Pakko ilmoittaa puhelinnumero?

Puhelinnumeropakollinen

Rekisteröin uuden nimimerkin ja yritin tulla sillä tänne kirjoittamaan, niin eipä onnistunut, kosken ollut antanut puhelinnumeroani.
Koitin muokata profiiliani, kuvaillakseni itseäni, eipä onnistunut, kun en ollut antanut puhelinnumeroani.

Nykyisin ei uudeksi käyttäjäksi pääse antamatta puhelinnumeroa!

16

173

  Vastaukset

  • Hei! Kyllä, uuden tunnuksen rekisteröimisen yhteydessä on annettava puhelinnumero. Sitä käytetään salasanan palauttamiseen.

   Profiilin tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin, paitsi jos siihen on erikseen antanut luvan rastittamalla käyttäjätilin asetuksista kohdan "Kyllä kiitos! Minulle saa lähettää Suomi24:n ja Suomi24 Treffien sekä valikoitujen yhteistyökumppaneidemme upeita etuja ja tarjouksia".

   Terkuin,
   Emma
   Suomi24-tiimi

   • Miten? Ei lankapuhelimeen saa tekstiviestejä.


   • Rekisteröitymiseen tarvitaan tosiaan suomalaisen operaattorin matkapuhelinnumero.
    -Emma


   • Voiko samaa puhelin numeroa käyttää kaksi eri käyttäjätunnusta?


  • Mikä ongelma yhdestä puhelinnumerosta on tehty!? Voi ruksata ettei tule mainoksia eikä muutakaan.

  • laita siihen joku 123456 puhelinnumero

   • edes lankapuhelnnumero ei toimi, sillä siihen ei voi tulla vahvistusviestiä, jota klikata. Piitää olla matkapuhelin.


  • On sen verran arveluttavaa sisältöä ja heikkoa moderointia tällä keskustelupalstalla, että puhelinnumeroa en tule koskaan tälle porukalle antamaan.

  • Tarkoituksena on estää rekisteröityjen nimimerkkien tehtaileminen sitä mukaa kun edellinen nimimerkki menee poistoon asiattoman kirjoittelun vuoksi. Jos homma on fiksusti hoidettu niin bännäyksen jälkeen ei samaa puhelinnumeroa enää voi käyttää rekisteröitymiseen.

   Tällä tavoin uuden rekisteröidyn tunnuksen käyttöönotto vaatii vähintäänkin uuden prepaid puhelinnumeron eli siitä aiheutuu kustannuksia. Erittäin hyvä uudistus minun mielestäni.

   • kannattaa siis pitää puhtaana nimimerkki, jonka jo on saanut käyttöön :) Vanhoissa nikeissä ei vaadittu sitä kännykkänumeroa. Mutta uudistus ei estä esim chathuoneeseen pääsyä sillä uudella rekatulla nikillä, jolle ei ole antanut numeroa. Tämä johtaa siihen, että ns. mustat nikit on palaamassa chattailyyn. Nikin teko on niin helppoa, ettei ole vaiva eikä mikään tehdä vaikka joka kerran uusi nimimerkki.


   • Taitaa tulla tuon pakollisen puhelinnumeron myötä "käyttäjäkato". Yhteystiedot kun ovat kauppatavaraa.


   • rahutu.Tuhkatriinu kirjoitti:

    Taitaa tulla tuon pakollisen puhelinnumeron myötä "käyttäjäkato". Yhteystiedot kun ovat kauppatavaraa.

    Tämä huolestuttaa myös minua. Ajatus on hyvä. Mutta karsii paljon keskustelijoita pois. Ja kaverin kanssa kahdestaan ei viitsi kauaa rupatella.


   • Lisäksi vaativat puhelinnumeron nykyään myös sähköpostin aktivoinnin yhteydessä. Rekisteröity nikkini on taivaan vanha mutta sähköposti jäi aikoinaan aktivoimatta. Kun sitä nyt yritin niin eipä onnistunut. Tarvitsevat puhelinnumeroni salasanan unohtamisen varalta. En antanut. Kiinnostavaa olisi tietää mitä tarkoitusta varten numeroja keräävät. Toki kauppatavaraa nekin loppupeleissä ovat.


   • Outoa_touhua kirjoitti:

    Lisäksi vaativat puhelinnumeron nykyään myös sähköpostin aktivoinnin yhteydessä. Rekisteröity nikkini on taivaan vanha mutta sähköposti jäi aikoinaan aktivoimatta. Kun sitä nyt yritin niin eipä onnistunut. Tarvitsevat puhelinnumeroni salasanan unohtamisen varalta. En antanut. Kiinnostavaa olisi tietää mitä tarkoitusta varten numeroja keräävät. Toki kauppatavaraa nekin loppupeleissä ovat.

    Salasanan palauttamista varten. Älkää nyt tehkö yhdestä numerosta jättisuurta ongelmaa.


   • Eihuippusalaista kirjoitti:

    Salasanan palauttamista varten. Älkää nyt tehkö yhdestä numerosta jättisuurta ongelmaa.

    Kun tiedät numeron, siitä se lähtee. Yllättävän paljon löytyy valtoasasta ihmisiä tietoa puhelinumeron kautta. Kannattaa olla tarkkana mihin numeroaan syöttelee.


  • Puhelinmyyjät & puhelinhäiriköt kiittää ja kumartaa.
   Siitä vaan numerot yleiseen jakoon.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikä sai Latvalan pettämään??

   Noin seksikäs nainen kuin Maisa oli miehellä kainalossa, mutta pettäjän tielle lähti. Mies oli kehunut haastatteluissa piiritelleensä Maisaa vuosia ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   3074
  2. Nyt ehdottavat viinan myynnin lopettamista, äly hoi

   Nyt siis Helsingin sosiaali- ja terveystoimen johtaja Juha Jolkkonen ehdottaa Twitterissä väliaikaista alkoholin myynnin lopettamista. Voihan p mikä l
   Maailman menoa
   210
   1808
  3. Kainuussa kaksi koronatartuntaa klo 14.00

   Kaks ilmoittanut että Kainuussa tavattu 2 koronatartuntaa.
   Kajaani
   66
   1113
  4. Koronabaari-iltaa yötä myöten

   On kyllä hyvin surullista, että vielä viime yönäkin Jämsässä vietettiin iltayötä ainakin kahdessa baarissa! Mikähän on näiden paikkojen pitäjien ja nä
   Jämsä
   32
   524
  5. Hei vaan suomussalmelaiset

   Lähdettiin Vantaalta perheen kanssa pääsiäisen viettoon Suomussalmelle. Autossa on vaimon lisäksi 3 koululaista ja pirteä kettuterrieri. Viikonlopun r
   Suomussalmi
   10
   462