junanvessassa

ottokolli

kerro oletko pannut junan vessassa. minä panin kerran ihanan ruskettunutta vanhempaa rouvaa. ihana perse panna takaapäin.

16

9909

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JormaOjos

      Junan vessa, lentokoneen vessa, aika sairas pitää olla että vessassa paneminen kiihottaa.

    • Jartsan

      Olen kerran pannut pientä naista. Turku -Helsinki matka taittui mukavasti!

    • Tärisee

      Vastaan naisena! Pari vuotta sitten menimme lappiin nais porukalla ja iskin junassa silmäni nuorempaan mieheen, tietysti vähän lemmen juomaa ottaneena. Menimme junan
      vessaan ja kaveri tuli takaa sisääni oli tosi kiihottavaa ja tulin nopeasti!

      • Vauhtip0ssu73

        Hain festareilla olleen tyttöystäväni yöjunalta. Kotiuduttuamme huomasin hänen kaulansa useat fritsut. Pyysin häntä kertomaan yön tapahtumista, ja sain tietää hänen matkabudjettinsa kuihduttua ottaneen tarjottuja juomia ravintolavaunussa noin 30v iäkkäämmältä mieheltä. Kummallakaan ei ollut makuupaikkaa, joten pilkun jälkeen olivat päätyneet vessaan. Tyttöystäväni kertoessa kuinka häntä pantiin lavuaarin päällä edestä päin olin niin kiimassa, että aloin nuolla häntä. Hän yritti estellä hienovaraisesti ja kun en malttanut lopettaa, hän sanoi heidän olleen ilman kondomia ja miehen lauenneen hänen sisään tulin lakanoille.


      • Vauhtip0ssu73 kirjoitti:

        Hain festareilla olleen tyttöystäväni yöjunalta. Kotiuduttuamme huomasin hänen kaulansa useat fritsut. Pyysin häntä kertomaan yön tapahtumista, ja sain tietää hänen matkabudjettinsa kuihduttua ottaneen tarjottuja juomia ravintolavaunussa noin 30v iäkkäämmältä mieheltä. Kummallakaan ei ollut makuupaikkaa, joten pilkun jälkeen olivat päätyneet vessaan. Tyttöystäväni kertoessa kuinka häntä pantiin lavuaarin päällä edestä päin olin niin kiimassa, että aloin nuolla häntä. Hän yritti estellä hienovaraisesti ja kun en malttanut lopettaa, hän sanoi heidän olleen ilman kondomia ja miehen lauenneen hänen sisään tulin lakanoille.

        Olisi kiva kuulla lisää.


    • Inttipojallehyvää

      En olen nainut, mutta kerran ollessani laivastossa olin lomamatkalla junassa kotiin. Vieruskaverini, minua varmasti kaksi kertaa vanhempi, jututti minua vähän kaikesta ja siirtyi sitten utelemaan seksikokemuksistani, että oli minulla kokemusta jo tytöistä, tai pojista, kuten hän asian ilmaisi. Kyseli myös, että olinko koskaan harrastanut runkaamista kavereiden kanssa. Itse hän sanoi olleensa mukana runkkuringissä, missä olivat runkanneet myös toisiltaankin. No vähän myöntelin, että teini-iässä vään vedeltiin muutaman kaverin kanssa. Silloin tunsin hänen kätensä munillani, mikä tietenkin hyppäsi pystyyn. Vaunussa ei ollut paljon matkustajia ja hän ehdotti, että mentäis vessaan, missä hän antaisi minulle ihanan kokemuksen. Niin me livahdettiin sinne missä hän alkoi repimään housujani alas. Ei oikein hallinnut laivaston luukuhousujen avaamista ja minun piti auttaa häntä siinä. Hän otti käteensä paperia, kostutti sen ja pyyhki sillä kullini ja sitten nojasin käsiallasta vasten. Itse hän istui pöntöllä ja alkoi imemään... en ollut koskaan kokenut mitään vastaavaa ja eihän siinä kauan mennyt, kun jo lasti lensi miehen nieluun. Hän kertoi jäävänsä pois Mikkelissä ja pyysi minua mukaansa luokseen. No minä lupauduin. Asemalta soitin kotiin ja kerroin olevani flunsassa, enkä pääsisi sinä viikonloppuna lainkaan kotiin. Se viikonloppu meni opetellessa seksiä todella osaavan miehen kanssa. Olin vähän niinkuin hänen tyttönsä siinä. Sillä siellä oli kaapillenen juuri hänen tyttärensä asuja, joka oli Hesassa opiskelemassa. Tyydytettynä ja tyytyväisenä istuin sunnuntain iltajunaan pääkaupunkiin. Tapasimme muutaman kerran myöhemminkin, mutta se onkin sitten toinen tarina.

    • Äidinpoika

      Minä olin 12 tai 13 mutta se on saman tekevää. Olin ollut hämeen linnassa ja olin matkalla takas pääkaupunkiimme. Ja tuli tarvista vessaan eli läksin sinne sitten. Matkalla tapasin yhden miehen joka puhui vain ruotsia mulle, Mutta kun en ymmärtänyt mitä se multa tahtoi ja kusi meinas tulla housuihini multa. Minä vessaan ja se venski tuli myöskin sinne mukaani, Se sulki perästään oven ja antoi mulle kypän, Se oli iso raha 60 luvulla ja se nosti mut vessan pöntölle seisomaan ja rupes minulta
      housuja laskemaan alas. Sen jälkeen käänsi mun pilini käsien pesu altaasen päin ja pissatti mut samalla. Se kehui mun piliäni luulisin ja kun kusen tulo lakkasi se rupes minua runkkaamaan. Mutta kun olin jo spermasta tyhjä ei tullut multa mitään mun pilistäni ulos. Ukko vain kopeloi minua ja noitui varmasti minua kun olin vain kakara sen mielestä. Oveen paukutettiin nyrkillä ja ukko nosti mulle housuni takas yläs ja mut lattialle sekä me pois vessasta. Oven takana oli joku humalainen ja sanoi suomeksi eikö noin iso poika osaa itse kusta kun pitää olla isi mukana ja meni sinne vessaan. Venski meni omalle paikalleen ja minä äitini vierelle joka luki annaa muistaakseni silloin.

      • Millä mielellä muistelet tapahtumaa. Jäikö mitään kielteistä vai oliko se iloinen tapahtuma?
        -Itse tirkistelin saman ikäisenä mökki naapurin tapahtumia kesällä. En oivaltanut tulleeni paljastetuksi. Sain tyydyttää uteliaisuuttani heidän kanssaan koko kesän ja he tyydyttivät halujaan.


    • Anonyymi

      Ei junan vessassa mutta makuu hytissä.
      Olimme menossa mieheni kanssa hesaan junalla joulukuun alussa n kymmenen vuotta sitten.
      Lähdimme Rovaniemeltä yö junalla ,ja juna oli täynnä sota harjoituksista palaava varusmiehiä ja kapiaisia.
      Menin edeltä jo ravintola vaunuun ,mieheni mennessä veskiin ..tuli muutaman minuutin mun perässä.
      Olin jonossa odottamassa vuoroani ostaakseni kahvia. Edessäni oli kaksi kapiaista jotka oli jo maisteissa. Alkoivat jututtaa minua..kertoivat olleensa viikon jossain korvessa ja olis pussit täynnä..että kiinnostaisiko lähteä katsomaan.
      Lehahdin naaman punaiseksi.
      Mieheni tuli siihen viereeni ja ihmetteli mikä mulla on. Kuislutin hänelle..hän vaan hymyili.
      Sanoin miehille että ehkä kiinnoataisi, mutta mieheni.
      Kysy että laimaako?
      Mieheni kuuli tuon ja kuiskasi mulle että jos.
      Miehet sai ostettua ja oli meidän vuoro.
      Tilasin kahvit ja siiderin ja miehenikin halua kahvin ,pullan ja siiderin.
      Pöydät olivat täynnä ,yksi paikka oli tyhjä ,ja muuten pöytä oli täynnä varus miehiä.
      Ne kapiaiset kävi rähisemässä siin että pöytä tyhjäksi.
      Mieheni sanoi että kyllä tässä sovitaan .
      Mieheni sanoi että tuu syliin mutta varusmies siin vieressä että kyllä voisin istua hänen syliin. Hymyillen parkeerasin perääni pojan syliin .
      Mieheni jututti poikia ja iloinen porukka kertoili kuinka kaksi viikkoa oli metsässä ryynätty.
      Tunsin kuinka pojalla seisoo.
      Kuiskasin asiasta miehelleni ja että pillu valuu. Mieheni että haluanko.
      Haluan vastasin,mutta niitä on neljä.
      Saisit kunnolla mieheni kuiskasi ja hymyili.
      Juttu kulki ja mieheni kertoi omasta intti ajastaan.
      Sitten mieheni pudotti pommin..
      Siellä leirillä ei tainnut olla mahdollisuutta runkata?
      Pojat katselivat toisiaan.. ja yksi sai sanottua että eipä siellä ,,on pussit pakissa.
      Olin aivan punainen naamaltani kaulaa myöten.
      Siiderin oli loppu ja mieheni työnsi omansa mulle.
      Tunsin kuinka pojalla jonka sylissä istuin ,seisoi kulli.
      Liikuttelin pyllyä ja hymy ilin.
      Mieheni sanoi että mentäisiinkö mukavampaa paikkaan jatkamaan,,hänellä saattaisi olla jotain laukussan .
      Kippasin siideriäni ..ja tunsin kuinka poika jonka sylissä istuin puristeli haarojani.
      Mielessä alkoi kuohua,,olin kiimassa ja halusin.
      Menimme kohti makuu hyttiämme.. ja sanoin että käyn pisulla.
      Yksi tarjoutui lähtemään mukaan mutta kieltäydyin..
      Vessa haisi kuselle ,mutta sain ainakin osan siideristä jalostettua pönttöön.
      Ajattelin että huuhdon pikkuisen pillua,mutta hymyillen vaan hieman Koskinen pillua ja huomasin että olin ihan märkä. Olis pojilla nuoltavaa.
      Ajatuksissa kävi että ,hitto niitä on monta, onnistuuko ja alkaako ne toistensa nähden.
      Menin hyttiin,,siellä oli hilpeä tunnelma, mehu motti oli kädessä.
      Mies hymyili ja iski silmää minulle.
      No kuinka pakissa ne pussit sitten on ja hymyilin.
      Pari kaveria veti housut auki ,ja kullit pääsivät vapaaksi. Huokaisin ja otin kiinni kulliata. Ottakaa vaan housut pois sanoin.
      Pojat katsoivat miestäni..ja kysyivät että sopiiko?
      En minä sitä voi tietää ,kuinka isot teillä on..ja hymyili.
      Pikkuisen naurua aiheutti ,ja pian edessäni oli neljä mulkkua ..kovaa kankea.
      Yksi hieman isompi sai pulssin kohoamaan, ilmaisin ensimmäisen kuselle maistuvan kullin suuhuni ja sanoin että sitten ette laukea suuhun.
      Eikö teillä pillu kiinnosta mieheni virnuillen sanoi.
      Minulla kohisi päässä ja olin ihan transsissa.. kun vaatteet alkoivat lähteä. Siinä vaiheessa kun mulla ei ollut kun pikkarit jalassa ja tissejä imettii ,tuli häpeän tunne.. mutta tiesin etten pääsisi tästä muuten kun pillu siemeniä valuvana. Olin ärsyttänyt kiimaset miehet ,saan kohta kovaa käsittelyä .
      Sormi työntyi pilluun sisään ja polvet notkahtivat. Kuulin kuinka kangas repeytui kun pikkarit antoi periksi.
      Minut ohjattiin vuoteelle ja jalat levitettiin...vau mikä pillu.
      Muokkaa ..nuolkaa minut..tunsin kielen pillulla. Varovasti kieli teki hyvää,, kolmannelle nuololijalle voihkaisin että vittu mulla tulee kohta. Nuoleminen loppui vaikka protestoin. Ensimmäinen tuli päälleni ja levitin jalkojani ,,tyynyt kuiskasin miehelleni .
      Oli tuskastuttava olo,pillu halus minä halusin.
      Sain kaksi tyynyä alleni ja perse oli niin että olin kiimassa valmiina ottamaan sisään.
      Laitoin silmät kiinni..ja tunsin kuinka kulli kosketti pilluani ja huokaisten työnsin persettä hollille, tunsin kuinka siitin työntyi sisään ja alkoi tehdä hyvää ..
      Kondomit voihkaisin..ja samassa tunsin kuinka siitin purki siemeniä pilluun.
      Nouse jo ylös toinen sanoi .. pitikö siementää..
      Toinenkin oli aika hoppunen ja sain siemenet sisään.
      Kolmas olikin sitten oikea naija mutta en saanut orkkua ,se jäi pikkuisen vajaaksi.
      Neljäs.. huokaa vieläkin.
      Tuntui kun ilmat olivat lähteneet pihalle,kun mäntä alkoi tulla sisään. Kun se oli pohjassa, voihkaisin ..voi luoja.
      Tekeekö kipeää,poika kysyi.
      Ei ,, mutta ole varovainen ,ja hetken paikallan.
      Hitaasti lantio lähti liikkeelle ,paine lisääntyi ja tunsin kuinka paine lisääntyi ja tunsin kuinka siitin etsi kaikki herkku paikat minussa. Sain orkuja sarjassa .

    • Anonyymi

      Poika piti minusta kiinni ja nousi ylös seisomaan pitäen kullin sisässä.
      Otin ylä sängystä kiinni ja laitoin alasängylle jalkani..tiesin mitä tapahtuu kohta.
      Aloin liikkumaan kullilla ja tunsin kuinka sormet kosketti anusta.. tunsin jotain kylmää reijällä ja vilkaisi nopeasti taakseni.
      Mieheni levitti rasvaa pyllyn ja ilmoitti että olis nussittavissa. Tunsin kuinka kyrpä kosketti anusta ja hitaasti se alkoi tulla sisään pyllyyn.voihkaisin äänekkäästi ja sain kyrvän suoleen. Pidin persettä paikallaan ja huohotin että ei oo todellista. hiljaa aloin liikkumaan ja vatkasin persettä ja pojat alkoi rytmittämään panemista. Mua pussattin ja tissejä kourittiin ja imettiin .
      Olin ihan orkun partaalla,,takana ollut kuiskasi että anna tulla..me nussitaan sinut tainnoksiin .
      Sain orkun ja sanoin etten jaksa.
      Pojat vaan astuivat minua ja puheet olivat varmoja. Nyt saat.
      Perseessä ollut tuli minuun ja kyrpä vaihtui perseessä. Tunne oli jännä ,siemenet liukastivat minua.
      En enää tiennyt ajan kulusta..keskityin vaan antamaan. Tunsin kuinka siitin pillussa tuntui vieläkin isommalta , tiesin että saan kohta pillun täyteen. . Tietoisuus siitä sai oman tulemisen käyntiin. Aloin nyykuttään että mulla tulee. Voi vittu voihkaisi se jolla oli pillussa siitin ..tunsin kuinka pojalla alkoi tulla sisään ja sitä tuli paljon. Olin melkein tajuton ja vapisin kun perse Sai lisää siemeniä.
      Siinä olin seivästettynä enkä päässyt pakoon.
      Kyrpä pillussa oli vielä kovana seisovana ja liikutin persettä saaden jälki sähköiskuja pilluun.
      Älä helvetti poika parahti.
      Koko yö oli leikkimistä ..kahden viikon siemenet oli pollussani

    • Olin matkalla kotiin. Pidennetty viikonloppuvapaa. Samaan junaan sattui pari humalaista alikessua jota olivat päässeet sinä päivänä siviiliin. Kertoivat että minulla oli kuulemma kasarmin seksikkäin perse. Olivat siitä äänestäneet omassa tuvassaan. Se on kuin kapteenin tyttärellä joka asui kasarmialueella.
      Heitin pojille että kiinnostaisiko niitä sitten hyvä perse nyt. Pidin vastausta vitsinä ja vessaan siirtyessämme uskoin koko ajan saavani osan heillä olevasta viinistä.
      Mutta ei, toinen pani kerran ja se aloittanut kaksi. Itse laukesin joka kerralla.

    • Anonyymi

      Istuin junassa aivan päädyssä saan olla rauhassa, siihen istui nuori poika, oli heti netissä, riisui takkin sa syliin, poika välillä viluili minua olin kuin en olisi huomannut.
      pojan takki siirtyi kun katseli nettiä, huomasin seisoo kunnolla lahkeessa, tunsin että nännit kovettuu näkyi selvästi, poika vilkuili minua levitin jalkoja toivoin että näkee haaroihin. Poika katseli välillä ikkunasta ulos ja minua, katsoi sitten silmiin hymyilin vähän, kävin vessassa huvittuneena otin housut pois koskin nipukkaan oli pakko hieroa lopetin ennen kuin huudan.
      Menin paikalle onneksi oli kevyt hame istuin ja seusrasin poikaa avasin haaroja poika näki suoraan pilluun, nosti takkiaan avasi housuja taakse vilkuillen näin jäntevän kalun käsi liikkui hiljaa ylös alas hieroin nännejä poika katsoi herkeämättä.
      Näin kun oli jo hädissään nousin ja otin suuhun sormet hieroi heti rintoja imin himokkaana kalu koveni tiesin nyt saan spermaa lensi suuhun kiitettävä määrä, nousin omalle paikalle, aseman jälkeen kontuktööri kiersi liput toivotti hyvää matkaa. Nousin ja kuiskasin vessaan. Kun avasin ovea poika nousi, tuli takananani odotin selin ja nostin hametta sain ihanan paljaan kalun heti sisään rinnat paljastui sain kovaa takaa päin tiesin että reenatut pakarat näyttää pornolta olen nainut vain mieheni kanssa tämä oli jotain hurjaa annan pillua vieraalle jalt oli pettää kun tulin ote lantiosta kiristyi tunsin miten laskee sisään sanoin anna olla vielä yllättäen kalu alkoi kovettua, vain läiske kuului kun sain taas uudestaan, käänyin etuperin kalu löysi heti sisään rinnat sai kipeitä imuja vain sperma valui jalkoihin poika jaksoi tosi pitkään kuiskin jouduttamiseksi korvaan nai nyt kun mieheni ei nai sain pojan laukeamaan, nopea pyyhkiminen ja paikoille istumaan.
      Kotona pesin itseäni pitkään vähän peloissaan sainko mitään tauteja, mieheni huuteli pääsät sisään olin suihkussa kun tuli sanoin oli hikinen ilma junassa, katsoin kalu tanassa laski housuja veti peilin eteen työntyi voimalla kuiski on ollut ikävä sanoin niin minullakin tuli mieleen pojan nainti takaa sain kalua kovakouraisesti kuiskin älä raiskaa otteet koveni huusin taas sperman ruikiessa sisään, suukotin miestäni ihana vastaanotto.
      Kävelin koko illan pillu halukkaana ihana tunne olla turrana ja odottaa, lopulla istuin syliin nain raivona pillu sykki kun nännejä imettiin. Oli kolme päivää himot päällä, ihana junamatka

    • Anonyymi

      itse annoin persettä ainakin kolmelle soltulle junan vessassa vaimo ihmetteli kotona mun kävelyy

    • Anonyymi

      en mutta antanut intti porukalle persettä juttu eteni kaverilta toiselle ja minä vaan odottelin lopuksi yx imi myös minulta spermat ulos

    • Anonyymi

      Panin kerran pikajunan huussissa entistä kihlattuani. Herrasmiehenä ehdotin yhdyntää 1. luokan huussissa kun 2. luokan vastaavassa oli hirmuinen paskan käry. Kihlattuakin panetti sopivasti ja siitä kehkeytyi ihan mukava yhdyntä, vaikka sänky olisi toki ollut ergonomisempi vaihtoehto. Lauettuamme ja poistuessamme löysimme vessan oven takaa useita hapannaamaisia kusi- ja paskahätäisiä matkustajia.

    Ketjusta on poistettu 31 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5118
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      928
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe