Wurth tekninen myyjä

Kiinnostunut_kyselijä

Minkälaista on Wurthin teknisen myyjän työ? Kenelläkään suoria kokemuksia? Paikkoja tuntuu olevan aika usein tarjolla mutta googletuksen jälkeen alkoi epäilyttämään että mikähän tuolla on vikana. Tosin nämä googlettamalla löytyneet viestit oli 5-10 vuotta vanhoja. Ansiot, talon tavat ja yleinen ilmapiiri kiinnostaa.

24

18860

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RJJ

      Juuri aloittaneena Wurthläisenä voin suositella taloa ellet pelkää työn tekoa. Jos olet valmis käärimään hihasi niin varmasti pääset urallasi eteenpäin. Palkkaukseen vaikuttaa luonnollisesti työn vaativuus.

      • Anonyymi

        Miten siellä voi sen kummemin tehdä töitä kun ainakin Centereissä suurin piirtein vain istutaan ja odotetaan asiakkaita, tietenkin käsitellään myös spostikyselyjä/tilauksia ja määräaikaistoimituksia jne. Mutta ei siellä mitään töitä niskahiessä paiskita.


    • Manderi

      Würthihän kasvaa kokoajan ja sen takia haetaan kokoajan lisää työvoimaa. Palkka riippuu aika pitkälti kokemuksesta, tiedosta ja asenteesta. Haastattelussa esitetään palkkatoive, jonka päälliköt hyväksyvät tai tinkaavat, jossain 2000-3000€ välissä pyörii myyjän aloituspalkka. Ilmapiiri on pääasiallisesti hyvä, poikkeuksia on. Itse olen ainakin tähän päivään asti ollut tyytyväinen palkkaani, työnkuvaani sekä esimiehiini. Ei muutakuin hakua sisään!!

      • Anonyymi

        Taitaa olla, sisäpiirin Kommentti!


    • SeppoKopra1988

      Würth Oy on hyvä työnantaja. Saman alan yrityksistä sanoisin Wurthin olevan top3 (vrt. Etra, Tools, Berner etc.) kuultujen kokemusten perusteella. Palkkataso on kuulemani mukaan alkaen 2100€ - 2800€ tällä hetkellä (kuukausipalkka, myymälämyyjä). Edustajan palkkataso riippuu alueesta ja omasta aktiivisuudesta, mutta keskimäärin bruttopalkka pyörinee "normaalikuukausina", eli pois luettuna joulu-tammi-helmikuu (hiljaiset kuukaudet) noin 2500-3800 euron paikkeilla. Hiljaisille kuukausille voi laskea 2000-3000 euron palkan. Autoetu on yleensä alkaen varusteltu auto, Kia, Vw, Skoda, Ford esimerkiksi Joensuun suunnilla. Jos autossa on esimerkiksi kampanja, että saat paremman varustepaketin ja hinta ei hirveästi ostohetkellä nouse, saa yleensä sellaisen. Autoetu toimii periaatteella provisio (joka pyörii em. summissa) autoetu siihen päälle (500-600e/kk), eli ei ole sisällytetty ns. kk-palkkaan, eli ei vähennä bruttopalkan osuutta. Aloitteleva edustaja saa yleensä 6-12kk ajaksi turvakseen takuukuukausipalkan, jonka summa on myymälämyyjän palkan verran. Mikäli provisiomyynnillä tienaa enemmän, kuin takuukuukausipalkan suuruus on, loogisesti saat sen suuremman summan mukaisen palkan. Yrityksessä maksetaan 3kk välein kasvubonusta, eli jos olet edellisen vuoden kvartaalia paremmin myynyt edustajana niin saat ylimääräisen palkan lisän. Sama koskee myös myymälämyyjiä, tällöin vertailu tehdään kyseessä olevan myymälän myynnit vrt. edellisvuoden vastaavaan ajankohtaan. Kasvubonusten määrä riippuu täysin siitä, minkälainen euromäärä kasvulla on. Keskimääräistä ei tähän ole, mutta yleisesti ottaen jos myymälä on esimerkiksi kasvuilla, bonusten määrä liikkuu muutaman satasen ja max 1500€ välillä.

      Itsessään talo on vahvoilla kantimilla, liikevaihto yli 300 milj. € ja vielä tulostakin tekee, vrt. Tools 100milj ja 3milj liikevoitto. Työnteko itsessään vaihtelevaa, jos siitä itse haluaa tehdä sellaista. Jotkut myymälämyyjät käyvät esimerkiksi kenttäedustajien mukana asiakkaiden luona kaupanteossa, rakentaa hyllypalveluita, ajoneuvokalusteita yms. Muuten myymälässä tehtävä työ aika perus kevyttä, hyllytystä & asiakkaiden palvelua. Työpaikka on joustava - täytyy vaan muistaa jousto molempiin suuntiin niin pysytään samalla sivulla esimiehen ja muiden johtajien kanssa. Talossa hyvä alkukoulutus, 3 x 3 päivän intensiteettikurssi pääkonttorilla. Työkaverit & työilmapiiri yleisesti firmassa hyvä. Toki joukkoon mahtuu aina muutamia omanlaisiaan persoonia.

      Suosittelen hakemaan ja työskentelemään Würthilla, jos koet olevasi hyvän työotteen omaava persoona ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Tekijöillä on myös mahdollista edetä myymälästä kenttäedustukseen, tuoteosastoille, myyntipäälliköksi jne. Vaatii tosin totta kai työtä. Ainoastaan henkilöstöhallinto on ainoa paikka, johon sanoisin, että ei ole mahdollista päästä.

      Se, mitä tulee tarjolla oleviin paikkojen määrään, Wurth on kasvanut huiman määrän 2010 -> ja työntekijöiden määrä on kasvanut sadoilla ihmisillä. Toki vaihtuvuutta on, varsinkin jos on esimerkiksi korkeakoulutettu, niin monet ovat välietappia pitämässä kyseisessä yrityksessä.

      Sanotaan näin, että suhteutettuna työn vaativuuteen palkkaus on mielestäni kohtuullinen, mikäli näihin kuultuihin asioihin on uskominen. Minähän en itse täällä tietenkään työskentele.

      Vielä noihin vanhoihin Suomi24 -threadeihin liittyen; siellä on kyrpiintyneiden ihmisten kommentteja kyseisestä firmasta. Jotain pientä totuuden siementä tietysti aina niissä, mutta värikynää ja mustavalkoista ajattelua on käytetty rankalla kädellä kommenteissa.

    • KusettajiaRiittää

      Jaa et työskentele itse. Mitä helvettiä sitten myyntupuheita pidät? Mä olen tuonkin lafkan haadtatteluissa käynyt ja näiden provikkapalkkayritysten toiminta perustuu siihen, että myyntiä pitää olla koko ajan. Jos haluu säännöllisen kk. Palkan niin kaupan kassanakin sen paremmin saa. Nää rekryt aina kehuu isoja tienestejä ja kaikkia helvetin etuja ja ym. Mutta se säännöllinen palkka voi olla kovan rehkimisen takana. Työsuhdeauto ei elätä jos ei ole taksikyltti katolla.

      • Doh

        Kyllähän se aika erikoinen myyntiyhtiö olisi jos myyntiä ei pitäisi olla kokoajan, saati että sinut olisi vielä palkattu myyjäksi.


      • Vurtil3v

        Kyllä tuo kooprasepon kommentti aika pitkälti pitää paikkansa. Ite en suoraan kentälle menis vain centerin kautta jolloin on mahdollista myös pohtia tarjolla olevan alueen potentiaalia...


      • Anonyymi

        Monen ,Wurth edustajan, palkka menee auto etuun. 1, myyjä myy kuorma-autoilijalle.2.myyjä myy huolto asemille. 3.myyjä myy kunnat ym.teollisuus. esim. Jos menet ,pienelle kylälle, moni pien yrittäjä,, kävelleet Wurth Lippis knupissa. Myydään jos omistat ,esim.Puutavaraauton. Kerran jäi edustajan kansio Korjaamolle ,sisällä oli Ainakin 3 eri.hinnastoa.. kaikissa ERI HINNAT.....😄😄


    • Anonyymi

      Würth kasvaa koko aika. Muut vissiin vaan räpisee vierellä ja myyvät sika pienellä katteella , että Würthiä pidetään sika kalliina.
      Meilläkin käy kaupparatsuja mielettömän monesta firmasta varastomiestämme jututtamassa.
      Varastomies ei tajuu kuinka se syö firman rahoja ostamalla ei laadukasta.
      Meidän firmassa ei ajatella laatu/hintasuhdetta.
      Ostetaan joka puolelta mitä sattuu ja ku me pyydetään laatukamaa tilaamaan Würthin myyjältä ni ei millään. Sitten muutaman Ikh:n ei laadukkaan esim.paineilmavingun ostettua tajuaa ostaa meille Würthiläisen ja se kestää.
      Ja kellään ei oo niin hyviä paineilmaliittimiäkään kuin Würthillä.
      Ei valskaa.

      • Anonyymi

        Ja myyvät, vai MYYVÄT VEROTTOMANA, PERKELE!!😁🤣


    • Anonyymi

      Mitäs Kotkan Wurth, minkäläiset palkka tasot ja työilmapiiri on? Onko kellään kokemusta?

    • Anonyymi

      Ei ainakaan haastattelun mukaan saa mitään käsitystä siitä mitä se vois olla työnä. Joku hitokseen pällitesti vaa piti tehä. En kyllä lähde kehumaan mitään ryhmähaastatteluja. Kuiteskii se kymmenise tyyppiä siä jauhoo paskaa.

      • Anonyymi

        Myyjiä on kun ,Vilkkilässä Kissoja...Myyjä(edustaja) Otetaan, mehut irti, ja uusi tilalle..🤣


    • Anonyymi

      paska tä firma, todellinen palkka on 1600-1700, vähemmän vain saa ETRA lta.
      Bonus maksetaa vain kerran 3 kk, noin 100-150.

      • Anonyymi

        Ei pidä kyllä paikkansa tuo palkka, ellet itse ole sellaista neuvotellut töihin tullessa, tai työskentele varastolla mitä en usko kun puhut kasvubonuksista.
        Itsellä palkka 2700 euroa kk.

        Edustajana ollessa palkka vaihteli suuresti.


    • Anonyymi

      Lähetin hakemuksen tekniseksi myyjäksi wurthille niin en päässyt. Syynä on se, että kun olen ollut työkokeilussa niin sen takia leimattiin epäkelvoksi työnhakijaksi. Kun loukkasin selkäni hoitoalan töissä ja tästä myyjän työstä olisin varmasti selviytynyt ja pärjännyt. Tämä yhteyshenkilö nainen eka kirjain M oli todella tyly ja asiaton puhelimessa. Ei anna hirveän hyvää kuvaa firman toiminnasta jos rekrytointia edustava henkilö toimii näin. Toivoisin tähän asiallisia kommentteja mielellään ja toivon, että tähän ei tulisi asiattomia kommentteja.

    • Anonyymi

      Paskaa. Pitivät kaveriani vain lomittajana. Sopimus alkoi keväällä/ alkukesästä. Piti jatkua toistaiseksi voimassa. Kesä meni hyvin eikä tullut mitään ongelmia. Kaveri oppi kaikki mitä piti ja hoiti asiansa ja oli ystävällinen kaikille. Mutta silti purkivat ilman mitään syytä sopimuksen kun viimeset lomalaiset palasivat. Ei jatkoon. Kaverille tämä tuli ihan puskista.

      • Anonyymi

        Kyllä kaverissa jotain vikaa oli, koska kukaan ei halua asiakasuhteita hoitamaan ketään uutta miestä, tai "lomittajaa".

        13 vuoden aikana oon nähnyt Wurthilla muutaman nopean lähdön firman aloitteesta ja aina on ollut miehessä vika. Joko töitä ei hoideta tai myöhästellään koeaikana, tai sitten on varastettu.

        Ehkäpä "kaverisi" ei nyt kuitenkaan kertonut ihan kaikkea.


    • Anonyymi

      Ei mitään vikana erityisesti. Vaihtuvuus on isossa yrityksessä tietysti päiväneselvää. Milloin kenenkin työntekijän henkilökohtaisista päätöksistä. Eihän kaikki koe asiakaspalvelu työtään omaksi, jolloin hakeutuu pois alalta. Tai jos ei skillit riitä etenemään uralla luuloista huolimatta. Eikä siellä kentällä automaattisesti kasvua uudelle myyjälle tule. Töitä pitää tehdä ja siihen on kyllä avaimet olemassa. Kyllä näitä suurilla puheilla olevia on maitojunassa näkynyt.. Tietysti oma into oma-aloitteisuus huomataan ja koitetaan edistää uraa ja palkkausta jos siihen aihetta on.

      Erikoisiakin piirteitä firmassa on ja johtuu varmaan pitkälti murros vaiheesta? Pari yliltä pamppuu sekoittaa pakkaa kun ei tajuu vetäytyy syrjään. Olis aika varmaan nauttia jo loppuelämän rippeistä.

    • Anonyymi

      Karu työpaikka.

    • Anonyymi

      Mielenkiintoista. Jos ei haastatteluun päässyt parin päivän varoitusajalla, ei tarvinnut mennä ollenkaan.

    • Anonyymi

      Hirveät hinnat ja paskat palkat.

    • Anonyymi

      Palkka neuvotellaan alussa ja kannattaa olla tiukkana sen kanssa. Myöhemmin palkan nosto voi olla hankalaa.
      Opetusta ja koulutuksia on reilusti ja mahdollisuuksia edetä muuallekin kuin edustajaksi on, jos motivaatiota, taitoja ja intoa riittää.
      Würthillä ei ole ollut mitään isoja irtisanomisia ja se on vakaa työnantaja.

      Vaihtuvuutta on aina ja varsinkin isoissa firmoissa, mutta Würthillä on myös todella paljon ihmisiä jotka ovat olleet siellä erittäin kauan. Moni on myös palannut takaisin Würthille sieltä kerran lähdettyään. Moni myös siirtyy talon sisällä muihin hommiin ja siksi centtereille haetaan useammin porukkaa kuin muualle.

      Eli:
      + työnantajana luotettava
      + mahdollisuus edetä
      + koulutuksia riittävästi
      - palkkaus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe