Ilta-Sanomien sensuuri

JournalistinABC

Ilta-Sanomat kehui tänään (13.9,2018), kuinka he ovat suomen suurin media, jota seurataan. Lisäksi kehuttiin mm. IS sananvapautta ja muuta todella ihanaa. Tätä allaolevaa viestiäni ei julkaistu, joka ei ollut itselleni yllätys. Kerroin asiat suoraan IS toimituksesta ja sekös kuumottaa moderaattoreita:


"Hienoa, että IS uutisia saa kommentoida. Mutta ihmettelen miksi ei toimita vain tiedonvälittäjänä, vaan pyritään moraalisoimaan miten pitää "liberaalisti ja oikeaoppisesti ajatella". Lähes kaikki viestit poistetaan, jos ei ajatella riittävän liberaalisti. Tiedän jo ennakolta mitä aiheita ei saa kommentoida ja mitä saa ja mistä aiheesta julkaistaan vain aihetta positiivisesti tukevat kommentit.

Myös IS-poliittiset linjaukset ovat tiedossa, miten on "oikein ajatella ja kommentoida". Eihän tälläinen ajatusten ohjailu kuulu demokratiaan, kun kyse ei ole asiattomista viesteistä, vaan ihmisistä, jotka ajattelevat erilailla. Missä on siis se suvaitsevaisuus toisella tavalla ajattelevia ihmisiä kohtaan?

Kaverille olen luvannut 100 €, jos IS julkaisee edes yhden positiivisen uutisen Trumpista. Trumpin saavutukset käännetään esim. Obaman ansioksi, jota sitten kehutaankin ilman filttereitä. Tätä täytyy ihmetellä, kun Clintonista ja Obamasta sentään löytyy paljon positiivista ylistystä. "

53

1718

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kreetakarpo

      Ilta-Sanomat kirjoittaa niin miten omistajat käskevät. Omistajien aatetta sitten tuputetaan yötäpäivää ihmisille.

      • Anonyymi

        Asiaa voi ajatella myös positiivisesti: jätän jatkossa kaikki Sanoma-konsernin tuotteet js palvelut ostamatta. Nythän vuoden 2021 alusta o n käynyt niin, että kaikki keskustelut menevät tunnusten taakse. Itse en enää pääse edes rekisteröityneenä kommentoimaan, kun näköjään joku vihervasemmistolainen pikkusieluinen moderaattori harjoittaa puhdasta mielivaltaa.

        Onneksi voi boikotoida Ilta-Sanomia ja jättää Sanoman kustantamat tuotteet kaupan hyllyyn. Jääpähän vihervasemmistopunikki-moderaattoreilta palkkarahat omalta osaltani saamatta.


    • eikösjuu

      IS boikottiin.

      • sensaatio

        melkoisen " sensaatio otsikoin" yritetään lehteä myydä. Aivan täyttä soopaa monet jutut. Nyt nuppineula tietyn tehtaan kalakeitossa - kaljaveikkojen keksintö saada ilmaset jouluruuat "emme tyydy hyvityksenä pariin kalakeittoon"


    • OmaKokemus

      Pari vuotta sitten kirjoitin saman henkisen kommentin IS:n juttuun. Siinä ihmettelin, kuinka mediamme on valtaeliitin puudeli, vaikka sen demokratiassa pitäisi olla eliitin vahtikoira?

      Kommentti yllättäen meni läpi. MUTTA parin tunnin päästä se oli poistunut!? Eli joku esimies oli tarkistanut kommentit ja poistanut kommenttini myöhemmin.

      Siis kommentteja poistetaan jälkikäteen muiden kommenttien välistä. Se kuvaa, kuinka totaalista valtamediamme sensurointi ja aivopesu on!

      • kreetakarpo

        Hei, kiitos kommentistasi.

        Lisäisin vielä tuohon IS uutisointiin, että esim. homopropagandaa ajettiin läpi ilman yhtäkään negatiivista kommenttia. Kaikki mitä julkaistiin oli JEE, JEE, IHANAA jA VIHDOINKIN tyyppisiä viestejä. Ei mennyt edes läpi, kun laitoin: "olen hiukan erimieltä tästä uutisesta".

        Sitten käsiteltiin homojen oikeutta lapsiin, niin sain ihme kyllä menemään läpi viestin, joka oli seuraava: "lapsella on oikeus isään ja äitiin". Tämä viesti oli ylivoimaisesti kaikkein suosituin ja sai yli 3000 tykkäystä. Lopulta viesti poistettiin, kun IS-raadin mielestä lapsella ei ole oikeutta isään ja äitiin, kun tärkeämpää on, että kaksi karvaista miestä pääsee leikkimään lapsen kanssa. Lastenpsyaktirien lausunnolla kuinka tärkeää pienelle lapselle on kasvaa isän ja äidin kanssa, ei ollut väliä.

        Mamu ja EU linjaukset me molemmat jo tiedetäänkin, ettei niistä tarvitse erikseen mainita. =)


      • Anonyymi

        Samoin kävi minulle.Ensin julkaistiin ja sitten poistettiin.Koski Sanna Marinin bilekohua.Kysyin sähköpostilla miksi poistettiin,kun oli sääntöjen mukainen.Ei tullut vastausta.Usein ei ole julkaistu ollenkaan ja olen ollut yhteydessä jopa toimitusjohtajaan Sanoma Oy:ssä.Ei vastausta.

        Hyvin puolueellinen kommentointimahdollisuus!!


    • roskalehdestLuinValeita

      Toinen roska lehdykkä Iltalehti manipuloiva agenda tänään koskee lasten maidon juontia ja esittää aivan järjettömän perusteen kertomalla kuinka paljon rasvaa kertyy vrt rasvattomaan maitoon.
      Pelkkää tarkoitushakuista propagandalla kuten kasvisruokavalio.
      Ruoka propagandan todellinen tarkoitus on heikentää valkoisen rodun perimää,lisätä kuolleisuuttaa ja heikentää terveyttä kertomalla valheita mediassa jotta lihan ja maidon syönti loppuu ja hyvä laatuinen proteiini jää rituaali teurastajien käyttöön.
      Kasvava lapsi ja aikuinen tarvitsee eläinperäistä proteeiiniä ja kaloreita tarpeeksi kehittyäkseen ja pitääkseen yllä terveyttään.
      Lapsi tarvitsee energiaa elääkseen. Rasva on energiaa jota keho kuluttaa eikä se kerry liikakiloiksi normaaleilla lapsilla kuten typerä toimittelija yrittää väittää.
      Ruuasta keksitään jatkuvasti huuhaa väitteitä jotka ei kestä.
      Ruuan pitää sisältää tarpeeksi kaloreita. Rasvaton maito ja joku salaatti lehti leivän päällä ei sisällä energiaa tarpeeksi eikä ole terveellistä. Lapsi kärsii aliravitsemuksesta.
      Ruuan tulee sisältää joka päivä eläinproteiinia ja rasvaa,sokeria eikä mitää rasvattomia kevyt tuotteita ja korvikkeita. Lihan korvike ei ole oikeata ruokaa,teille valehdellaan. Lihaa ei voi korvata.
      Rasva ja proteiini tekee kylläiseksi eikä lapsi kaipaa makeita ruokia jotta sisältävät sokeria ja suolaa.
      Makean himo johtuu väärästä ruuasta. Ja siitä seuraa ylipaino ja huono olo myös aikuisella.
      Radvatyomia ja kasvisruokia syövä syö nälkäänsä sokeria ja suolaisia sipsejä ja alkoholia. Em mainitut tunnistaa jo ulkonäöstä.

      • omaKokemusJaTietoParasta

        Typeriä ruokajuttuja tekevät toimittelijat voisivat itse laskeskella paljonko he itse syövät sokeria ja hiinihydraatteja viikossa alkoholissa, pastassa ym roskaruuassa? Se kun näkyy monen ulkonäössä.
        Ihmisten pitäisi itse osata hakea tietoa eikä tyytyä ja alistua jonkun tahon, THL suosituksiin tai kasvisruoka höpötyksiin.
        Tiedättekö, Kukaan lihaa syövä ei liho lihaa syömällä vaan kaikesta muusta ts hiilihydraateista mitä sen ohella suuhunsa pistävät. Vain kasviksia syövä rasvatonta maitoa ja margariinia sekä alkoholia käyttävä vain harvoin tuntee olonsa terveeksi ja tyytyväiseksi.
        Ruualla snobbailu tai itsensä nälkiinnyttäminen on vastenmielistä.
        Ikävintä on,että Vegaanit myös vahingoittavat usein lapsiaan omien uskomuksiensa seurauksena.


    • Trollausonväärin

      Pyydän anteeksi näiden julkaisujen puolesta. Pahat ihmiset toimivat joskus vähän arveluttavasti, mutta kyllä hekin sen rangaistuksen saavat.

      • järki_käteen

        Siinä taas yksi mielipidenatsi, joka vastustaa älykästä keskustelua.


    • olenihanterve

      –Kyseinen henkilö on aiemminkin ottanut yhteyttä. Hänellä ei ole koskaan ollut mitään hyvää sanottavaa. Alkukesästä sain yhteydenoton, jossa hän sanoi ajattelevansa hakata minut vihanneskuntoon sairaalaan. Jo silloin ajattelin, että vien tämän eteenpäin, mutta luovutin, koska tekstiviestistä paistaa läpi, että ihminen ei voi hyvin.

      Nyt Backmanin ymmärrys kuitenkin loppui, koska tällä kertaa uhkaaja on kohdistanut viestinsä myös Backmanin lapsiin. Juontajalla on kolme lasta.

      –Kun lapseni otetaan mukaan, en hyväksy tätä eikä minulla ole muuta vaihtoehtoa kuin tehdä rikosilmoitus. On pelottavaa, että jotkut katsovat oikeudekseen sylkeä ulos tällaista tekstiä. Tämä ei ole millään lailla ok.

      Ei ole ok myöskään iltalehtien vihapuheen aktiivinen lisääminenkään. Kuka heidät laittaisi syrjään pois kiusaamasta viattomia ihmisiä?

    • olenihanterve

      Haista vittu ja kuole pois jos olet ilkeä ihmisiä kiusaava toimittaja.

      • varma.tieto

        Mielisairas älykääpiö sinä olet.


      • Iltalehtihaluaatietää

        Isäs oli ku sua teki LOL!


    • Vaalit.tulossa

      Ilta-Sanomat aloittaneet Sipilän vaalikamppanian. Toimittajien kolumnit ja kommentit pelkästään kansaa vastaan. Kaikkien noiden ja uutisten kommentointi muuttunut täysin, jos joskus oli sana vapaa niin ei enää. Noihin Suomea ja suomalaisia koskeviin kirjoituksiin tulee paljon komentteja, jos niissä ollaan Suomen ja suomalaisten puolella moittien hallitusta kommentointi mahdollisus loppu jo muutaman tunin sisään. Samoin kun seuraa kirjoitusten aikoja niin alkanut tulla väliin jopa tunteja joista kaikki jätetään julkaisematta.

      • brorpå

        Vaalikamppanian? Rauhoitus ny vähän sillä et sie voi puhua kansan puolesta tahi puolustaa sitä kaikkea pahaa vastaan kuten kuvittelet harhaisissa suomalaisia hyväksi-
        käyttävissä huplatuksissasi,eiks je? Sie olet aina yksin ajatuksesi kanssa. Sen yli kuohuva viha on jo itkua vaille noloa natsismia. Eiks vaan?


      • Nyt.harmittaa.jotain

      • SellasiaToimittelijoita

        Nyt aukeaa iltapaskan muutamat kijoittelut.


    • bctfglk

      Toimitus puuttuu peukuttamiseen, mikä pitäisi hyvän lehtimiestavan mukaan jättää lukijoille.
      Joka ikinen kommenttini kumotaan seuraavassa kommentissa samoin peukkuja aina enemmän. Testasimme huvikseen kommentoinnin jälkeen lisääkö mode peukkuja samaan tahtiin myös omaan kommenttiinsa, kun muita kommentteja ei enää kukaan peukuttanut. Ja kyllä. Yksi peukku enemmän. Täyttä kiusantekoa on tämän lehden linja.
      Kyse oli lyhyestä kommentista, jossa ilmaistiin vain sympatia eräälle rakkaudessa pettyneelle julkkisnaiselle ilman ketään loukkaavia perusteita.
      Olisiko mode rakastunut julkkis mieheen, joka petti tätä sympatiani kohdetta. En jaksa uskoa, että Roope itse vaivautuu tuollaiseen.
      Mielestäni sensuuri on myös tiettyjä kommentoija kohtaan tiukempi. Toinen saa sanoa saman paljon ronskimmin.
      Eli, kokemukseni mukaan tämä lehti manipuloi tai antaa manipuloida asiallisia kommentteja.

      • goodbye

        Joo, jäi sanomatta, että kun ystävällinen sympatian osoitukseni oli saanut reippaasti enemmän peukkuja kun sen kumonnut, mahdollisesti moden kirjoittama yleistys, kiirehdittiin kerralla lisäämään peukkuja kyseiseen moden kommenttiin.
        Tämäkö lehti edustaa hyvää lehtimies tapaa? Tätä on tapahtunut sen verran usein että päätin nyt kertoa tämän, menköön syteen tai saveen.
        Ja en todellakaan ole perussuomalainen tai natsi, viitaten tuohon seuraavaan viestiin. Sellaista ei kommenteistani voi päätellä kuin mieleltään häiriintynyt henkilö.


      • Kutska

        Olen tosiaan huomannut saman ilmiön etenkin Suomen puolustusvoimia koskevissa uutisissa tämä sama punatrolli iskee heti kommenttipalstalle Suomi 100 sota tarinoiden kommenteissa tämä sama Mode kirjoitteli Suomen veteraaneja halveksuvia kommenttejaan eri nimi merkeillä ja peukutteli omia kommenttejaan satojakertoja,no kiusa se on pienikin kiusa lisäsin itse vastapuolen kommentteihin peukkuja niin aina senjälkeen tämä Mode lisäsi samantien omiinsa juuri sen muutaman enemmän,siksi lopetinkin koko iltasanomien lukemisen,tosiaankin tuollainen toiminta on todella lapsellista toimintaa iltasanomilta.


      • vald
        Kutska kirjoitti:

        Olen tosiaan huomannut saman ilmiön etenkin Suomen puolustusvoimia koskevissa uutisissa tämä sama punatrolli iskee heti kommenttipalstalle Suomi 100 sota tarinoiden kommenteissa tämä sama Mode kirjoitteli Suomen veteraaneja halveksuvia kommenttejaan eri nimi merkeillä ja peukutteli omia kommenttejaan satojakertoja,no kiusa se on pienikin kiusa lisäsin itse vastapuolen kommentteihin peukkuja niin aina senjälkeen tämä Mode lisäsi samantien omiinsa juuri sen muutaman enemmän,siksi lopetinkin koko iltasanomien lukemisen,tosiaankin tuollainen toiminta on todella lapsellista toimintaa iltasanomilta.

        Eikös kommentointi mahdollisuus ole lukioita varten,se että jotkut modenaattorit käyttävät tätä oman ideologiansa levittämiseen ja mielipide vaikuttamiseen on lähes rikollista toimintaa,asiasta pitäisi tehdä valitus lehden omistajalle.


      • Reic
        vald kirjoitti:

        Eikös kommentointi mahdollisuus ole lukioita varten,se että jotkut modenaattorit käyttävät tätä oman ideologiansa levittämiseen ja mielipide vaikuttamiseen on lähes rikollista toimintaa,asiasta pitäisi tehdä valitus lehden omistajalle.

        Ainakin eräs sivari Mode julistaa omaa agendaansa ja vittuilee muille kommentoijille lopetinkin kommentoinnin ja koko iltasanomien lukemisen taso täysin perheestä.


      • Samatäällä_

        Mikäli tarkoitat tätä erästä ”rakkaudessa pettynyttä naista” (oikeasti vain valmiiksi käsikirjoitettu ohjelman juoni, jota tämä nainen näyttelee) niin hänestä kriittisesti kirjoitetut mielipiteet jätetään täysin julkaisematta joka lehdessä (tuottaja vissiin päättänyt). Täysin feikkiä siis. Myös väittää julkisuudessa, että häntä on kiusattu vaikka on todellisuudessa itse se kiusaaja. Lähes kaikki kirjoitetut jutut hänestä ovat aivan feikkiä.

        Hänet muuten valittiin tavalliseksi toimistosihteeriksi epäpätevänä ohi pätevien ja kokeneiden tuöttömien (ei suinkaan päälliköksi) vissiin siksi, että on niin hienoa palkata julkkis. Mitä muutenkin olen kyseisen lafkan toimintoja seurannut niin lähes jokainen työhön palkattu on jollain tavalla esillä iltapäivälehdissä eli nämä epäpätevät turhajulkkikset menevät edelle täsmäkoulutettujen pätevien.

        Kyllä iltasanomat on jättänyt minunkin kommentteja useasti julkaisematta tai poistanut jälkikäteen enkä edes ole välttämättä kirjoittanut mitään poliittista. Riittää kun ei vaan miellytä tai sitten kommentteja on aivan valtavasti ka sieltä poimitaan vain joitakin julkaistavaksi.


      • gkckvkkvkc
        Kutska kirjoitti:

        Olen tosiaan huomannut saman ilmiön etenkin Suomen puolustusvoimia koskevissa uutisissa tämä sama punatrolli iskee heti kommenttipalstalle Suomi 100 sota tarinoiden kommenteissa tämä sama Mode kirjoitteli Suomen veteraaneja halveksuvia kommenttejaan eri nimi merkeillä ja peukutteli omia kommenttejaan satojakertoja,no kiusa se on pienikin kiusa lisäsin itse vastapuolen kommentteihin peukkuja niin aina senjälkeen tämä Mode lisäsi samantien omiinsa juuri sen muutaman enemmän,siksi lopetinkin koko iltasanomien lukemisen,tosiaankin tuollainen toiminta on todella lapsellista toimintaa iltasanomilta.

        Siis siellähän on ihan oikeita venäjätrolleja, jotka ilmeisesti osaavat manipuloida peukkuja ja saavat viestinsä ohi moderoinnin. Tai sitten punikkimielinen mode on hommassa mukana...


      • Lehdentoimittaja

        Pyydän anteeksi.

        Olemme vain niin luusereita, ettemme parempaan pysty. Toivottavasti luette muita julkaisuja.


    • jokintasosentäskiitos

      Persu natsien sössötykset eivät ole julkaisemisen arvoisia.

      • Nöin_

        Eivät he julkaise myöskään vassareiden tai vihreiden tekstejä välttämättä. Kaikkien tekstien sen sijaan pitää ehdottomasti miellyttää Kepua, erityisesti Sipilää.


    • EnOstaIltiksiä

      Olen jo aikojasitten lopettanut ostamasta näitä propagandaa syytäviä paskalehtiä ja luulisin ettei monikaan usko enää noihin valelehtisiin. En ole minkään puolueen kannattaja, että turha vihervassarin on tulla nimittelemään siitä etten pidä paskailtasista enkä niitä osta.

    • Ex-Lukija

      Ilta-sanomat muokkaa todellisuutta ihan täysin valehtelee ja vääristelee,eikä julkaise mitään mikä ei puolla niiden mielipidettä... ei päästä eriäviä mielipiteitä lävitse kommentteihin. Eikö jonkun tahon pitäisi puuttua tähän touhuun? Etu-sivuilla pitäisi jo kertoa että lehden kirjoitukset eivät ole totta ja kommentointi hyväksytään vain jos on samaa mieltä lehden kanssa... eikö näillä toimittajillakin pitäisi olla joku rikosvastuu kirjoittamisestaan...

    • Huolestunut

      Eikö Ilta-Sanomien moni kirjoitus täytä jo kriteerit (kiihottaminen kansanryhmää vastaan).
      Ilta-sanomat vastuuseen valheista.

    • Jorma52

      Ilta-sanomat on aloittanut joka radiokanavilla oman uutislähetyksen. Kohta rupeaa selviimään kuka rahoittaa heidän touhuja.(vaalitkin sopivasti lähestyy)
      Nää tälläiset lehdethän ei ole mitään toden peräisiä lehtiä,puhtaasti yritetään saada mahdollisimman iso joukko lukemaan kenen mielipiteisiin voidaan vaikuttaa valemedialla.
      Jatkuvasti saa huomata kun eivät julkaise kaikkia kommentteja miten itse lisäävät tykkäyksiä tietynlaisiin kommentteihin.pyrkivät muokkaamaan todellisuutta oman mielensä mukaan. Työn puolesta näen jatkuvasti ihmisiä mitkä ottavat todesta noiden Ilta-Sanomien juttuja ja puhuvat niistä kaikille. En ymmärrä miten näin törkeästi saadaan vaikuttaa valheelisesti suurelle ihmisjoukolle. Jäävät vähän väliä kiinni valheistaan ja asioiden vääristelystä.

      • reic

        Nykyään sosialisen median ja netti aikakaudella mielipide vaikuttaminen on nykyaikaa, ihmisten pitäisi omata median lukutaitoa eikä uskoa kaikkeen,mutta toisaalta tympii tämä iltasanomien kommenttipalstojen modenointi ja se että joku mode käyttää tätä oman ideologiansa levittämiseen,jos yritän oikoa hänen vääristeltyjä kommenttejaan niitä ei julkaista jos julkaistaan mikä on hyvin harvinaista ja vain sen vuoksi että hetkenkuluttua tämä mode laittaa oman vastineensa missä tämä ilkkuu ja vääristelee kommenttiani ja sen jälkeen lisää peukkuja omaan kommenttiinsa suoranaista vittuilua,enkä ole persu tai natsi lopetinkin iltasanomien lukemisen.


    • Oljanov

      ILTASANOMAT JAILTALEHTI KOKOOMUKSEN JAKEPUN JA SINISEN KURJUUDEN BRADVA

    • Oljanov

      Ihme kun julkaisetti

    • älytön.sensuuri

      IS ja IL sensuuri on täysin sairasta ja mielivaltaista. Yleensä ei mene mikään läpi jos modella on huono päivä, myös kaikenlainen kritiikki on ehdottomasti kielletty. Sen kyllä huomaa kommenteista kun kaikki on aina niin hienoa ja ihanaa, ei yhtäkään rakentavaa kritiikkiä julkaista.

    • Anonyymi

      Kiitos linkistä tänne! Uppia ketjulle.

    • Anonyymi

      Ensinmäisen kerran kommenttini hyväksyttiin Ilta-Sanomissa kun kommentoin Timo Haapalan juttua,kehuin Haapalaa estottomasti hänen latelemistaan itsestäänselvyyksistä, taitaa Haapala itse valita julkaistavat kommentit.Kyllä sananvapaus on hieno asia.

      • Anonyymi

        HAHHAH.... että semmoinen sananvapaus. Ikävä kyllä se ei ole valeuutinen, vaikka sitä nykyään joka tuutista pusketaan. Kertomatta jättäminen, vaikka asia on tiedossa, on myös valeuutinen.


    • Anonyymi

      Suomen sananvapaus on samanlainen vitsi kuin se ettei Suomessa ole korruptiota. Uutisten kommentti palstojen moderoinnilla muokataan ihmisten mielipiteitä ja ajttelua. Julkaistaan vain kommentteja, jotka ovat toimittajan aatesuunnan mukaisia ja hyödyttää tiettyjä tahoja. Täällähän toimitaan kuin aikoinaan Neuvostoliitossa.

      • Anonyymi

        Suomessa on sananvapaus,mutta siihen sisältyy myös velvollisuus pysyä totuudessa.

        Sitä eivät ammattimedian arvostelijat valehtelun ja mustamaalauksen innossaan ymmärrä.

        Tällaisella palstalla voi valehdella mielin määrin,mutta ammattimedia on vastuussa sisällöstään.
        Todetut virheet on oikaistava. Siksi ei myöskään tarjottuja perättömiä tarinoita julkaista.


    • Anonyymi

      Iltapäivälehdet sensuroivat kaikki valtamedian mielipiteiteistä eri mieltä olevien kommentit. Kirjautumista vaatimalla tapahtuu myös ko median mielipiteistä eriävien nimimerkkien joutuminen ” tarkkailuun”, eli kaikki em nimimerkkien viestit katsotaan erikseen tai poistetaan suoraan, eli jätetään julkaisematta.
      Lehtien automatiikka/ kautta moderointi, kuvastaen ko lehtien tasoa/ älykkyyttä niin alhaisella tasolla, että ei erota sarkasmia...

      • Anonyymi

        Siinäpä taas asiantuntematonta mustamaalausta kerrakseen.

        Kun ei ole pienintäkään käsitystä ammattimedian toiminnasta,voi tuollaistakin pötyä syytää kanssauskovaisten ihailtavaksi.

        Iltapäivälehdet ovat "vallan vahtikoirien" eturivissä. Niillä on kova keskinäinen kilpailu,joka pitää ne valppaina.
        Tasoa todistaa myös lehtien valtava suosio lukevan yleisön piirissä. Taitaa olla yli miljoona päivittäistä lukijaa kummallakin.

        Kyllä sellainen närästää valemedian kannattajia.


    • Anonyymi

      Trumppi voisi työntää värjätyn naamansa paikkaan missä aurinko ei ole koskaan paistanut, eikä tule paistamaan. Yksi maailmanhistorian suurimpia narsistisia idiootteja, megalomaaninen despootti, äo jossain kengännumeron seutuvilla. Kadehtii vissiin Hitleriä, kun massojenkin tietotaso noussut - onneksi - 30-luvulta muualla paitsi tietty Alabamassa, Teksasissa sun jossain muussa punaniska-raamatullapäähän-osavaltiossa. MUTTA. JOS JOKIN PITÄÄ PAIKKANSA, niin valtavirtamedioden (Alma, hs, ts etc. etc.) SENSUURI mielipidekirjoituksissa, olivat vaan miten oikein muotoiltuja, ilman voimasanoja, rasistisia tai seksuaalissävytteisiä kommentteja, yks ja sama. Molokkiin menevät, jollet ole riittävän samaa mieltä. Miksiköhän p****julkaisut like MV-lehti saavat kannatusta?? Aikuisten oikeasti, turha puhua mielipiteen vapaudesta ja riippumattomasta tiedonvälityksestä. Jollei sitä Kiurun despoottiakaan kerran saa julkisesti arvostella.

      • Anonyymi

        Suomessa on erikoisen suuri sananvapaus.
        Silti mielipidekirjoitustenkin on pysyttävä niissä puitteisaa,jotka julkaiseva media on asettanut.

        Media on siitä vastuussa,ei kirjoittaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa on erikoisen suuri sananvapaus.
        Silti mielipidekirjoitustenkin on pysyttävä niissä puitteisaa,jotka julkaiseva media on asettanut.

        Media on siitä vastuussa,ei kirjoittaja.

        Missä vastuussa? Tänäänkin on is:ssä juttu Floridan kauheasta koronatilanteesta. Kun katsoo osavaltion omia tilastoja, niin niistä näkyy jutun olevan pelkkää bs:ä. Oikaisua lehti ei tietystikkään julkaise, kuten ei mielipiteitä, joissa tuo perätön juttu todistetaan.
        Ei tietysti, koska media on määrätty jatkamaan pelon lietsomista. Samoin kuin terveyviranomaiset julistavat, että rokottomattomat joutuvat eristyksiin tartuntavaaran takia. Totuus kuitenkin on, että sairaalaan joutuvat ovat täysin rokotettuja, koska heidän immunijärjestelmänsä ei kykene tunnistamaan muita tulehduksellisa sairauksia kuin cov19. Tarkistakaa, miten kävi kävi koe-eläin freteille 2012, kun mRNA-rokotteita alunperin testattiin. Sama edessä nyt isolla osalla rokotettuja. Vain miten menee Israelissa, Islannissa ja noissa saarivaltioissa, joissa on korkea rokotekattavuus?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä vastuussa? Tänäänkin on is:ssä juttu Floridan kauheasta koronatilanteesta. Kun katsoo osavaltion omia tilastoja, niin niistä näkyy jutun olevan pelkkää bs:ä. Oikaisua lehti ei tietystikkään julkaise, kuten ei mielipiteitä, joissa tuo perätön juttu todistetaan.
        Ei tietysti, koska media on määrätty jatkamaan pelon lietsomista. Samoin kuin terveyviranomaiset julistavat, että rokottomattomat joutuvat eristyksiin tartuntavaaran takia. Totuus kuitenkin on, että sairaalaan joutuvat ovat täysin rokotettuja, koska heidän immunijärjestelmänsä ei kykene tunnistamaan muita tulehduksellisa sairauksia kuin cov19. Tarkistakaa, miten kävi kävi koe-eläin freteille 2012, kun mRNA-rokotteita alunperin testattiin. Sama edessä nyt isolla osalla rokotettuja. Vain miten menee Israelissa, Islannissa ja noissa saarivaltioissa, joissa on korkea rokotekattavuus?

        Typerää valehtelua laatumedian ammattitaidottomilta arvostelijoilta.

        Suomessa on sananvapaus.Kukaan tai mikään ei määrää median sisällöstä. Se on toimituksen vastuulla. Lukijat voivat arvioida sisällön paikkansapitävyyden. Media on velvollinen julkaisemaan oikaisun, jos virhe havaitaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Typerää valehtelua laatumedian ammattitaidottomilta arvostelijoilta.

        Suomessa on sananvapaus.Kukaan tai mikään ei määrää median sisällöstä. Se on toimituksen vastuulla. Lukijat voivat arvioida sisällön paikkansapitävyyden. Media on velvollinen julkaisemaan oikaisun, jos virhe havaitaan.

        Vilkaisin IS:n juttua.
        Lehti ilmoittaa lähteekseen NYT:n tietokannan.
        Koronan ilmaantuminen on ennätys väkilukuun suhteutettuna.

        Kritiikki on siis täysin valheellista,kuten aina sananvapauden vihaajilla.


    • Anonyymi

      Kommenttini julkaistiin Ilta-sanomissa vaikka en kehunut toimittaja Haapalaa nerokkaaksi toimittajaksi,eri mieltä en sentään uskaltanut olla hänen analyysistään.

    • Anonyymi

      Koska kansa tajuaa eihän eurot meille jää. Valtio jakaa kuin omiaan kun ei omista rahoista ole kysymys. Eihän näin pienessä maassa tarvitse kun puolet näistä puolueista jotka riitelevät ajatuksistaan asioista. Nyt ne 45 prossa lomilla. Itte olen savonlinnasta kukaan ei kuuntele meitä. Harmittaa kattoa kuinka kaupunki hiipuu silmissä. Linjan toisessa päässä puretaan taloja pienellä remontilla taloja ja idiootit rupee rakentaa uusia. Herätkää jo hemputissa. Täytyis tehdä iso puhistus. Luulen kun perähikiän mies väsyy niin tapahtuu suuria. T: jouni kerimäki

      • Anonyymi

        Olet täysin eksyksissä.

        Suomi on demokratia,jossa viimeinen sana on aina äänestäjillä.

        Valitut päättäjät hoitavat vastuullisesti asioita kaikilla tasoilla.

        Asiantuntemattomia arvostelijoita tietenkin riittää.


    • Anonyymi

      Kuina mellä meillä on tähän varaa . Itte teen etätöitä. Muistaako kukaan paljon meillä savolaisilla on pienillä palkoilla varaa antaa myönnytyksiä. Annoin aikoinaan kun asiat olivat kunnossa. Nyt 10v kaikki asiat on huonoon suuntaan loppu hyvätekeväisyys. Kohta itse pyydän apua koska mun leipä kapenee pöydäs. Ei ole koskasn lihava ollutkaan . Ajatella kuinka läskiä elämää päättäjät elävät. Ne elää isossa maailmassa täydellä luottamuksella. Luulen ettei ne eläis savossa omatoimisena työnhakijan edes kuukauttakaan. Mehän olaan viimeisiä ristiretkeiöit. Mittikää kansa minne joudutaan. Kerimäki jounu

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe