Miks kauppiksen naisopiskelijat on niin kauniita?

forever-humanisti

Olen vieraillut useammassa yliopistossa Helsingissä niin selkeästi kauppiksen naisopiskelijat ovat keskimääräisesti paljon kauniimpia kuin ns. normi siviili nainen mitä näkee kaduilla. Yleinen piirre kauppiksen naisilla on ainakin siistit merkkivaatteet & takit, hyvät parfyymi tuoksut, kaunis kroppa, ja huolelliset meikkaukset. Itse olen humanistisesta tiedekunnasta niin käy hieman kateeksi.

Ymmärtäisin jos kyseessä ois joku suuren luokan business työ tai työhaastattelu, mutta kyse on kuitenkin opiskelusta (eli luennot, laskarit, muut koulutyöt, jne.). Miksi he tässä vaiheessa panostavat ulkonäköön niin paljon? Mahdolliset syyt mitä oon pohtinut:

-itsensä markkinoiminen, suhteiden luominen jo näin alussa?
-muutkin naisopiskelijat panostaa ulkonäköönsä, ja haluaa kuulua samaan joukkoon?
-siellä käytiin joku kurssi joka opettaa miten tyypillinen business naisen kuuluu olla?
-kauppiksen opiskelijat keskimääräisesti varakkaampia vrt. muihin tiedekuntiin ja siksi ulkonäköön viitsii satsata rahaa?

Osuvatko spekulaationi kohdilleen? Muita mietteitä? Kiinnostaisi kuulla syy aidolta kauppislaiselta if possible :)

5

61

Vastaukset

  • Se opetetaan kauppiksessa jo ekalla viikolla: jos aiot ostaa, voit olla susiruma, mutta jos meinaat myydä, pitää olla kaunis.

  • Missä sitä vastoin ovat rumimmat naisopiskelijat? Paljon on spekuloitu lääketieteellistä, mutta vaikea antaa tyhjentävää vastausta.

    • Mites miesopiskelijat? Tietoteknisiä aloja opiskelevat on aika usein sarjaa "kävin suihkussa kolme kuukautta sitten", mutta humanistimiehet tulee aika hyvänä kakkosena..


  • Turhaan oot kateellinen. et sä niitä humanistityttöjäkään kiinnosta.

  • "-kauppiksen opiskelijat keskimääräisesti varakkaampia vrt. muihin tiedekuntiin ja siksi ulkonäköön viitsii satsata rahaa?" ihan samaa opintotuella elävää porukkaa siellä valtaosin on kuin muissakin tiedekunnissa :D lääkikseen menee paljon varakkaasta taustasta olevia, koska on varaa valmennuskursseihin. ootko oikeesti käynyt päivääkään koulua?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

  • Palautetta henkilökunnalle! Kirjailija Sofi Oksanen pettyi pizzeriassa – kuva!
  • BB-talossa rakastunut Helmeri huokailee Anu-rakkaansa vierellä: ”On pitänyt oikein nipistää itseään!”
  • Vau, mikä arkityyli! Hovin jättänyt herttuatar Meghan näyttäytyi Kanadassa – kuvat!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.