Miten puhuttelette itseänne

äitijasillähyvä

miehenne lapsille jotka eivät ole yhteisiä? Meillä miehen lapset isot sanoo mua nimellä tai vaan toi, mutta pienemmille olen opettanut äiti sanaa. Siksi että voi kokea äidin olon vaikka olen vieras ihminen, tai vähän vieras. On vielä niin pieni ettei ymmärrä etten oo oieka niin omaksuu helposti minusta nimen äiti. On kiva että sanoo tunnen ylpeyttä. Mies ei tykkää, koska ex vaimo ei tykkää, on niin manipuloinnut miehen ja isommat lapset mua vastaan, mutta pienemmille ei mahda mitään. He tykkäävät minusta paljon. Käytän äiti sanaa, ja usein isommillekin sanona äidilvastaan sanovat heti, on outoja lapsia ja hankalia, kun eivät hyväksy minua äitinään. Se olen vaikka sanoisivat mitä.lä on asiaa, mutta

18

373

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aamen-

      Sanon heille niin, että ymmärtävät, kuka määeää ja kenellä on komento huushollissa. Jos sanovat toi, saavat arestia, koska kunnioittava pitää olla. Minä saan sanoa heille mitä vain koska olen johtaja ja kouluttaja, mutta heidän roolinsa on olla vaiti ja terveesti pelätä minua ja Jumalaa.

    • äidisiksiäidinpaikalle

      Ei perheen lapsille ole haitaksi ketä he äidiksi kutsuvat, pää asia on että on äiti talossa. Pienille voi hyvin puhutella äitinä, he tulevat myös pitämään naista äitinä kun kasvavat, mutta isommat voivat olla hankalia sanomaan äidiksi vierasta ihmistä, pitää vaan tankata ja tankata jatkuvasti eikä kuunnell kos kutsuvat muuksi.
      Lapset sopeutuvat kun ei anna muuta mahdollisuutta, miksi pitäisi, perhe on se missä ollaan ja äiti se joka kasvattaa ja komentaa.
      On hienoa olla perheen päänä ja silloin kun mies ei ole läsnä, voi ihan itse päättää ja teettää kotitöitä kun itse haluaa vaan olla ja huilata. Miehen lapsista on apua kun vähän on tiukka ja antaa vaifkka tarran kun päivä on päättynyt.

    • LipsahduksiaSattuu

      Mä olen pienenä sanonut vahingossa opettajaa äidiksi ja kerran sanoin myös mummoani äidiksi. :D Ei se niin vakavaa ole. Pääasia, että on oikea äitikin, jota rakastaa yli kaiken.

    • 1säpappa

      Äiti- ja isäpuolet ovat perheessä aivan omalla nimellään. Miksi äitipuolen pitäisi olla äiti, kun hän ei sitä vieraalle lapselle kuitenkaan ole?

    • Kastettu.lapsena

      Minulla on nimi.

    • näinseonoltava

      Ilman muuta vieras ihminen asuessaan talossa miehen kanssa on hän miehen lapsille äiti. Sr on hyvä opettaa lapsille, että kunnioittaisi ja arvostaisi uutta isän vaimoa ja se parhaiten onnistuu kun sanoo häntä äidiksi. Ei voi olla niin kauheeta että sanoo äiti, ei lapset käytä aikuisista etu nimeä, hän on joko äiti tai täti. On epäkunnioittavaa lasten puhutella huonosti aikuisia, etunimellä, kyllä se on aina täti tai sitten äiti. Niiaus myös kunniaan ja pojilla pokkaus.

      • LissuOnFörbi

        "On epäkunnioittavaa lasten puhutella huonosti aikuisia, etunimellä, kyllä se on aina täti tai sitten äiti."

        Höpsis. Vain äiti on lapselle äiti (tosin aivan pienenä adoptoiduille adoptioäiti on äiti). Jos mies vaihtaa useinkin akkaa, niin onko lapsilla silloin vaikka kymmenen äitiä?

        Täti on vähän parempi; Lissu-täti ja Lasse-täti sopivat nimiksesi oikein hyvin.


    • Minulle.päivä.selvä

      En missään nimessä haluaisi että mieheni lapset sanoisivat minua äidiksi. Olen äiti vain omilleni ja nimelläni muille. Jos vahingossa sanoisivat äidiksi, lempeästi korjaisin ja selittäisin asian niin ettei toki mitään traumaa lapsille tulisi. Jos sitten ihan pakosta ja välttämättä haluaisivat sanoa äidiksi niin pitkin hampain suostuisin, en riitelemäänkään rupeaisi asiasta. Mutta en tykkäisi.

      • 1säpappa

        Näin, ja vastaavasti omalle lapselleni en missään tapauksessa ole nimelläni. Jag e bara pappa för henne.


    • Isäjaäiti

      Meillä on onneksi vain yhteisiä lapsia. Ei ole tuotakaan turhanpäiväistä ongelmaa.

      • 1säpappa

        Jos toinen vanhemmista vaikka menehtyy, eikö leskellä ole oikeutta uuteen liittoon?
        Sinullekin saattaa tulla eteen tuo "turhanpäiväinen" ongelma.

        Vaikka eihän se mikään ongelma ole, sillä isä- tai äitipuoli ei silti ole muiden lapsille isä täi äiti. Tietenkään.


      • Vincentina
        1säpappa kirjoitti:

        Jos toinen vanhemmista vaikka menehtyy, eikö leskellä ole oikeutta uuteen liittoon?
        Sinullekin saattaa tulla eteen tuo "turhanpäiväinen" ongelma.

        Vaikka eihän se mikään ongelma ole, sillä isä- tai äitipuoli ei silti ole muiden lapsille isä täi äiti. Tietenkään.

        "Jos toinen vanhemmista vaikka menehtyy"

        Siinähän menehtyy, entäs sitten. Mitä siinä omaa elämäänsä pilaamaan jos joku toinen kuolee. Mieti, kuinka paljon ihmisiä maailmassa kuolee joka sekunti. Mieti vaikkapa Ruandaa: koskaan toisen maailmansodan jälkeen maailmassa ei ole tapettu ihmisiä yhtä nopeasti. Teitkö jotain asian eteen? Liityitkö Punaiseen ristiin tai Amnestyyn? Ei, et liittynyt. Ei, olit ja olet piittaamaton. Miksi sinua tai minua nyt kiinnostaisi jonkun ihmisen kuolema, joka on täysin riippumaton sinusta tai minusta? Tai vaikka olisitkin aiheuttanut puolison kuoleman, laita asia mittasuhteisiin. Meitä on täällä miljardeja miljardeja. Loppupeleissä ketään ei kiinnosta yhden paskiaisen kohtalo.


    • gryer

      Miten PUHUTTELEN ITSEÄNI? Aaaahhahhhaaaa ootko vajaa

      • Lissuonvajakki

        Nimimerkki ”Lissu” tai hänellä on paljon nimimerkkejä,on vajaa , vanha katkera alkoholisti.


    • Leena-äiti

      Monissa perheissä lapset kutsuvat vanhempiaan etunimellä. Eihän se ole paha asia. Kyllähän he tuetävät, että olet äiti, ja nimesi on Leena. Sanovat koulussa "meidän äiti", mutta kotona puhuttelevat etunimellä. OK.

      • Voittaja

        Kyllä, paitsi lapsipuolten ja uuden äidin välillä vallitsee tarvittavan uudelleenkasvatuksen edellyttämä hieman formaalimpi suhde.

        Miehen lapset kutsuvat uutta äitiään kunnioittaen ilman etunimeä ja puhutellessaan nousevat seisomaan kysyen, sopiiko puhutella. Tämän sopiiessa äiti sanoo "lepo," minkä jälkeen jatketaan rennommin ja miehen lapsi voi käyttää esim seuraavia fraaseja:

        -"Rouva Äiti, saanko puhutella."
        -"Kyllä, Rouva Äiti."
        -"Käskystä, Rouva Äiti!"

        tai äidin esim tullessa huoneeseen: "Rakas Rouva äiti!"


    • Äitienjutut

      Olen isänne huo.. En siedä teitä alkuunkaan(pakko näytellä), sisimmässäni, tulen aina vihaamaan isäänne, kun olette ällöttävän äitinne huorpenikoita, joka ei pystynyt antamaan tarpeeksi seksiä.

    • pyöritänmiehenperhettä

      Tästä puheenollen, meillä miehen lapset halusivat nimenomaan sanoa mua äidiksi. Olen kuulemma maailman ihanin ihminen ja kaunis ja vaikka mitä. Mä tiedän sen. Olen ollut tässä perhessä kohta 3 kk ja on kiva olla äitinä lapsille jotka ei tarvi enää vahtimista ja paljon hoivaa, on omatoimisia. Voi vähän passoottaa itseään kun niin valppaasti passaaat mua. Olen kuin prinsessa.
      Tiedän että äitinsä on kateellinen mulle, mutta miehen kansa huhuttiin eetei anneta sen haittaa, lapset ovat meidän sillon kun ovat täällä jaminä heidän äiti, jos ei kelpaa niin mitäs sitte?
      Vaikkei oo omia lapsia niin nyt on, kun läydsin miehen jolla on lapsia niin luonnollisesti ne on munkin tai niin snaon kaikille, et ne on mun. Sitä ei kukaan tiedä. Emme päästä miehen exää meille sotkemaan, sotkekoot kotona. Olen hänenyläpuolellaan ja minä päätän lasten asioista, niin ainakin oon tehny, eikä kukaan siitä ole valittanut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1681
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1309
    4. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1307
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe