Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

forema-keittiö

kiinnostunut

Onko kukaan tilannut Forema-keittiötä, mitä mieltä
olette sen kestävyydestä ja käyttömukavuudesta.
kiinnostaisi kovasti.

24

18732

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemuksia

      Itsellä huonoja kokemuksia. Ihan ok tavaraa, kunhan saa heidät ensin tekemään sen mitä piti ja korjaamaan virheensä. Ja se kestää, ei ole kuulema aikaa tulla yhdena asiakkaan takia tiettyyn paikkaan!

      • Tarjouskierroksella

        Suomea asut, Forema-keittiöt löytyy useilta paikkakunnilta. Olen Itä - Suomesta, ja sain tarjouksen keittiökalusteista puuovilla, hinta ei ollut paha. Tarvitsen muutaman erikoismittaisen kaapin ja pystyvät toimittamaan myös ne ilman lisähintaa.


      • Forema

        Täysin paskaa tavaraa ja palvelu heikkoa. Osta mielummin vaikka ikeasta. Ovet eivät muuten ole suoria.


    • Sormet rakoilla

      Osta vaan foremalta niin riittää iltapuhteita lähivuosina. Osta samalla 10 Litraa kiilto remonttiliimaa niin saat kalvoja liimailla. On nääs jonkun verran harmittanut.

      • foremakeittiöstä

        Tuliko sinulla entisiin pinnoitus vai kokonaan uudet kalvo-ovet? Kiinnostaisi tosiaan vielä kuulla sellaisia kokemuksia joilla olisi ollut yli 10 vuotta Foremakeittiö. Itse asun Joensuun seudulla.


      • Itä-Suomesta
        foremakeittiöstä kirjoitti:

        Tuliko sinulla entisiin pinnoitus vai kokonaan uudet kalvo-ovet? Kiinnostaisi tosiaan vielä kuulla sellaisia kokemuksia joilla olisi ollut yli 10 vuotta Foremakeittiö. Itse asun Joensuun seudulla.

        Ostin perikunnalta isovanhempieni talon, jonka keittiökalusteet ja kaikki väliovet on pinnoitettu joskus 80-luvun puolivälissä. Kaikki pinnat on edelleen kuin uusia, lukuun ottamatta joitakin kohtia väliovissa, joita omat koirani ovat raapineet ja keittiön puisia vetimiä, joista on maali kulunut ajan saatossa. Helppo pitää puhtaana, tavallinen lika lähtee pelkästään kostealla rätillä ilman pesuaineita. Olen todella tyytyväinen.


    • vakioasiakas

      Forema keittiökauppiaita on ilmeisesti eri puolellla Suomea. Me olemme asioineet Joensuun seudulla olevassa liikkeessä. Tulisiko forema keittiöiden huono maine uudeelleen päällystettävistä ovista eli heiltähän saa vanhoihin oviin kalvopinnoitteet. Itse emme ole tehneet niin vaan hankkineen heiltä kokonaan uudet ovet. Ne ovat olleet kalvo-ovia. Ovat kestäviä eivätkä saumat irtoile niin kuin jotkut sanovat. Liikkeestä jossa me asioimme saa myös muita ovia, lähes kaikkia mahdollisia. Rungot he tekevät itse. Myöskään mittatilauskoot eivät maksa sen enempää kuin vakiot. Tällä hetkellä suunnittelemme tulevan talomme kalusteita, näyttää aika varmalta, että päädymme jälleen tuttuun ja turvalliseen toimittajaan.

      • kosteuden kestosta

        Kestääkö kalvo-ovi hyvin kosteutta esim tiskialtaan
        kohdalla, siinähän aina hieman vettä roiskuu alapuolella oleviin oviin (ainakin minulla)
        Minkälaiset kokemukset tästä asiasta on?


      • vakioasiakas
        kosteuden kestosta kirjoitti:

        Kestääkö kalvo-ovi hyvin kosteutta esim tiskialtaan
        kohdalla, siinähän aina hieman vettä roiskuu alapuolella oleviin oviin (ainakin minulla)
        Minkälaiset kokemukset tästä asiasta on?

        Näin käy aina minullekin, mutta kyllä on kestänyt. Eikä kalvo-oviin tule muutenkaan jälkiä. Otin samaisesta paikasta mökille maalatut ovet, joihin näkyy tulevan aika helposti naarmuja. Kalvo-oviin ei ole tullut mitään jälkiä, vaikka keittiö on ahkerassa käytössä.


      • ???
        kosteuden kestosta kirjoitti:

        Kestääkö kalvo-ovi hyvin kosteutta esim tiskialtaan
        kohdalla, siinähän aina hieman vettä roiskuu alapuolella oleviin oviin (ainakin minulla)
        Minkälaiset kokemukset tästä asiasta on?

        eikös ne melko hyvin kosteutta kestä mutta tuo kuumuus ne irroittaa..
        Tai no kuuma vesihöyry, esim. vedenkeittimestä pilaa oven melko nopeasti


    • Hemo

      Vuonna -93 pinnoitimme Foremalla kaikki asuntomme kaapin ovet. Edustaja haki ovet ja vei ne Ouluun pinnoitettavaksi. Oviin tuli ylä ja ala reunaan puulistat ja puuvetimet, sekä uudet saranat. Tilasimme myös kaksi uutta vaatekaappia, joista toiseen tuli liukuovet laseilla. Samainen edustaja sitten asensi ovet vanhoihin runkoihin ja uudet kaapit myös. Työn laatuun ja palveluun olimme tyytyväisiä niin pinnoitteen kuin asennuksen osalta. Nyt eletään vuotta 2010, eikä yhdestäkään ovesta ole pinnoite irronnut ja liukuovien liuvut toimivat edelleen niin kuin pitää (liukukiskot alumiinia eikä mitään muovia). Lika irtoaa ovipinnoitteesta todella helposti pelkällä kostutetulla liinalla. Ulkonäköönkin olemme tyytyväisiä.Niin muuten, silloin ainakin annettiin pinnoitteelle 10 vuoden takuu.

      • qwerty uiop

        Meillä on Forema-keittiö ja muutkin kodin kaapit on Foremalta. Siis ei vanhoja pinnoitettuja vaan uusia. Kauniita ovat ja kestävän tuntuisia. On heillä vielä opeteltavaa asiakaspalvelussa, mutta lopulta saat mitä haluatkin ja tuotteet ovat hyviä. Hyvä säästö tulee Puustellihintoihin nähden ja vähintään samaa laatua saat.


      • keittiöekspertti

        Sanoisin että vetää vertoja jopa Ikeallekin, mutta mutta laatu täytyisi todentaa muullakin tavalla kuin makustelemalla väitettä suussa.


    • kokki1

      Uusimme 20v. vanhan keittiömme ennen joulua. Asumme Etelä-Suomessa ja täällä ainakin kaikki toimi todella hyvin. Yhdessä suunnittelimme ja sain keittiöömme juuri tarvittavat muutokset: uudet tasot, kaapinovet (meillä hyvät toimivat rungot) sekä integroidun lieden uunin, liesituulettimen ja edustaja keksi vielä mikrollekin kaapista paikan. Lisäksi pari kaappia muutettiin laatikoiksi ja yksi onnettoman pieni laatikosto kahdeksi syväksi laatikoksi.

      Keittiö valmistui kolmessa päivässä eikä ole yhtään pahaa sanaa sanottavana. Työn jälki hyvää ja tekijä vastuuntuntoinen ja tarkka.

    • vähän pettynyt

      Minä en voi kauheasti kehua,pikku keittiö tilattiin,tuli kaikenlaista "väärää"
      sitten kuitenkin...Laatikostonkiskoja oli sovitettu kahteenpaikkaan,ikäviä reiityksiä laatikoston seinissä,osia puuttui,hirveässä pölyssä kaapistot tuotiin kotiin ,meni pari kolmetuntia niitä pyyhkiessä.....
      Firman työnlaatu ollut aiemmin parempaa,mitä on aikaisemmin meille tilattu..
      Palautetta täytyy antaa,eikä ihan positiivista :(

    • Muovia muovia

      Eikö se ole enempi semmonen vanhojen ovien pinnoittaja kuin uusien köökkien toimitttaja?
      Tuttu merkki jo -80 luvulta kun se teki tammikalvopinnoituksia saman värisillä pintalisoituksilla eräällekin kaverilleni.
      Kamalan näköinen nyky mittapuun mukaan.

    • interesting..

      Toimiiko tämä forema tampereen seudulla?
      kuulostaa ihan fiksulta hommalta.
      Onko enempää kokemuksia?

      • Ilo kokata

        Ilolla kerron, että Forema-keittiöllä on edustustus Tampereella.
        Edustaja on tehnyt minulle tosi hyvän ja toimivan keittiön sekä muutamia välioviakin. Palvelukin oli hyvää ja nopeaa. Suosittelen. Tässä nettiosoite: www.foremakeittiotjuhaleino.fi


    • Pinkis

      Meillä on ollut 4 h k asunnossa ainakin 25 vuotta Foremalla päällystetyt ovet. Kestävät käyttöä ja ovat helpot pitää puhtaana.
      Olemme todella tyytyväisiä!

    • Tyytyväinen

      Me teetettiin kaksi vuotta sitten tällä Tampereen kaverilla keittiöremppa.Uudet ovet ja tasot.Rungot oli hyvät, joten niitä ei tarvinnut uusia.Muutama laatikosto uusittiin kokonaan käytänöllisemmäksi.Tuli tosi hyvä ja ihan kuin uusi keittiö.Välitilakaakelit maalatiin itse ja niistäkin tuli hyvät.Asentaja teki todella hyvää työnjälkeä ja kaapinovet ja tasot pysyneet uudenveroisena.Voin suositella.

      • Anonyymi

        Mä tilasin Kouvolan Foremasta uudet rungot ja ovet 2005 mökille . Asensimme paikalleen itse. Ovat toimineet moitteettomasti eikä vieläkään ole mitään kulumisen jälkiä. Toki mökkikäyttö on harvempaa kuin päivittäinen käyttö.


    • huonolaatu.forema

      Huonoa laatua. Älä missään nimessä tilaa.

      • MAKEvits

        Joutuuu puljaamaan jäkikäteen.virheitä anakii meijä tapauksessa


    • Anonyymi

      Muutama vuosi sitten Kuopiossa Forema asensi uudet ovet keittiöön ja makkariin. Muutama kaappi muutettiin laatikoiksi kattiloille ym. Lähes valkea pinta on kuin uusi, lika lähtee jos sitä ilmaantuu. Ei ole mistään kohtaa repsahtanut. Kiskot hyvät. Laittoivat välitilaan kaakelit piiloon hyvin pyyhittävällä levyllä kun en pitänyt kaakelisaumojen putsauksesta. Tämä levy on kaunis, kestävä ja helppo pitää pyyhkimällä puhtaana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2287
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1708
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1389
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe