Turun operaatio

voivoitätätouhua

Kuuluuko tämä aihe tänne vai ei, sitä ei tiedetä. Turussa poliisi ja rajavartiolaitos teki suuren operaation. Venäläisyhtiö ostaa edelleen vaan uusia tontteja saaristosta vaikka yhtiö tekee tappiota eli rahaa riittää.
Suomi haukottelee, miettii lakimuutosta ja raapii päätään, tähän kuluu aikaa ja taita kulua liikaa, on kulunut jo. Asiaan olisi pitänyt tarttua jo silloin kun ensimmäiset tonttikaupat tuli julkisuuteen ja siitähän on jo vuosia ja edelleen eduskunta vaan pyörittelee peukaloitaan.

31

483

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wertvfybgnhuj

      Olet aivan oikeassa. Eduskunnassa asiat ei etene, koska "kansanedustajat" miettivät ja pohtivat enimmäkseen omia asioita ja miten sais lisää liksaa. Tai kyse on vain yksinkertaisesti ammattitaidottomuudesta. Kun edustajalle tulee pattitilanne, niin mennään "uupumus lomalle". Tavallinen duunari sais potkut jos menis lekurille valittamaan uupumuksesta!

    • tärkeysjärjestys

      Eipähän sitä ole tätä asiaa kiire eduskunnassa päättää koska kansanedustajat itse eivät hyödy päätöksestä mitään mutta jos on oma lehmä ojassa niin olisi todella kiire järjestää asia ja tehdä päätökset, päätös rykästäisiin yön aikana läpi ylitöinä.
      Lehdistö jo mainitsi tänään että 2011 asiaa jo puitiin eka kerran, eikä 7 vuoteen ole tapahtunut edistystä asiassa! Täysin saamaton hallitus.

      • puoli.vuotta-lomalla

        Mites sitä kaikkea kerkii puoli vuotta lomalla hups tuli oma maa valloitettua lomilla


    • TuomitaanMyyjät

      Ostaa jos myydään.

      BTW. Saaristomeri on suuren osan vuodesta umpijäässä.

      • hohojhuoi

        Niinhän se tahtoo pakkasella merikin jäätyä mutta helikopterit lentää!


      • Suomenkin.pitää--hankkia
        hohojhuoi kirjoitti:

        Niinhän se tahtoo pakkasella merikin jäätyä mutta helikopterit lentää!

        Suomenkin pitää hankkia isoja kuljetuskoptereita ne lentää vaikka ei olisi säätä ollenkaan


    • Törkeätä

      Kauppojen tekijät ja niistä hyötyneet ovat isänmaan pettureita, jotka pitää tuomita törkeästä toiminnastaan rangaistukseen.
      Kun ajatellaan niitä miehiä/naisia jotka kärsi tai rampautui, jopa kuoli tämän Suomen puolesta, niin kyseistä maanmyynti toimintaa voi pitää halventavana tekona, kohdistuen vuosikausia tämän maan puolesta taistelleisiin sotaveteraaneihin, johon isänikin kuuluu.

      • 743874836

        Voivat käyttää jotain lipevää bulvaania kaupanteossa joten voi olla ostaja hyvinkin Suomea puhuva ja Suomalaisen näköinen ja iso rahatukku sokaisee loput.


    • Luvalla_luvatut_luvat

      Eduskunnassa mietitään vaan kesäaika vai talviaika, nyt kun eu.ulta on saatu lupa siihen. Jos venäjä hyökkää tänne niin toivottavasti eu myöntää meille luvan puolustaa maatamme, ettei sekin ole rasismia.

    • todellaluettavaa

      Suurin osa oligarkeista on juutalaisia. Harvalla puhtaalla venäläisellä on varaa suuriin bisneksiin. Ja suomessa syljetään niitä päin, jotka ovat tässä pelissä niitä oligarkeille häviäjiä. Eikö ole muistissa, mitä tapahtui maailmansotien aikaan? Suurimmat luvut puhuvat 66milj. kristitystä uhrista! Maailmanhistorian suurin joukkomurha!
      Ja suomalaiset odottavat verenmaku suussa "näitä kristittyjä" hyökkäämään suomeen?? Ehkä suomalaisessa ja juutalaisessa on jotain samaa. Paha vain, että ne jälkimmäiset haluavat tappaa meidätkin!

      • pikku-ukrainat

        Äkkiäkös sitä laitetaan pikku-krimit taas pystyyn meiltähän tämä käy


      • LÅNGNÄS

        Venäjän kieli on hälyttävästi lisääntynyt Ahvenanmaalla ja vuokraavat mökkejä siltä huomattavasti, ovat keski-ikäisiä miehiä ajelevat pakettiautoilla.


    • Maihinnousu
    • Media antaa suomalaisten ymmärtää, että venäläiset ovat konnia, kun ovat ostaneet tontteja ja saaria Suomesta. Suurempia konnia ovat ne, jotka tontit ovat myyneet, sillä tämä kauppa ei voi olla rehellistä. Turha kuvitella, että rehellinen myyjä myy epärehelliselle konnalle. Miettikää, että onko kaikki kaupat tehty rehellisesti? Luultavasti rahaa on vaihtanut omstajaa pimeästi.
      Media ei ole nostanut esiin myyjiä.

    • Isänmaanveli

      https://www.hbl.fi/artikel/finland-maste-dra-slutsatser-av-militaroperationen-i-pargas/

      Poliittinen vastuu on vihervasemmistolla. Erityisesti vastuussa on RKP, jonka vahvoilta alueilta sen äänestäjät ovat ahneuksissan tontteja myyneet. RKP:llä on ollut puolustu- ja oikeusministerin salkku.

    • SunilanUkko

      "Tiedotteen mukaan pelkästään tietoteknisen aineiston määrä on tämänhetkisen arvion mukaan 100–200 teratavua,"

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/0b8f7fa6-3cd7-45fe-83a1-a2f1dd22fc7a_u0.shtml

      Aika paljon kun tyypillisen kiintolevyn koko on yksi teratavu.

      Ilmeisesti lukuun sisältyy kaikki koko alueelta hakemalla haetut muistitikut, kiintolevyt, cd/dvd-levyt jne. Siis kaikenkuntoiset ja koko kapasiteetti.

      Ilmeisesti ne nyt tutkitaan äärimmäisellä tarkkuudella. On siinä työtä kerrassaan. Löydöksiä voi tietysti tulkita niin monella tapaa, suttuisia valokuvia on käytetty todisteena ufojen olemassaolosta.

      • SunilanUkko

        Miksi kukaan keräisi kesämökilleen tolkuttomat määrät massamuisteja? Kyllähän massamuistin kapasiteetti selviää helpostikin, joten miksi noin väljä arvio? Liekö perätön väite.

        Taitaa olla pelkkä mediaoperaatio koko juttu.


    • Tarkkana.pitää.olla

      Onko tutkinnassa se että onko Kokoomus tai Keskusta sekaantunut asiaan, Jos huumeet ja homo paikat tulee esiin niin miten Vihreiden osalta. Ollaanko hereillä.

    • vilivili

      Eipä ole tainnut mitään löytyä.Kaksi on vangittu,tiistaihin mennessä pitäs vain löytyä että mistä heitä syytetään.Taitaa tulla Suomelle tosi nolo homma.Toivottavasti sitten jos mitään ei löydy asianosaiset vainoharhaiset saavat lusinta tuomion.Kokoomukselaisia ne varmaankin ovat.

      • SunilanUkko

        Airisto-kohu ei ollut lajissaan ensimmäinen eikä varmaan viimeinenkään.

        Kaavio aina sama: suurelle yleisölle juttu tulee puun takaa ja alkaa näyttävät operaatiot jotka keräävät suurta huomiota, jonka kuluessa viranomaiset antavat julkisuuteen mielikuvituksellisia lausuntoja. Kun mitään todisteita väittämille ei taaskaan löydy, kansa alkaa nauraa, jolloin viranomaiset lupaavat taas jälleen kerran tutkia asian, pöly asian ympärillä laantuu. Kuluu jonkin aikaa ja lehteen tulee pikku-uutinen jonka mukaa asiassa oli tapahtunut väärinkäsitys tms. ja asian tutkinta lopetetaan tähän, mutta sanotaan että on kuitenkin teoriassa mahdollista että väite oli totta tjsp. Niimpä niin.

        Tähän retkuun on haksahdettu jopa asiallisina pitämilläni keskustelupalstoilla. Niin käy kun ei osaa suhtautua kriittisesti omiin pelkotiloihinsa ja ilmeisesti ei saisi osata muutkaan. Heillä on viranomaisen mentävä aukko arvostelukyvyssään. Kumpia kaipaat, suloisia valheita vai karvaita totuuksia?

        "Toivottavasti sitten jos mitään ei löydy asianosaiset vainoharhaiset saavat lusinta tuomion."

        Tuskimpa saavat mitään, asia vain lakaistaan vaivihkaa maton alle.

        Tämä juttu liittyy tonttikauppahössötykseen eli venäläiset eivät saisi omistaa kiinteistöjä Suomessa ja sitä perustellaan mitä mielikuvituksellisin syin.


    • Hyvinkysytty
      • suomivenäjällekyllä

        "Joku väitti, että Airiston Helmen 17 lomamökkiin mahtuvilla Venäjän erikoisninjapartioilla vallataan sekä Ahvenanmaa että Naantalin satama ilman että Suomella on siihen sanansijaa. Muumimaailma miinoitetaan ja ruotsinlaivatkin upotetaan Turku-Tukholma -väylän tukkeeksi.
        Toinen laski, miten Venäjältä saapuvat kuljetushelikoptereiden laivueet istahtavat Säkkiluodolle rakennetuille betonialustoille ja jatkavat sieltä Maarianhaminaan, eivätkä edes käy tankkaamassa välillä Paraisten Teboililla."

        Mahtaa suomalainen olla ylpeä itsestään...? Unelmoi venäjän suomen valloituksesta... Aivan ihanaa?
        Kyllä on näköjään suomen hallitusta kohtaan tunnettu viha kovaa. Ehkä ne kaikki median aiheiden mukana mölistyt "paha venäjä" valitukset ja mielipiteet on ihan vain "kunhan nyt huvikseni median mieliksi päätäni auon" juttua?


    • SunilanUkko

      A-Talk (Yle TV1 4.10.18) ohjelmassa esiintyi mainio sotilasasiantuntija Arto Pulkki, hän on näitä "jäitä hattuun"-tyyppejä. Vihdoinkin. Vieraista se asiallisin.

      Ei riitä että löytää uhkakuvia vaan ne pitää laittaa oikeisiin mittasuhteisiin eikä paisutella niitä.

      Nimenomaan. Televakoilua tapahtuu ja on tapahtunut aina. Telekaapelit kulkee pitkin maita ja mantuja, kukapa niitä pystyisi koko ajan valvomaan ettei niihin ilmesty ylimääräisiä osia. Mutta mitä tekemistä tällä on maanomistuksen kanssa? Maanomistus on viranomaisten kirjoissa ja kansissa, vakoilijat pyrkivät toimimaan salassa. Oletan että pääosa vakoilusta on ammattitaitoista ja vain pieni osa amatöörimäistä.

      Koko tapausta on tirkistelty maanomistuksen avaimenreiästä vaikka se kenen nimissä jokin tontti sattuu olemaan on kansallisen tuvallisuuden kannalta hyvin vähän merkitystä.

      Meriliikenteen valvonta tapahtuu satelliittien avulla, niiden kuvien tarkkuus on noin kaksi senttiä, ellei jopa vähemmän. Jos meriliikenne nyt ketään sattuu kiinnostaa. Kesämökkien kameroilla ja sukellusveneillä ei ole asian kanssa mitään tekemistä.

    • SunilanUkko

      Jotenkin tästä tapauksesta tulee mieleen ufo-jahdit. Siis yritetään sitkeästi ja väkisin todistaa oikeaksi jotain ihan tolkutonta vaikka mitään todistetta ei ole.

      Ufo-jututkin tulevat aina aaltoina.

    • Kiitos

      Putlerille lähti operaatiosta selvä viesti: Me emme haisevia vihreitä miehiä hyväksy.

      • SunilanUkko

    • 25.9.2018 7:04

      Nyt voikin miettiä miksi silloinen puolustusministeri Stefan Wallin yritti lobata ankarasti että miinalaiva Pohjanmaan olisi myyty 350 000 eurolla Alfons Håkansin kautta Airiston Helmelle samoinkuin sinne päätyi kaksi merivoimien tykkivenettä.

    • SunilanUkko

      En kiellä etteikö Venäjä vakoilisi Suomea mutta tämä tapaus on kusetusta.

      Ne oikeat vakoilujutut ovat sellaisia ettei niistä kerrota tavalliselle ihmiselle juuri mitään, pikku-uutinen tuomiosta, jos sitäkään.

      Tietysti jos oikein alkaa kaivelemaan niin jotain voi löytyä.

      Supo on joskus sanonut "huonoa julkisuutta emme kaipaa, hyvällä julkisuudella emme tee mitään".

      Viranomaiset olivat 1960-luvulla mukana ufo-kohuissa.

    • näinymmärrän

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/4c03a5fe-4888-4516-882d-5792fbd80af9/

      ..."Vaikka Suomella on eurooppalaisittain erittäin vahva puolustus..."
      Onko unohdettu, ettei tekniikka yksinään mitään puolusta, vaan väki tekniikan takana. Jos ei ole ideologiaa tai vakaumusta, johon tarttua, koska heikoin on armeija, joka ei tiedä mitä varten sotia, niin hiljast on.

      Mielipiteistä:
      "Että ihan kostoksi menettäisit isänmaasi, paikan jota isoisämme ja äitimme oli puolustamassa vailla vaihtoehtoa. Vain sen takia kun Timo ei mielestäsi pitänytkään köyhien puolta tai Juha leikkasi mielestäsi vain köyhiltä, vanhuksilta ja opiskelijoilta. SEKÖ oikeuttaa sinua olemaan puolustamatta synnyinmaatasi venäläisiltä?"

      Sanoisin tähän: Ne ajat, että venäjä oli konkreettinen uhka suomelle, ovat menneet. Mikä helvetin "paha" venäläinen on verrattuna niihin, jotka suomeen ovat tulleet troijan hevosen sisällä? Suomea puolustettiin Stalinin ajan vaatimuksilta - suomalaisille olisi todennäköisesti käynyt huonosti, jos sota olisi mennyt reisille, ja se oli vähällä mennä. Sen puoleen vastarinta oli ymmärrettävää.
      Mutta että nyt vannotaan tekniikan nimeen? Olemmeko tekemässä saman virheen, kun amerikkalaiset vietnamissa?

      Nyt suomessa on porukkaa, jotka vain odottavat sopivaa hetkeä aloittaa rähinät, ja aseistautuvat sisältä käsin. Ja he eivät ole venäläisiä. Näin arvelen.
      En ole yhtäkään venäläistä vielä tavannut, joka olisi sitä mieltä, että kaikki suomalaiset pitäisi tappaa siksi, kun ovat suomalaisia. Sellaisia ahdasmielisiä fanaatikkoja on loppujen lopuksi äärimmäisen harvassa. Suomestakin löytyy niitä, jotka haluavat tappaa kaikki "ryssät", koska ovat kansalaisuudeltaan sitä mitä ovat.
      Ja muistakaa: kaikkea voidaan väärentää. Pahimmillaan ette voi uskoa valokuvaan, ettekä siihenkään, mitä näette (hologrammit). Youtubettakaa "hologram", tai "hologram prank" niin tiedätte mitä tarkoitan.

      Ellei tätä asiaa ole tuotu esille maanpuolustuskoulutuksessa, niin kehoittaisin tuomaan. Muussa tapauksessa meillä on kohta aaveita ja valeärsykkeitä pakeneva sekopäinen armeija.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1729
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1644
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      89
      1344
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1332
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe