Ne yrittää koko ajan aivopestä mua

herrat-ei-mun-päätä-kään

Mainoksissa alkaa olemaan monen värisiä ihmisiä - mun pitäis lopettaa kriittinen suhtautuminen maahanmuuttoon - mun pitäis lopettaa muovikassien käyttö - en lopeta kumpaakaan.

Eihän herratkaan lopeta veroparatiisien käyttöä.

31

924

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SuvakkiSuomi

      Sitten naapurit, virkavalta, työkaverit, oikeuslaitos ja muukin yhteiskunta tuomitsee sinut helvetin huonoksi ihmiseksi, joka on syyllisynyt viha-ajatteluun.

      • NäinOnNäreet

        Ongelmasi on siinä, että me olemme Suomessa siirtyneet peruuttamattomasti 2000- luvulle eikä paluuta entiseen ole. Yritän nyt selittää tämän seuraavan mahdollisimman hitaasti. Puhut maahanmuutosta ja se ei ole se juttu. Meillä on Suomessa suuri ja nopeasti kasvava määrä syntyperäisiä, siis Suomessa syntyneitä suomea äidinkielenään puhuvia Suomen kansalaisia joiden ihonväri on toinen kuin sinulla ja joita sinä kuvittelet maahanmuuttajiksi. Tällaisessa maassa sinä elät eikä meitä muita kiinnosta pätkänkään vertaa vaivaako jotakuta itse hankittu ongelma. Suomen nykyisestä asenneilmastosta kertoo eniten se, että maahanmuutolla riekkuvat persut ovat lyhyessä ajassa menettäneet enemmät puolet kannatuksestaan. Suomalaiset ovat tulleet järkiinsä, ota sinäkin järki käteesi.


      • Ruotsi-näytti-mallia

        Eihän se ole mikään ongelma, että ollaan 2000-luvulla. Ongelma on se, että maassa nykyisin piileskeleviä kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita paperittomia piilotellaan jatkuvasti esim. SPR:n toimesta muiden suomalaisten elätettävänä. Ei meitä muita suomalaisia kiinnosta pätkääkään se, jos paperiton "hukkuu" jonnekin... se taitaa olla lähinnä sinun ongelmasi. Eihän semmoista ole olemassakaan, millä ei ole Suomessa henkilöpapereita ja sosiaaliturvatunnusta. Se Välimeren yli tultaessa hukkumattomana säilynyt älykännykkä kun ei käy henkilötodistuksesta. Eikä meitä muita kiinnosta pätkääkään se, että "NäinOnNäreet" tykkää hyysätä tuota suomalaiselle yhteiskunnalle täysin arvotonta ja tarpeetonta väkeä. Se on ihan kokonaan sinun ongelmasi.

        Ruotsin vaalit näyttivät hienosti suunnan, joka tulee vahvistumaan kohta Suomessakin. Ruotsi-Demokraatit sai kansalta vahvan tuen sille, että maahanmuuttovyöryä pitää rajoittaa... ja rankasti. Huomasivat vaan sen asian Ruotsissa 15 vuotta liian myöhään. Maahan tunkeutuneet loiseläjät joutuvat Ruotsissa koko ajan ahtaammalle... toivottavasti myös Suomessa. Ruotsalaiset ovat tulleet lopultakin järkiinsä. Ota sinäkin järki käteesi, nyt kun vielä ehdit...


    • kansakunta-mädäntyy-jo

      Ne yrittää tehdä pakolla meistä kaikista suvakkeja. Ei saa puhua, ei saa sanoa suoraan mielipidettään mistään pahastakaan asiasta, joidenkin henkilöiden Suomessa tekemiä rötöksiä pimitetään jopa poliisin taholta, mikäli tekijöillä ei ole Suomen kansalaisuutta, nyt pitää olla modernisti suvakki. Pitää nöyrästi niellä kaikki se paska, millä rehellisiä veronmaksajia nyljetään yhteiskunnan toimesta koko ajan. Suomalaisten veronmaksajien rahoista maksetaan säännöllisin väliajoin suuret mustat "rahtihameet" yhdelle kansanosalle. Niiden hameiden sisällä on valtavia salataskuja ja monenmoista koukkua roikkumassa, että hameen sisällä saadaan kaupoista varastettua tavaraa. Hameen taskuun sujahtaa uutta kallista nahkatakkia ja vaikka mitä pienempää kallista tavaraa. Koukkuihin saa roikkumaan kaljahyllystä mäyräkoiria, autotarvikehyllystä 4 litran täysiä öljykanistereita, ym, ym... kyllä noista on YuoTubessa vaikka millä mitalla oikein hyviä turvakameran nauhoituksia. Ei saa näistä puhua, ei saa tarttua epäkohtiin. Nyt pitää olla suvakki.

    • Ruotsin-vaalivoittaja

      Kohta lentää musta ukko Suomesta ulos, niin kuin leppäkeihäs...

    • NäinPalaaPäreet

      Pitää suvaita kaikkia ja kaikkea. Paitsi väärän mielipiteen omaavia "rasisteja". Heistä saa tehdä poliisille perättömiä ilmiantoja ja soitella heidän työpaikoilleen paskajuttuja. Se on sitä aitoa suvaitsevaisuutta.

    • Massa-Herra

      Ajatelkaas nyt... tähän on jo tultu. Helsingissä makkarahuuli-talttahammas sanoo valkoihoiselle suomalaiselle "sä olet suomalainen, mene töihin siitä".

    • vilosohvi

      Ottakaa nyt se tumma tai hopeinen lusikka kiltisti käteen ja alkakaa suvaitsemaan tai muuttakaa muualle. Ei teillä ole muuta vaihtoehtoa. Oma kansa kasvaa piripäiksi kalja ja omakotitalovarkaiksi. Ei ne pysty teitä auttamaan meiltä sivistyneiltä yliopistossa opiskelleilta.

      • vuohipaimen-polvillesi

        Älä unta nää, molopää. Suvakeiksi ei ruveta, eikä muualle muuteta. Yliopisto sinulla on omassa hanurissasi. Vuohipaimenet ei meitä komentele täällä vielä niin pitkään aikaan, että sinä et niitä hiekkaprinssien voitonjuhlia näe, eikä nähdä mekään... koska niitä ei milloinkaan tule.


      • kunvanhaksielää

        Että omakotitalovarkaiksi. Miten omakotitalo varastetaan? Aika iso ja vaativa kuljetettava pois tontiltaan. Vai varastetaanko tontti mukana. Siinä haastetta omakotitalovarkaaksi aikoville. Pitäisi varmaan aloittaa pienillä mummonmökeillä ja sitten suurentaa kohteita. Jospa harjoitus tekisi mestarin. Vilosohvilla on kovia visioita. Tosin hänen mukaansa niihin vain kasvetaan. Ja kehuu vielä itseään sivistyneeksi yliopistossa opiskelleeksi. Tosiasiassa tuo vilosohviksi itseään tituleeraava ei ole käynyt yhdessäkään yliopistossa edes sisällä. Onko käynyt edes peruskoulua loppuun.


      • helposti-nähtävissä
        kunvanhaksielää kirjoitti:

        Että omakotitalovarkaiksi. Miten omakotitalo varastetaan? Aika iso ja vaativa kuljetettava pois tontiltaan. Vai varastetaanko tontti mukana. Siinä haastetta omakotitalovarkaaksi aikoville. Pitäisi varmaan aloittaa pienillä mummonmökeillä ja sitten suurentaa kohteita. Jospa harjoitus tekisi mestarin. Vilosohvilla on kovia visioita. Tosin hänen mukaansa niihin vain kasvetaan. Ja kehuu vielä itseään sivistyneeksi yliopistossa opiskelleeksi. Tosiasiassa tuo vilosohviksi itseään tituleeraava ei ole käynyt yhdessäkään yliopistossa edes sisällä. Onko käynyt edes peruskoulua loppuun.

        Samaa mieltä, että "vilosohvi" on pelkkä provo ja vielä huono sellainen. Tyypillinen tyhjäntoimittaja, jonka kirjoitustaidotkin ovat vielä kovin vajavaiset.


      • vilosohvi

        Onni on, että elämänkoululaiset kuitenkin ymmärtävät.


      • vilosohvi

        Ja hirveästi näyttää asia raivostuttavan totuudessaan. Ei tule auttamaan kukaan Odinin soturi tai Marco huumekaupan vähentämiseksi Jämsässä. Ei ole halua eikä kykyä. Kyllä toivo siirtyy näihin pakolaisiin.


    • guhplå

      onko puhuttu koskaan että voisimme auttaa näitä pakolaisia siellä lähempänä kotimaata,taloudellisesti ja tieto,taitoisesti,olis vaikka huippu tietäjät meiltä ja heiltä. eiköhän siitä jotain syntyisi,onko ikinä kokeiltu.

    • Totuus-esiin

      Vuonna 1959 sanottiin asiat suoraan, niin kuin ne olivat. Minulla on tallessa vieläkin 1-luokalta Aapinen, jonka kannessa on komea aapiskukko. Kirjan sivuilla oli kuva, missä poika pesi naamaansa pesuvadissa.
      Kuvan alla on teksti - "N**keri pesee kasvojaan, eikä valkene ollenkaan". Taidatkos tuon asian selvemmin sanoa?

    • Takkionkääntynyt

      Minäkin olen entinen suvaitsevainen. En ole enää. Niin paljon alkaa tämä pakkosyöttö korveta, että kanta on muuttunut jyrkästi. Seuraavissa vaaleissa piirrän ihan toisenlaisia numeroita kuin aikaisemmin.

      • muutos-on-jo-alkamassa

        Tällä menolla, mikä Suomessa on tällä hetkellä, kaltaisiasi "takinkääntäjiä" tulee varmuudella lisää. Ruotsin vaaleissa siitä oli nähtävissä jo selvät merkit. Se onkin Suomen poliitikoille jo kovempi haaste saada kansalaiset vielä ajattelemaankin heidän toivomallaan tavalla. Poliitikkojen ja suvakkien tekemä pakkosyöttö ja aivopesu ei tule koskaan tavoittamaan Suomessa niitä ihmisiä, jotka osaavat vielä ajatella omilla aivoillaan.


    • Rin-Tin-Tin_

      Tässä yksi suvakkien älytön veto kesältä 2018 kun kielsivät tuon Herra Heinämäen Lato-orkesterin bassoa soittavan intiaanihahmon esiintymisen rasistisena. Eipä tuo hahmo näytä lapsiyleisöä haittaavan mitenkään.
      https://www.youtube.com/watch?v=lvQ6KkSs_oA

      • Razzizmi

        Olihan tuo nyt muutenkin rasistinen esitys kun laulaja sanoi, että perheeseen kuuluu isä ja äiti. Perheeseen voi kuulua vaikka isä ja isä tai vaikkapa äiti ja tanskandoggi.


    • Suvakkivsrasisti

      Hoh hoijaa suvakki vs. rasisti ottelu näyttää jatkuvan edelleen. Onpa mielenkiintoista, he.

    • kuukerin_nelliä

      Jopa Kinder suklaamainoksessa on tummempi miestä esittävä hahmo ja vaalea naista esittävä hahmo jotka ovat pariskunta, ei ole sattumaa tämäkään. Asiaa ei välttämättä edes huomaa jos asiaan ei kiinnitä huomiota.

      • Linja_Pitää

        Alivalottuneita hahmoja syötetään meille pakolla ja vaivihkaa monissa mainoksissa. Vaan ei me heistä pidetä sittenkään.


    • kuka-on-tähän-syyllinen
      • HuutoPieruNaurua

        Ei tietenkään saada. Eihän niiden pääsyäkään tänne saatu estettyä. :D


    • Kerrostalonmies

      Lidlissä on ollut hyviä kreikkalaistarjouksia. Ensimmäisenä tulee mieleen fetajuusto ja viininlehtikääryleet, niin ja tietysti oliivit eri muodoissaan. Kreikkalainen jugurtti on sitten luku sinänsä, todellisuudessa se kyllä valmistetaan muualla Milbona-tuotemerkillä mutta resepti on tässä se tärkein.

    • Allahtaho

      Minä ainakin löysin 9-puolueen vaalitentistä sata-varman puolueen, jota äänestän, vain yksi ihminen "uskalsi" kertoa asian juuri niin kuin se on, vaikka muutkin näin oikeasti ajattelevat...

      • SiisTuota

        Minä kun en tarvinnut siihen edes vaalitenttiä. SDP


      • Kylläpäsnauratti

        "Minä kun en tarvinnut siihen edes vaalitenttiä. SDP " Näitä huumorimiehiä palstoilla riittää. :>)


    • kotimatkalle

      Mikäköhän on muuttunut tai muuttumassa kun tätä keskustelua ei ole vielä poistettu? Ei kai vaan suuri pohjoismainen mediatalo ala kumartelemaan hiljaiselle enemmistölle...

      01.10.2018 lento Helsinki - Bagdad 324 €, ei paha hinta, mutta kun passi on kateissa niin ei "pääse" lähtemään.

      • Ulos-Suomesta

        Ihan samaa olen ihmetellyt minäkin. Kyllä jotain muutosta on nyt selvästi tapahtumassa, kun semmoiset kirjoitukset saa olla palstalla, mitkä olisi 1 - 3 vuotta sitten poistettu jo niin nopeasti, että ei olisi ehtinyt ensimmäistäkään kommenttia kirjoitukseen tulla ennen kirjoituksen poistamista.

        Ovat kai mediataloissa huomanneet, että kansan suurta enemmistöä ei kannata ärsyttää enempää sillä, että päivänselviä asioita ei saisi enää kirjoittaa näkyviin tällä palstalla. Paikallislehden läpykkä nimeltä Jämsän Seutu poistaa vielä herkästi kommentteja kommenttipalstoiltaan, mutta kun kirjoittaa saman jutun tänne, niin sitä ei enää poisteta.


    • Helmi_Airisto

      Olkaa sokeita, ummistakaa silmät ja korvat ongelmilta. Suvaitkaa vaan...

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe