Pakko ilmoittaa puhelinnumero?

Puhelinnumeropakollinen

Rekisteröin uuden nimimerkin ja yritin tulla sillä tänne kirjoittamaan, niin eipä onnistunut, kosken ollut antanut puhelinnumeroani.
Koitin muokata profiiliani, kuvaillakseni itseäni, eipä onnistunut, kun en ollut antanut puhelinnumeroani.

Nykyisin ei uudeksi käyttäjäksi pääse antamatta puhelinnumeroa!

16

216

  Vastaukset

  • Hei! Kyllä, uuden tunnuksen rekisteröimisen yhteydessä on annettava puhelinnumero. Sitä käytetään salasanan palauttamiseen.

   Profiilin tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin, paitsi jos siihen on erikseen antanut luvan rastittamalla käyttäjätilin asetuksista kohdan "Kyllä kiitos! Minulle saa lähettää Suomi24:n ja Suomi24 Treffien sekä valikoitujen yhteistyökumppaneidemme upeita etuja ja tarjouksia".

   Terkuin,
   Emma
   Suomi24-tiimi

   • Miten? Ei lankapuhelimeen saa tekstiviestejä.


   • Rekisteröitymiseen tarvitaan tosiaan suomalaisen operaattorin matkapuhelinnumero.
    -Emma


   • Voiko samaa puhelin numeroa käyttää kaksi eri käyttäjätunnusta?


  • Mikä ongelma yhdestä puhelinnumerosta on tehty!? Voi ruksata ettei tule mainoksia eikä muutakaan.

  • laita siihen joku 123456 puhelinnumero

   • edes lankapuhelnnumero ei toimi, sillä siihen ei voi tulla vahvistusviestiä, jota klikata. Piitää olla matkapuhelin.


  • On sen verran arveluttavaa sisältöä ja heikkoa moderointia tällä keskustelupalstalla, että puhelinnumeroa en tule koskaan tälle porukalle antamaan.

  • Tarkoituksena on estää rekisteröityjen nimimerkkien tehtaileminen sitä mukaa kun edellinen nimimerkki menee poistoon asiattoman kirjoittelun vuoksi. Jos homma on fiksusti hoidettu niin bännäyksen jälkeen ei samaa puhelinnumeroa enää voi käyttää rekisteröitymiseen.

   Tällä tavoin uuden rekisteröidyn tunnuksen käyttöönotto vaatii vähintäänkin uuden prepaid puhelinnumeron eli siitä aiheutuu kustannuksia. Erittäin hyvä uudistus minun mielestäni.

   • kannattaa siis pitää puhtaana nimimerkki, jonka jo on saanut käyttöön :) Vanhoissa nikeissä ei vaadittu sitä kännykkänumeroa. Mutta uudistus ei estä esim chathuoneeseen pääsyä sillä uudella rekatulla nikillä, jolle ei ole antanut numeroa. Tämä johtaa siihen, että ns. mustat nikit on palaamassa chattailyyn. Nikin teko on niin helppoa, ettei ole vaiva eikä mikään tehdä vaikka joka kerran uusi nimimerkki.


   • Taitaa tulla tuon pakollisen puhelinnumeron myötä "käyttäjäkato". Yhteystiedot kun ovat kauppatavaraa.


   • rahutu.Tuhkatriinu kirjoitti:

    Taitaa tulla tuon pakollisen puhelinnumeron myötä "käyttäjäkato". Yhteystiedot kun ovat kauppatavaraa.

    Tämä huolestuttaa myös minua. Ajatus on hyvä. Mutta karsii paljon keskustelijoita pois. Ja kaverin kanssa kahdestaan ei viitsi kauaa rupatella.


   • Lisäksi vaativat puhelinnumeron nykyään myös sähköpostin aktivoinnin yhteydessä. Rekisteröity nikkini on taivaan vanha mutta sähköposti jäi aikoinaan aktivoimatta. Kun sitä nyt yritin niin eipä onnistunut. Tarvitsevat puhelinnumeroni salasanan unohtamisen varalta. En antanut. Kiinnostavaa olisi tietää mitä tarkoitusta varten numeroja keräävät. Toki kauppatavaraa nekin loppupeleissä ovat.


   • Outoa_touhua kirjoitti:

    Lisäksi vaativat puhelinnumeron nykyään myös sähköpostin aktivoinnin yhteydessä. Rekisteröity nikkini on taivaan vanha mutta sähköposti jäi aikoinaan aktivoimatta. Kun sitä nyt yritin niin eipä onnistunut. Tarvitsevat puhelinnumeroni salasanan unohtamisen varalta. En antanut. Kiinnostavaa olisi tietää mitä tarkoitusta varten numeroja keräävät. Toki kauppatavaraa nekin loppupeleissä ovat.

    Salasanan palauttamista varten. Älkää nyt tehkö yhdestä numerosta jättisuurta ongelmaa.


   • Eihuippusalaista kirjoitti:

    Salasanan palauttamista varten. Älkää nyt tehkö yhdestä numerosta jättisuurta ongelmaa.

    Kun tiedät numeron, siitä se lähtee. Yllättävän paljon löytyy valtoasasta ihmisiä tietoa puhelinumeron kautta. Kannattaa olla tarkkana mihin numeroaan syöttelee.


  • Puhelinmyyjät & puhelinhäiriköt kiittää ja kumartaa.
   Siitä vaan numerot yleiseen jakoon.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   160
   8054
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   3670
  3. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   95
   2620
  4. Niin alhaista toimintaa Martinalta!

   Nyt kun Stefu ja Sofia pitävät matalaa profiiliä niin Martina yrittää väkisin ärsyttää Stefua.Haluaa kai että hän suttuu ja ärähtää niin että porukat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   1002