Aihealueet

Listaukset

  Tapahtuuko teillä peiton päällä tai alla mitään?

  huhhahheivaan

  Meillä oli ennen aika vilkas peiton päällä ja alla tekeminen. Nykyisin vaimo valittaa ja etsii huonoja asioita joka paikasta ja asiasta. Meillä oli yhteen aikaan mukavasti lelujakin mukana leikeissä, vaimo tykkäsi niistä paljon ja käyttikin niitä myös itsekseen. Sitten tuli joku valitus kohtaus ja kohtauksen jälkeen heitti kaikki menemään.
  Että näin nyt mennään. Nyt sitten valittaa, ei jaksa, ei huvita, inhottaa kaikki mitä oli ennen, ja välillä sanoo, voitaisiin tilata joitakin leluja, ja siihen se sitten jää. Onko tuo vaihdevuosi ikä aina tuommoista?
  Miten teillä muilla toimii sängyn päällä ja peiton alla tekeminen? Onko teillä siinä leluja mukana, vai onko kaikki mukavan tekeminen teilläkin pysähtynyt?

  6

  242

   Vastaukset

   • Pysähtynyt on joo. Yhtä hyvin voisin olla naimisissa sahapukin kanssa. Sekin on aktiivisempi seksiasioissa kuin vaimoni. Asiasta on keskusteltu monet monituiset kerrat, on hormonihoidot sun muut, mutta mikään ei auta. Aina saa palata samaan vanhaan aiheeseen. Seksiä ei ole lainkaan jos en tee aloitetta ja sittenkin pitkin hampain. En ikinä ole tavannut noin täysin passiivista naista, ei ainakaan aiemmissa suhteissani ole valittamista siinä suhteessa, mutta tämä nykyinen on kyllä ihan yliveto. Saattaa mennä kuukausia, ettei mitään seksiin viittaavaakaan tapahdu. Alkaa pikkuhiljaa kyllästyttämään koko roska kun jossain luostarissakin on varmasti enemmän seksiä kuin meidän parisuhteessa. Olen kyllä yrittänyt kaikkea mahdollista, teen myös suurimman osan kotitöistä, niin että syynä ei voi olla sekään, ettei kotitöiltä enää jaksa, lapsia ei ole, mutta ei kun ei. Kiva juttu, varsinkin kun tästä ei ainakaan nuorruta ja koko elämä on pelkkää pakkoselibaattia.

    • Vaikuttaa siltä että suhteissanne on meneillään valta-peli.johon kinttujen ristiminen ja pimpin pihtaaminen kuuluu aseenna..


   • Mulla meni maku kun toinen sanoi että voisin antaa muillekin kostoksi meinasin iskeä miehen itselleni siis rakastajan mut en sit kuitenkaan viitsinyt niin että syyttäkööt ihan itseä jos on hiljaista makuuhuoneen puolella

   • Rouva täytti 50 ja nykyisin ei ole muuta kiinnostavaa kun tietokone. Siellä viihtyy kaikki ajat, kun on kotona. Mitä ei ole koneella, sen pienen ajan, valittaa aina jostakin. Näin meillä.

   • Ollaan yli 60-kymppinen pariskunta ja meillä on seksiä 2 jopa 3 kertaa viikossa, vaimo ei ole juuri koskaan kieltäytynyt seksistä ja itsekin tekee usein aloitteen. Ollaan oltu 35 v kimpassa. Ei se välttämättä iästä riipu vaan onko pään sisällä tunnepuolella kaikki kohdallaan. Emme käytä pihtaamista "aseena" toista vastaan jos joskus tuleekin erimielisyyksiä. Kannattaa miettiä kun ihmisellä on vain se yksi elämä että jatkaako sitä saman ihmisen kanssa vai aloittaako oman elämän ja myöhemmin saattaa löytää rinnalleen vielä uuden ihmisen!

   • Eikö miehelle tule villitys, ja jos naiselle tulee päinvastainen tila. Täällä vaimo heitti kaikki lisävehkeet ja laitteet pois, sekä pitää jalkoja yhdessä. Halut ovat ainakin menneet.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    174
    8566
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    113
    3920
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    146
    2895
   4. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    108
    2048
   5. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    77
    1842