vesakeskisenauto

lukekaaelletteusko

Auto maksaa 500te, muttei sillä pysty ajamaan läheskään yhtä kovaa kurviin kuin citroen xantia activa 3.0:lla, joka on paras auto mutkissa kautta aikojen. Nopeusennätys hirvitestissä edelleen rikkomatta!!

11

170

Vastaukset

 • OOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Nyt kaikki joukolla Citroen Xantia Activaa ostamaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Tehtiin tosta activasta prototyyppi, joka paljon vielä tavallista 190 heppasta parempi. Siinä oli yli 700hv, muttei koskaan tullut tuotantoon. Aikamoinen teho 3l moottorista. On toi activa paras mutkissa, mutta.....

 • Aloittaja. Ota nyt pikaisesti yhteyttä vesa keskiseen, ja kerro sille, että väärän merkkisen auton ostit!!!!

 • Mitä väliä mutkanopeus. Lambo kiihtyy 3,6s sataseen ja huiput 305km/h. Ei toi citroen paljon kiihdy, kun 190hv. Toi 700hv tehtiin vain johonki autonäyttelyyn. Se kyl pesis lambon ajonopeudes ja kiihtyvyydes. Ei tota perus activaakaan tehty ko pari vuotta. Tosi kallis valmistaa ja kaikki myytiin tappiolla. Ei citroen tee enää noita huippuautoja just kustannusten takia. Vaikka periaatteessa oliski järkevä tehdä vaikka 1000hv activaa, vaikka 2000kpl vuosittain. Menis maineen takia sitten noi citikan muut paskatkin mallit paremmin kaupaksi.

 • Miksi Ferrari-palstalle kirjoitat kateellisena? Lamboa se Vesa odottaa. Näköjään vielä hölmö, kun ei tajunnut ostaa kuitenkin sitikkaa. Aika moni olisi varmasti jonkun kantian ostanut Lambon sijasta. Buhahaa mikä pelle toi aloittaja

  • Citroen mutkissa parempi.Luulisi noin kalliin lambon olevan parempi. Ylihintainen rotisko


 • Tiedän yhden Ford focus rs auton. Pajaviritetty alusta ja 700hv moottori. Edes kalliilla lamborghinin matalalla urheikuautolla ei ollut radalla mitään jakoa.

 • Toi citroen xantia activa 3.0 antoi huimasti tasoitusta muille siinä testissä. Mikäli citikka olisi ollut matalampi, 2 paikkainen, leveemmillä renkailla varustettu, spoilerit, niin nopeus olisi ollut paljon parempi. On täysin käsittämätöntä, että 5 paikkainen auto voittaa urheiluautot tässä testissä, koska hirvenväistö ajetaan täydellä matkustajaluvulla ja kuormalla. Ennätyksestä aikaa 19v.

 • Onneksi muija on aivan ummikko, monta köyhää olis saanu aamuvellinsä noilla rahoilla.

 • Ja citikkaa vertaa ferrariin aloittaja? on olemassa erimerkkisiä autoja ja sitikka ja ferrari ei nyt vaan tunnu samalta haluamisasteikolla , ymmärrätkö ? et varmaan mutta sitä se typeryys teettää. sitikka vs ferrari ? ompa vaikea valita kumpi on Auto buahahahahaaaaaaaa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3563
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1649
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1233