Poliisi ja moporällääjät

Nähtyon

Miksi poliisi katsoi vaan sivusta ja videoi mopollarällääjiä?Miksei heti puututa ja puhalluteta ja anneta sakkoja ym.Pitääkö jonkun loukkaantua,ennenkuin jotain tapahtuu?Tänään lehdissä oli juttua Nivalan moporällääjistä.Kyllä autoilijoita pysäytellään ja puhallutetaan heti.

33

1277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaivatonta

      On se kuule kivempi vain katsoa päältä kuin ryhtyä tositoimiin eli puhalluttamaan ja jopa vielä sakottamaan näitä kullanmuruja. Tiiä vaikka lastensuojeluviranomaisillekkin pitäis ilmoittaa alaikäisten alkoholinkäytöstä. Kun pitäis puuttua niin moneen asiaan niin on mukavampaa ja vaivattomampaa vain katsoa päältä.

      • haavikas

        Lestatialaisten Pennut saa Tehä mitä vaan, ei niihin saa koskea Nehän ovat HERRAN Lahjoja.


      • Formaliini

        Hengenlähtö lähellä, myös ei-mopoilijoiden. Missä vanhemmat? Ja vastuunsa? Vaan haittaako l-porukalle, jos oma lapsi kuolee, kun pääsee taivaaseen?
        Viis ei-uskovan terveydestä ja hengestä.


      • invalanrallit

        Tätä aivotonta rälläämistä on Nivalassa harrastettu aina, eikä sille loppua näy. Tähän kaahaamiseen ei vaikuta vaikka joku loukkaantuisi tai joltain lähtisi henki, sillä se on jokaisen oma vika eikä koske muita, joten sama homma jatkuu edelleen vuodesta toiseen. Muiden tiellä liikkujien turvallisuudesta ei välitetä pätkääkään, sillä he ovat vain hidasteita jotka pitää ohittaa vaikka henki menisi, oli se sitten oma tai jonkun toisen.


    • Tiellä

      Sanonta perästä kuuluu näin tässä tapauksessa käy. Olkaa huoleti alkuviikosta alkaa tulla yhteydenottoja vanhemmille. Mopohomma saavuttanut rajan jota ei enää katsota sormienläpi.
      Näkee aivan selvää härnäämistä roikutaan puskurissa kiinni ja vielä keulitaan. Millaisia vanhempia olette jälkikasvullenne kun ette puutu näiden tekemisiin, vai pidättekö sitä hyväksyttävänä.
      Poliisia syytetään pikkumaisuudesta etteikö ole parempaa tekemistä HÄVETKÄÄ.

    • SekopäistenHommaa

      Näin on. Kyllähän sielä siniset valot välähteli, mutta minkäpä niille voi jos ei aivan lyijyä ala viskoon kuten mexikon poliisit, tietysti moottoripyöräpoliisi vois pärjätä. Maija auton perään lähtivät lällättään keula pystyssä. Näkyihän sielä yksi mopon/kevarin raato pötköttävän sivullisen auton kylkeen pahki ajaneena. Nivalassa on jo monen lapsen päälle ajettu mopolla/motocros pyörillä, mitä ne onkaan joilla nuo meluterroristit kouhottaa ja muiden hengen vaarantaa. Siinä ei kauaa mene niin huonolla tuurilla sivullisia kuolee ja kuskeja, kunhan ei sivullisia. Tai sitten se viimenen lamppukin jollakin kilahtaa ja alkaa mopojonnet saada isänkädestä, toivottavasti poliisi tekisi sen mitä pitää ettei tilanne lähde lapasesta ja terroristit saa vallan ja kansalaisten pitää itse hakea oikeutta. Jos poliisi ei niitä saa kuriin niin tekeekö poliisi oikeasti tehtäväänsä oikein ? Ehkä uskonlahkolaiset ei liene ainoita, katsokaapa rekkareista omistajatiedot (niistä joilla ne näkyy) niin aivan "normaaleja" tapauksia näyttäisi olevan ainakin parissa.

    • herra_armahda

      Eikö kukaan näiden herranlahjojen vanhemmista ole sen verran selvänä että voisi antaa edes pientä kommenttia miten näitä kullanmuruja on opetettu vastuulliseen käytökseen ja on muita (esim. poliisia ja lakia) opetettu kunnioittamaan ??

    • Stana

      joka viikonloppu sama touhu kylällä pe ja la. Kaistapäistä ajamista, keulimista ja kumin polttamista matkahuollon pihassa. Miten voi olla mahdollista, että touhuun ei puututa mitenkään. Autolla ajaminen näyttää myös olevan aivan holtitonta. Kyllä ois aika jo poliisejen ryhtyä toimenpiteisiin ja vanhempien tarkistaa kullanmurujen mopot ja touhut. Miten annetaan kakaroiden yöllä ajella missä sattuun, eikö osata pitää edes kotiintulo aikoja. Vanhemmat on nykyään todella uusavutonta porukkaa, se lienee suurin ongelma ettei pistetä rajoja penikoille ollenkaan.

    • tolkutontatouhua

      Taisivat mopojonnet ja muut kaaharit ja metelöijät saada ns. vapaan viikonlopun, kun poliisit vetäytyivät donitsin ääreen miettimään jatkoa ja käyvät sanomassa "soo soo, ei nuin saisi tehä" vasta sitten joskus ensi viikolla, ehkä.
      Meno on tällä hetkelläkin mallia "ei ne kytät saa meitä ikinä kiinni".

    • Tiellä

      Mopoilussa ei ole mitään moitittavaa kun poistetaan liikenteestä nämä parikymmentä häirikköä jotka terrorisoi keskus taajamaa pilaten samalla hyvin käyttäytyvien maineen.
      Poliisilla on perjantai illalta materiaalia kuvattuna usean videopartion voimin.
      Miksi saman porukan tekemisiin pitää viranomaisen puuttua monta kertaa vuodessa, eikö viesti mene millään muulla keinolla perille.

    • Eienääymmärrysriitä

      Löytyykö nivalasta miesporukkaa joka sopisi näiden vanhempien kanssa . Mopot takavarikkoon ja yhdyskuntapalvelua. 👍puolukan poimintaan😅

    • Vieraspaikkakuntalainen

      Melkoista mopo rallia kyllä oli Nivalassa perjantai iltana,kun ohi kulkiessa päätin käydä Nivalan keskustassa.Tuli semmoinen kulttuuri shokki oikein.

    • Homma_julkisesksi

      Rällääjien vanhempien nimet julki tänne palstalle.

    • rällääjä1

      vali vali

      • voisurku

        No mikäs nui valituttaa? Ei kait sulta lähteny kortti, tai peräti mopo?


      • lupaolitaitoaei

        Auto eli mustangi karkasi alta ajotaidon puuttuessa, kuin mummolta rollaattori suojatiellä?


    • helppo_juttu

      Noiden rällääjien ja heidän vanhempien nimet tiedetään ja ovat itsekin häiriköineet aikoinaan

    • Reikäeikä2

      Sukurutsilla ei ole itsesuojeluvaistoa tai järkeä

    • Tiellä

      Vieläkään ei viesti ole mennyt perille kun eilen illalla katseli mopoilua. Keulat pystyssä ajeltiin autojen perässä härnäys mielellä. Olipa matkahuollon seudulle yksi mönkijäkin saapunut roivautteleen.
      Sanottakoon että maailma tulee vielä opettamaan näitä joille säännöistä piittaa.

      • invalanevoluutiopakittaa

        Taisivat huomion ja ns. kuuluisuuden huumassa saada vain lisää intoa riehua ja metelöidä.


    • p.aviaani

      Kun täällä Nivalassakin on oman kylän poliiseja ja samat poliisit istuu RY:n kokouksissakin, niin miksi siellä ei ole puututtu mopoasiaan? Miksei tätä vinksahtaneiden moporallia ole saatu kuriin?
      Kun nyt tätä palstaa seuraa poliisitkin, niin olkaapas hyvät ja ottakaa taas seurantaan viikonloput ja varsinkin myöhäisimmät yöt. Menkääpäs seuraamaan Haikarasta päin tulevaa mopolaumaa. Hämmästytte. Yleensä 5-8 "mopoilijaa" (lienee sama ilkeilijäsakki) tulee täyttä vautia suoraan pysähtymättä Sievi/Nivala tielle.

      Ajotyyli on heillä vaarallista, keulitaan ja mutkitellaan tiellä. Ja ajetaan noin 70 km/h, kovempaakin. Yhdessä mopossa oli kilvet. Muissa ei. Sellainen yhdistävä tekijä näissä paviaaneissa myös on, että kun ajat autolla heidän perässä, niin mopoilija keskittyy katsomaan taaksepäin, kokoajan vilkuillen, eli keskitytään katsomaan perässä tulevaa autoa.
      Ei täysjärkinen sentään taakse seuraa jatkuvasti kun ajelee "mopolla".
      Ja se autojen perässä keuliminen, ja se kaasuttelu autojen perässä ja väärältä puolen ohittelu. Ihan tahallista ja sairasta ilkeilyä.

      Nyt näyttää kuitenkin siltä, että poliisit keskittyy seurantaan siviiliautoilla. HYVÄ!!!
      Tehkää sitä usein. Ja tuolla alueella mistä mainitsin! Ihan useina viikonloppuina peräkkäin. Hämmästytte. Nyt seurannassa ollut touhu on jäävuoren huippu, mutta toki ajatus on hyvä!

    • nivalainen

      No niin MOPOJENGI Nyt on Perjantai missä kokonutaan Sitten kylälle RÄLLÄÄMÄÄN!

      • invalalainen

        pIDIsjärven vasemmassa nurkassa on m0pOmiiTinki, kaikki heTi sInne.


    • 2fast4y_exc

      Ei saa rällätä mopolla, ei saa olla kännykällä, ei sais yleensäkkään tehdä mitään, mikä kuuluu nuoruuteen. Pitäisi varmaan vaan opetella jo nuorena kirjoittelemaan näille palstoille itkuja, juoruja yms. katkeraa virttä. Opettakaa te itkiänaiset omat lapsenne kirjoittelemaan tänne omasta pahasta olosta, kuten itsekkin teette, minä puolestani opetan lapsiani ajelemaan, korjailemaan ja tuunaamaan mopoja.

      • 4y75rs

        Ihmisten häiriköinti ei kuulu nuoruuteen ja vain siitä on ollut puhe. Eikä tänne kirjoita omasta pahasta olostaan muut kuin korkeintaan nämä häiriköt. Heidän ongelmiaan ei ratkaista viritetyillä ja laittomilla sekä pahimmillaan hengenvaarallisilla melupommeilla, joita myös mopoiksi kutsutaan. Heidän ongelmat vain lakaistaan maton alle antamalla heidän riehua pois pahaa oloaan esim. mopolla ympäri kylää keskellä yötä. Onko se sitä kasvattamista?
        Ajeleminen, korjaaminen ja tuunaaminen on harrastuksena aivan loistava, mutta se että sillä varjolla saisi häiriköidä muita on täyttä paskaa. Tämä muutaman "harrastajan" tolkuton meluaminen vaikeuttaa harrastamisen myös heiltä, jotka eivät häiriköi.
        Entäpäs jos kuitenkin ensin opettaisit lapsiasi kunnioittamaan muita ihmisiä?


      • Anonyymi

        opetat korkeintaan niitä penikoitasi rikkomaan lakia ja tappamaan itsensä. jälkimmäinen onkin ihan oikein.


    • VarmaKäry
    • mitä_seuraavaksi

      Poliisin toiminta alkaa näyttää säälittävältä

      • tekniikkakehittyy

        Dronet käyttöön automaattisella seurannalla ja paikannuksella, johan rupeaa invalan idioottia jäämään kiinni.


    • Anonyymi

      Mopo
      Kai se kaikilla on ajooikeus jos,ei ole kuin kova ääni vikana ,ja kalkkisten mielestä niinkuin minä,liian myöhään ulkona.
      Mennämpä Nivala asiaan, pakko tavarat ajattaminen
      Poliisi puuttuu peliin kun kun pankin tilit on varaskoplalla tietty tyyli.
      Minua haittaa Nivalan omahoito jalkavati,koko ajan kohdistus, väärä, liian huonoa puhelin- katsomista,ja kun pakkotavarat porukka 112 on niskassa kirurgia.

      • Anonyymi

        Kaikilla ei ole ajo-oikeutta, se pitää ansaita, ja silti pitää noudattaa sääntöjä.


    • Anonyymi

      opettelisit kirjoittamaan

      • Anonyymi

        Ehdottaisin, että isukilta tai äidiltä, huoltajasta riippuen, otettaisiin kortti hyllylle, kun jälkikasvu ajelee laittomalla mopedilla ja liikennesääntöjä noudattamatta. Loppuisi rälläys kuin seinään!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe