Ekakertaa miestä

Minäbi

Vaimoni tunnusti harrastaneen seksiä naisen kanssa ja se kiihottaa häntä suuresti ja haluaa jatkaa sitä vielä lisää sillä siinä tuntuu hyvälle miten samaa sukupuolta oleva on hellä ja onhan siinä jotain kiellettyä. Hänen kysymys olikin olenko minä koskaan ajatellut tai halunnut seksiä saman sukupuolen kanssa. Myönnän miten mieleen on tullut tai oikeastaan kiihotunkin ajatuksesta kokeilla miestä. Kysyinkin miten sen tai mistä niitä miehiä sitten löytyisi koska on aika vaikea mennä kysymään mieheltä ihan suoraan panisitko mua. Vaimon ajatus oli että menisin vaikka nakurannalle ”Pihlikseen” sillä siellä on kuulemma helppo etsiä niitä tai oikeastaan itse kun vähän tekee katselmuksia ja on halukaan innokas asiasta voi löytyä samalla lailla ajatteleva. Olisi pienenä merkkinä hyvä laitta vaikka nilkkaan jokin ketju ja lisäksi penisrengas niin se saisi ainakin katseita ja huomiota.
Seuraavana aurinkoisena päivänä matkustin lautalla ”Pihlikseen” tosin en uskaltanut vielä nilkkaan ketjua laittaa koska ajattelin sen herättävän huomiota. Kävelin sinne nakupuolelle ja valitsin paikaksi siitä läheltä metsänreunaa paikan ja jätin tilaa lähelle jos joku tulisi siihen ja kumminkin olisi pikkaisen näkösuojaa. Ensin laitoin vaimon antaman nilkkaketjun ja riisuin vaatteet, siinä vaiheessa alkoi jo penis jäykistymään ja vaimon rannerenkaan pujottaminen tuntui hankalalta mutta menihän se lopuksi kivesten taakse ja aloin ottamaan aurinkoa. Vähän ajan kuluttua viereeni tuli pariskunta ja rannalla oli aika harvinainen näky nainen. Kiihottavinta minusta tietysti on kun nainen ottaa vaatteet päältä ja miten rinnat tulee esiin sekä lopuksi tietysti on hän posliiniksi ajeltu. Miehessä tietysti kiihottaa se penis ja koko. Ajatukseni olikin että siinä se paikka meni, mutta mikäs siinä katsella. Tosin sehän lisäsi tietysti miehiä kiertelemään. Hetkenpäästä siihen saapui mies joka oli lihaksikas ja varmaan jokin urheilija ja näköjään pariskunnan tuttu koska asetti pyyheliinan vielä siihen meidän väliin. Katselin miten hänen otti lopuksi housut pois ja peniksessä oli kokoa ja kokovartalo rusketus paljasti että oli otettu rajatonta rusketusta.
Mies otti aurinko öljyn ja alkoi levittämään itseään ensin etu puolelta ja siveli rohkein ottein peniksensä, siinä itselläni alkoi jo aika hyvin seisomaan joten käännyin vatsalleni ettei tilanne näkyisi. Mies kysyi olisiko joku joka levittäsi selkäpuolelle jolloin parin nainen vilkaisi minua ja iski silmää. Mies antoi pullon minulle ja kääntyi selin minuun päin. Levitin öljyä hänen selkään jolloin hän tarttui käteeni ja ohjas sitä peniksensä päälle. Nyt hän otti pullon ja sanoi miten minäkin tarvitsen lisää ja siveli sitä sanoisinko hierojan ottein ja näin miten pariskunta istui hymyillen. Aurinko öljyn levityksen jälkeen olin jo valmis vaikka mihin. Mies otti miehen otteella kädestäni ja käski koittaa miltä hänen penis tuntuu ja samalla kosketteli minua ja miten pariskunta nyökkäsi merkiksi että haluavat nähdä lisää. Siinä en enää välittänyt ympärillä kulkevista muista. Lopuksi käännyin vatsalleni ja olin valmis tuntemaan miten saan ekakertaa miestä. Tunsin miten aurinkoöljy valui pyllyni vakoa pitkin ja miten peppuni suulla oli jotain kovaa. Ensin hän työnsi hiljalleen paksua penistä vähänmatkaa ja veti ulos ja taas vaiheittain syvemmälle jollon tunsin pientä kipua mutta olinhan saanut kokemukseksi vaimon sauvaa sinne niin se alkoi tuntua hyvälle tosin en aitoa ja tunne kun mies ottaa käsillä kiinni lujalla otteella enkä voinut enää mitään vaan laukesin pyyheliinalleni. Huomasin miten hän kiihdytti vauhtia ja sai orgasmin. Siinä ajattelin että missä käyn pesulla mutta hän oli laittanut kondomin ja laukesi sinne. Vähän ajan kuluttua pariskunnan mies halusi vaimoa mutta sai kuulemma kestää kotiin sillä sielä kuulemma meillä on jatkot.

2

4103

  Vastaukset

  • Kiva juttu ja ihan mukavasti kirjoitettu. MInullakin ensimmänen kokemus miehen kanssa alkoi juuri vaimoni ehdotuksesta. Olin edellisenä viikonloppuna yllättänyt hänen serkkutyttönsä kanssa vuoteesta. Jälkiselvityksen aikana hän sanoi unelmoineen siitä, että saisi nähdä minut miehen kanssa. No olinhan tunnustanut hänelle olleeni osa runkkurinkiä nuoruuden aikana ja kaipasinkin sitä joskus. Olimme runkkailleet toisiltamme ja jopa imeneetkin salaa muutaman kerran, kun muut kaverit eivät olleet paikalla. Vaimoni ehdotti serkkumiestään, siis sen serkkutytön veljeä, jonka kanssa hän oli rakastellut. Mies oli kuulema bi-luontoinen ja tulisi taatisti mukaan. Niinpä pyysimme heidän yhteiseen saunailtaan ja siitä se alkoi. Olimme kaikki saunassa yhdessä ja siellä saimme katsella ensin naisten leikkejä, sitten he halusivat katsella meidän miesten touhuja. Emme tietenkään voineet kieltäytyä, vaan aloitimme ensin runkkaamalla toisiamme, sitten imeskelimme ja myöhemmin naimme toisiamme vuoron perään. Näitä tapaamisiamme olemme jatkaneet niin usein kuin vain tilaisuus siihen ilmaantui.

   • Kumma kun aika usein saa nähdä tarinoita siitä, kuinka juuri vaimot haluavat että mies on toisen miehen kanssa. Meillä se alkoi yheisistä seksileikeistä, missä vaimo leikki suuren dildonsa kanssa ja eräänä iltana hän hivutti dildon huulilleni ja pyysi minua imemään sitä. sehän oli sitä ennen ollut hänen pillussaan. Pyrittelin ja nuolin sitä, kuten olin nähnyt pornfilmeissä tehtävän, joita usein katseltiin. Otinse halukkaasti syvälle nieluuni ja siinä yhteydessä hän alkoi kuiskailemaan, että halusinko joskus koettaa ihan oikeaa?? Tottahan minä halusin ja siitä olikin lyhyt matka vaimon veljen seuraan, sillä tiesin, että mies oli bi-henkinen ja transsukin. vaimo tunnusti, että velipoika oli jo nuoresta alkaen lainaillut sisarensa alusasuja ja onanoinut tämän edessä, sekä yhteisillä saunareissuilla. Olivatpa tyydyttäneet toisiaankin usein iltaisin jolloin veli oli ollut pukeutuneena hänen asuihinsa. Vaimoni otti yhteyttä veljeensä ja sovimmekin jo seuraavana viikonloppuna, että menisimme hänen mökilleen. Niin tapahtui. Siellä meitä oli vastassa niin seksikkäästi naiseksi pukeutunut vaimoni velimies. He eivät ainastaan haölanneet tavatessamma, vaan suutelivat pitkään syvään kielisuudelmaa samalla kun huomasin, että mies häpeämättömästi piristeli sisarensa takapuolta ja tajusin, että ovat tainneen mennä pidemmällekin, kuin pelkkän yhteisiin runkkailuihin. Oöytö oli jo katettu, Söimme ja joimme, sitten saunaan. Kaikki yhdessä tietenkin. Vaimoni keskelle. Siinä alkoi heti hänen hyväileminen. Hetkessä oli velimiehen sormet jo kaivelemassa vaimoni koloa. Minä runkkailin vieressä kehoittaen heitä nussimaan siinä edessäni. Silloin vaimoni ja hänen veljensä laskeutuivat alas. Vaimo aöloi imemään minua ja velimies nussi häntä takaa. Aika nopeastisaivat orgasminsa ja sitten jatkoimme normaalia sanunomista. Jatkot olivat järisyttävät veljen makuunhuoneessa. Silloin sain munaa suuhun ja anukseen vai,on vedellessä itseään vieressä dildolla. He kertoivat minulle tarinoista monista naimakerroistaan ja yhteisistä lomamatkoistaan ja vaimonkin avautui kertomaan yhteisistä rakasteluhetkistään serkkutyttönsä kanssa. Olemme jatkaneet yhdessä vaimon veljen kanssa sen jälkeen hyvin usein ja he saivat minutkin nauttimaan seksikkäistä alusasuista.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Teltta-asuminen ympäri vuoden?

   Miten teltassa asuminen onnistuisi Suomen olosuhteissa ympäri vuoden? Varmaan hyvät makuupussit ja ulkovaatteet pitäisi olla. Onko joku muukin kokeill
   Maailman menoa
   172
   2473
  2. Tanelinrannassa tulipalo

   Tanelinrannassa oli la-su välisenä yönä tulipalo, jossa menehtyi vajaa viisikymppinen pariskunta. Talo päältä päin ihan ok kunnossa, mutta palokunta s
   Seinäjoki
   16
   1175