Varoituskaikille

Nirripois

Klamilassa pyörii rosvoja. Pitäkää ovet säpissä.

5

277

  Vastaukset

  • Patruuna on jo piipussa valmiina tere tulemast.

  • Eikös se Haminasta hävinnyt piripää muuttanut sinne! Sivuapteekkia pyörittävä kaverikin taitaa nykyään pyöriä samoilla nurkilla:

   • Toivoisin, että Haminasta karkotettaisiin Klamilaan kaikki piripäät mitä meillä täällä riittää, Klamila olisi sopiva sijoituskohde monessakin mielessä. Saataisiin asukaskuntaa nuoremmaksi ja vähän vipinää sinne hiljaiseen maalaiselämään. Juoppojahan siellä on jo yllinkyllin niin kyllä piripäitäkin muutama tusina mahtuu. Eivät edes erottuisi paikallisväestöstä habitukseltaan. Lipputankokin voitaisiin sijoittaa Klamilaan samalla.


   • MakeHaminaGreatAgain kirjoitti:

    Toivoisin, että Haminasta karkotettaisiin Klamilaan kaikki piripäät mitä meillä täällä riittää, Klamila olisi sopiva sijoituskohde monessakin mielessä. Saataisiin asukaskuntaa nuoremmaksi ja vähän vipinää sinne hiljaiseen maalaiselämään. Juoppojahan siellä on jo yllinkyllin niin kyllä piripäitäkin muutama tusina mahtuu. Eivät edes erottuisi paikallisväestöstä habitukseltaan. Lipputankokin voitaisiin sijoittaa Klamilaan samalla.

    kela taxsi päivystää kujansuun pihassa että klanipää työttömät pääsee virojoelle uusimaan sossun tuet ja samalla jos saisi vähän vaate rahaa.


  • Tahi Virojoelle. Sielläkin niitä piripäitä näkyy jo olevan valmiiksi. Ja sossukin löytyisi. Olisvat tarpeeksi kaukana Haminasta. Miehikkälä olis kans hyvä sijoitus paikka.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   75
   4263
  2. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   2908
  3. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   2732
  4. Pitkän parisuhteen salaisuus, vai onko sitä

   Vuosia vaan tulee lisää ja tuossa se kumppani pysyy rinalla vaikka en ole mikään ihanne mies, kaikilla kai vikansa. Pitää vain hyväksyä toinen ja olla
   Parisuhde
   64
   1896
  5. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   86
   1027