Lapsuuden fetissi pysyy loppuelämän

Kontiofani

Eräällä fetissistään kirjoittaneella keskustelijalla hyvä kuvaus fetissistä, joka todistaa fetissien olevan suunnilleen synnynnäisiä. Ainakin ensimmäiset seksuaaliset kokemukset liittyvät useimmiten fetissiin. Tämä tietenkin niillä, joilla sattuu jokin fetissi olemaan. Kuvaus: "Mitään siemensyöksyä en tietenkään saanut, mutta kiimainen olo oli lapsella" kuvaa hyvin tunnetta. Ei oikein tiedetä, mistä on kyse, mutta tuntuu jännältä ja erikoiselta. Ei siis mikään ihme, että jo varhaislapsuudessa saadut voimakkaat kokemukset jonkin tietyn "taikaesineen" läsnäollessa jäävät voimakkaasti mieleen koko loppuelämäksi. Vaikka fetissien kirjo voi iän myötä kasvaa ja osin muuttuakin, lapsuuden alkufetissi on useimmiten se ""oikein", voimakkain ja rakkain. Moniko muistaa lapsuuden aikaisen fetissinsä ja onko se muuttunut vuosien varrella?

36

4089

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Liivit ja naisten alushousut pikkupojasta asti

      • xxx60

        Samaten ollut ja vieläkin.


    • Stay-Up-Mies

      Minun fetissi alkoi koulussa ja opettajan ohjauksessa.

      Olin ehkä ekalla (tai tokalla), kun joulunäytelmään tarvittiin lumihiutaleita ja tonttuja. Se oli jonkinmoinen tanssiesitys, jossa jouluisan musiikin tahdissa pyörittiin. Pojat oli kokopunaisiin puettuja tonttuja ja tytöt täysvalkoisia hiutaleita. Hiutaleilla oli joku pahvinen lumihiutaleen muotoinen kaksiosainen "kyltti", joka oli kiinnitetty henkselin tapaisilla olkapäille. Päässä oli valkoiset pipot ja jalassa jalassa valkoiset sukkahousut. Siinä taisi olla muitakin hahmoja, mutta tontut ja hiutaleet olivat esityksen "taustakuoro".

      Minä olin poika ja siis alunperin tonttu, mutta mutta..
      Sitten kävi niin, että joku flunssa-aalto iski kouluun ja moni joutui jäämään pois. Opettajan "taiteellinen visio" vaati, että joka toinen tanssija oli tonttu ja joka toinen hiutale. Toisia olisi saanut olla yksi enemmän, mutta sairastumisten vuoksi tonttuja olikin kolme enemmän! Päivää (?) ennen juhlia opettaja alkoi suostuttelemaan jotakuta meistä pojista hiutaleeksi. Minä suostuin kai koska halusin miellyttää opettajaa (nätti nuori nainen, johon kai olin jollain esipuberteettisella tavalla ihastunut).

      Niinpä sain jalkaani ensimmäistä kertaa oikeat nylon-sukkahousut. Ja ne kolahti! Minulla seisoi niin kenraaliharjoituksissa kuin koko esityksenkin ajan enkä tietenkään ymmärtänyt yhtään miksi. Vaikka jotain teoreettista tiesin kukista ja mehiläisistä, niin en ymmärtänyt miten pikku heppini satunnainen jäykistyminen siihen liittyi. Sukkahousut tuntuivat vain jotenkin niin hyviltä. Tajusin myös että ne olivat tyttöjen vaate, jota pojan ei kuuluisi pitää ja ehkä tämä "kielletty hedelmä" oli osana viehätystä.

      Opettaja taisi huomata jotain kun avusti varusteiden riisumisessa esityksen jälkeen ja minun alushousujeni etumus törrötti. Ei sen ikäisen varustus mitään soputeltaa saa aikaan, mutta kyllä sen selvästi huomasi. Opettaja ei kuitenkaan sanonut mitään. Sukkahousut jäivät minulle, kuten ne jäivät muillekin "hiutaleille". Niitä sitten pidin suurimpana aarteenani ja puin ne salaa päälleni tilaisuuden tullen. Ymmärsin, että ne olivat jotain "kiellettyä".

      Siitä lähtien tämä mieltymys on kulkenut mukana. Nykyään harrastan enemmän stay-uppeja kuin sukkahousuja, mutta kuitenkin. Se tunne kun vetää nylonsukan jalkaansa, saa edelleen aikaan erektion joka kerta.

    • Vaippis

      Olen samaa mieltä siitä, että lapsuuden fetissi pysyy loppuelämän. Puin noin kymmenen vuotiaana muovisen vaippaliinan pikkupöksyjen alle. Voi että se tuntui hyvälle! Jöpötti ja kihelmöi tosi kovasti.
      Meni pitkään, että vaippaliinoja ei enään myyty kaupoissa. Netistä niitä kuitenkin nykyään löytää. Jokunen vuosi sitten niitä ostin. Olipa se ihana tunne laittaa muovinen vaippaliina pöksyihin. Ei mennyt kuin hetki ja sain aivan upean orgasmin.

      • flinckj

        itselläkin noita on


    • Päätelmä

      Voisi päätellä, että fetissi syntyy jo paljon ennen, kuin varsinainen seksuaalisuus herää.

    • NylonkangasFetissi

      Itselläni on olut fetissi nylonkankaisiin tuulipuvun housuihin jo lapsesta lähtien. Isosiskollani oli itsellään tuollaiset tuulipuvun housut, joita lainasin pienenä. Heti alkoi seistä kun laitoin tuollaiset jalkaani. Eräs naisystäväni käytti opiskeluaikaan nylonkankaisia tuulipuvunhousuja joita hän piti jalassaan sängyssä ja antoi minun laueta niiden päälle.

    • Rakastunut

      Muistan kyllä hyvin lapsuuden aikaisen alkufetissini, joka on pysynyt koko ikäni samana. Olin noin neljän tai viiden vuoden ikäinen. Fetissini läheisyydessä tuntui vain uskomattoman hyvältä. Se hyvänolontunne on olemassa edelleenkin, kun pääsee nauttimaan laatuajasta fetissin kera. Pikkulapsiajalta en muista kihelmöintiä housuissa, mutta lähemmäs kymmenvuotiaana kyllä muistan saaneeni ensimmäisiä erektioita fetissini läheisyydessä. Tuolloin en tietenkään ymmärtänyt mistä oikein oli kyse ja miksi housuissa tuntui niin kummalliselta. Murrosiän kynnyksellä sitten tuli oikeat orgasmit ja mitenpä muuten, kuin fetissin kera. Seksuaalinen kasvuni tapahtui siis fetissin mukana, joten ei ihme, että se on edelleenkin kallisarvoisin ja kaunein asia maailmassa. Fetissini kanssa olemme edelleenkin, kuin vastarakastuneita.

      • Vaippis

        Näinhän se menee.


      • Kaurapuuro-

        Fetissinä lautasellinen kaurapuuroa?


    • Pojasta-polvi-p

      Minulla on piiskafetissi. Lapsena kaikki piiskaamiseen liittyvä kiinnosti ja kiihdytti, mutta omilta vanhemmiltani en piiskaa toivonut. Asia kiinnosti, mutta en osannut kuvitella sitä todeksi. Vanhimmat asiaan liittyvät haaveet koskivat paria kylämme teinipoikaa, joilla oli nahkarotsit ja mopot. Heidän toivoin kurittavan itseäni, tuossa vaiheessa olin 5-6-vuotias. Siitä mielikuva on laajentunut koko ikäni.

      Olin toisella kymmenellä ja istui olohouneen lattialla, vieressä olevalla tuolilla istui 15-vuotta vanhempi sukulaismies, hänellä oli kauluspaita, hihat käärittynä kyynärtaipeisiin asti. Yhtäkkiä näin kasvojeni edessa komeasti pullistuneen hauiksen, paitakin oli aivan kireänä. Minun sisällä jokin liikahti ja sen jälkeen mielikuvituksissani sain piiskaa mieheltä, joka oli käärinyt hihansa.

      Kotona sain piiskaa koivunoksalla, tietenkin paljaalle pyllylle ja tappelin vastaan minkä pystyin. Seuraava vaihe olikin sitten selvä, joku tuttu pystyvä mies sai piiskata minut vitsalla paljaalle ja minä pyristelin riittävän ajan vastaan. Sama piiskaaja saattoi esiintyä vuodenkin piiskaajana, kunnes jostakin ilmestyi vielä pystyvämpi kehiin.

      Monesti olen ajatellut tuttavapiiriäni, mitähän he tuumaisivat, jos saisivat tietää, että ovat minut monta kertaa piiskanneet. Kunniaksi se heille on, koska piiskaa voi antaa vain sellainen mies, jonka minä oskon pystyvän siihen oikeasti.

      Fetissini on pohjimmiltaan pysynyt samana, mutta ilmenismuoto on koko ajan muuttunut.

    • Sukkikset

      Mopoikäisenä tuli nuuskittua kavereiden äitien kenkiä ja sukkahousuja aina kun siihen oli tilaisuus. Fetissi säilynyt näihin päiviin asti, vaikka ikää jo lähes 60v.
      Parasta aikaa oli kun asuin pari vuotta tyttöystävän kanssa. Tyttöystäväni työskenteli ravintolassa ja siihen aikaan ravintolan tarjoilijoilta edellytettiin mustien sukkahousujen käyttöä. Etenkin kesäaikana riitti nuuskittavaa pyykkikorissa.
      Lähes joka aamu ennen töihin lähtöä etsin edellisillan työvuoron aikana jalassa olleet mustat sukkikset ja nuuskin ihanalta tuoksuvaa kärkiosaa samalla vatkaten seisovasta kullista spermat ulos.
      Fetissi on ja pysyy. Vaimo tietää asian ja suhtautuu siihen ymmärtävästi ts.pitää sukkikset hikiseksi ja pyytää nuuskimaan.

      • LPI

        Onneksi on vaimoja, jotka ymmärtävät fetissien tärkeyden. Ne ovat ehkä se perimmäisin osa seksuaalisuutta. Mitä fetissejä ällöttävinä ja inhottavina pitävät naiset oikein pelkäävät? Tai mitä esimerkiksi sukkahousunsa hikiseksi pitävä ja nuuskimaan pyytävä nainen menettää? Vastaus on ei mitään, vaan päinvastoin saa kiihkeää ja hyvää seksiä. Ehkä pelkäävätkin sitä.


    • Eka-näkemisestäkö

      En pysty sanomaan varmaksi kumpi oli ensin todellinen tapahtuma vai fetissi. Fetissi oli saattanut uinua minussa jo sntymästä asti, mutta kukkaan se puhkesi vähän ennen kouluikää. Tuolloin näin kuinka isä piiskasi vanhempaa veljeäni. Veli makasi isän polvilla ja vasemmassa kainalossa , koivupiiska ripsi paljaita pakaroita. Isällä oli hihaton paita, joten näin hänen vahvat käsivartensa ja pullistuneen hauiksen. Veljen asema avuttomana isän otteessa puhutteli minua syvästi. Olisin halunnut sanoa veljelle, että miksei se totellut isää, joka on noin voimakas.

      En tiedä syntyikö fetissini tuossa tilanteessa vai herätettiinkö se vain, mutta kohta se vilisti leikeissäni ja ajatuksissani. Varmasti kaikki arvaavat jo millainen piiskaaja, millä piiskataan ja kuinka se tapahtuu minun fantasioissani. Ja tietenkin minä olen veljeni paikalla.

    • omakokemus

      Olen ehdottomasti samaa mieltä. Itselläni on myös ollut sama 12-13 vuotiaasta asti, ja nimenomaan oli kiimainen tunne, vaikka ei oikein edes tajunnut että mitä tapahtui, housut vain kastui. Ensimmäinen siemensyöksy ehkä 14-15 vuotiaana saman fetissiobjektin kanssa, ja sitten pikkuhiljaa alkoi hahmottumaan mikä oli homman juju.

      Tosin nykyisinkin (38v) fetissini tahtoo hieman määräillä suuntaa, ja joskus ehkä hieman harmittaakin, kun siitä on tullut itselleni ehkä liian määräävä osa seksielämää.

      Mutta siis ketjun aloittajan kommenttiin voin myös todeta, että lapsuusajan ensimmäiset kokemukset, oli ne sitten itsetyydytystä tai ensikeran 'parisuhde'juttuja niin, kyllä ainakin itselläni näin on käynyt.

    • jaws

      Täyttä faktaa myös minun kohdalla. En vieläkään tiedä syytä miksi, mutta se vain tapahtui.
      Ollessani 13 vuotias kloppi hammaslääkärissä minulle kerrottiin, että saan hammasraudat pikapuoliin. Jo se sai vatsan perhosia täyteen. Asia jännitti ja samalla kiihotti hämmästyttävän paljon.
      Viimeistää siinä vaiheessa kun rautoja asennettiin tajusin kuinka paljon kiihotuin siitä, että minulla on pian ja tulee olemaan monta vuotta hammasraudat.
      Kovasti olen miettinyt mistä tämä johtuu, mutta vastausta en ole löytänyt. Edelleen hammasraudat saa minut syttymään.

    • Janottaavieläkin

      Ensimmäisiä kertoja minulle tapahtui ihastumista tyttöjen asuihin ollessani vielä alle kouluikäinen, tosin mielikuvat alkavat jo haalistua, kun on ikääkin kertynyt jo yli65 vuotta. Kokeilin salaa serkkutyttöni alusasuja kerran kun olimme heidän luonaan pitkän kesäviikonlopun. Heidän talonsa ei ollut mikään hirveän suuri ja minä jouduin (sain) nukkumaan serkun ienessä kammarissa. Kun muut sitten lähtivät käymään kaupalla, minä kokeilin hänen alusasujaan. Niiden antama tunne oli ihan selittämättömän ihmeellinen. Siitä alkaen aloin kokeilemaan tyttöjen asuja aina kun tilaisuus siihen koitti. Äidilleni jän muutaman kerran kiinnikin siitä, kun hän löysi, (häpeä sanoa) pyykkinaruilta pihistämiäni asuja. No sain pitää ne, kun meillä ei ollut tietoa kenen ne olivat. Isälle äiti ei asiasta kertonut koskaan. Kun kasvoin sitten teini-ikään, äitini antoi minulle elämäni yllätyksen. Sain häneltä synttärilahjaksi muutamat pikkuhousut ja yhden hänen entisistä yöpaidoistaan. Koulussa minulla oli aina tyttjen alusasut alla, paitsi voimistelupäivinä. Lukioiässä uskaltauduin jopa uloskin tytöksi pukeutuneena. Se oli todella jännittävää. Myöhemmin työelämässä matkustin paljon ja sen vuoksi hotelliasuminen oli hyvin tavallista. Otin aina matkoilleni kassillisen naisten asuja ja joskus näiden matkojen aikana sain tavata samankaltaisia ihmisiä. Se oli sitä aikaa, kun tavallisella puhelimella pidettiin yhteyttä keskustelulijoilla, ja siellä sovittiin tapaamisista. Nytkin leikin naisten asujen kanssa lähes joka päivä, eikä se ole vaikeuttanut elämääni, tai sosiaalisia kontaktejani millään lailla. Tapailen nykyisin aman ikäistä kaveria silloin tällöin, jolla on jiukan samantyylinen historia kuin minullakin. Yleensä olemme hänen mökillään, tai joskus jopa laivaristeilyillä. Ne olivat kivoja ne teemaristeilyt aikaisemmin, jolloin suuret määrät samanhenkisiä matkusti Tukholmaan ja takaisin. Siellä sai olla omana itsenään. Nyt en ole nähnyt sellaisia aikoihin.

    • Mietin kanssa aiemmin, milloin kiinnostukseni saappaita kohtaan on alkanut. Mieleen tuli monenlaisia tapahtuneita tilanteita, joihin olen joutunut. Saappaisiin olen tuntenut vetoa jo ennen murrosikää. Iän myötä kiinnostus ja tavat on hieman muuttuneet ja laajentuneet.

      • Kiinnostus

        Saapasfanilta kiinnostaisi tietää, miten kiinnostus ja tavat ovat tässä asiassa iän myötä muuttuneet?


      • Kiinnostus kirjoitti:

        Saapasfanilta kiinnostaisi tietää, miten kiinnostus ja tavat ovat tässä asiassa iän myötä muuttuneet?

        kiinnostus on laajentunut enemmän nahkasaappaisiin ja niiden käyttämiseen myös kaupungilla liikkuessa...


    • Turkisfetissi

      Itse pelkäsin lapsena kutittavia naisia. Näin painajaisia kavereideni äideistäni jotka kutittivat minua. Eräällä näistä naisista oli takki jossa oli turkishuppu ja näin unia jossa hän hiveli ja kutitteli minua sillä turkiksella. Sen jälkeen näin paljon painajaisia jossa minut kaapattiin ja kutiteltiin turkiksella. Murrosiässä nämä painajaiset muuttuivat ja huomasin nauttivani näistä unista. Iän karttuessa aloin fantasioida siitä että vanhemmat naiset turkiksissa kaappasivat minut ja pakottivat minut hyväilemään turkiksilla orgasmiin saakka. Että oma fetissini ainaki kehittynyt lapsesta saakka. Muistan myös lapsena halanneeni kirpputorilla turkkia ja olleeni aivan haltiossaan siitä tunteestä kun se oli jotenkin "kiellettyä" koska myös jotenkin pelkäsin sitä samaan aikaan kuin koin vetoa turkiksiin.

    • Veteraanipissijä

      Allekirjoitan täysin tuon, että lapsuuden fetissi kestää koko elämän. Jo alle kouluikäisenä tunsin voimakasta vetoa housuun pissaamiseen, olin aivan täpinöissäni jos jollain kävi vahinko ja housut oli kastuneet. Itselleni ei vahinkoja käynyt, mutta aloin pissata tahallani kesällä uikkareihini joita käytettiin silloin lämpien aikojen alushousuina ja helteellä ainoina pöksyinä muksuilla. Harrastin tätä yleensä yksin, joskus harvoin erään kaverini kanssa, Kuiviin uikkareihin pissaaminen sai aikaan älyttömän kiihottuneen olon, nappulani tökötti kivikovana pystyssä enkä osannut sitä mitenkään silloin laukaista, se meni ohi vasta kun menin uimaan tai housut muuten kuivuivat jalassa ja uskalsin tulla muiden näkyville. Erään kerran sitten ehkä 8-vuotiaana olin niin kiihkoissani että pissasin mistään välittämättä verkkareihini ja sain käsin koskematta ekan kuivan orkkuni, pelästyin kamalasti sitä sykkivää ka vihlovaa tunnetta nivusissani ja päätin etten enää koskaan pissaan housuun, märät verkkarit kaduttivat, jouduin piileskelemään tuntikausia ennenkuin ne kuivahtivat niin paljon ettei kukaan huomaisi, sotkin sitten housuni muuten likaisiksi mullassa ja sujautin ne pyykkiin, enkä jäänyt kiinni äidilleni. Eipä kestänyt lakkoni kuin muutaman päivän, opin pian kastelun yhteydessä runkkaamaan,aikanaan sitten tuli mälliäkin. murrosiässä yritin tosissani lopettaa, tunsin suurta häpeää asiasta, mutta aina sorruin koska pissaleikit kiihottivat ihan sairaasti. Koko elämäni ajan tämä fetissi on pysynyt voimakkaana enkä enää yritäkään lopettaa, nykyinen seksikumppaninikin hyväksyy mieltymykseni ja on toisinaan mukana fetissini toteutuksessa.

    • Näin se on minullekin että jo lapsena olin kiinnostunut saada piiskaa ja olen edelleen!Vaikka lähestyy 65 haluan olla teinipoika joka saan piiskarangaistus äidiltäni,siis äitipuoli!

    • B.Arcelona

      Minulla on kylla fetissina vanhemmat ja komentavat rouvat. Jotenkin tama jai paalle jo ala-asteella, kun oli sellainen opettaja. Hyacint Bucket olisi oiva esimerkki. Voisi komennella miten tahtoo. Alistuisin mielellani. Vaikea dilemma, miten loytaa komentava vanhempi rouva.

    • Vaippa_poju

      Ollessani n.6-7 vuotias, löysin kaapista muutaman vaipan jotka olivat jääneet tarpeettomiksi sen jälkeen kun olin opetellut kuivaksi. Jostakin syystä tunsin halua kokeilla miltä ne tuntuisivat jalassa sekä samalla pissata niihin. Kun nämä vaipat oli käytetty, niin unohdin koko asian muutamaksi vuodeksi, kunnes isosiskoni sai vauvan itse ollessani n.13v. Silloin mieleeni muistui taas se tunne vaippaan pissaamisesta ja silloin tällöin otin salaa muutaman vaipan ja käytin niitä. Tätä jatkui pari vuotta kunnes siskoni lapsi ei enään tarvinnut vaippoja niin aloin ostamaan niitä itse kaupasta. Kymmenisen vuotta byt käyttänyt vaippoja säännöllisesti siittä asti. Joten luulen että tämä fetissi on ollut minulla ihan pienestä lapsesta asti, vaikka silloin en sitä mitenkään seksuaalisena asiana pitänyt tai ajatellut. Luulen että jatkoin sitä vain sen takia koska se tuntui jostakin syystä hyvältä, siis vaippojen pitäminen jalassa ja niihin pissaaminen

    • LittleDevilGirl

      Kyllä muistan nähneeni 4-5 vuotiaana ihastuksestani unia joissa hän ''ajaa minua takaa'' tai ''yrittää nappaa'' ja myös jo siinä iässä kun poika kesken leikin retuutti (leikillä tietysti kun tuon ikäisiä ollaan) tai piti aloillaan (ennekun tarhan_täti tuli pilaan ilon) niin muistan tunteneeni... sitä jotain? Joten aika varmastikkin nämä ''raiskaus'' ja ''hyvin paljon kipua'' fetissit ovat olleet osana persoonaani aina...

      JOO! ja kun oltiin siinä jossain 9-11 vuoden iässä ja Jammu-setä oli se mistä puhuttiin, (koska jotain lapsia oltiin houkuteltu karkilla pakettiautoihin) niin muistan vain itse kuunneleeni muiden juttuja ajatellen ''kuulostaa aika kivalta''. :)

    • Imurifetissi

      Pienenä poikana, ehkä noin 5v. Keksin laittaa pippelin imurin letkuun. Ja kun ilmavirta värisytti sitä se alkoi tuntua jotenki hyvältä. Muistan että jossain vaheessa myöhemmin aloin saamaan aina orgasmin tällä konstilla. Nyt aikuisiällä minulle onkin kehkeytynyt imuri fetissi. Vaikka kyllä minä kiihotun ihan normi seksistäkin. Aina jos näen jonkun hyvännäköisen naisen imuroimassa, tuntuu etten saa silmiäni irti.

    • Kumpparifettari

      Itse muistan ensimmäisen kerran tykkääväni kumisaappaistani ollessani kahden- kolmen vanha. Kiinnostus kumisaappaisiin on pysynyt, mutta iän myötä myös muut saappaat ja varrelliset kengät naisten jaloissa on alkanut kiinnostaa. Kengät ilman vartta eivät kiinnosta tai ovat lähinnä yhdentekeviä. Heti kun kengissä on edes vähän vartta, ne muuttuvat kiinnostaviksi tai joissain tapauksissa jopa kiihottaviksi.

    • PaavaliKolmas

      Sukkisfetissi on ollut niin kauan kuin muistan. Naisystäväni suhtautuu siihen hieman huvittuneesti mutta ymmärtäväisesti. Vanhempana kun uskalsin myöntää biseksuaalisuuteni, ajauduin kokeilemaan miestenvälisessä seksissäkin sukkahousuja ja stayuppeja. Elämä on liian lyhyt fetissien salailuun.

    • Fuckanaario

      Sukkahousut, pitkät sukat, säärystimet jne on kiihottanut niin kauan kuin muistan. 14-15 -vuotiaana kokeilin joskus siskon vaatekaapin ja pyykkikorin löytöjä. Kerran jäin jopa siskolle kiinnikin ja jouduin sitten hänen nähtensä runkkaamaan sukkahousut jalassa.

    • Gummisetä

      Minun fetissin juuret tulivat n.5 vuotiaana. Seksuaalisuudesta ei ollut silloin hajuakaan. Elettiin 50-luvun loppua. Aloin tuhria aluspöksyjä. Sain siitä jopa piiskaa ja jouduin nurkassa seisomaan ilman housuja. Sitten meillä kävi terveyssisar neuvolasta. Sängylle levitettiin kumilakana. (tuoksun muistan vieläkin! ) Minut pantiin sen päälle vatsalleni ja annettiin äidin pidellessä kiinni minua, peräruiske!
      Kun olin sitten potalle itseni tyhjentänyt, niin kauhuikseni näin kun minua odotti tuolilla muoviset vaippapöksyt! Olin sellaiset jossakin ihan pikkupenskoilla nähnyt. Ei auttanut mikään, ne pantiin jalkaani. Sitten äiti piti "kakkakirjaa". Jos tuli merkintöihin tyhjää, niin sain peräruiskeen. Epämielyttävyydestä huolimatta aloin saamaan outoja kiksejä noista toimista. Muovipöksytkin tuntuivat oikeastaan kivoille. Niinpä noista muistoista jalostui sitten kiinnostus kumiin ja muoviin yms. asioihin. Ne ovat seuranneet milloin enempi, milloin vähempi, läpi elämäni. Uskon että monelle muullekin on käynyt samoin.

    • Bi-mies50

      Siskon käytetyt pikkuhousut tuli nuuhkittua, oli hyvä tuoksu! Korsettia tuli kokeiltua ja tuntui hyvältä ;) Nyt sukkahousut tuntuu jalassa kiihoittavalta ja nesteet valumaan sukkiksiin!

    • Ralex

      Sukkahousut, pitkät sukat ja sukkanauhasysteemit on aina kiihottaneet. Muutenkin naiseksi pukeutuminen ja naiseksi pukeutuneena homoseksi. Joitain vuosia sitten tapailtiin salaa yhden mua reilusti vanhemman herrasmiehen kanssa joka piti kovasti siitä että sai pukea mut tytöksi ja sitten sekstailtiin. Olin silloin 17 ja kaveri 42. Uskalsin jopa sitten viimein anaaliseksiäkin kokeilla.

      Elän nyt heteroliitossa mutta vaimoni tietää biseksuaalisuudestani ja mieltymyksistäni. Ollaanpa joskus "lesboiltukin" kahdestaan :D

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1593
    2. 44
      963
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      921
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      909
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      859
    6. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      55
      820
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      41
      798
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      765
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      742
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      50
      701
    Aihe