Gaala/Myötähäpeää

MagnumHelsinki

Eilen alkoi kovasti mainostettu nelosen Gaala. Jo 5 minuutin jälkeen alkoi kasvsva myötähäpeä mikä paheni ohjelman jatkuessa. "Sketsit" olivat alakoulun kevätjuhlatasoa reilulla kiroilulla lisättynä. Jos tämä on nykyinen komedian taso Suomessa niin eipä tarvitse TVtä turhaan avata.

34

2062

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gaalastagaalaan

      Itsekin petyin sketsien tasoon. Suorastaan tylsiä ja ehkäpä liian pitkiä. Paras hääpuhesketsit ainakin typerääkin typerämpiä. Näyttelijät tekivät parastaan, vika oli sketsien kirjoittajissa. Gaalassa hyvä perusidea, kehittää sketsit palkintosarjojen ympärille. Kyllähän nämä oskari-ym. gaalat ovat todellisuudessa naurettavia pönötysohjelmia. Luulisi näistä ylipyntätyistä gaalaesiintyjistä saavan aikaan loistohuumoria. Myönteistä Gaalassa oli muutama hyvä naisnäyttelijä, joiden kasvot eivät vielä ole kuluneet puhki.

    • Bundesligakin_käy

      Eilen katselin englantilaista ja espanjalaista jalkapalloa, joten mistään gaalasta en tiedä mitään. En ollut itse asiassa koskaan kuullutkaan ohjelmasta. Olen kyllä kerran katsonut Nelosenkin ohjelmaa. Se oli pesäpallomatsi jokin aika sitten.

    • gaalallinenkakkaa

      Oli kyllä niin väkisinväännettyä sontaa kuin olla ja voi. Ei kyllä naurattunut missään vaiheessa nuo p*skat sketsit. Myötähäpeä oli suurin tunne mitä tämä paljon hehkutettu "syksyn palkitsevin" viihdeohjelma sai aikaan.

      Akun alapääjutut ja sananmuunnokset ehkä naurattivat aikoinaan Putouksessa, mutta ei ne samat vitsit ja teemat naurattaa enään.

      Sama juttu Kummeleiden kanssa. Eikö nuo voisi jäädä jo eläkkeelle? Miksi lähteä nolaamaan itseään vielä vanhoilla päivillään tällaiseen nollahuumori-ohjelmaan.

      Kuka tällaista skeidaa käsikirjoittaa? Ei se riitä, että mukana on hauskoihin asuihin puetut Kummelit haussuilla nimillä ja ilmeillä, joka oli joskus 90 luvulla ehkä hauskaa. Pitäisi keksiä jotain uutta ja vähän laadukkaampaa sketsiä. Itse ohjelman idea on kylllä hyvä, mutta toteutus aivan surkeaa.

    • Gualaa

      Vanhan lämmittelyä tuntui olevan jutut, ei oikein innostanut jatkoseurantaan.

    • tosiasijjaaa

      Petyin kanssa, ei tuo kummelin porukan sketsit enää naurata yhtään, tylsä ohjelma.

    • AperitaAatu

      Vittu mitä paskaa ja taas alkaa uusi samansarjan ohjelma.Ensi lauantaina tv 4
      The Wall Suomi.Taas on kopioitu & apinoitu jostakin jenkkipaskasta.
      Eiköhän sielläkin ole taas kaikenmaailman koheltajat sekoilemassa,
      kuten muissakin paskoissa.

    • blaahhh

      mulle riitti jo ennakkomainos jossa selvisi että homma on rakennettu hirviniemen ympärille, ei kiitos.

    • AperitaAatu

      No onhan ylellä sitä taattua laatuohjelmaa.Norjan kovin.Näin norjassa.Norjan vahvin.Norjan heikoin.
      Norjaa ristiin.Norjaa rastiin.Norjaa siellä.Norjaa täällä.Norjalaista sopansotkemista.
      Norjalaista taikinanvatkaamista.
      Sannikka.Ukkola.Hintikka.Kokander.Hyvät katsojat.
      Ei muuta,kun terveisiä perseestä.

      • yleellistä

        Ja Kummelit voisivat myös palata Ylen kanaville. Pysyisi laatu edes jonkinlaisena.


      • sarjadiggari
        yleellistä kirjoitti:

        Ja Kummelit voisivat myös palata Ylen kanaville. Pysyisi laatu edes jonkinlaisena.

        Ei helvetti kummeliroskaa Ylelle.


      • Joumään

        Gaala..parasta hetkeen aikaan!!!


    • ty56757

      Jo ennakkomainonta sen taas osoitti että turhaakin turhempi ohjelma tiedossa. Kun maikkari tai nelonen mainostaa ylettömästi jotakin uutta ohjelmaa, tietää jo siitä että huono tulee olemaan. Ja näin oli. Toista kertaa ei tarvitse katsoa Gaalaa. Aku Hirviniemi on niin kulunut naama eikä nämä Putouksen sketsihahamot enää naurata. Jos ei ole komedian tai muunkaan saralla muita lahjoja ole kuin samana kierrättäminen ja nämä vanhat ja samat sketsihahamojen vitsit ja alapäähuumori, ei hyvin mene. Täysin lahjaton kaveri. Ihmettelen miksi Kummelin porukka oli lähtenyt tähän idiotismiin mukaan. Lopettaisivat jo hyvän aikana. Kummelit oli aikoinaan 90-luvulla hyvä ja hauska mutta ei sen kierrättäminen ja toistaminen viittä kymmentä vuotta kestä. Laatua tässä ohjelmassa ei ollut. Jos tänä päivänä suomalainen huumori on sitä että pukeudutaan hassusti ja viljellään alapäähuumoria, ei kauhean hyvin mene. Väkisin väännettyä tekohauskaa paskaa jossa edes tekijöillä ei pidä naama peruslukemilla, vaan nauravat omille typerille jutuilleen. Kummelit voisivat pikku hiljaa jättäytyä pois komediasta, se on nähty jo. Samaten Hirviniemi joka oli joskus sketsihahmoineen ihan kelvollinen Putouksessa. Kaveri luulee olevansa hauska mutta ei ole. Pikemminkin nolo. Uutta jaksoa ei tarvitse katsoa. Gaala konseptina ihan mielenkiintoinen, mutta hauskaa tuolla porukalla siitä ei saa. Hauskan siitä olisi saanut vaikkapa stand-up-koomikoilla.

    • Spede123

      Täyttä Paskaa!!!

    • Gaalamies

      Puitteet mahtavat, linda parasta, osaa hommansa eikä jännitä, vaan hoitaa homman vapautuneesti ja ilon kautta. Tässä vaiheessa luulisi kummelien tekevän täyskäännöksen ja hommaisivat vaikka kunnon ideatiimin. Valtaosaan näistä on valmiita nauhoituksia, jos tyhmin fakiiri asettuu makuulle ja sitten näytetään jyrän liikkuvan, jonka jälkeen valmis. Ei kenenkään ole pakko katsoa,mutta studioyleisön takia.... Myötähäpeä on oikea sana

    • tyu56778

      Aku Hirviniemen kaikki sketsihahmot uudelleen esille. Mitään muuta kuin alapäähuumoria ja pissa-kakka-juttuja. Tämä ohjelma sopii juuri idiooteille ja alakoulu-ikäisille. Yhden jakson katsoin, toista pystyi katsomaan vain puoli tuntia ja sitten riitti. Muka-hauska Hirviniemi on itsensä mielestä hauska mutta ei ole. Myötähäpeää ja sääli että Kummelin porukat lähti tähän typeryyteen mukaan. Eivät osaa ilmeisesti lopettaa. Kummelit oli aikoinaan hauska mutta ei toimi enää. Mitään muuta ohjelma ei ole kuin erilaisuuksien (vammaiset ja muut) pilkkaaminen, alapää-jutut ja pissa-kakka huumori. Ei kiitos.

    • Killekala

      Yks surkeimmista ohjelmista kautta historian. Ei tota roskaa kukaan pysty katsoo.

    • Soikka

      Ekan jaksoin katoin ja siitä noin vartin,täyttä tuubaa,ihmettelen että kuka tästä pitää Täyttä Jätöstä ,hyi hemmetti.

    • Jebujee123

      Mainio ohjelma! Hieman myöhäisheränneenä katsoin Ruudusta yhden jakson ja piti katsoa loputkin. Pieteetillä tehdyt sketsit ja meininki. Kunnon viihdeohjelmaan meininkiä Gaalassa. Ei pärjää Putous tälle, joskin sekin oikein jees ohjelma.

    • Jassu.vaan

      Tämä jos joku on katsojien aliarvioimista. Pelkkää kohellusta kaiken aikaa. Toivottavasti ei tule toista tuotantokautta.

    • mcmcnvvb

      Mainio ohjelma! Hyvää parodiaa ja hyvin esitettyjä sketsejä. Pitkän elämäni aikana olen nähnyt paljonkin erilaista komediaa ja todennut, että oma elämäntilanteeni vaikuttaa siihen millainen ohjelma naurattaa. Nuorempana en katsonut Speden ohjelmia lainkaan, mutta nyt olen jo uusinnatkin katsonut kertaalleen ja huomannut niiden hauskuuden.
      Monesta sketsihahmosta tunnistan itsessänikin olevia piirteitä ja se saa kyllä minut nauramaan.
      Ihmiset voisivat hieman löysätä omaa kiristävää pipoaan ja päästää naurun elämäänsä.

    • 3er54

      Ei paljon naurata kun koko elämävi..tuttaa eikä sossukaan enää auta pitäs hakee töitä mut kun ei oo mitään työkokemusta nii on ihan turha viiskymppisenä ruveta itteesä mihinkää tyrkyttään. sain kunnalta kämpän pitäs siitäki ruveta omavastuuta vuokrasta maksamaan rikkaat meitä köyhii kyykyttää ja telkustakin tulee vaan paskaohjelmia ei yhtään naurata gaala on paskaohjelma

    • Popopopop

      Eipä tästä enää paljon huonommaksi voi viihde mennä, ei mulla muuta...

    • Petelius vois jo lopettaa nää huumorihommat. Jutuista tulee hauskoja,kun ne huudetaan.

    • lastentouhua

      Se Gaala-ohjelmassa esiintyvä bändi (Silvennoinen kumppaneineen)jonka nimeä en nyt saa päähäni niin ne kappaleiden sanoitukset esim. "paska haisee ja banjo soi, "kusettiin tuubaan, nyt me lähdetään Kuubaan") jne... Olisivatkohan ne biisien sanoitukset tämän H. Silvennoisen käsialaa tai ainakin niiden Kummeli-tyyppien. Aika lapsellista touhua. Eikö parempaan pystytä?

    • Guggeli

      Tässä on mainio esimerkki siitä kun yritetään väkisin olla hauskoja mutta kun se ei vaan toimi. Eihän tota pysty katsoo vaikka kuinka yrittäisi. Toivottavasti loppuu pian.

    • lastentouhua

      Vitsivarastot on tainneet ehtyä ja kulutettu loppuun. Väkinäiseksi on toden totta homma menny. Iänikuisella pissi- ja kakkahuumorilla ei jatkuvasti menestytä.

    • OnSielläHyvääkin

      Mutta se aamujuontajat parodia on kyllä osuva, tollasii huutajia ja heilujia on paikallisradioiden aamutoimitukset täynnä. Hyvä Linda ja Aku! Nauroin kippurassa.

    • Ama321

      Kommenteista päätellen en ole menettänyt mitään, vaikka katsominen jäi ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin. Loppui siihen, kun tatuoitu, väärillä titteleillä esiintyvä keski-ikäinen nainen tepasteli lavalle.

    • Ninniniin

      Hauska ohjelma.

    • musakorneri

      Silvennöinen ootko jo juopotellut koko omaisuutesi, kun yrität olla hauska ?

    • Sappikiehuu

      Jo osaa olla huono ohjelma. Noille vitseille ei naura edes esiintyjät itse. Lopettakaa nyt hyvät ihmiset tällaiset ohjelmat ja äkkiä.

    • ettäs_kehtaavat

      Miusta ihan kuin ne välillä ittekkin nauruskelisivat samalla kun ne lennättävät tätä "kuraa" katsojille. Ja se yleisö/vieraat jotka siellä istuvat ovat muka niin ihastuksissaan.

    • mcnvvb

      Olipa taas tosi hauska viimeisinkin esitys. Meidän porukat katsoi ja tykkäsi huumorista. Todellakin osui ja upposi, moni hahmo näytti niiin tutuilta, työpaikoilta, kaupoista, kaduilta ym. näkee samantyyppisiä hahmoja,
      Hyvä ohjelma, jatkakaa tätä kaamosmasennuksen torjuntaa edelleen!
      Ps. jos joku ei tykkää tästä niin ei ole pakko katsoa. Antakaa meidän muiden nauttia ja nauraa.

    • Eitarttekatsoa

      Eipä ole ekan jakson jälkeen tarvinnut katsoa. Jos 90-luvulla toimikin hassut vaatteet ja ilmeet, niin ei sama konsepti pelitä enää 20 vuotta myöhemmin. Tarvitaan paljon enemmän kuin mustattuja hampaita ja hassuja peruukkeja, että viihtyy ohjelman ääressä. Pettymys isolla peellä. Miten Kummelit on edes lähteneet tämmöiseen paskaan mukaan? Onko huumorintaju jäänyt sinne ysärille?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      56
      5431
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3487
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1612
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1544
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1033
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe