Ottaisinko rääkätyn...

KusipäisetHirvestäjät

karjalankarhukoiran häkistä vapauteen vai odotanko että vajokki hirvestäjä päästää sen puremaan minua omalla tontilla?

9

100

  Vastaukset

  • Olet oikeassa, koira haluaa aina nukkua ihmisen vieressä eikä pihalla omassa kopissa.

   Metsästäjä tykkää kamalasti, jos lupaat laajentaa sitä hirvikoiran koppia ja tuoda sinne oman sänkysi. Nukut sitten hirvikoiran kanssa yöt onnellisena rapsuttamalla välillä koiraa.

   Noi muutkin koirat jotka eivät saa nukkua ihmisen kanssa sisällä pitäis lailla kieltää pitämästä.

   Kehitellää näitä ajatuksia valmiiksi noita lainsäätäjiä varten. Koiran hajuaistikin kärsii siitä, jos joutuu aina olemaan pihalla kylmässä ja vetoisessa häkissä.

  • Sinulla ei ole oikeutta ottaa vieraalta luvatta yhtään mitään.Et kysy lupa,jos jotain haluat.Muuten se on varastamista,ja juttu teostasi muistetaan.
   Jos irtokoira on riesa,aitaa alueesi.Ilmat kylmenee,tuskin todellista haittaa edes on,et itse ulkona kokoajan ole.
   Karhukoira ilmoittaa liikkujista,ja tuo niin turvaa naapurustossa.Lehtikään ei puusta putoa,niin etteikö karjis sitä huomaisi.Ihania halimussukoita,kunhan on väleissä omistajansa kanssa.Vahtikoirana ovat tosi hyviä.

  • JOO.oon noita HÄKKIKOIRIA.joit pidetään muka eläinrakkautta?ei lenkitetä.tehään kopit LÄMPIMÄT.muutama neliö aitaa.ei lenkitetä.ON OIVA TALONVAHTI.jos KOIRALTA kysyt .onko onnellinen.EN USKO?ja sit jahtiin. varmaan puree kuka kohalle sattuu.PURISIN MINÄKIN.moista hirveetä kohtaloo ei ollu ku natsien vankileireillä.

   • Mitä tykkäät lehmistä, lampaista, hevosista?


   • Tullaiset koinomistajat joutaisivat itse vankilaan, jossa olisi Hitlerin aikaiset keskitysleirintapaiset olot ja rangaistus vielä kaksinkertaisena.


  • Olen nyt pohjanmaalla katsellut tätä koiranpitoa, erityisesti erään monilapsisen uskonlahkon edustajien.. voin sanoa, etten ikinä myisi koiraa noille. Koirille ei anneta mitään arvoa ja aina voi ostaa uuden, jos se jää auton alle tai putoaa jäihin. Kovasti puhutaan siitä, että ajat obat muuttuneet ja nykyajan metsästäjät pitävät huolta koiristaan , mutta se ei ole totta. Nuo uskonveljet ovat nuoria mutta en ole ikinä nähnyt niiden taluttavan koiriaan tai muutenkaan niiden kanssa aikaa viettävän. Lapsia kyllä tehdään ja niille opetetaan samat kauheat arvot.Olen kuullut lappalaisten lestadiolaisten olevan samanlaisia. Eli jos sinulla on pentuja tai aikuinen koira myynnissä niin ÄLÄ myy sitä lastadiolaiselle sillä niistä ei YKSIKÄÄN kohtele koiraa niin kuin kuuluu.

   • Viisasta puhetta.Lestalle ei pidä myydä mitään eikä heiltä varsinkaan ostaa mitään.


   • Hoh-hoi-jaa.. Minun Karjalankarhukoirani nuorempana halusi aina nukkua ulkona. Sitten Vanhana ukkona hän jäi aika useasti sisälle yöksi. Nääs.. kun tuota valinnan varaa on :)


   • En myy Pohjanmaalle yhtään pentuani, Tämä oli selvää jo ennen varoitustasi. En myy myöskään pentujani metsästäjille. Liian raakaa porukkaa. osallistuvat eläinrääkkäyksiin.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   125
   4404
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   123
   3689
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   167
   1061