 83-84. Opettajat olivat kyllä tosi mukavia ja ammatti taitoisia. Mutta ihme murjottajia olivat kylän kollit, lienevät luulleet, että viedään niiltä vähäiset naiset.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Valtimo on nykyään ravintolaton kylä

Missäs te nyt kokoonnutte ja tapaatte kavereita, kun viimeinenkin ravintola sulki? Sääliksi käy teitä, jos Nurmekseen on joka kerta mentävä, kun haluaa kavereiden kanssa illanviettoon.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta