Mikäköhän miehiä vaivaa?

Enolepuuma

Miksiköhän tälläinen pian 60 lapseton nainen ei kiinnosta saman ikäistä miestä? Vaikka olen ihan normaali painoinen ja näköinen. Omillani toimeentuleva ja en polta tai ryyppää. No joskus ehkä siiderin mutta en humalaan asti. En käy kapakoissa enkä tansseissa koska olen uskossa. En kuitenkaan tuputa mitään kenellekkään. Olin hetken seuranhaku palstalla ja myös kirjeenvaihto palstoilla mutta aina vastaukset tuli huomattavasti nuoremmilta miehiltä, kuinkas muuten kuin seksiä vailla olevilta tuntui ettei muuten edes haluttu tutustua. Mitä ihmeellisempiä sekstailuja ehdoteltiin. En ole mikään puuma ja mielestäni seksi kuuluu parisuhteeseen mutta sitä ennen täytyy tutustua kaikessa rauhassa siihen toiseen ihmiseen. Näin ainakin omalla kohdallani. Joten 60 miehet vastatkaapa miksi teille ei oman ikäisenne nainen kelpaa?

21

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ViisiKympJaEnemmän

      Naiset haluavat sitoa ja sitouttaa ja koulia miehen oman makunsa mukaiseksi, mulle taas maistuisi ystävyys ja tietysti seksi, mutta haluan silti vapauden...

    • monetpolut

      naiset niin mielellään asettaa ulkonaliikkumiskiellon ja raportointi velvollisuuden. kun on joskus semmoisessa katiskassa uiskennellut, ei siihen takaisin halua. ei sinussa varmaan mitään vikaa ole. kun katselee senssipalstoilla naisten vaatimuksia: horoskooppi merkki pitää olla oikea, tukan väri pitää sopia sohvakalusteen väriin, tanssia pitää osata. hyvin. pitkä ja komia, tottakai. eihän semmosia miehiä ole edes elokuvissa! pudottakaa hiukan vaatimuksia ja tulkaa reilun ja tasa-arvoisen miehen matkaan. löysätkää hiukan siimaa niin jo nappaa!

    • Vaivaa

      Kiinnostaisi ja kelpaisi, jos löytyisi lapsettomalle juuri 60 täyttäneelle leskimiehelle seuraa. Kävin treffipalstalla, mutta ei sieltä mitään sen kummempaa löytynyt.

      Vihjeenä sanoisin se, että uskossa oloa ei kannata kovin mainostaa ainakaan heti alussa. Monille miehille se saattaa olla henkinen este (kuvitellaan tiukkapipoista diakonissaa).

      • Enolepuuma

        Niin ainakin omalla kohdallani tuo usko on henkilökohtainen asia enkä hakkaa ketään ns. raamatulla päähän ei ev.luterilaiset niin tee, eikä se näy päälle päin kuin muutamissa asioissa. Luulisin että jo 60 mieskin on pahimmat juoksunsa juossut ja jos parisuhteessa eletään niin onhan se hyvä sanoa minne on menossa ja koska palaa takaisin:-) Minulla ei ole isoja vaatimuksia kunhan mies ei ole mikään korsteeni eikä makaa sohvalla kaljapullo kourassa jatkuvasti. Ulkonäkö on jokaisella semmonen kuin on en siihenkään kiinnitä liikaa huomiota. Terveelliset elämäntavat on kuitenkin hyvä olla.


      • EiVaivaa

        Sopiiko tähän se vanha juttu, kun Jean Sibelius lähti Kämpiin ja Aino kysyi: "Milloin tulet takaisin?" Jean vastasi: "En ole ennustaja, olen säveltäjä."


    • sellaistaseon

      Taitaa 60-kymppiset kohderyhmäsi miehet olla pääosin ns. varattuja. Jos olisin vapaa, laittaisin kuvauksesi mukaiselle naiselle, siis sullekin välittömästi treffipyynnön :)

    • monetpolut

      siinähän se... 60v, pahimmat juoksut juossut.. hyvä sanoa minne on menossa... koska palaa takasin... ei maata soffalla... terveelliset elämän tavat... huomaatko? taijampa lähtiä pilikille. tulen takasi kun nokka näkkyy....

    • Pannaankiertoon

      Ikämiehet katsovat nuoria naisia. Ei niille vanhat eukot kelpaa.

      • Niin katsovat..ja usein joutuvat siihen tyytymään. Täytyy olla kyllä erikoistapaus, että nuori nainen vanhempaa miestä huolisi.


    • minäihanitse

      Itse olen 56-vuotias ja katson ikäisiäni (50-60) naisia ja yleensä sillä silmällä.
      Minulle kelpaisi yhdenillan suhteet, mutta aika moni haluaa sitoutua heti eivätkä ole kiinnostuneita seksistä ilman suhdetta.

      Minä olen sitä mieltä, että suhde ilman seksiä on turha, sitä varten on mieskavereita ja sukulaisia.
      Mutta onneksi aina silloin tällöin on ns flaksi käynyt, yleensä on tavattu usemman kerran ja monta ystävääkin on naisista tullut. En halua muuttaa kenenkään luokse, haluan asuan yksin.

    • havaintoja_elämästä

      Kyllä mulle vaan sopis tarinatuokiot avarakatseisen naisen kanssa.

      • Valitettavasti

        Poikkeukset vahvistavat säännön.


    • Camilla.Haabisto

      Ei kai tonikäinen rupsahtanut ryppysäkki ketään kiinnosta. Ihan oikein että naiset maksavat liki koko ikänsä jatkamastaan ylimielisestä pissiskeikistelystä.

      Tervetuloa samanlaiseen asemaan, jossa miehet ovat koko ikänsä. Koetahan pärjätä.

      • Revisiitä

        Teikäläiseltä jäi siis aloitus lukematta. Miksi tahdot esitellä oman alamittaisen mielenmaisemasi julkisesti? Pissis ei ole yhtään sen pahempi tai kummempi kuin ajatuksenjuoksusikaan.


      • Enolepuuma

        En todellakaan ole mikään ”pissis” vaan olen ollut pitkässä avioliitossa 28 vuotta ja jäänyt siitä leskeksi liki 10 vuotta sitten. Myöskään ryppyinen en ole normaalia enempää vaan moni on luullut nuoremmaksi kuin mitä todellisuudessa olen.


      • Anonyymi
        Enolepuuma kirjoitti:

        En todellakaan ole mikään ”pissis” vaan olen ollut pitkässä avioliitossa 28 vuotta ja jäänyt siitä leskeksi liki 10 vuotta sitten. Myöskään ryppyinen en ole normaalia enempää vaan moni on luullut nuoremmaksi kuin mitä todellisuudessa olen.

        Siis olet ollut 10v. Sinkkuna ilman suhteita?


    • minäihanitse

      Vastasin jo aikaisemmin ja totean edelleen saman. Itse en etsi varsinaista parisuhdetta, enkä halua muuttaa kenekään luokse - haluan asua yksin.

      Hankkiudun naisten seuraan yleensä sen takia, että seksiä tekee mieli. Aika monesta on tullut hyvänpäivän tuttuja ja seksiä on ollut satunnaisesti - se riittää minulle.

      Voisin kuvitella, että en ole ainut joka toimii näin.

    • sopimusasioita

      Viikonvaihteisin ehtisin aina käymään yökylässä, jos niin sovitaan.

      Missäpäin asut?

    • Kirka

      57v :lle kelpais.mistäpäin olet?

      • Enolepuuma

        Olen liki keskeltä suomea mutta hesalaisten mielestä pohjoisessa. Missä sinä olet?


      • Anonyymi
        Enolepuuma kirjoitti:

        Olen liki keskeltä suomea mutta hesalaisten mielestä pohjoisessa. Missä sinä olet?

        Vieläkös olet vapaa.Täällä olisi raitis yksinäinen 63v mies aikalailla keskisuomea. En etsi irtosuhdetta vaan oikeaa parisuhdetta vakavalla tarkoitusperällä. Olen myös uskossa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe