Paraisten kunnanisät syöttäneet maat Venäläisille!

fromPargaswithLove

Tutkinta päälle onko kunnanjohtaja lähialaisineen antanut parhaat rantatontit Venäläisten sotilastukikohdan rakentamiseen!?

Tuo toiminta täyttää maanpetoksen tunnusmerkistön? Kuka muu kuin kunta on maat myynyt, jos siis ei kunta ole?

50

1205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TerveParainen

      Parainen tekee mitä tahansa saadakseen lisää asukkaita, mökkiläisiä tai matkailijoita: Airiston Helmi täyttää nämä kaikki toiveet. Koti Saaristossa, Pala Paratiisia, 5 syytä muuttaa Paraisille jne.. Verorahat taisi supistua vain kiinteistöveroksi, mutta satsaus tulevaisuuteen kannatti silti, koska Parainen sai näkyvyyttä aina ulkomaita myöten! Nyt vain kaupungin tiedottajan on taottava kun rauta on kuumaa.

      • Fsb

        Mahtaakohan venäjän tiedustelupalvelu kovinkaan pitää ajatuksesta että heidän kohteistaan tulee turistinähtävyyksiä.


    • Paraistenportti

      Mm. valtion senaattikiinteistöt ja metsähallitus on myynyt venäläisille maata. Samoin rajavartiosto.

      Saarijärvi

      Venäjän parlamentin alahuoneessa, duumassa edustajan avustajana työskentelevä liikemies on haalinut omistukseensa useita alueita Keski-Suomesta Saarijärveltä.

      Erikoisin moskovalaisen poliitikon omistuksista sijaitsee keskellä metsää Kolkanlahdessa. Tontti hankittiin Saarijärven kaupungilta raskaan metalliteollisuuden tarpeisiin vuonna 2006.

      Omistaja rakensi tontille hallin vuonna 2007 ja kuljetti sinne lastin teräsmetallirullia Magnitogorskista Uralilta. Rullalähetyksen jälkeen hallissa ei ole harjoitettu minkäänlaista liiketoimintaa. Piikkilangoin, sähköportein ja lukuisin kameroin valvotussa teollisuushallissa on ollut hiirenhiljaista jo seitsemän vuoden ajan.

      Halli sijaitsee heikkojen tieyhteyksien päässä, kaukana kuljetusten kannalta välttämättömistä rauta- ja valtateistä. Vieressä on kuitenkin yksi Suomen tärkeimmistä tietoliikennemastoista. Puolustusvoimien hallinnoimalla alueella sijaitseva masto välittää Suomen turvallisuuden kannalta keskeistä viestiliikennettä.

      Saarijärvellä on operoinut maanhankinnassa myös toinen venäläinen liikemies.

      Pietarilainen liikemies etsiytyi edustajiensa välityksellä kaupungin virkamiesjohdon lähipiiriin vuonna 2008. Hänellä on yhteys Venäjän entiseen viestintä- ja informaatioteknologiaministeriin ja presidentin neuvonantajaan Leonid Reimaniin.

      Hän tavoitteli moniportaisessa maanhankintasuunnitelmassaan kaikkiaan yli 200 hehtaarin suuruista maa-aluetta. Liikemies lupasi tuoda talousvaikeuksien kanssa kituvaan maaseutukaupunkiin työpaikkoja ja verotuloja kylpylän ja lomakylän keinoin. Ensin oli määrä saneerata kylmenevä korpimotelli luksusluokan terveyskylpyläksi, sitten rakentaa lähes 20000 kerrosneliön verran huviloita. Hankekokonaisuus kariutui ja hotellista ryhdyttiin puuhaamaan kyberkeskusta.

      Liikemies on liikekumppaneineen hankkinut maata myös Pirkanmaalta Sastamalan Ellivuoresta tietoliikennemaston juurelta. Hän omistaa yhtiöidensä kautta maa-alueen myös Helsingistä, Vuosaaren satamasta.

      Moskovalainen liikemies hankki maa-alueen Keski-Suomesta sotilasalueeksi luokitellun tietoliikennemaston juurelta. Alueelle rakennettiin jo lähes viisi vuotta sitten halli, jossa ei ole missään vaiheessa harjoitettu minkäänlaista liiketoimintaa. Hallin vieressä oleva masto välittää Suomen puolustuksen kannalta keskeistä tietoliikennettä.

    • sensuuritoimiitäällä

      Kyllä nämäkin viestis varmaan pian häiävät kun paraisten kunnan vikamiehet tulevat palstalle vierailemeen.

      Olen huomannut saman omien kirjoituksien i kohdalla koska olin kertonut tapahtumista joista olen sanut tieto kylältä.

    • haisee.sillille

      rkp ja demarit torppasi Paraisilla tutkintapyynnön rakennusluvan rikkomisesta vaikka kunnan virkamies sitä ehdotti. Miksi?

    • IsoLuutaLakaisemaanÄkkiä
      • TyöllistäväVaikutus

        No kuntahan on saanut työlistää itseään jakamalla niille rakennuslupia jne jne


    • RahanpesuaVarmasti

      https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4097161/Saaristolaismies hieroi saarikauppoja oudoksui ostajan suurta kiinnostusta laheisesta vaylasta ja sataman syvayksesta

      Rahanpesua(ko)
      Taviksen nenään operaatio haiskahtaa joltain muultakin kuin "vain" talousrikokselta. Varsinkin kun viralliset tiedotteet olleet mitä on olleet. Oisko saatu niitäkään, ellei mediakin haistanut palaneen käryä?
      "Mummo" kirjoitti 9:31Tee ilmoitus
      Vast: Rahanpesua(ko)
      Kuinka Paraisten päättäjät ovat sallineet kaikki nuo laiturit ja helikopterialustat? Naantalissa laiturin rakentaminen mitattiin senteissä, jos lupaa yleensäkään tuli. Piti näyttää 50-luvun piirustuksia, että on ollut laituri ennenkin.
      "Kelle maksettiin" kirjoitti 10:00

      • NytPuhdistuksenPaikka

        Paraisilla on ollut jo pidempään käytäntönä se että jotkut asukkaat ovat niitä oikeita asukkaita joille kieli ruskeana palvellaan ja myönnetään vaikka mitä ja toiset ovat aivain jotain muuta eli rupusakkia joille pistetään kapuloita rattaisiin joka asiassa,


    • Niin_arvelen

      Jos vielä löytyy todisteita maasutuksista ja jäljet johtaa kuinkas muuten sylttytehtaalle...

    • EiTuumaakaan

      Valitettavasti ei ole enää viime sotien veteraaneja enää päättämässä kuntien maankäytöstä ja myynnistä? Jos olisi, vastaus vieraan valtion eritoten venäläisen edustajan maanosto yritykseen olisi, ei tuumaakaan, ei kengän pohjan vertaa! Ei myydä eikä vuokrata! Vaikka köyhää olis ittellä ja pettua syötäisiin. Äkkiä unohtuvat historian tiedot nuoremmilla sukupolvilla. Karjalan pojat ja tytöt luovuttivat reilu 70 vuotta sitten monta kengän pohjan alaa koskevan omistamiaan maita ja mantuja naapuri valtion edustajalle, ja vieläpä ilmaiseksi! Eikö mikään pysy mielessä ja ahneus kaiken voittaa, kunnes tulee katkera loppu!

    • Kaviaarillakomeni

      Kyllä virkakoneisto on ollut rähmällään venakoiden sylissä , sillä omakohtaisesti olen kokenut todella nöyryyttävän simputuksen laituriasiassa vaikka luvat ja paperit olivat kunnossa.

      • peräpäänputsausta

        Voi kyllä ne Paraisten virkamiehet sen osaa....


      • Kielipoltiikkaa_täällä

        Paraisten virkamiehet ne vasta osaavatkin ainakin suomenkielisten kohdalla, ehkä venäjänkielellä puhuminen olis auttanut asiaa, harmi kun osaa venäjää...


      • SuomenkielistenKohtelu

        Totta kait ne suomenkielisiä simputtaa, se on täällä ollut vuosikausia tosiasia...


    • Eivaraatällaiseenmeillä

      Niin, outo oli kaupunginjohtajan lausuma, ettei "tiedetä, ketä tontteja ja maita omistaa". Omistajanhan pitää lainhuudattaa omistuksensa oston jälkeen, sekä maksaa kiinteistöveroa, tienhoitomaksua, jätehuoltomaksua, lämmityksestä, sähköstä, vedestä... ilmoittaa muutosta, talonkirjailmoitus, hotellivieraat tms.! Tuo tilintarkastajamieskin näyttää olevan useamman kymmenen firman tilintarkastaja... Naantalissakin tuon ex-kansanedusaja Rönnholmin. Näyttäisi sekin firma olevan miinuksilla kuten jotkut muutkin. Onko se käytäntö, että esim. kunnanjohtajana, tai kunnan eri instansseissa, tai pankeissa olleet junailevat ostaen tai mahdollisesta tontista tietäen vinkkaavat siitä joillekin toisille osapuolille. Siis ovat jälleenmyyjiä, tai lakifirmaa pitäviä sijoittajia... Heti, kun joku kupsahtaa, soitellaan jo tontin perään, vaikkei perinnönjakoakaan ole vielä edes tehty! Korppoon kunnasta lähti Öhman pois juuri ennen mm. Gyltön ja Utön sotilastoimen alasajoa. Mutta kunnan tehtävissä olevilla ja olleilla on hyvät pääsyt ja tiedot eri maapalstoista ja omistuksista, papereilla ja karttoina, sekä digitaalisesti esim. Kunnan virastoissa. Voi vinkata bulvaaneille ja oligargeille tms. Korppossa homma lähti pyörimään, kun Rumarin Ari vuokraili tiloja venäläisille jne. 10v sitten maasturiauolla kävivät jotkut ven. rek. olevat tarjoamassa tonteista jopa 2-3-kertaisia hintoja mm. Norrskatassa. Houtskarin mökkikylä on venäläisomistuksessa. Siellä oli taannoin se alkoholin salakuljetusepäily... Mikä olikin aiheeton, tutkinnassa todettiin. Lienevät oikeita Suomiystävällisiä yrittäjiä? Houtskarissa kait asuu se varakas Madonnan ystäväkin? Todetaanpa vielä, että suuri osa meistä suomalaisista EI OLE halunnut maita, kiinteistöjä ja osakkeita kaupattavan ulkomaalaiseen omistukseen. Eikä sähkö, vesi, tai kuljetus- ja liikennevarantoamme tms. Vain ahneet, tyhmät poliitikot ovat sitä tehneet. Eikä kuntaliitoksilla saatu pääosin voittoa, vaan tappiota ja kntrollinmenetystä asioihin. Palvelut vaan viedään ihmisiltä, ja rahat, ja mikään ei pelaa enään. Ennen oman kunnan toimiston kautta asiat hoituivat, puunkaadot ja torimyyjäasiat. Oli pienoisglratakin Korpoossa. Ei enää. Pankit, postit, automaatit, terveydenhoito, kaikki viedään ja typistetään! Digitaalisuushömppä sotkee kaiken lopunkin. Ihmisillä ei ole edes tarjolla LUOTETAVAA nettiyhteyttä. Kysykää vaikka hakkereilta, tai hypridisotavaltioilta, nauravat partaansa.

      • edustustehtävät

        Ei taida olla ihan ajan tasalla noissa hommissa, mutta sehän on tärkeämpää että puhuu sitä ruattia.


    • syytjaseuraukset

      Kun Suomi liittyi EU:hun, silloin alkoi hieno "kansainvälistyminen", josta nyt tulee seurauksia. Monet asiat kolahtavat omaan nilkkaan.

    • TruFin60

      JOO.. KYLLÄ PARAISTEN KUNTA TEKEEN MATKAILUA MAHDOTTOMAKSI ESIM. 20 LAITURIN SUHTEEN..
      JOS VAIKKA JOKU "HELMI" OLISI VOIDELLU ASIOITA EDUKSEEN....
      KUKA VOI TODISTAA...!

      JA MITÄ LASTENSUOJELU TEKEE.. TAI JÄTTÄÄ TEKEMÄTTÄ..?

      MITÄ TS EI KERRO?

    • PetturitTyhmyrit

      Mitkä tahot / ketkä ovat myyneet saaret ja tontit venäläisille? Kunta, valtio, metsähallitus, vai ahneet yksityiset saarten /maanomistajat?

      Myyjät sekä vastuulliset päättäjät ja lupien myöntäjät, kaupunginjohtaja ym. syytteeseen maanpetoksesta. Vähintään potkut kaikille ja lautakunnat uusiksi.

      Enkä voi käsittää , että puolustus(!)voimat on myynyt sota-aluksia venäläisille. Siellä jonkun /joittenkin pitäisi kanssa saada potkut ja rangaistus maanpetoksesta.

      • eivät.voi

        Puolustusvoimat on poliittisessa johdossa, muistattehan tarhja halosen jolla oli omituinen halu nöyryyttää puolustusvoimia.


      • HiukanFaktojaMukaan

        Sota-alukset on myyty täysin riisuttuina. Ne on kaikki muutettu puhtaasti matkustajakäyttöön soveltuviksi. Lisätty tiikki-, mahonki- ja nahkasisustus, saunat, Wc:t yms. Teräsrunko kestänee ohuessa jäässä liikkumisen ja ehkä talvisäilytyksen meressä? Voi käyttää kovassakin merenkulussa. Ja myydä pois tarvittaessa.


      • riisuttuina.joo

        Merivoimien materiaalilaitos velvoitti kauppakirjassa Rederi Ab Fakiria vaihtamaan puolustusvoimilta ostettujen alusten VÄRIN ja NIMEN sekaantumisvaaran välttämiseksi. Toimenpiteet jäivät tekemättä. Alus välitettiin alkuperäisellä nimellä ja värillä Airiston Helmelle.

        Il " Varustamo välitti armeijan alukset venäläisfirmalle" 8.2.2015


      • JotainJärkeäMukaan
        riisuttuina.joo kirjoitti:

        Merivoimien materiaalilaitos velvoitti kauppakirjassa Rederi Ab Fakiria vaihtamaan puolustusvoimilta ostettujen alusten VÄRIN ja NIMEN sekaantumisvaaran välttämiseksi. Toimenpiteet jäivät tekemättä. Alus välitettiin alkuperäisellä nimellä ja värillä Airiston Helmelle.

        Il " Varustamo välitti armeijan alukset venäläisfirmalle" 8.2.2015

        "Velvoite" taisi olla sopimuksissa ehkä vain toiveen muodossa. Jos ja kun asialle ei ole tehty mitään, niin myyjän mielihaluilla ei liene ollut pienintäkään merkitystä kenellekään. Annettiiinko edes määräaikaa tai sovittiinko sopimussakoista? Aluksia on useita!

        Jos ja kun yrityksen tarkoituksena on ehkä alusta alkaenkin ollut suorittaa jotain talousrikoksia, mikäs sen parempaa kun antaa lehdistön jauhaa paskaa alusten väreistä, helikopterikentistä, sukellusveneistä, sota-aluksiata, miehistösuojista, miinoista yms. Onneksi verottaja sentään tajusi mistä on kysymys. Muut hävetkää. Eivät kaikki menestyneet talousrikolliset ole aina täysin idiootteja. Huijauksiin liittyy aina erilaisia harhautuksia.


      • ihme.menoa

        Miksi varustamolla oli kiire myydä alukset eteenpäin? Laivahan ei ollut myyntikunnossa, koska se oli edelleen maalaamatta ja nimikin vaihtamatta.


      • NormaaliaKauppaa
        ihme.menoa kirjoitti:

        Miksi varustamolla oli kiire myydä alukset eteenpäin? Laivahan ei ollut myyntikunnossa, koska se oli edelleen maalaamatta ja nimikin vaihtamatta.

        Tuo on aivan normaalia. Harva kauppamies mitään itselleen ostaa. Kaikki on aina heti myytävä, jos hinnoista sovitaan. Lopullinen ostaja saa jotain "lisäarvoa". Ei kaikilla ole aikaa, uskallusta eikä kykyä ostaa mitään älyttömän halvalla huutokaupoista.

        Ja kyllä ne alukset tullaan vieä joskus maalaaman ja nimikin vaihtamaan sovittuun määräaikaan mennessä tai maksetaan suosiolla sovittu sopimussakko sitten aikanaan. Maalaaminen on kallista ja täysin turhaa, jos vanha maali on vielä hyvässä kunnossa. Eikä värisävyjä ole helppo päättää. Annetaan sen kolmannen ostajan (tai takavarikoijan) sitten joskus päättää värit.


      • EiMitäänLaitonta
        ihme.menoa kirjoitti:

        Miksi varustamolla oli kiire myydä alukset eteenpäin? Laivahan ei ollut myyntikunnossa, koska se oli edelleen maalaamatta ja nimikin vaihtamatta.

        Kyse ei ollut mistään laivavarustamosta vaan ihan yksityisen henkilön omasta bisneksestä. Sama sukunimi ja ehkä osakas laivavarustamossa.!
        Uusi ostaja ei varmasti tiennyt eikä vieläkään tiedä mitään alkuperäisestä kauppakirjasta. Ei osanne edes suomea. Puolustusvoimat eikä poliisi ole puuttuneet asiaan mitenkään eivätkä tule puuttumaan. Alkuperäinen ostaja on tiedossa, joten asia on hoidettava hänen kanssaan, jos jotain hoidettavaa on. Onko edes teoriassa mitään muuta mahdollisuutta? Miettikä hetki älkää uskoko lehdistön huuhaata. Toimitaan lakien mukaan. Jos joku haluaa alukset maalata omalla kustannuksellaan, uusi omistaja suostuu siihen varmasti. 10 vuoden takuu. Saa vapaasti kysyä. Tulkki mukaan.


    • mitänytkö

      Kai se meni niin että Paraisten päättäjät visioi hankkeet väärin , ajattelivat että tulee rahakkaita matkailijoita saaristoon. Taisi taustatyö jäädä tekemättä kun ahneus hämärsi aistit niin myyjillä kuin päättäjilläkin. Toivoa sopii että tutkimukset antavat mahdollisuuden kansallistaa koko hoidon, naapurissa tässä vaiheessa homma olisi jo tehty. Vielä löytyy uusia juttuja, tosin ei ole varmaa saammeko niistä tietoa, sillä materiaalia on varmasti riittävästi

      • Airistonsolmu

        Kyllä tuo toinen pidätetty on pelkkä juoksupoika ja siitä tuskin mitään infoa irtoaa. Eestiläisen pienen kaupungin autonkuljettaja ilman mitään koulutusta joka kuitenkin yhtäkkiä nostettiin kaupungin talousasiantuntijaksi. Venäjän mafian järjestelyjä. Tämän jälkeen löytyikin sitten paikka saaristomereltä. Jobannut venäjälle autoja aikoinaan. Heppu tuskin edes tietää minkä venäjän mafian palveluksessa on.


    • hölkyn.kölkyn

      Mitäs se auttaa, kun käyttävät selvästi bulvaaneja. AInoa mikä auttaa, on se, että viranomaiset muuttavat käytäntöjään. Valitettavasti meillä on puolueita, joiden ainoa vastaushuuto tähän on syyttää varovaisia ihmisiä rasssimista. Maanpettureita!

    • PikaleimasinKäytössäkö
      • PaljonHakemuksia

        Lähes joka kuukausi joku hakemus. Kova työpaine!


    • toistatietoa

      Kannattaa lukea ilkka remeksen haastattelu verkkolehdestä, iltalehti. Tai vaikka hänen kirjansa, joka on kuin peili tästä tapauksesta. Mitään muuta tietoa viranomaiset eivät tästä casesta tule enää hänen sanojensa mukaan antamaan kuin mitä tähän asti ovat antaneet ja siihen on syynsä, sekin syy löytyy hänen haastattelustaan. Paraislaiset virkamiehet hävetkää ja toivottavasti myös kuntalaiset muistavat vaaleissa ketkä tämän sallivat. Kekkosella oli aikanaan sanonta heidän kaltaisilleen joka valitettavasti pätee tänä päivänäkin.

    • Moskovassakin_huomattu

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/549a2317-aa50-4678-8f1b-e816aa0701d9_u0.shtml

      Airiston Helmi kuin Ilkka Remeksen kirjasta - sotilastiedusteluun perehtynyt kirjailija arvioi nyt KRP:n jättioperaatiota: ”Selitys ei tule vaihtumaan”


      Kirjailijan mukaan koko totuus Turun saariston operaatiosta paljastetaan todennäköisesti vain hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa. Hän uskoo, että nyt on kuitenkin annettu selvä viesti itänaapuriin suomalaisten sietokyvystä.

    • JotainHyötyäkin

      Paljonko venäiset ovat maksaneet yhteensä kaikista Suomessa ostamistaan kiinteistöistä ja paljonko he maksavat kiinteistöveroa ja muita maksuja kunnille? Joitakin maksuja voidan helposti korottaa ja kattaa niillä kiinteistöjen valvonnasta aiheutuvia kuluja. Rakentamattomille tonteille voidaan pakottaa rakentamaan jotain asiallista.

      Jos esiintyy vähänkin epäselvyyksiä, kiinteistö takavarikoidaan. Kaikista maksutapahtumista ja kiinteistöjen edustajien valituksista ja oikeudenkäynneistä selviää jotain tilastollisia totuuksia, jotka paljastavat jotain.

    • SunilanUkko

      Mikseivät venäläiset saisi omistaa tontteja? Omistaapa tontin kuka tahansa se on kuitenkin Suomen tasavallan aluetta ja siellä on voimassa Suomen lait ja sillä sipuli.

      Tottakai Supo saa torjua vakoilua mutta se onkin jo kokonaan toinen juttu.

      • TerveParainen

        Miksi eivät suomalaiset saa omistaa tontteja Venäjästä?


      • EiSaaOllaKöyhäJaTyhmä

        Saa vapaasti omistaa, muttei saa olla tyhmä tyhjätasku, jolla ei ole varaa maksaa rakentamiseen ym liittyviä palkkoja ja veroja ja kaikkia omistamisen ja omistusten epämääräiseen kierrättämiseen liittyviä maksuja ja veroja. Nythän on kyse vain ja vain ainoastaan ulkolaisten idioottien rikollisesta toiminnasta. Jotain epäselvää?


      • SunilanUkko

        Kyllä, pimeä työvoima on laitonta mutta ei poikkeuksellista.

        Miten he voivat jättää kiinteistöverot maksamatta? Ei se heiltä onnistu, kun ei onnistu muiltakaan. Tarvittaessa viranomaiset takavarikoivat tontin (ilmeisesti). Kyllä kai ne sen tietää. Tuskin on kiinteistöverot maksamatta.

        Voihan olla että rahojen alkuperä on hämärä mutta rikokset ovat tapahtuneet Venäjällä eikä Suomen lakia ole rikottu. Miten pitkälle Suomen viranomaiset voivat mennä asiassa ja ennenkaikkea kannattaako se.


      • voi.herran.jomalat

        Taidat olla pikkasen tärähtänyt ukko.
        Meinaatko, että voi pestä rahaa jossain toisessa maassa ilman sanktiota, jos rikos on tapahtunut kolmannessa valtiossa?


      • JotainJärkeäMukaan
        SunilanUkko kirjoitti:

        Kyllä, pimeä työvoima on laitonta mutta ei poikkeuksellista.

        Miten he voivat jättää kiinteistöverot maksamatta? Ei se heiltä onnistu, kun ei onnistu muiltakaan. Tarvittaessa viranomaiset takavarikoivat tontin (ilmeisesti). Kyllä kai ne sen tietää. Tuskin on kiinteistöverot maksamatta.

        Voihan olla että rahojen alkuperä on hämärä mutta rikokset ovat tapahtuneet Venäjällä eikä Suomen lakia ole rikottu. Miten pitkälle Suomen viranomaiset voivat mennä asiassa ja ennenkaikkea kannattaako se.

        Kysehän on sinunkaltaisista idiooteista, jotka kuvittelevat voivansa huijata kaikkia monimutkaisilla "älykkäillä" järjestelyillä kenenkään puuttumatta mihinkään. Kaikkea huijaustoimintaa voi tehdä muutamia vuosia vitkuttelemalla, muuttelemalla omistuksia ja vastuuhenkilöitä, katoamalla ja erilaisilla "laillisilla" keploitteluilla. Nythän koko firmassa ei olut käytännössä yhtään työntekijää tai omistajaa tai mistään mitään vastaavaa tai tietävää. Paetaan kielimuurien ja maantieteellisten rajojen taakse. Luetetaan siihen, että yksittäiset viranomaiset ovat laiskoja, osaamattomia ja kyvyttömiä tekemään tyhmien lakien mukaan yhtikäs mitään. Kaikki rikokset ehtivät vanheta ja henkilöt kuolla tai kadota.


      • SunilanUkko

        Talousrikoksessa saalis on suuri, kiinnijäämisriski pieni ja tuomio lyhyt. Talousrikolliset osaavat firmalait ja erilaiset temput perin juurin, eräs epärehellinen yrittäjä kertoi niistä minulle. Sääli huijatuksi tulleita.

        Jos rikos on tapahtunut Venäjällä ja Venäjän poliisi ei asiaa tutki, ei Suomen poliisi voi asialle mitään.

        Rikosjutut, erityisesti talousrikosjutut kuivuvat usein kasaan jo ennen syyteharkintaa joten onko se niin viisasta aloittaa juttua isoin elkein.

        En osaa sanoa mikä on tilanne tässä nimenomaisessa tapauksessa. Tuskimpa ovat ryöstäneet nakkikioskeja kännipäissään.

        Suurimmankin vääryyden edessä ei auta muu kuin pitää pää kylmänä, muuten nolaa itsensä ja sehän ei muuta kuin pahenna vitutusta.


      • pullanmuru

        Suomessa saa talourikoksista kovemmat tuomiot kuin ihmisen taposta. En oikein käsitä, mitä ihmettä oikein hölötät tässä ketjussa tyhjänpäiväisiä typeryyksiäsi. Kyseinen tutkinassa oleva yhtiö on rekisteröity Suomeen.


    • TrueFin60

      MUUTEN.. SUOMEN KANSALAINEN EI VOI OMISTAA TAI EDES OSTAA TAKAISIN ISIENSÄ MAITA ESIM. KARJALASTA...

      UGH ... OLEN PUHUNUT!

      JOS SA EI OLE MYYNYT KAIKKIA 9mm M31 MAAILMALLE NIIN NYT KÄYTTÖÄ LÖYTYY!

    • TuottavaaTutkimusta

      Kunnanjohtaja ja kumppanit pitäisi palkita mitalein. Ilman heitä ei koskaan oltaisi päästy tutkimaan pitkään ihmeteltyä kansainvälistä rikollisuutta. Tutkittavaa riittää vuosiksi, sillä toimintaa on varmasti ollu muuallakin kuin vain Paraisilla.

      • KiinnostavaaOdottaa

        Kiinnostaa tietää, saadaanko kasvottomat mistään mitään tietämätöntä leikkivät omistajat vastuuseen yhtiön tekemisistä, jos ja kun yhtiöllä ei ole yhtään oikeaa vastuuhenkilöä jota voisi syyttää mistään.

        Ratkaistaanko ongelma takavarikoimalla kaikki yhtiön omaisuus kunnes eri aikoina yhtiöstä vastannet henkilöt löytyvät. Omistat saavat vapaasti valita! Lisäksi tarvittaessa sakkoja ja muita maksuja ja kansainvälinen pidätysmääräys.


    • SunilanUkko

      Jos laki kieltäisi maan myynnin ulkolaisille, olisi lakia helppo kiertää. Moni EU-maa jakaa passejaan aika helposti.

      Eihän omistusoikeutta voi kiistää tapauskohtaisesti. Silloinhan turvallisuuskoneisto voisi koska tahansa viedä keneltä tahansa minkä tahansa kiinteistön kansalliseen turvallisuuteen vedoten ja salaisin perustein. Eläisimme banaanivaltiossa.

      Onko niille venäläisille sitten jokin pakko myydä kiinteistöjä kun se aiheuttaa niin paljon pahennusta?

      • JotainJärkeäMukaan

        Miksi höpiset täällä? Joku tarkoitus vai silkka tyhmyys?


    • Näinkö-se-meni

      Kaiken takana on ahneus, kun helppoa rahaa on tarjolla ja nälkä kasvaa syödessä kaikilla osapuolilla

      • KaikkiHuijaavat

        Eiköhän kyse ole kuitenkin ymmärtämättömyydestä. Ei yksinkertaisesti edes tiedetä Suomen lainsäädäntöä ja eri viranomaisten mahdollisuuksia puuttua kaikkeen keplotteluun tarvittaessa jo nykyisten lakien puitteissa. Koska aikaisemmin ei ole puututtu pienimuotoiseen laittomaan toimintaan, kuvitellaan voitavan jatkaa ilman seuraamuksia isommissakin puitteissa.

        Sama juttu kait kaikkien ravintolaketjujen kanssa. Katsotaan läpi sormien kunhan pysytään jonkun rajan alapuolella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe