Olenko huora?

Olenkohoro

Tekisin vain käsitöitä - u know. En ota suihin, vaan tekisin käsitöitä - ja hieroisin.

20

1080

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ekaasiakas

      Et ole ,anna yhteystiedot niin saat ensimmäisen asiakkaan

    • Tietenkin.ilmaiseksi

      Et jos teet sen ilmaiseksi... 😊

    • ekaasiakas

      Voisin alkaa sinulle opettajaksi koska sinun pitäisi olla työssäsi todella taitava ja minä voin tehdä sinusta sellaisen

    • Huora on ammattinimike. Harrastajat eivät ole huoria.

    • Pimpmyride

      Onkohan sutenöörikin sellainen "ammattimimike" jota ei harrastajien tarvitse/saa kantaa. Missä sitten menee harrastamisen ja ammattilaisuuden raja? Voidaanko joissain tapauksissa jopa pitää ihan hyväntekijänä, ja siten toimintaa hänen osaltaan hyväntekeväisyyteenä?

    • sorivaan

      Paitsi kun kaveri haluaa että, otat kullin suuhun tai pimpsaan tupla tai tripla rahasta - niin sitten olet.
      Käteen veto kun on paveliunakin on aika kesyä tänä päivänä.

      • PäiviRkrist

        Joo siitä se huoraaminen alkaa... Ensin omin pikku kätösin,kohta olet jo kalu joka aukossa...


    • Pikkukullinenukko

      Ei kai kukaan maksa käsihommista, sen kun voi tehdä itsekin jos ei ole kädetön.

    • virkkuukoukku

      Et ole huora, reiska. Horot tekee kaiken, mitä asiakas pyytää, kärrää sä vaan betonia.

    • LahtisenLiisa

      On muistettava että seksin ostaminen ja itsensä myyminen on täysin laillista. Laki ja sen tulkinnat eivät mitenkään pyri tätä rajoittamaan.

      Ihmiskaupaksi luokiteltava toiminta on ylivoimaisesti yleisintä rakennusalalla. Perässä tulevat ravintola- ja siivousala. Myös sitä esiintyy erotiikka-alalla ja ihan seksipalveluiden myynnissäkin, toki nykyään enää vähän kun netti mahdollistaa oman suoran markkinointikanavan ja ”sutiksia” ei enää tarvita.

      Rajanveto ihmiskaupalle menee asiaa tarkemmin ajatellen hankalaksi. Kun ihminen joutuu tekemään jotain työtä vastoin tahtoaan ja niin että joku toinen vetää välistä, olisiko tällöin kysymys ihmiskaupasta?

      Nuori arkkitehti ei varmasti halua istua kahdeksaa tuntia joka päivä viivoja vetelemässä jos hänen ei ole pakko. Työnantaja vie tuotosta 80%.
      Terveyskeskuslääkäri joka puhkoo papan peräpukamia, saaden osan kasvoilleen, ei liene myöskään vapaaehtoinen. Tai se leipomoalan työntekijä joka aamuisin jo kolmelta aamukaffet keittää.

      Sanotaan että yrittäjä on yhteiskunnan huora. Se joka on yrittäjänä ollut ja hengissä siitä sirkuksesta ulos selvinnyt jakaa ajatuksen varmasti. Yrittäjä joka on vielä yrittäjä, ei tätä vielä tiedä. Yksikään yritys ei selviä, vaan loppuu satavarmasti ennemmin tai myöhemmin. Se on se aika jolloin yhteiskunta kuppaa vielä puristamalla ja kiertämällä. Hetkellä kun vuosikymmenten työ ja miljoonaomaisuus vääryydellä viedään, sitä toivoo olevansa vain huora. Hyvä sellainen, joka on viisaasti jättänyt vähän varoja pahan päivän varalle. Viisas sellainen joka ei ole ilmoittanut toimintaansa joka rekisteriin ja kansiin. Hän joka voi heti niin halutessaan ottaa kamansa ja rahansa ja siirtyä vihreämmälle niitylle.

      Vaan ei perkele ole tullut tehtyä näin. Kaksi mukulaa ja vittumainen ukko, jonka kansa asuntovelkaa vielä yli kahdeksikymmeneksi vuodeksi. Velkaa niin paljon että kumpikaan ei yksin siitä selviäisi ja ei varmaan yhdessäkään. Työssä pankin konttorissa on pakko käydä. Minä ja muut sisaret teemme työt ja esimiehet ottavat järkyttävät palkat meitä käskyttämällä.

      Me olemme niitä oikeita huoria ja ihmiskaupan uhreja. Olemme tehneet itsestämme pakkotyöläisiä ja vieläpä niin että vapautumisesta on turha edes haaveilla.

      Jos saisin alkaa alusta, en ottaisi ukkoa ja en tekisi suomelle lisää veronmaksajia. Alkaisin itsenäiseksi erotiikka-akan yhden ihmisen yrittäjäksi. Vastaisin vain itsestäni. Tekisin mitä haluaisin ja olisin onnellinen.

    • Inka-Maarika_Susanna

      "Liisa", sekä seksin ostoa että myyntiä koskevaa rajoittavaa lainsäädäntöä on hyvinkin kattavasti. Järjestyslain mukaan et voi myydä seksiä julkisella paikalla esim. kaduilla tai ravintoloissa.

      Seksin myynti-ilmoitusten julkaisu mediassa esim. sanomalehdissä ja internetsivustoilla on kiellettyä. Toki esim. sellaisia internetsivustoja käytännössä on olemassa, mutta ne ovat Suomen lain vastaisia.

      • jälleenrahoitus

        Mitä lakeja? Olisiko näyttöä?


      • PäiviRkrist

        Liisahan on se Jari Aarnion vosu,jota Jari kävi ilmaseks aina laittelemassa...


      • Cocksoisagentti
        PäiviRkrist kirjoitti:

        Liisahan on se Jari Aarnion vosu,jota Jari kävi ilmaseks aina laittelemassa...

        Niinhän sitä sanotaan että prostituutio ja huumekauppa kulkevat käsi kädessä. Tutkittiinkohan jarzan tai jonkun muun poliisin mahdollista osallistumista edelliseen.


    • Paritussivustoista

      Paritus

      Joka hankkiakseen itselleen tai toiselle taloudellista hyötyä

      3) yhteystietoja välittämällä tai muuten markkinoi jonkun sellaiseen tekoon ryhtymistä tietäen, että hänen toimintansa olennaisesti edistää teon toteutumista

      on tuomittava parituksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi.

      • sijoitusasunto

        Ja moniko seksiä myynyt on tuomittu siitä sakkoon tai vankeuteen? Ei yhtään.


      • Tarkennusta

        Et tajunnut.

        Tuo kohta lainsäädäntöä koski medioita jotka tarjoutuvat välittämään prostituoitujen yhteystietoja, ei niissä ilmoittelevia prostuja. Kyseisessä laissa määrätään millä ehdoin nämä mediat (esim. nettisivusto) syyllistyvät parituksen.


    • Järjestyslaista

      Järjestyslaki

      Muu häiriötä aiheuttava toiminta
      Seksuaalipalvelujen ostaminen ja maksullinen tarjoaminen yleisellä paikalla on kielletty. Seksuaalipalvelulla tarkoitetaan tässä laissa rikoslain (39/1889) 20 luvun 10 §:n 1 momentissa määriteltyä sukupuoliyhteyttä sekä siihen rinnastettavaa seksuaalista tekoa. Rangaistus seksikaupan kohteena olevan henkilön hyväksikäytöstä ja seksuaalipalvelujen ostamisesta nuorelta säädetään rikoslain 20 luvun 8 ja 8 a §:ssä. (25.8.2006/744)

      2 §
      Määritelmät
      Tässä laissa tarkoitetaan:

      1) yleisellä paikalla:

      a) tietä, katua, JALKAKÄYTÄVÄÄ, toria, puistoa, uimarantaa, urheilukenttää, vesialuetta, hautausmaata tai muuta vastaavaa aluetta, joka on yleisön käytettävissä;

      b) rakennusta, joukkoliikenteen kulkuneuvoa ja muuta vastaavaa paikkaa, kuten virastoa, toimistoa, liikenneasemaa, kauppakeskusta, liikehuoneistoa tai RAVINTOLAA, joka on yleisön käytettävissä joko jonkin tilaisuuden aikana tai muutoin;

      2) taajamalla taajaan rakennettua aluetta, joka on osoitettu taajama-liikennemerkillä.

    • Käsitanko

      Tee vaan loppuhieronta eli paineen tasaus , vaikka parinkympin korvauksella muun hieronnan lopuksi privaatisti. Hyvin tehdystä paineistosta sana kulkee ja asiakaspiiri vavistuu.

    • Käsitöitä olisin arvostanut:) pks:lta..

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      62
      1735
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      1064
    3. 45
      1035
    4. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      63
      980
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      939
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      909
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      860
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      815
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      798
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      762
    Aihe