Canelo/ GGG 2 kumpi kestää?

lauantaiaamu

Kummatkin on hyviä, mutta kumman henkinen kantti pitää, Canelolla kummittelee 2 käryä. Vaikuttakko se mitään? GGG vei eka matsin, entä nyt? Tuomari Byrd ei ole sotkemassa tässä matsissa.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=WIE3IHsyqBE

54

680

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rgrgergerg

      Canelo juoksee karkuun kuten mayweather aikoinaan ggg rynnii perään ja vien matsin pisteillä ei taida tulla kummosta matsia paitsi jos canelo uskaltaa lähteä "sotaan" mukaan.

    • 4568454663452

      Vähän spekulointia tulevasta.
      Saúl Álvarezilla on henkisesti huomattavasti kovempi paikka edessä, (doping ja väärä tuomio) Gennady voitti edellisen ottelun, siitä ei ole kahta sanaa. Eli kun peilaa ottelua näihin seikkoihin, niin Saúl on heti alussa takamatkalla.

      Saúl on ehdottomasti vahva nyrkkeilijä, eikä tule antamaan periksi, mutta nyt ei ole, tai ei pitäisi olla veressä apuja. Hän lyö tukevastikin, mutta tässä piilee Gennadyn vahvuus, mitä kovemmin häntä lyö, sen hurjemmaksi hän muuttuu. Iskuja alkaa tulemaan joka puolelta ja tulee myös kovaa, kruununa tähän kaikkeen, iskuilla ei ole tähän mennessä ollut häneen mitään vaikutusta.

      Vahva voittajasuosikkini tässä ottelussa on GGG, en millään jaksa uskoa, että toisinpäin tulisi käymään.

    • Kkffffggggg

      Vuosi on vanhentanut GGG:tä enemmän, hevoshormonit vahvistaneet Caneloa. Ei sitä horkkaa veressä tarvitse enää olla, sen vahvistava vaikutus on osin elinikäinen. Ellei sitten ole sotkenut elimistön omaa testotuotantoa? Mitä tuskin tuolla tasolla tehdään, kun on varaa parhaisiin aineisiin ja osaamiseen.
      Canelo on siis fyysisesti voittanut verrattuna edelliseen kohtaamiseen, GGG hävinnyt. Ja viimeksikin meni tiukaksi. Ehkä tällä kertaa Canelo jo kestää iskunvaihdossakin, vähintään riittävästi ottaakseen pistevoiton?

    • fjfyj

      Mitä tarkoittaa " Canelo on siis fyysisesti voittanut varrattuna edelliseen kohtaamiseen ja GGG hävinnyt? "ja ehkä TÄLLÄ kertaa Canelo jo kestää iskujen vaihdossakin"? No eikö sitten viimeksi kestänyt? No, vastataan itse, että ei kestänyt koska hävisi eka ottelun.
      Canelolla ei ole siis samaa "kestävyyttä" aineista nyt mukana. Edellisessä oli ja silti mies pakitteli liian paljon, eikä uskaltanut edes kiellettyjen aineiden avulla lähteä kunnolla niihin iskujen vaihtoihin ja sitten kehtaa julistautua voittajaksi tuomari Adeline Byrdin hymyillessä kehän laidalla.
      Valmentaja Abel Sanzezin ja GGG,n haastatteluja kun kuuntelee, luulen, että nyt lyödään se viimeinen
      vaihde silmään, edellyttäen jos Canelo lähtee mukaan, muutenhan se on sellaista kissahiiri juoksemista.

      • Ggfgjjhh

        Juurihan selitin. Nyt Canelo on vetänyt horkkaa ja hyötynyt siitä. Eivät ne aineet ole mitään kofeiinia, minkä vaikutus loppuu viimeistään huomenna, vaan niillä hankitut ominaisuudet säilyvät.
        Lisäksi Canelon iässä fysiikka ei vielä rappeudu, GGG:n iässä yleensä jo kyllä.

        Eihän Canelo iskunvaihtoon edelliskertaa enempää lähde, jos ei siinä edelliskertaa paremmin pärjää. Aluksi siis kokeillee kyllä, mutta jos alkaa tuntumaan, että tulee turpiin, niin sitten nähdään edellisen tapainen matsi, minkä Canelo voi kuitenkin pistein voittaa. Ihan reilustikin siis.

        Oikeastaan vaikea uskoa ainakaan GGG:n tyrmäysvoittoon, edellisestä jo nähtiin, ettei yksittäisten lyöntiensä teho riitä ja pidempää pieksämistä Canelo osaa juosta karkuun. Ja peruutellessaan ottaa paljon pisteitä vastalyönneistä.
        Sen sijaan mikäli Canelo olisi tällä kertaa merkittävästi vahvempi suhteessa GGG:hen, niin hänellä voisi olla mahdollisuus tyrmätä GGG, jolta puuttuu peruutusvaihde.


    • hublot
    • Kkkdfffffgggg

      Itse asiassa annan Golovkinille mitättömät mahdollisuudet voittaa. Ainoa saumansa olisi tosiaan siinä, että Canelolla olisi nyt huonommat mehut kuin viimeksi ja siksi nääntyisi. Todennäköisemmin kuitenkin asia on päinvastoin; Canelo jaksaa tällä kertaa paremmin suhteessa Golovkiniin.

      Golovkin sai viimeksi yrittää parhaansa ja se ei riittänyt. Ei riitä tällä kertaa sen paremmin, ellei tosiaan Canelo väsy nopeammin.
      Canelo taas monipuolisempana nyrkkeilijänä voi löytää jekkupussistaan uusia tapoja voittaa.

      Eli jos kaikki menee Golovkinin osalta putkeen, on hänellä mahdollisuus toistaa edelliskertainen eli tasapeli.
      Jos taas kaikki menee Canelon osalta putkeen, hän ottaa vähän enemmän pisteitä ja voittaa. Pieni mahdollisuus jopa tyrmäykseen, joskaan ei lyönneillään ollut viimeksikään suurta vaikutusta Golovkiniin, joten nimenomaan pieni mahdollisuus väsyttämisen kautta.

      Edelleen tilanne voisi olla toinen, jos lajin nimi olisi nyrkkitappelu ja miehet laitettaisiin betonikengissä keskelle kehää hakkaamaan toisiaan. Tämä on kuitenkin nyrkkeilyä, jossa Canelo on taitavampi, nopeampi, monipuolisempi ja lyö kovempaa. GGG:n valtit ovat iskukestävyys ja taistelutahto, mutta hän pääsee voittamaan näiden avulla vain jos Canelo antautuu GGG:n ehdoille. Ja miksipä antautuisi?

      • eimhakujacanelipullalla

        Ei ole canelilla mahdollisuuksia vaikka kuinka douppaa edellisen matsin jo ggg voitti mutta nyrkeilyssä tuomarit on mitä on kuten esim. heleniuksen matseissa olemme nähneet samaa tuomari pelleilyä.


    • kumpijakampi

      Missä sekin on mitattu, että Saul lyö kovempaa? Saulin tyrmäysprosentti on 65% ja GGG,n 87%.
      Lähde( Boxrec)

      Ja miten niin monipuolisempi? Saul ei esimerkiksi osaa sitä Gennadyn yläkautta iskettyä koukkua joka osuu ohimoon/otsaan jolla se tyrmäs esim. Marco Antonia Rubion.
      Se vaan näyttää siltä koska Gennady tulee suoraan päälle ja iskee joka puolelta ja taas Canelo peruuttelee, kiemurtelee,yrittää väistöjen kautta lyödä, tuuppaa suoria jne.

      Edes se kuuluisa "vanha erkkikään" ei tiedä kumpi tuon matsin vie. Ainut mikä saattaa häiritä Canelon takaraivossa, että olen kahdesti kärynnyt nyt pitää otella luomuna ja toisekseen sekin Caneloa saattaa häiritä, että hän ei ole ikinä otellut sellaista vastaan joka ei yhtään näytä kunnioittavan hänen (Canelon) iskuja.

      • Kkfffgggkkg

        Monipuolisuus ei nyt ihan tarkoita erilaisia lyöntejä.
        Lyöntivoima voi olla toisinpäinkin, mutta ei tyrmääminen ole vain yksittäisistä lyönneistä kiinni.

        Canelohan osaa myös tuon päälletulon. Mutta myös kiemurtelun.

        Kyllä se GGG sentään vähän Canelon iskuja kunnioitti, varsinkaan ensimmäisissä erissä ei viitsinyt koko ajan puskea täysillä päälle, kun kopsahteli omaan leukaan sen verran. Voi tietysti olla, että viime matsista oppi, että hänen pitää olla vielä aggressiivisempi ja kunnioittaa vielä vähemmän Caneloa. Jos siihen pystyy tolpillaan pysyen, niin on tilanne tietysti Canelollekin vaikeampi.


    • näinonvarma

      Minä tiedän miten käy, joko Canelo voittaa tai GGG, pistein tai tyrmäyksellä, tai tulee tasapeli taas. Tiedän nyrkkeilystä ja näin tulee käymään. Kolmas vaihtoehto on, että jompikumpi loukkaa portaissa kun kompuroi. Tai tulee paha lunssa. Ja ottelu peruntuu. Turha väittää mitään muuta.

    • minäkyllätiedän

      Anteeks , neljäs vaihtohto se oli että jompikumpi loukkaa portaissa tai kumpikin tai ei kumpikaan. Riippuu portaista. Viides on se lunssa, Kuudes vahtoehto on että nyrkkeilykengän nauha on irti ja tarttuu jommalla kummalla kehäköyteen ja jalka vääntyy jommalla kummalla, tai molemmilla ja valemntajalla kans, kun se tarttuu. Sitte julistetaan noucontest, eli tarkoittaa, ei kummallekkaan yhtään pisteitä. tai sitten molemmat jilsteaan voitajaksi vyöt jaetaan tasan.

    • Kehäköysi

      Canelolla petti hermo punnituksessa kun piti tulla tuijotustilanteeseen. Ei lupaa hyvää hänelle, sanokoon Pekka Mäki mitä tykkää. (Boxing forum) Mäki on kumma tyyppi, sanoo diggaavansa GGG,tä mutta kun kysyttiin GGG,n saavutuksia vähätteli niitä ja uskoo Canelon voittavan, no vetojensa mukaan hänkin varmaan puhuu. Paineita on Canelolla kun ei apuja pysty enään ottamaan purkista.
      GGG taas oli rento ja sanoi hymyillen sodan tulevan tästä ottelusta, juuri vihaiseen sotaan Canelon ei kannata GGG, n kanssa lähteä. GGG on otellut kaikki matsinsa juuri sotaisalla tavalla, siinä hän on omimmillaan, kuka siihen on mukaan sitten lähtenytkään, ei moni, pakittelua vaan. Eka matsin taktiikka olis Canelolle parempi.
      Nyt taitaa Canelolle tulla noutaja.

      • Kkkfkfffff

        Nuo hermonpettämiset ovat mitä todennäköisimmin pelkkää show’ta. Saadaan hieman vajaat katsojat tunnelmaan mukaan, luodaan tunnelmaa, että olisi kyse suurista tunteista ja tositaistelusta, eikä kliinisestä urheilusta. Näiden kahden ottelijan kohdalla erityisen läpinäkyvää, kun ovat ennemminkin introvertteja molemmat, mutta joutuvat leipänsä eteen esittämään suurta vihaa ja impulssikontollin puutetta.

        Ei kai diggaajan ole pakko pitää tykkäämisensä kohdetta suosikkina? Diggaan minäkin molempia, mutta Caneloa pidän suosikkina voittamaan, ellei nyt tosiaan ole kuihtunut hormonivajeen vuoksi.

        Ekassa matsissa Canelo ei muuten neljään-viiteen ekaan erään pakitellut ja pärjäsi ihan kohtalaisesti iskunvaihdossa. Että ei siitä paljon tarvitse parantaa, niin GGG on aseeton. Canelolla on se etu, että hän voi valita ottelutavan. GGG ei, sillä hän ei muuta osaa kuin iskunvaihdon ja eteenpäin menon.


      • Kkkfkfffff

        Nuo hermonpettämiset ovat mitä todennäköisimmin pelkkää show’ta. Saadaan hieman vajaat katsojat tunnelmaan mukaan, luodaan tunnelmaa, että olisi kyse suurista tunteista ja tositaistelusta, eikä kliinisestä urheilusta. Näiden kahden ottelijan kohdalla erityisen läpinäkyvää, kun ovat ennemminkin introvertteja molemmat, mutta joutuvat leipänsä eteen esittämään suurta vihaa ja impulssikontollin puutetta.

        Ei kai diggaajan ole pakko pitää tykkäämisensä kohdetta suosikkina? Diggaan minäkin molempia, mutta Caneloa pidän suosikkina voittamaan, ellei nyt tosiaan ole kuihtunut hormonivajeen vuoksi.

        Ekassa matsissa Canelo ei muuten neljään-viiteen ekaan erään pakitellut ja pärjäsi ihan kohtalaisesti iskunvaihdossa. Että ei siitä paljon tarvitse parantaa, niin GGG on aseeton. Canelolla on se etu, että hän voi valita ottelutavan. GGG ei, sillä hän ei muuta osaa kuin iskunvaihdon ja eteenpäin menon.


    • kehäköysi

      Kyllä keskikehän komento oli 90% GGG,n hallussa. Muutamien erien Canelon "pyrähdyksiä" lukuunottamatta. 4-5 erään ei pakitellut? Siis melkein puolet matsista muka Canelo meni eteenpäin, nyt tuli valitettavasti pikkusen lapinlisää.
      Minäkin diggasin ennen kummastakin, mutta en enää tuosta "saastuneen lihan syöjästä". Ja nyt vielä vähemmän kun puolustelee ja valehtelee syöneensä saastunutta lihaa ja vielä 2 kertaa käryää. Ja vielä vähemmän nyt kun alkaa mölisemään ja tönimään punnituksen tuijotuksessa, ei ole hänen tapaistaan, eli onko mennyt myrkyt hermoihin?
      Olisi ollut rehti ja sanonut suoraan ja kärsinyt sanktiot, mutta eihän nuo suuren egon omaavat koskaan myönnä mitään, vaikka piikki löytyis kotijääkaapista.
      Toivon sydämestäni että GGG vetää äijän ulos kunnolla.
      GGG pääsi nyt niskan päälle kun porukka buuasi Canelolle ja taputti GGG,lle.
      GGG oli rento ja naureskeli.
      https://www.youtube.com/watch?v=hMUPI-bXG_k

      • Kkkkkffffffg

        Eihän Canelo varsinaisesti eteenpäin mennyt ekoja 4-5 erää, kun siinä oli seinä vastassa. Mutta aika hyvin piti puolensa peruuttelematta isommin. Sitten ottelun loppupuolella nähtiin niitä eriä ja varsinkin erien loppuja, jotka menivät melkein taaksepäinjuoksuksi, mutta silloinkin löi osuvasti vastaan ja ajoittain taistelikin. Tasapeli ei ollut mikään vääryys tuosta.

        Olisi mielenkiintoista nähdä tutkimus, että löytyykö Meksikosta vastaavia verinäytteitä antavia kadunmiehiä? Näitähän pitäisi löytyä / olisi pitänyt löytyä samoihin aikoihin, kun Canelo testattiin. Jos ei löydy, niin on selvää, että Canelo valehtelee. Vaan liekö niin, että kun miljoonabisneksestä kyse, niin ei haluta testata?
        Vaan ei tässä auta liian tiukkana olla dopingin suhteen, melkein siitä lähden, että noissa ammatti-show-urheilupiireissä Amerikassa suurin osa douppaa. Ehkä myös GGG. Rahat vaan ovat niin mielettömän suuria, ettei ole varaa olla douppaamatta, jos siitä etua saa. Ja valvonta sekä rangaistukset lähinnä näennäisiä.

        Tuota selittelyä voi katsoa siitäkin näkökulmasta, että jos selittelyillä pääsee pälkähästä ja tienaamaan kymmeniä miljoonia, niin moniko todella jättää selittelemättä? Mietihän omalle kohtaa: kymppimillejä tilille vai rehellisyys?

        Se töniminen tosiaan todennäköisesti show’ta. Matsin hypeä on jo kuukausia rakennettu molemminpuolisen vihan ja halveksunnan varaan. Sillä myydään lippuja, muuten vähän ”tylsän” mukavien miesten kohtaamiseen. En sitten millään jaksa uskoa, että Canelon tapainen 50 ottelun ammattilainen oikeasti menettää hermojaan punnituksessa. Vetää vaan roolinsa. Kuten miesten rahanjako-osuuksista nähdään, niin tässä urheilussa pitää olla suosittu, ja yksi tapa saada edes käänteistä suosiota on huomionhaku erilaisilla tempuilla ja sekoiluilla. Rahanjaolla viittaan siihen, että GGG saa selvästi vähemmän tästä matsista, vaikka uransa ollut vähintään yhtä komea. GGG:llä ei vaan ole yhtä suurta ja kiihkeää fanipohjaa, eikä hän myöskään ole monen inhokki. Vähän sellainen mukavanharmaa mies, eikä sellainen pääse suurimpiin rahoihin käsiksi, vaikka olisi paras lajissaan.


    • hublot

      Väärä tuomio, sen näytti GGG.n porukka lähtemällä ulos samantien. Alvarezin mafiapromoottori Golden boy on puhunut, Hoya Ja Hopkins pällistelivät joka nurkassa ennen ja jälkeen matsin.
      Golovkin tiesi, että hänen on pakko yrittää tyrmätä Canelo muuten ei voita jos menee pisteille.
      Sitähän se ennusti Billy Joe Saunderskin.
      https://www.boxingscene.com/saunders-golovkin-get-ko-win-hell-get-robbed--131834
      Vyöt pois Kazakzstanin pojalta, esimakua saimme edellisesta matsista naistuomari Byrdin kahelista pisteytyksestä, jos lasketaan ammattinyrkkeilystä ja näistä 2 matsista korruptio ja rahan vaikutus pois niin molemmat ottelut voitti GGG. Suuri yleisö tietää sen ja GGG itsekin. MIksiköhän muuten molemmat matsit käytiin USA,ssa? Ja tuomarit taaskin USA/latinoita?

      • Kikkdffddd

        GGG:n porukalta objektiivinen näkemys, siihen luotamme!


      • Iiddkdkdkdd

        Käytiin muuten USA:ssa, koska siellä on raha. GGG saa toki yrittää järjestää matsin missä lystää, ja rahallahan saa vastustajankin paikalle. Tosin GGG itsekin asuu USA:ssa.


    • 548654834

      Jälleen kerran pystyy huutamaan puhtain keuhkoin: MITÄ MINÄ SANOIN!
      Pulinat pois, GGG vei tämän ottelun jälleen kerran, oli tuomareiden pisteet mitä hyvänsä.

      Tässä näkee juuri tämän ammattinyrkkeilyn mädännäisyyden. Eihän Golovkin olisi voinut voittaa kuin tyrmäyksellä. Hoyan raha jyrää, eikä tuomarit uskalla muuta tehdä, kuin tuomita voittajaksi se, joka heille jo ennen ottelua sanotaan.

      Pistetuomareita ei tällaisissa karkeloissa tarvita, amtatöörikin osaa tuomita puolueettomammin. Kehätuomari, joka suojelee tarpeen vaatiessa ottelijoita, on ihan ok. USKOMATONTA jälleen kerran.

      • Jjddkdkdkdkdd

        Sinä olet aina oikeassa, meni miten meni. Se on kyllä tullut selväksi.


    • Kkffkkfkfkfkf

      Canelo ylitti itsensä pystymällä dominoimaan keskikehää ja pakottamalla GGG:n peruuttelemaan. Viime matsissahan muka juuri Canelon peruuttelu oli todiste siitä, että hävisi. No, nyt peruutteli GGG.

      Mutta GGG osui enemmän ja teki myös muuten uskomattoman paluun kymmenennessä erässä ja siitä eteenpäin halliten tapahtumia.

      Tasapeli olisi tästä ollut oikein. Tai ehkä GGG:n voitto compuboxin perusteella. Canelolle moraalinen voitto kyvystä pakottaa GGG peruuttamaan, mutta siitä ei pitäisi pisteitä jakaa.

      • rgtgtght

        No, eipä tuo paljon peruutellut. Muutaman kerran kun haki kulmaa lähestyä uudestaan ja pari askelta joskus kun Canelo alkoi lyömään, muuten otti kaikki mitä annettiin. Hyvä ottelu, suorana kun tuli katsottua odotin pisteiden menevän Golovkinille ilman muuta. Mutta näin taas, tosin GGG saa kävellä pystyssäpäin kun tietää olevansa oikea voittaja, jo toisen kerran.


    • Kintaat

      Yksi USA,n kommentaattori kommentoi, että eikö jabeista (GGG) enään saa pisteitä ollenkaan?
      Juuri näin, GGG osui enemmän, oli juuri sen verran parempi kuin Canelo pystyi olemaan aktiivisempi tässä matsissa.
      Ottelijan myyntiarvo näköjään vaikuttaa arvostelutuomareiden päätöksiin.
      Tässä Boxinsceneltä kopsattua lehdistön nyrkkeilyedustajien arvioita pisteistä.

      Harold Lederman (HBO Sports): 116-112 Golovkin

      Brian Campbell (CBS sports): 116-112 Golovkin

      Dan Rafael (ESPN): 114-114 draw

      Salvador Rodríguez (ESPN Mexico): 114-114 draw

      Gareth A Davies (The Telegraph): 116-112 Golovkin

      Josh Peter (USA Today): 115-113 Golovkin

      Sports Illustrated: 114-114 draw

      Dylan Hernandez (LA Times): 115-113 Golovkin

      Lance Pugmire (La Times): 114-114 draw

      BoxingScene: 114-114 draw

      Chris Mannix (Yahoo! Sports): 115-113 Golovkin

      Kevin Iole (Yahoo! Sports): 114-114 draw

      The Guardian: 116-112 Golovkin

      Joe DePaolo (Washington Post): 115-113 Golovkin

      Mike Coppinger (Ring Magazine): 114-114 draw

      Sherdog.com: 116-112 Golovkin

      Jai Bednall (news.com.au): 115-113 Golovkin

      Brian Mazique (Forbes): 114-114 draw

      Adam Abramowitz (Ring Magazine and SN Boxing): 115-113 Golovkin

      Tom Craze (Bad Left Hook): 116-112 Golovkin

      Fraser Coffeen (Bloody Elbow): 115-113 Golovkin

      The Associated Press: 114-114 draw

      Bill Simmons (HBO and The Ringer): 114-114 draw

      Steven Muehlhausen (Sporting News): 116-112 Golovkin

      Michael Montero (MonteroOnBoxing): 115-113 Golovkin

      Matt Christie (Boxing News): 115-114 Golovkin

      George Willis (New York Post): 114-114 draw

      Below The Belt Podcast: 115-113 Golovkin

      World Boxing News: 115-113 Golovkin

      Jeff Powell (Daily Mail): 116-113 Golovkin

      Yksikään ei laittanut Caneloa voittajaksi.
      Paskamaista mädännäisyyttä taas kerran ja korruptiota jolla pilataan hyvää urheilua. Onneksi tervepäinen huomaa tämän, eli suuri yleisö.

      GGG on hieno rehti kundi joka saa onneksi kipurahaa kuitenkin, kolmaskin kohtaaminen sai häneltä myönteisen kannan, mutta ei kyllä kannata, jollei ottelua järkätä Kazakstanissa ja tuomarit USA,n ulkopuolelta kaikki.

      • Oho, jopas jotakin! Canelolla on kolme pointtia mikä pitemmän päälle alkavat rassaaman päätä.
        1. Todellisuudessa hän hävisi eka ottelun, eikä tasapaeli ollut oikein.
        2. Hän käytti kiellettyjä aineita tuplaten.
        3. Hän hävisi todellisuudessa tämän 2 ottelunkin. Se totuus tulee varmasti vastaan joko ihmisten kautta tai omien ajatustensa kautta vähän väliä. Vaikka ei varmaan nyt heti sille anna tilaa, "voitonhuuma" peittää sen nyt joksikin aikaa. Mutta totuus ei jätä rauhaan.

        Gennady Golovkinilla taas on toisin päin.
        1. Hän oikeasti voitti eka matsin, viis tuomaripelistä enään.
        2. Hän on otellut puhtaana aina tiettävästi, kukaanhan ei voi täydellistä totuutta tästä tietää kenekään kohdalla. Sehän on fakta. Itse uskon että hän ei ole halunnut riskeerata uraansa tällaisen myrkyn käyttämisen takia.
        3. Hän tiesi voittaneensa 2 matsinkin. Näiden totuuksien kanssa on helppo elää vaikka vyöt menivätkin kaverille.
        https://www.youtube.com/watch?time_continue=41&v=k_FYG_Tx9Kk

        Matsi oli huippulaatua. Kannattaa katsoa.


      • Kkddkfkdkkf

        Kannattaahan se kolmas matsi, koska siitä GGG saa isommat rahat kuin saisi mistään muualta. Tällä tavalla tämä ottelusarja GGG:nkin etu.
        Mutta kannattaako Canelolle kolmas ottelu? Hänellä kun on suurempi markkina-arvo ja ehkä muitakin isoja otteluja tiedossa?

        Canelon eduksi tässä laskettava se, että on noussut painoluokan ylöspäin ja pystyi silti fyysisesti dominoimaan itseään isompaa iskukonetta. Tämän takia tavallaan ansaitsi voiton. Mutta jabien ansiosta Golovkinin olisi varmaan pitänyt voittaa pistein, vaikkei pystynytkään vastaamaan Canelolle iskunvaihdossa.


    • qqqp

      GGG tietää voittaneensa mutta herrasmiehenä antaa tuomareiden tehdä oman hommansa ja hän omansa, tässä jo vilautellaan kolmatta kohtaamista kummaltakin Sanzesilta ja Golovkinilta, Golovkin tosin haluaisi vaihtaa ottelumaata. Mikä olisikin ihan OIKEUS ja kohtuus.
      https://www.youtube.com/watch?time_continue=41&v=k_FYG_Tx9Kk

      • Kkdkfkfkfkf

        Eihän hän antanut tuomarien tehdä hommaansa, vaan kritisoi sitä poikkeuksellisen näkyvästi ja kuuluvasti. Ehkä aiheesta, mutta siis aivan toisin kuin sinä väität.


      • qqqp
        Kkdkfkfkfkf kirjoitti:

        Eihän hän antanut tuomarien tehdä hommaansa, vaan kritisoi sitä poikkeuksellisen näkyvästi ja kuuluvasti. Ehkä aiheesta, mutta siis aivan toisin kuin sinä väität.

        Mikäs tuossa kiikastaa? Ainakin tuossa youtube-pätkässä sanoi. En tiedä mitä olet katsonut? No käännetään sitten. Kuuntele uudestaan, vapaasti käännettynä " sisällä tunnen olevani mestari, pystyin pitämään kontrolin koko ajan, viimeisessä erässä tunsin, että voitan tämän, jos tuomarit eivät anna pisteitä, se ei ole minun ongelmani, teen vain työni, kolmas kohtaaminen käy minulle, ei ehkä Vegasissa jne,jne. Tuossa aikaisemmassa kommentoinnissa tulkitsin hänen ajatuksiaan vaan, eli " antoi tuomarien tehdä omaa hommaansa ja hän omaansa" ei se ollut sanasta sanaan. No tässä sanasta sanaan, suunnilleen. Muissa yhteyksissä totta, hän kritisoi tuomareiden pisteytyksiä voimakkaasti. Ei tässä videopätkässä. Ehkä aiheesta, sanot, ei mitään ehkä, vaan todella aiheesta. Mitä väitän toisin?


      • Kkfgkgkgk
        qqqp kirjoitti:

        Mikäs tuossa kiikastaa? Ainakin tuossa youtube-pätkässä sanoi. En tiedä mitä olet katsonut? No käännetään sitten. Kuuntele uudestaan, vapaasti käännettynä " sisällä tunnen olevani mestari, pystyin pitämään kontrolin koko ajan, viimeisessä erässä tunsin, että voitan tämän, jos tuomarit eivät anna pisteitä, se ei ole minun ongelmani, teen vain työni, kolmas kohtaaminen käy minulle, ei ehkä Vegasissa jne,jne. Tuossa aikaisemmassa kommentoinnissa tulkitsin hänen ajatuksiaan vaan, eli " antoi tuomarien tehdä omaa hommaansa ja hän omaansa" ei se ollut sanasta sanaan. No tässä sanasta sanaan, suunnilleen. Muissa yhteyksissä totta, hän kritisoi tuomareiden pisteytyksiä voimakkaasti. Ei tässä videopätkässä. Ehkä aiheesta, sanot, ei mitään ehkä, vaan todella aiheesta. Mitä väitän toisin?

        Niin mitä siis olisi epäherrasmies tehnyt? Hakannut tuomarit?

        Golon valmentaja Abel Sanchez tuntuu hyvin ymmärtävän Canelon voiton.


    • mikämättää

      Kazakstanilainen Golovkin, 36, kärsi ammattilaisuransa ensimmäisen tappion, mutta moni asiantuntija oli sitä mieltä, että hänen olisi kuulunut voittaa.

      – Väärin meni, ei epäilystäkään. Golovkin voitti ottelun, ESPN-kanavan asiantuntija Teddy Atlas sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

      Miten tällaista oikeasti annetaan tapahtua, eikö näistä tuomioista päättävät (Oscar De La Hoya ja kumppanit) pelkää maksavien asiakkaiden häipyvän, jos näin räikeästi vedetään "kotiinpäin" ja vielä samojen ottelijoiden kohdalla toiseen kertaan??????

      • Kkfffffffffff

        Jos maksavat asiakkaat ovat puolisokeita Canelon kannattajia, niin eiväthän he tässä huomaa mitään mätää.

        Ja olihan tuo kuitenkin paljon lievempi kotiinpäinveto kuin yhdenkään suomalaisottelijan matseissa Suomessa.


    • POHJANMAA
    • POHJANMAA

      Eli Stephen .A .Smith ensin ja sitten hyökkää Atlas paikalle, aikamoista.

    • POHJANMAA
    • Pylkkäkonstanen

      Kysykää rahalta kuka pistettiin voittajaksi, sanoi T . Atlas toisessa yhteydessä. Hyvin sanottu, Alvarezille lahjoitettiin isompi palkkio kuulema vaikka mestari oli GGG ja lisäksi tämän tuomaripelin seurauksena ilmeisesti ahnehditaan jo kolmatta matsia, toivottavasti GGG ei lähde, terveys on tärkeä ja hänellä ei ole urastaan mitään hävettävää missään kohtaa, päinvastoin, viihdyttäviä matseja kaikenkaikkiaan ja hienoluontoinen kaveri, hän on matsannut yli 350 amatöörimatsia ja vain muutama häviö, liki neljäkymmentä ammattilaismatsia, n. 20 v hirveän kovaa rääkkiä, kroppa alkaa kääntymään kantajaansa vastaan jos ei saa jo lepoa. Tähän olis hyvä lopettaa kun on perhettäkin.
      Rahahyeenat saisivat kääntyä toisten kimppuun.

      • Kkfkfkfkfkfk

        GGG on itse yksi rahahyeenoista, kuten kaikki alalla isoa rahaa tekevät. Mikään hyeena ei häntä pakota kehään, vaan itse sinne menee miljoonakorvausta vastaan.

        Roy Jonesilta hyviä kommentteja. GGG vaati Caneloa tappelemaan ja nyt kun tappeli, niin väittää voittaneensa jabeilla.


      • Pylkkäkonstanen
        Kkfkfkfkfkfk kirjoitti:

        GGG on itse yksi rahahyeenoista, kuten kaikki alalla isoa rahaa tekevät. Mikään hyeena ei häntä pakota kehään, vaan itse sinne menee miljoonakorvausta vastaan.

        Roy Jonesilta hyviä kommentteja. GGG vaati Caneloa tappelemaan ja nyt kun tappeli, niin väittää voittaneensa jabeilla.

        Mikä "rahahyeena " Golovkin on jos saa kunnon korvauksen kovasta työstä, palkkaa tehdystä työstä, hänhän itsekin sanoo, että this is bisnes, I´m a boxer, tarkoitan siinä koko
        ammattinyrkkeilyn ympärillä pyörivistä vain raha mielessä olevista siipeilijöitä, Hoya, Hopkins ym.


      • Kkfkfkfkfkf
        Pylkkäkonstanen kirjoitti:

        Mikä "rahahyeena " Golovkin on jos saa kunnon korvauksen kovasta työstä, palkkaa tehdystä työstä, hänhän itsekin sanoo, että this is bisnes, I´m a boxer, tarkoitan siinä koko
        ammattinyrkkeilyn ympärillä pyörivistä vain raha mielessä olevista siipeilijöitä, Hoya, Hopkins ym.

        Rahasta ne työtä tekevät kaikki, ja ilman niitä taustamiehiä ei saisi GGG:kään miljooniaan.

        Hauska sanoa legendaarisia Hoyaa ja Hopkinsia siipeilijöiksi :)


      • gttdzz
        Kkfkfkfkfkf kirjoitti:

        Rahasta ne työtä tekevät kaikki, ja ilman niitä taustamiehiä ei saisi GGG:kään miljooniaan.

        Hauska sanoa legendaarisia Hoyaa ja Hopkinsia siipeilijöiksi :)

        Ennen he olivat tähtinyrkkeilijöitä mutta nyt nykivät kaikesta mahdollisesta rahaa.


    • KO12

      Laittaisit vähän linkkiä Jonesin sanomisista. Ei GGG väitä mitään, että voitti jabeilla vaan koko ottelun. Atlashan se kysyi, että eikö jabeista saa enään pisteitä ollenkaan, kyllä se vaan niin on että iso osa nyrkkeilymaailmasta oli tuomiosta eri mieltä, niinkuin tässä taas yksi monista,
      https://www.boxingnews24.com/2018/09/ggg-robbed-this-time-of-belts/
      Toki kaikki ne jotka saivat vedoista hyvät rahat ovat mielissään Canelon voittoa hehkuttamassa.
      Odotella saa vain Pekka Mäen "mitäs minä sanoin" kommentit, jos hänkin sanoo Canelon voittaneen
      ihmettelen Mäen näkemyksiä, mitä olen ennenkin ihmetellyt.
      Kokonaisuutta hallitsi GGG ja lyöntimääriä myös, ehkä joistain Canelon näyttävistä yksittäisistä voimalyönneistä saa sitten ehkä 2 pistettä per isku niin se on eri asia.
      Tosiasia on kuitenkin, että Canelosta saa revittyä isompia rahoja tulevista otteluista, Billy Joe Saunders taas sanoi, että GGG, n pitää tyrmätä jos mielii Vegasissa voittaa.
      https://www.boxingscene.com/saunders-golovkin-get-ko-win-hell-get-robbed--131834

      • Kkkkfffff

        Youtubesta Jones löytyy. En jaksa nyt mobiililla linkittää.

        Kokonaisosumamäärien ero oli noin 230-200 GGG:lle, kuitenkin Canelo löi enemmän voimalyöntejä, Compuboxin mukaan, kuten myös miesten naamatauluista päätellen. Eli hyvin tasaista oli.

        Kokonaisuutta hallitsi nimenomaan Canelo. Tätä mieltä ovat melkein kaikki GGG:n voiton puolesta puhuvatkin. Canelo ylitti itsensä ja odotukset olemalla se kovempi iskunvaihtaja noista kahdesta ja pakottamalla GGG:n jabbailemaan. Tässä mielessä ottelutaktisesti katsoen, ennakko-odotuksiin peilaten, Canelo oli moraalinen voittaja. Mutta moraalinen voitto ja kovuus eivät sääntöjen mukaan tuo juurikaan pisteitä, joten nurina päätöksestä on ymmärrettävää.

        GGG:n valmentaja Abel sanoi GGG:lle jossain 8. erän paikkeilla, että GGG on häviämässä. Hän myös analysoi varsin oikein, että viimeinen erä ratkaisi paljon, eikä GGG siinä pystynyt tekemään tarpeeksi, vaan Canelo oli aggressiivisempi ja taistelunhaluisempi. Muutenkin Abel sanoi, että hän yritti saada GGG:n taistelemaan läpi ottelun, mutta vanha ruuna ei noudattanut ohjeita. Tosin Abel sanoi myös, että viime kädessä nyrkkeilijä on itse ehkä paras asiantuntija, sillä hän näkee, tuntee ja kokee tapahtumat kehässä parhaiten. Ilmeisesti GGG siis kehässä tunsi, ettei pysty taistelemaan Caneloa vastaan.

        Tuntuu moni GGG:n fani kuvitelleen nähneensä kehässä mielikuviensa mukaisen, kovista kovimman taistelija-Golovkinin. Todellisuudessa GGG nimenomaan aivan selvästi hävisi sen taistelun, mutta olisi ehkä pistein ansainnut vähintään tasapelin, ehkä voitonkin.

        Samalla tässä saatiin vastaus ikuisuuskysymykseen Mayweather - GGG. Moneyweather olisi voittanut ylivoimaisesti prime-aikoinaan, kuten voitti Canelonkin leikitellen.


    • KO12

      Raha puhuu, oletetaan jos GGG olisi voittanut erittäin selvästi, Canelo olisi heti vaatinut uusintaa tietenkin, jos tasapeli taas uusinta olisi taas välttämätön, nyt GGG suurimman yleisön mielestä voitti taas, mutta tuomarit pistivät sopivasti Canelon voittamaan vyöt ja GGG, llä on "pakkosauma" ottaa
      kolmas matsi joka ratkaisee paremmuuden, GGG on vielä hyvässä iskussa kun katsoi tätä matsia ja eikä tietenkään vastusta uuden tilipussin saamista. Tämä on palapeliä jota rakennetaan raha edellä.


      Minusta nämä kaksi ovat keskisarjan parhaita, sen näytti tuo matsi, hienoa katseltavaa. Olkoonkin, että takana hengittää Munguija ja Derevyanchenko joka ottaa yhteen 27.10 Daniel Jakobsin kanssa.

      Lemieuxkin on uudessa iskussa takana vaikka saikin aikaisemmin GGG, ltä kunnon turpasaunan.

      Eubank Jr unohtamatta, kuka on ollut aika passiivinen viime aikoina.

    • kutales

      Caneli oli vihanen ennen ottelua kun päreet paloi punnituksessakin ja Canelin mölisevä meksikaani taustaporukka uhkasi Canelin tyrmäävän. Eipä tyrmännyt. Hävisi matsin.

      • Kkkdddddfff

        Siis GGG uhosi tyrmäävänsä, jos vaan Canelo suostuu iskunvaihtoon ja jää taistelemaan. No, Canelo ei ottanut yhtään taka-askelta, joten GGG säikähti ja peruutteli koko matsin ja hävisi. GGG menetti miehuutensa tuossa matsissa, vaikka jabeilla osumia ottikin sen verran, että fanien mielestä voitti.

        Mikey Garcian mielipiteet Youtubessa kiinnostavia. Näki Canelon dominoineen, mikä kiistatonta olikin, mutta hänen ja tukijoukkojensa mukaan tämän dominoinnin takia Canelo myös voitti ottelun selvästi. Eli heidän näkemyksensä mukaan ottelun hallinnasta pitäisi palkita enemmän kuin kevyistä osumista, joita GGG jakeli. Ehkä amatöörisäännöillä GGG olisi voittanut, mutta ammattikehissä pelkät osumat eivät riitä?


    • hohoijaaa

      Jaa vai ei Canelo ottanut yhtään taka-askelia, tottakai otti, tällä kertaa kumpikin, kun hakivat tarkassa ottelussa uutta lähestymiskulmaa. GGG sanoi takuuvarmasti useassa haastiksessa, että toivottavasti
      Canelo ei peruuttele niin paljon tässä ottelussa, kysyttäessä vakiokysymystä haluatko tyrmätä
      vastustajan, GGG sanoi, I dont now, God news, this is boxing ja sanoi jos tilaisuus tulee niin tottakai.
      "GG säikähti ja peruutteli koko matsin", no just, mies joka on noussut liki 400 kertaa kehään ei kuule paljon säikähtele, eikä todellakaan peruutellut koko matsia. Maanmies Garcia saa pöpötellä mitä haluaa (ei taaskaan linkkiä) Canelo ei todellakaan dominoinut ottelua. Ja GGG, n osumat kevyitä?
      Canelolla on vain pää umpiluuta, niinkuin GGG, lläkin.
      Golovkinin 38 voitetusta ottelusta vain 4 on kestänyt täyden ajan, tyrmäysprosentti 86%.

      "ehkä amatöörisäännöillä GGG olisi voittanut mutta ammattikehissä pelkät osumat eivät riitä"
      No, osumistahan ne taulukotkin aina näytetään otteluiden jälkeen, ja pisteytetään.
      Eihän nyt kukaan anna pisteitä hyvän liikkumisen takia, tai väistöjen takia.
      Paitsi edellisessä ottelussa tuomari Adeline Byrd joka laski kaikki erät Canelolle?

      Tuolla sinun periaatteella kyllä voisi ymmärtää miksi Helenius voitti nuo kaksi matsiaan Bukatsua vastaan vaikka itseasiassa hävisi.
      Vai GGG menetti miehuutensa tuossa ottelussa? Onko sulla kaikki OK?

      "fanien mielestä voitti"?
      Onko nämä niitä faneja? Nämä ovat lehtien nyrkkeilykommentaattoreita. joista kukaan ei laittanut Canelia voittajaksi.
      Tässä Boxinsceneltä kopsattua lehdistön nyrkkeilyedustajien arvioita pisteistä.

      Harold Lederman (HBO Sports): 116-112 Golovkin

      Brian Campbell (CBS sports): 116-112 Golovkin

      Dan Rafael (ESPN): 114-114 draw

      Salvador Rodríguez (ESPN Mexico): 114-114 draw

      Gareth A Davies (The Telegraph): 116-112 Golovkin

      Josh Peter (USA Today): 115-113 Golovkin

      Sports Illustrated: 114-114 draw

      Dylan Hernandez (LA Times): 115-113 Golovkin

      Lance Pugmire (La Times): 114-114 draw

      BoxingScene: 114-114 draw

      Chris Mannix (Yahoo! Sports): 115-113 Golovkin

      Kevin Iole (Yahoo! Sports): 114-114 draw

      The Guardian: 116-112 Golovkin

      Joe DePaolo (Washington Post): 115-113 Golovkin

      Mike Coppinger (Ring Magazine): 114-114 draw

      Sherdog.com: 116-112 Golovkin

      Jai Bednall (news.com.au): 115-113 Golovkin

      Brian Mazique (Forbes): 114-114 draw

      Adam Abramowitz (Ring Magazine and SN Boxing): 115-113 Golovkin

      Tom Craze (Bad Left Hook): 116-112 Golovkin

      Fraser Coffeen (Bloody Elbow): 115-113 Golovkin

      The Associated Press: 114-114 draw

      Bill Simmons (HBO and The Ringer): 114-114 draw

      Steven Muehlhausen (Sporting News): 116-112 Golovkin

      Michael Montero (MonteroOnBoxing): 115-113 Golovkin

      Matt Christie (Boxing News): 115-114 Golovkin

      George Willis (New York Post): 114-114 draw

      Below The Belt Podcast: 115-113 Golovkin

      World Boxing News: 115-113 Golovkin

      Jeff Powell (Daily Mail): 116-113 Golovkin

      • Kkfffllfflflflg

        Ei ole linkkiä Boxing sceneen, joten oletan, että tuo on tarkoitushakuinen lista, jolta jätetty pois Caneloa voittajaksi sanoneet.

        Se, että Canelo dominoi ja GGG peruutteli, ei ole mikään mielipidekysymys, vaan aivan selvä fakta, mistä samaa mieltä ovat kaikki GGG:n voittajaksi nähneetkin asiantuntijat. Myös GGG:n valmentaja.
        Erimielisyyttä tässä on vain niistä pisteistä. Ainoa, missä GGG ottelun voitti, olivat jabit. Voimalyönneissä ja kehän ja tapahtumien hallinnassa Canelo vei. Ja monen mielestä nämä jälkimmäiset tärkeämpiä. Niin myös GGG:n mielestä aina siihen asti, kun ensimmäistä kertaa urallaan joutuikin peruuttelemaan ja niin tuli kuohituksi Canelon toimesta.

        Garcia oli ilmeisesti aiemmin hyvin kriittinen Caneloa kohtaan, joten ei hän meksikolaisuudestaan huolimatta ole sokea fanipoika.

        Canelon pää on umpiluuta, mutta silmäkulmaa lukuunottamatta kasvonsa näyttivät matsin jälkeen koskemattomilta. GGG taas näytti selkäänsä saaneelta ja pysyi aurinkolasiensa takana visusti. Ei se umpiluu ihoa sentään tee teräksiseksi.

        Sitten oppia pisteytyksestä:

        ”Judging a pro boxing match can be more subjective. The judges may count punches, but they also take into consideration aggression, control of the ring, control of the tempo of the fight and damage inflicted. For example, if the red boxer lands a dozen decent jabs in a round, but his opponent, the blue boxer, nails him with two hard hooks late in the round that leave the red boxer dazed and staggered, the judges could very well award the round to the blue boxer. In fact, in such a case, different judges may score the round differently.”

        https://entertainment.howstuffworks.com/boxing2.htm

        Tuon mukaan Canelon voitto ansaittu. Osui vähän vähemmän, mutta enemmän voimalyöntejä, aiheutti enemmän damagea ja kontrolloi suurinta osaa eristä, ellei kaikkia.

        Ja kyllähän se GGG säikähti, kun ne edelliset 400 vastustajaa ovat olleet huonompia ja heikompia. Nyt ensimmäistä kertaa ainakaan ammattiurallaan vastaan tuli iskunvaihdossa kovempi mies, joka ei suostunut pakittamaan. Siksi alkoi GGG:llä puntti tutista, eikä kyennyt noudattamaan valmentajansa neuvoja. Tilanne on nyt henkisesti GGG:lle erittäin paha, kun on rakentanut uransa ja itsetuntonsa kovuutensa varaan. Sille väitteelle, ettei kukaan kestä kanssaan ”sotaa”. Nyt joku kesti ja voitti sodan, pakotti GGG:n jabbailemaan pistevoiton toivossa. GGG joutuu nyt kysymään itseltään, että onko jo liian vanha? Vai onko Canelo vain omaa luokkaansa? Miten voisi pärjätä kolmannessa kohtaamisessa, kun ensimmäisessä Canelo osoitti olevansa taitavampi ja nopeampi, ja toisessa fyysisesti ja henkisestikin kovempi? Mistä GGG voisi kaivaa voiton avaimet kolmanteen otteluun?


      • mirtatsapiini

        tasanen matsi.kolmas ottelu kannattais järjestää jo mainos syistä jossain puolueettomassa paikasassa.vaikka tuomaritkin eri maista ja doping testejä ei kummallekkaan niin ei tuu käryjä.kyseessä on ammattinyrkkeily ja ammattiurheiluun kuuluu suorituskykyä parantavat lääkkeet niinku nenä päähän.eihän yleisö maksa jos ei äijät oo kovassa kunnossa vaikka kuitenki tuomitsee douppauksen.vaikka suurin osa ei edes tiedä miten doping aineet toimii.


    • meksikonpillerit

      Kyllä tais Kanelin kaksinkertaiset lääkeannokset edelleen vaikuttaa. Muuten olisi Kaneli saanut rökäletappion. En luota tuon pihvinsyöjän juttuihin yhtään. Hävisipäs kuiteskin.

      • Kkdkdkffkfk

        Saattoivat vaikuttaa. Tai sitten treeni ja GGG:n ikä.

        Mutta jos lääkkeiden ansiota, niin samoin käy jatkossakin.


    • Kontulanpoika

      Mite tuostakin ekamatsista saa tasapelin? Golovkin painosti ja kontroloi koko ajan. Kusipaskapuhetta.
      Onneksi tulee 3 kohtaaminen, toivotavasti Alvarez ei varmitele ja syö taas saastunutta pihviä.
      https://www.youtube.com/watch?v=1vIbkYAIRZM

    • topakkaat
      • Jjgggggg

        Toiveet tuskin vaikuttavat, raha vie. Jos Vegasista saa parhaan rahan, niin siellä otellaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe