Suomen virallinen linja ei ole puolustaa elämää

Asko751t

puolustuskyvyttömän ihmisen joka ei ole syntynyt ulos vielä tähän maailmaan, sellaisen ihmisen puolustaminen ei ole Suomen kanta!
Aika alkeellista!
Terkkuja keskiajalta!

48

682

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olen ottanut sellaisen kannan, en tiedä onko se virallinen, mutta minulle hyvin virallinen,
      että tällä viikolla pitäisi saada säilöttyä kaikki omenat ja kurkut.

      Sitten ensi viikolla kaikki muut puutarhahommat, olisin tosi onnellinen, talvi saisi tulla.

      Aika alkeellisiahan nämä hommani ovat, mutta yksinkertainen työ pitää kiinni elämässä.
      Kiva yleensä huomata, että kaikesta yksinkertaisestakin voi nauttia täysin sydämin.

      Terkkuja lähetän täältä aarnimetsän laitamilta, ihan en keskiajalle yllä,
      mutta kirkkaasti Keski-Suomeen.

      Huutomerkkini jätän huomiseen.

    • Kiitos.
      Aika hyvin aika-hypätty sinulta.
      -
      Mitäs jos maailma vasta lähestyy keski-aikaansa?
      Entä jos se aika on vielä kaukana...kaukana...

      H.

    • Outoutta

      On yhteiskunta omituinen, kun tappamista vastustavat joutuvat hyökkäysten kohteeksi.

      • Jos puhut itsestäsi, niin kerro hyvä ihminen kuka on hyökännyt kimppuusi.
        Se on todella omituista ja niin väärin jos yhteiskunnassa hyökkäillään.

        Heti tunsin piston sydämessäni, koska olen osa tätä yhteiskuntaa, tosin vain viisi miljoonaa viisisataakolmetoista tuhatta sata kolmekymmentä kuudes osa,
        eli tällä painoarvollani puolustan elämää ja vastustan tappamista.
        Olen maan hiljaisia joten barrikadeille en lähde, olen ujokin vielä.


      • Omituisiaotuksia

        Yhteiskunnat ovat todellakin outoja ja omituisia, kun monet niistä sallivat sodissa tappamisen eikä kukaan nokkaansa koputa aiheessa. Miten paljon tämän maan ulkoministeri työskentelee em. aiheen hyväksi, sillä sodissa kuolee elämässään jo hyvään alkuun päässeita nuoria miehiä ja siviiliväestöä eläviä lapsia myöten, koska pommi ei osaa valita putoamiskohtaansa sellaiseksi, ettei alla ole viattomia.

        Sikiöille on paljon parempi että ne pääsevät pois ennen kuin ovat kunnolla alkaneetkaan, koska sotien lisäksi täällä on paljon muutakin pashkaa, jolle kukaan ei mahda mitään. Ei edes isopalkkainen, valtakunnan kaapin päälle virkaa vahtimaan nostettu ministeri.


    • eiookivaakaikilla

      Ihminen tuomitaan kaikkein ankarimmin toisen ihmisen murhasta, mutta ei toisen ihmisen synnyttämisestä. Kaikki eivät synnyt hyviin ja ihaniin puppelioloihin, vaan karuun ja kamalaan ja inhottaville vanhemmille tai viranomaisille kärsimään elinkautista kurjuutta loppuelämänsä. Ellei sitten ammu itseään ennen.
      Vastuullinen vanhempi harkitsee todella rankasti ennenkuin menee synnyttämään ihmisiä tähän yhteiskuntaan.

      • parkupäällä

        Vanhempiaan ei voi valita. Ei voi tietää mitä sairauksia, haikkolahjaisuuksia ja mielenvikaisuuksia sieltä saakaan perinnöksi tullessaan tähän maailmaan. Ei kovinkaan möni riemulla tänne synny.


      • Vastuullinen vanhempi harkitsee todella rankasti ennenkuin menee laittamaan lapsia alulle tai antaa satonsa kypsyä, jos on mennyt mokaamaan.
        Ei ne lapset sinne kohtuun itsestään sikiä.


      • Idealistinenhoure

        "Vastuullinen vanhempi" kuulostaa niiin hyvältä ja kauniilta ajatukselta että. Mutta ei ole realistista arkipäivää. Montako sellaista tunnet / tiedät? Tai ajatellen ihan maailman isoa kuvaa ja sitä, missä kaikissa tilanteissa lapset saavat alkunsa. Siis ei suinkaan eikä läheskään aina oikeasti toivottuina uusina perheenjäseninä, joita odotetaan yhdessä ja jotka saavat lapsen arvoisen, turvallisen ja hyvän elämän alun.

        Luulisi kokonaiskuvan elämästä ja maailmasta olevan jo tässä iässä laajempi kuin se oma ympyrä, johon maailma ei mahdu, mutta jota voi ajatuksen, elämänkokemuksen ja -näkemyksen perusteella edes jotenkin ymmärtää jos läpyt ohimoilla eivät estä. Ja hyväksyä, että kaikki ei mene niin kuin omassa ympyrässä ja kuin valssi kesällä; raskaus voi alkaa monta kertaa ehkäisystä huolimatta.


    • Niillätöillä

      Komppaan ja paree alkaa niihin töihin taas.

    • EipäTässäMuuta

      On se ihmeellistä kuinka jotkut papparaiset voi muka tietää niin paljon paremmin ettei raskautta kannata keskeyttää esimerkiksi jos sikiöllä on vakava kromosomihäiriö jonka vuoksi se joko kuolee vatsaan, tai viimeistään ensimmäisen elinvuotensa aikana, mikä on sekä vauvalle että omaisille pelkkää kärsimystä, sekä valtavaa lasten sairaanhoidon resurssien tuhlausta.
      Puhukaa sitten kun olette kokeneet tilanteen jossa olette joutuneet vakavan valinnan eteen.
      Eikä se ole helppoa olla siellä vatsassa jos äiti on kaiket päivät nuppi sekaisin päihteistä.
      Mikä antaa myös oikeuden vaatia raiskauksen uhrin kantamaan vatsassaan 9kk vauvaa ja synnyttämään se, sekä vielä jopa syyllistää jos ei halua pitää sitä itse.

      Harvoin raskauden keskeytyksiä tehdään kevein perustein, taitaa kuitenkin näiden tuomionpasuunoiden mieli olla niin umpi, ettei osaa asettua aborttia tarvitsevien asemaan.
      Onneksi meillä on kuitenkin laki joka antaa mahdollisuuden keskeytykseen, eikä sitä mitkään uskovaiset hihhulit pysty muuttamaan.

      • Bengalitikku

        Aloittajalle. Kyse naisen oikeuksista.
        Arvelen sinun olevan mies.


      • """Onneksi meillä on kuitenkin laki joka antaa mahdollisuuden keskeytykseen, eikä sitä mitkään uskovaiset hihhulit pysty muuttamaan.""" Hölynpölyä!

        Mikäs antoi natsisaksassa oikeuden kehitysvammaisten, juutalaisten, jehovantodistajien ... tappamiseen? No sehän oli sen maan laki.
        Jos joku ministeri olisi ulkomailla mennyt arvostelemaan sellaista lakia, niin samanlainen lynkkaushurmio häntä vastaan olisi noussut kuin nyt Soinia vastaan.


      • onkotämäjokuhourula
        Tellukka kirjoitti:

        """Onneksi meillä on kuitenkin laki joka antaa mahdollisuuden keskeytykseen, eikä sitä mitkään uskovaiset hihhulit pysty muuttamaan.""" Hölynpölyä!

        Mikäs antoi natsisaksassa oikeuden kehitysvammaisten, juutalaisten, jehovantodistajien ... tappamiseen? No sehän oli sen maan laki.
        Jos joku ministeri olisi ulkomailla mennyt arvostelemaan sellaista lakia, niin samanlainen lynkkaushurmio häntä vastaan olisi noussut kuin nyt Soinia vastaan.

        no joopajoo, aika kaukaa haettu vertaus on abortti ja natsisaksan polttouunit, ei taida sulla olla ihan kaikki muumit laaksossa.


      • Bengalitikku

        Kannattaisi haastatella gynekologeja. Miessellaisia.
        Minulla on miesgynggäri.


      • onkotämäjokuhourula kirjoitti:

        no joopajoo, aika kaukaa haettu vertaus on abortti ja natsisaksan polttouunit, ei taida sulla olla ihan kaikki muumit laaksossa.

        Siihen natsisaksaan kun niin helposti verrataan nykyisin muutenkin milloin missäkin suhteessa. Ni sitä vain, että miksi ei tässäkin.


      • Bengalitikku kirjoitti:

        Kannattaisi haastatella gynekologeja. Miessellaisia.
        Minulla on miesgynggäri.

        Mutta eihän sinulla lie vaaraa tulla raskaaksi enää vaikka onkin mies ...


      • Bengalitikku

        Tokkopa, tokkopa.
        Voisihan sitä yllättää monessakin mielessä.
        Aikoinaan haaveilin kaksosista tytöstä ja pojasta. Epäilin, että ultra ei näe kaikkea. Olisi ollut ihana yllätys, jos toinenkin olisi tullut dadaa.
        Mutta kun naisenvalmistuksessa on tullut pien suunnitteluvirhe: toinen käsipari olisi jotain. Onhan miehellä toki kädet, mutta eiväthän ne synnytyksen jälkeen olleet koko ajan paikalla.
        Niin ja raskauden varmistamiseksi olisin kävellyt vaikka 9 kk käsilläni.


    • Keskeytetty.yhdyntä

      Soini puolustaa elämää.

      • Suun.pesulle

        Soini muuttui roskaksi


    • wowiconscience

      Keskisellä ajalla olivat myös kiinnostuneita muiden elimistä.

      • Bengalitikku

        Miksei katolisessa kirkossa ole naispappeja ja -kardinaaleja. EU:lta syrjintäsyyte?
        Olisiko vähemmän pedofiliaa?


    • vfihimsf

      Joskus elämäkin sellaista kuin hyytävää kauhuelokuvaa pahimmillaan - joskus joutunut iltayön pimeydssä juopuneitten kimppuun käymisen kohteeksi - silloin katosi vain rahat ja henkkoht kortit
      aseittenkin kanssa hilluvia saanut joskus väistellä - yks veli on aina esiintynyt jonain salakähmähippailijna ja exaviomieskin joskus pistooli taskussssan uhkiaan esittämässä.
      Kerran kun kylällä oli markkinapaivä ja olin pankkiin menossa , pankin edessä oli ampuma ase maassa , otin sen mukaaani pankkiin ja annoin virkailijalle :sanoin että kun en osaa ampua enkä tunne aseita - voiko pankin väki selvittää miksi pyssy pankin edessä ja kuka omistaja - viereisen kapakanko rekvisiittaa - taisi olla lasten leikkipyssy. Ampuma-ja metsästysaseita maalaiskylillä lie useillakin mutta ei niitäkään teräaseitten ohella saisi käyttää mummujen vainoamiseen. Tai tappouhkien alle asettamisiin.

      • tuulesta.temmattu

        Ompa kipeetä mielikuvitussatuilua. Olisiko syytä tarkistaa lääkitys?


      • Huom
        tuulesta.temmattu kirjoitti:

        Ompa kipeetä mielikuvitussatuilua. Olisiko syytä tarkistaa lääkitys?

        Entäs sulla, ei tarvitse kertoa kaikkia mitä ajattelee.


    • kysynn

      Unen pöpperöisnä vaan totesin että on maar tosi kummallist pääsiäisaamun ilosanoman levittämistä kun uskovaiset omaiset on evanklioimisreissuillaan - appikin aikoinaan ampuma-aseitten kanssa liikenteessä - heitä aina piti pelätä kun ihan terveitä ihmsiä koskaan olleet. Vai olivatko yhdistäneet huvin ja hyödyn samoille apajille. Kammoa ja kauhua samalla kertaa vai oliko kyyhkyjen tai pulmusten metsästysaikaa?

    • Kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsänen on noussut puolustamaan ulkoministeri Timo Soinin aborttivastaisista kannanotoista noussua kohua.

      – Äänestän ilman muuta luottamusta Soinille tässä asiassa. Ministerillä on vapaus ilmaista oma vakaumuksensa, Räsänen kertoo tiedotteessaan.

      – Suomen ulkopoliittista linjaa tulkitaan väärin, jos sen katsotaan edellyttävän vapaan aborttioikeuden edistämistä, Räsänen toteaa.

      MTV

      En ymmärtänyt olla tästä mitään mieltä, mutta nyt olen samaa mieltä kuin Päivi.

    • vfihimsf

      _ oon sitä mieltä niillä aseilla jahtaajista kun kaikki vejjekset armeijan käyneitä miehiä että enempiki viturallaan lie ihmisten sosiaalinen kuntoisuus tai huumeet ynnä päihteet ongelmana jos mummuikäisiä rupeavat metsästämään tai joutessaan jahtaamaan - riittävävästi kurjuutta sisältävää aiempi yhteiselokin muutenkin. Olihan ihan poliisiasiaakin - muutakin naisihmisellä muutakin kuin siköitten kohtuun tappamista.

    • Muistelen kysyneeni Jesseltä aikaisenpiinkin jankutuksiin Aborteista.
      Noh.
      Kysäisin uudelleen.
      Jospa jotain olisi muuttunut.
      -
      Jesse kertoi:
      Isäni ei ole muuttanut mitään.
      Hän kertoi luoneensa elämän, ja se on sitten elämän asia miten se menee.
      Tietenkin faija sanoi toivovansa parasta.
      Uskoen kuitenkin pahimpaan.
      -
      Mitäpä sitten?
      Me elävät synnytämme ja tapamme.
      Niin vaimoja kuin lapsiakin.
      Kukin uskomustemme mukaan.
      -
      Jokaisella meistä on oma etiikkamme.
      Etiikka ei ole tie, usko eikä elämä.
      Enintään on se talvisen myrskyn jälkeinen Lumi-Aura.
      Joku auraa moottori-tien, toinen kylä-tien.
      Vain idiootti auraa Sora-Tien.
      Jos ei sitten ole johdossa.

      H.

      • luuleetietävänsä

        Jokainen on aina väärässä omine ajelmineen, vaikka luulee olevansa oikeassa itse.


      • luuleetietävänsä kirjoitti:

        Jokainen on aina väärässä omine ajelmineen, vaikka luulee olevansa oikeassa itse.

        "Jokaisella meistä on oma etiikkamme."

        H.


    • Kehity

      Sanoisin enempi alkeelliseksi sellaisia tyyppejä, jotka eivät tiedä minkä kokoinen ja näköinen se "ihminen" on joka abortoidaan. Normijärkisten maailmassa uuden elämän alkua kutsutaan ensin alkioksi ja sitten sikiöksi ja abortti suoritetaan ennen kuin nämä vaiheet ovat ohi. - Onneksi aloittaja käsittää itsekin mistä lähettää terveisiä.

    • mimmimum-..mi

      Sama aloittaja on tehnyt nyt ainakin kolme aloitusta aiheesta....onko sinulle tullut joku pakkomielle asiasta... Kerron nyt vain tuulesta temmatun esimerkin.... sinun teini ikäinen tyttösi tulee raskaaksi raiskauksen ...hyväksikäytön jälkeen...tehdään abortti sikiö vaiheessa....kumman elämää silloin puolustetaan tai suojellaan...

      • ennustajaeukko

        Näitä tapauksia tulee jatkuvasti lisää.


    • Minusta tässä asiassa ei voi olla mitään Suomen, eikä minkään muunkaan maan "virallista" kantaa. Asia ei ole niin yksinkertainen, että joko tai, kaikkea muuta. Ja kuka kysyy mitään siltä toiselta "uhrilta".

      Ja mitä Soiniin tulee, mielipidettään kunnioitan mutta ulkoministerinä on sen takia mokannut nyt pahemman kerran.

      • Bengalitikku

        Ajattelepa tätä. Soini tietää, että hän on loukannut valtavaa määrää eri ikäisiä naisia, niin hän ei älyä pahoitella.


      • Bengalitikku kirjoitti:

        Ajattelepa tätä. Soini tietää, että hän on loukannut valtavaa määrää eri ikäisiä naisia, niin hän ei älyä pahoitella.

        Enää en ole niin varma, että tietääkö sittenkään. Joskus se minä itte voi mennä niin pitkälle, että mitään muuta ei olekkaan.
        Tässä asiassa (viimeistään) olen pettynyt Soiniin.


      • Enummarra

        Omasta mielestäni UM:n puheista ja ulkoisesta olemuksesta huokuu, että hän ei no. tiedä. Hän lienee uskontonsa sokaisema. Miten silloin voi hoitaa niin tärkeää virallista, maallista hommaa kuin mihin hän on kai vahingossa mandaattinsa saanu?


      • sinikkkae
        Bengalitikku kirjoitti:

        Ajattelepa tätä. Soini tietää, että hän on loukannut valtavaa määrää eri ikäisiä naisia, niin hän ei älyä pahoitella.

        XAjattelepa tätä. Soini tietää, että hän on loukannut valtavaa määrää eri ikäisiä naisia, niin hän ei älyä pahoitella. X
        No ei ole sentään murhannut, kuten moni äiti lapsensa abortoimalla.
        Soini on puolustanut sitä jota uhataan ja joka ei pysty puolustautumaan.
        Aikuinen nainen jotensakin voi puolustautua. ja vaikka tapattaa uuden elämän sisällään, ja siitä vielä lääkäri murhaaja saa rahaa ja kiitokset.


      • Bengalitikku

        Ajattelepa Sinikka. Jospa UM siinä omassa uskonnonvapaudessaan keskittyisi poikiin. Puhuisi poikien hyväksikäytöstä. Luulen, että se on haastavampaa.
        Aborttipäätös voi olla naisen ja miehen yhteinen päätös. Voi olla, että mies maksaa sen! Voi olla, että mies jopa vaatii sitä!
        Mietipä jotain pikkujoulusutinoita kännissä, missä esimiesasemassakin olevat miehet ottavat kuormasta. Tai nuorten festarit?
        Kirjoitan uudestaan: onko mielestäsi sperma noin pyhää?
        Kortsu voi pettää. Raiskaus tai siihen verrattava painostus.
        Ei voi jollekin olla kyllä.
        Ei-toivotun raskauden syynä voi olla yksi kullin luikaus.
        Naisenko pitäisi 9 kk kantaa tuota muistutusta.
        Ja jos kielto tulisi, puoskareita riittäisi.
        Tunnen joitakin, joilla on ollut keskenmenoja, siinäkin itiö poistetaan.
        Tunnen sellaisiakin, jotka ovat synnyttäneet kohtuun kuolleen lapsen.

        Tuo on ihan kukkua: aikuinen nainen j o t e n s a k i n voi puolistautua.
        Et voi olla nainen, joka näin kirjoitat tai et ainakaan synnyttänyt nainen.


      • Twelvepoints

        Hyvä sinä, "Bengalintikku" ! Harmittavan vähän tervejärkisiä ja -henkisiä tässä aiheessa.


    • suohon.koko.soini

      mimmimum-..mi, minä kanssasi odotan aloittajan vastausta kysymykseesi. Kyllä jokainen abortti pitäisi harkita tilanteen mukaan kuten muidenkin "hoitojen" kohdalla tehdään.

    • Silloin kauan sitten.
      Kun Jessen faija määräsi meidät suunnittelemaan eri-laisia uskontoja.
      Ei kansoja vielä ollut.
      Oli vain eri-laisia ihmis-laumoja siellä sun täällä.
      - Aika hölmö homma.
      eihän tuo määrä ihmisiä voi mitään pahenpaa saada aikaan.
      Nehän uskovat mitä sattuu.
      Jesse mietti hetken ja lausui näin.
      - Faija sanoi että ei elämää, ei tulevaisuutta tule hallitsemaan kukaan eikä mikään.
      Niitä voi vain ohjailla vähän.
      Toivoen niiden löytävän itselleen oikean suuntansa.
      -
      Taisin olla minä joka sain idean Katolisuudesta.
      Jesse oli kiinni Kreikkalaisuudessa.
      Ihmiset tekivät niistä sitten sen Paavin josta Englanti sanoutui irti.
      Niin se poliittisuuskin aikoinaan syntyi.
      Milloin lie saamme nähdä Euroopan Unionilaisen Paavin?
      "Taivas on meidän!
      Star Trek tulee meitä edustamaan.
      Siinä on tulevaisuus!"
      Ja niin jää Matti Suurosen perintö Intiaaneille.
      Mikä on näin todistettu.

      H.

    • staka

      Järkyttävää, että ministereiden pitää vaikka väkisin olla samaa mieltä tässäkin asiassa kuin hallitus ja Suomen virallinen kanta. Eikö ministeri ole kuitenkin ihminen, jolla on omat mielipiteensä? Ihan turhaa vouhkaamista, tämä asia nyt ei Suomen politiikkaan ja talouteen yhtään vaikuta. Oma mielipide on nimittäin niiiiin yksityisasia.

      Vastustan aborttia. Nykyisin mennä hönötetään seksi etukenossa joka ikiseen juttuun. Totta kai ns. vahinkoja tapahtuu. Suurin ongelma tässä on se, että vain nainen yleensä joutuu vastaamaan asiasta eli synnyttämään lapsen sitten aikanaan ja usein myös yksin lapsesta huolehtimaan. Epäreilua!

      Onneksi nykyisin yhteiskuntakin tulee äitiä vastaan. Useimmiten myös lähipiiri. Toisin oli ennen. Nostan hattua esim. entisajan piikatytöille, jotka isäntä pisti raskaaksi (eihän piika uskaltanut kieltäytyä eikä useimmiten pystynytkään, ja työpaikka olisi mennyt samantien). Ja jos lapsi sitten kuitenkin sai alkunsa, niin lähtöhän se talosta piialle tuli. Ja äiti usein todella vaikeissa oloissa teki parhaansa lapsen eteen, kärsi häpeän, synnttti, elätti ja kouluttikin lapsen jos mahdollista. Entäs nyt? Miettikääpäs vähän, on sentään jonkinasteinen sosiaaliturva - myös raiskatuille tms.

      Painottaisin jokaisen vastuuta teoistaan, ettei vastuu jää sen kaikkein pienimmän ja heikoimman, vielä syntymättömän harteille. Siten että hänet tapetaan. Sekä naisten että erityisesti myös miesten on syytä vähän tarkemmin miettiä tekojensa seurauksia. Lapsi on kohdussa ihan valmis ihana paketti jo paljon ennen syntymäänsä. Kuinka hänet voidaan yhteiskunnan hyväksynnällä tappaa??? Vetoamalla milloin mihinkin (teko)syyhyn. Että sattui vahinko! Ainoa hyväksyttävä syy on mielestäni se, että äidin henki on vaarassa - ja se lienee todella harvinaista nykylääketieteen valossa. Tai että lapsi jo kohdussa todetaan vakavasti sairaaksi.

      Merk: viiden max 5-vuotiaan onnellinen isoäiti

      • Bengalitikku

        ...erityisesti myös miesten pitäisi v ä h ä n miettiä tekojensa seurauksia....?
        Perehdy nyt vähän edes biologiaan, alkion kehitykseen.
        Miksi on katumuspillerit keksitty?
        Lisään aikaisempaan, että kaikille pillerit ja kierukat eivät käy, hormoonikierukka ei ole satavarma, jos ajatellaan vaikka vain ehkäisyä.
        Kallepojalle: en tunne yhtään huoraa enkä gigoloa. Vähän erilaisessa seurassa liikun. Joku mies joskus jutuissaan kehunut isäänsä häntäheikiksi, kun niitä puolisisariakin oli melkoinen määrä. Että näin entisaikoinakin.
        Olisin aika itserakas, että jos en oitse ole joutunut harkitsemaan aborttia koskaan, niin en edes yrittäisi ymmärtää, että noita vaikeita päätöksiä, jotkut joutuvat miettimään, tänäkin päivänä kenties jossain joku.
        Minämittari on heikoin mittari.
        Vai onko kysymys myös jostain muustakin. Mistä?


    • Kallepoika

      Pitäishän se huorille sallia abortti. Muuten ne eivät voi jatkaa ammattiaan. :(

      • hytinäx1

        Kuka uskaltaa mennä huoraa panemaan ilman kortonkia? Vai vaimoasiko kutsut huoraksi?


      • Eikiwakalle

        Kuulostaa niiltä mieähiltä, joille suunnilleen kaikki naiset ovat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      67
      3099
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2781
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2578
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2568
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2436
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2285
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1703
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1667
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      36
      1515
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1386
    Aihe