Metsän marjat poimitaan köyhien suusta

alaolla

Thai (Thaimaa) marjanpoimijat ovat lähestyneet poimimaan marjat lähiasuin alueelta jopa nähty linja-auto kuljettamassa marjastajia kaikilla ei ole autoa, polkupyörää esim. eläkeläiset, työttömät, kärsii kaikesta eräskin työtön ei saannut marjan marjaa jäin talveksi ilman marjoja työttömän talous on muutenkin vaikea marjatkin viedään. Thai marjajastajat oavt sotkeneet metsät roskaa täynnä haittaa on tullaan lähialueelle etsimää marjoja. pitäisi ajatella että työtönkin tarvitsee suuhun marjoja ja olisi hyöty liikuntaa vaan onko kateutta köyhille työttömille ja eläkeläsille. Menkää kauas korpee poimimaan marjat jossa ei ole asutusta lähellä toisten nurkkii tullaa norkoilemaan vielä on kulkuvälineet esim. autot käytössä. kaikille työttömille ei makseta toimeentulotukea eikä makseta edes polkupyörän hankitaan rahaa jos marjoja myy pitäisi kai tulista ilmoittaa ei taaskaa polkupyörää rahaa

22

585

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turvallisinmielin

      Höpö höpö. Työttömällä aikaa mennä hyvinkin korpeen marjoja keräämään,sieltä ei työkkärikään löydä.

    • turhaanarinaa

      aloittaja ei taida koskaan ollut marjassa, kyllä niitä jokaiselle riittää jos on vain halua kerätä omaan käyttöön tai myyntiin, Suomessa marjasadosta kerätään enimmillän 10 %

    • ylivuoteisiapakastimesta

      Onko niitä edes puolukoita tänä syksynä,jos joku löytää rehellisiltä paikoilta,niin onneksi olkoon.

    • vanharouvanen68

      Tänään ostin Lieksan puolukkaa torilta täällä Lappeenrannassa. Liekkö thaipomijoiden keräämiä?😁

    • Jonkin verran on puolukkaa,joskus ollut enempikin.

    • liittyen.aloitukseen

      Minä ajelin Lieksassa metsäautotiellä ja Thaimaalaiset pysäytti? Ottivat väkisin puolukat suusta jotka kerkisin laittaa marjasankostani autoa ajaessa! Hyvä ettei lyöneet kun yritin viedä puolukoita ominluvin!
      Aikä röyhkeää viedä marjat köyhän suusta? Liekkö myyneet ne puolukat sinne Lappeenrannan torille!

      • Lisäys

        "Köyhä ja työtön lieksalainen järsii luonnonantimia"

        Tällä kertaa kyseessä on selvästikin puunjuuret.


      • Purista suu lujasti kiinni, niin eivät vie suusta.


      • kkaooa
        Lisäys kirjoitti:

        "Köyhä ja työtön lieksalainen järsii luonnonantimia"

        Tällä kertaa kyseessä on selvästikin puunjuuret.

        roskis josta köyhä työtön voi tonkia suuhunsa kaikilla ei ole autoa ja polkupyörää polkea marjaa, sieneen jne. jos työtön keskustassa asuu matkaa on marjapaikoille .ainoa on biojätesäilöt roskikset köyhät saa suuhunsa jotain purtavaa. näin aktiivmalli ja työttömyysturva leikkaukset ahdinkoon ajavat


    • Rasistinenkin

      Miksi aloittaja näiden köyhien kanssa ole kerännyt jo kaikki kerättävät ? Näin ulkolaiset työhaluiset joutuisivat nuolemaan näppejään . Aloittaja valittaa aivan suotta .

      • Tytötyötötötn

        Valittaa aivan suotta... tai sitten suolla.


    • Huolestuttavaa

      Kävin ostamassa puolukkaa marketista. Thaimaalaiset seurasivat kotiin ja kurkkivat nyt ikkunasta. Odottavat että laitan puolukat suuhun niin että voivat poimia ne sieltä. 👄

      • Unibanco_

        Meitin emäntä sano että hänellä pyörii puolukka pilussa ja nyt sitä pelottaa että thaimaalaiset tullee ja poimii sen sieltä. Kyllä mie häntä yritin lohuttaa kirvestä hijjoissa ettei perskele vie noihi kamanoihi välistä kukkaa elävänä sisälle asti tule jos mie en sillee taho! Vaan tietäähän tuon että herkkä taiteilija -immeine on joutunu paniikkii ja järkytyksen tillaa kun tältä palstalta luki nii hirvittäviä asioista noista ulukomaan elävistä että ihan köyhiin suustaki vievät..


    • liittyen.aloitukseen

      Jos mahdollista laitatata vielä hammasraudat niin eivät saa niin helpolla niitä puolukoita suustasi!
      Mulla on tekohampaat ja laitan ne pikaliimalla suussa yhteen, siinäpähän yrittävät viedä polukat suusta!
      Teen thaikuille tarjouksen että en käy vessassa pariinpäivään paskalla, vaan käyn pihanperällä kyykkypaskalla, kerätkööt sielä puolukkansa ja viekööt hesalaisten markkinoille! Keruuhomma vissiin kannattanee kun saavat hyvän hinnan!

    • Mr.Molotov

      Lisäys
      27.9.2018 17:07
      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.
      "Köyhä ja työtön lieksalainen järsii luonnonantimia"

      Tällä kertaa kyseessä on selvästikin puunjuuret.
      =
      Olen äärimmäisen huolestunut Lieksan metsien tuhoutumisen mahdollisuudesta mikäli köyhät ja työttömät käyttää suuremmissa määrin ravinnokseen puunjuuria taistellakseen henkensä säilymisensä puolesta.
      Mikäli tähän on pakko mennä, kehoittaisin käyttämään nälän poistamiseen haapoja, sillä ne lisääntyvät suurimmaksi osaksi juurten avulla ja kasvattavat niitä erittäin laajalle alueelle.
      Haapa on muutenkin pehmeämpää puuainesta, joten erilaiset ruuansulatukseen liittyvät vaivat ovat huomattavasti lievempiä kuin järsittäessä esimerkiksi koivua tai katajaa.

      Wiki:
      Haapa voi kasvaa 30 metrin pituiseksi. Haavan juurakko saattaa olla jopa tuhansia vuosia vanha, vaikka yksittäiset puut elävät harvoin yli sataa vuotta.[1] Kun vanhat rungot kuolevat, juurakosta nousee esiin uusia. Haavat selviytyvätkin metsäpaloista hyvin, sillä liekit ja niiden kuumuus eivät yllä maanalaisiin osiin. Näin haavat muodostavat jatkuvasti kasvavia yhdyskuntia, jotka saattavat peittää jopa useiden hehtaarien alan. Haapa yhteyttää lehtiensä lisäksi myös rungollaan.

    • Brahea

      Milloin matut alkaa kerätä marjoja yhtä ahkerasti kuin thaikut joutuu elääkseen tekemään.. ei käy kateeksi thaikkujen marjastus.

    • ei-lähte-käyntin

      Nuohoojat ja tuontisotaveteraanit ei voi lähteä marjaan kun" ei lähte auto käyntin"!

    • thaimaanMarja

      Lieksassa jäis marjat mehtään jos ei thaikut niitä keräisi. Lieksalaisilla menee aika suoli24:ään paskaa tuottaessa, ei kerkee/jaksa/pysty mennä mehtään.

    • toisilla.lähtee.käyntin

      Minä ostan marjat kun en itse viitsi kerätä, mutta tuttuni on innokas keräilijä, ja hänellä "lähtee auto käyntin" ja lähtee keräämään! Ostin häneltä mustikkaa ja puolukkaa!

      • iltarusko1715

        On kyllä huippulausunto (nim. ei - lähe - käytiin) = tuontisotaveteraanit.. Tätähän se on, kun elintasopakolaiset on tullunna meille käyttämään suomen RAHALLISIA etuuksia..Eihän nuo ole oikeasti sotineet, vaan lähteneet pakoon sodan uhkaa leveämmille leipämaille kuten täysihoitolaan nimeltä SUOMI....


      • todellailtarusko.byebye
        iltarusko1715 kirjoitti:

        On kyllä huippulausunto (nim. ei - lähe - käytiin) = tuontisotaveteraanit.. Tätähän se on, kun elintasopakolaiset on tullunna meille käyttämään suomen RAHALLISIA etuuksia..Eihän nuo ole oikeasti sotineet, vaan lähteneet pakoon sodan uhkaa leveämmille leipämaille kuten täysihoitolaan nimeltä SUOMI....

        Jossa sinä itsekin elelet makeasti tekemättä yhtään mitään hyödyllistä...


    • Minulla on marjoja metsässä niin paljon, jotta terve tulemasta vaan kaikki Thai ja lieksalaiset marjastajat tontilleni. Lipesin yhdelläkin etelärinteellä mustikoihin elokuun loppupuolella niin, jotta iskin Stihlini teräketjun ilman suojaa kiveen. Kyllä harmitti kun piti yksi ainoa vääntynyt puruosa viilata.
      Sammaltani oli paksusti välissä, mutta ei auta sammal elon kovien kohdatessa. Piru miten ahdistelee, kun ei ole marjan kerääjiä tarpeeksi tontillani. Se halvattu vielä, jotta osaksi koko ison halvatun tontti lannoittaa marjakasvulla pelkkää kuusikon juurta osittain. Ei siinä ole mitään metsätalouden korrektia järkevyyttä. Voi halavuttu ku...
      Kun olisi noita susia vähä enemmän, edes marjoja suista syömään. Mutta kun ei. Karhukantahan tuo onneksi alkaa olla pikku hiljaa sitä sorttia, että kun marjakarhuina pysyisivät, niin ei sitten enempiä jäisi Thai poimijoille. Pysyisivät sitten lesteissään.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1740
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      72
      1349
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1288
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      187
      1239
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      163
      1061
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1053
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      902
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      886
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      836
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      804
    Aihe