lapsentekotalkoot

lapsenteko

Missä ne parhaassa naimaiässä olevat vapaat naiset on Somerolla? Minä olisin heti valmis lapsentekotalkoisiin.

6 kommenttia

Vastaukset

 • Onko aloituksesta pääteltävissä, että joku syystä tai toisesta huonosaamainen huhuilee jotain itseltään saavuttamatonta.
  Kyselis edes naisten itsensä tilannetta, mut kyseleekin ihan noin niin kuin yleisesti ja toivoo jonkun vinkkaavan jonkun naisvaraston tai laarin josta voisi kauhoa tai valita niin kuin pottuja idätykseen. Yäk!

 • Talkoot. Onko sulla hernekeittoa, grillimakkaraa, kaljaa, sauna ja muuta tarkoovermettä varattuna isollekin joukolle, ikään kuin työn sujumisen voiteeksi.
  Oon ollu hyvässä naimakunnossa jo yli 50 vuotta, mutta oikein talkooväen voiminko ruvettais?

  • Pitkäjärvellä on huutava pula oppilaista ja pelkona on väkiluvun lasku. Säilyykö opettajien paikka, vai loppuuko koulu: Myt tarvitsisi kiireestti saada veistoluokka sopimus tehtyä, että olisi toivoa uusia vuokralaisista.


 • Kyllä ne homekoulut pitää ensin korjata ja sitten alkaa lapsentekohommiin myös Pitkäjärvellä. onhan teillä siellä jo lomamökkejä, vielä kun saatte ky.yrittäjän valtuustossa toimimaan pitkäjärven eduksi. Eduskuntavaaleissakin taas kuulemma ehdokkaana. Tulos tai ulos.

  • Ne mökit on muuten kamalassa kunnossa. Tai korjaan, ainakin yksi mökki jossa viime kesänä kävin, muiden mökkien kunnosta ei ole tietoa. Haju sanalla sanoen erikoinen, kostean kalsea. Edellisten vieraiden sotkuja ei ole siivottu, villakoiria ja pikkuroskia lattialla, epäsiisti yleisolemus. Vene puoliksi uponneena järvessä, mökkipihat epäsiistit, sekalaista tavaraa mökin alla, kaislikko tulisi raivata pois rannasta.

   Pitäisi kyseessä olevan yrittäjän ensin saada omat mökkinsä siisteiksi ennen kun alkaa muiden asioita ajamaan.


 • Hommaa Kiinasta tai Thaimaasta. Siellä on vielä perinteiset arvot kunniassaan.
  Suomeen on tullut joitakin älykkäitä kiinalaisia naisia. YouTubestakin löytyy joku jo suomalaisen miehen kanssa naimissa oleva. Tämä nainen on ilmeisesti RAY:ssa töissä, tehnyt pelejä automaatteihin. Näin käsitin tuon videon:

  https://www.youtube.com/watch?v=5UevyjCtbwI

  Kiinalaisen älykön geenit tekisivät hyvää Suomen kansalle. Usein suomalaiset naiset hakevat niitä huonoja geenejä, jolloin jälkeläiset eivät menesty opinnoissa eikä työelämässä. Jätän nyt sanomatta missäpäin maailmaa niitä huonoja geenejä / huonoja vaihtoehtoja on.

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.