Tapahtuuko teillä peiton päällä tai alla mitään?

huhhahheivaan

Meillä oli ennen aika vilkas peiton päällä ja alla tekeminen. Nykyisin vaimo valittaa ja etsii huonoja asioita joka paikasta ja asiasta. Meillä oli yhteen aikaan mukavasti lelujakin mukana leikeissä, vaimo tykkäsi niistä paljon ja käyttikin niitä myös itsekseen. Sitten tuli joku valitus kohtaus ja kohtauksen jälkeen heitti kaikki menemään.
Että näin nyt mennään. Nyt sitten valittaa, ei jaksa, ei huvita, inhottaa kaikki mitä oli ennen, ja välillä sanoo, voitaisiin tilata joitakin leluja, ja siihen se sitten jää. Onko tuo vaihdevuosi ikä aina tuommoista?
Miten teillä muilla toimii sängyn päällä ja peiton alla tekeminen? Onko teillä siinä leluja mukana, vai onko kaikki mukavan tekeminen teilläkin pysähtynyt?

6

274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Balli

      Pysähtynyt on joo. Yhtä hyvin voisin olla naimisissa sahapukin kanssa. Sekin on aktiivisempi seksiasioissa kuin vaimoni. Asiasta on keskusteltu monet monituiset kerrat, on hormonihoidot sun muut, mutta mikään ei auta. Aina saa palata samaan vanhaan aiheeseen. Seksiä ei ole lainkaan jos en tee aloitetta ja sittenkin pitkin hampain. En ikinä ole tavannut noin täysin passiivista naista, ei ainakaan aiemmissa suhteissani ole valittamista siinä suhteessa, mutta tämä nykyinen on kyllä ihan yliveto. Saattaa mennä kuukausia, ettei mitään seksiin viittaavaakaan tapahdu. Alkaa pikkuhiljaa kyllästyttämään koko roska kun jossain luostarissakin on varmasti enemmän seksiä kuin meidän parisuhteessa. Olen kyllä yrittänyt kaikkea mahdollista, teen myös suurimman osan kotitöistä, niin että syynä ei voi olla sekään, ettei kotitöiltä enää jaksa, lapsia ei ole, mutta ei kun ei. Kiva juttu, varsinkin kun tästä ei ainakaan nuorruta ja koko elämä on pelkkää pakkoselibaattia.

      • Herodes

        Vaikuttaa siltä että suhteissanne on meneillään valta-peli.johon kinttujen ristiminen ja pimpin pihtaaminen kuuluu aseenna..


    • itsekunnioituksenitallel

      Mulla meni maku kun toinen sanoi että voisin antaa muillekin kostoksi meinasin iskeä miehen itselleni siis rakastajan mut en sit kuitenkaan viitsinyt niin että syyttäkööt ihan itseä jos on hiljaista makuuhuoneen puolella

    • Mittaonjotäysi

      Rouva täytti 50 ja nykyisin ei ole muuta kiinnostavaa kun tietokone. Siellä viihtyy kaikki ajat, kun on kotona. Mitä ei ole koneella, sen pienen ajan, valittaa aina jostakin. Näin meillä.

    • lämpöä_ja_rakkautta

      Ollaan yli 60-kymppinen pariskunta ja meillä on seksiä 2 jopa 3 kertaa viikossa, vaimo ei ole juuri koskaan kieltäytynyt seksistä ja itsekin tekee usein aloitteen. Ollaan oltu 35 v kimpassa. Ei se välttämättä iästä riipu vaan onko pään sisällä tunnepuolella kaikki kohdallaan. Emme käytä pihtaamista "aseena" toista vastaan jos joskus tuleekin erimielisyyksiä. Kannattaa miettiä kun ihmisellä on vain se yksi elämä että jatkaako sitä saman ihmisen kanssa vai aloittaako oman elämän ja myöhemmin saattaa löytää rinnalleen vielä uuden ihmisen!

    • Juupajoo

      Eikö miehelle tule villitys, ja jos naiselle tulee päinvastainen tila. Täällä vaimo heitti kaikki lisävehkeet ja laitteet pois, sekä pitää jalkoja yhdessä. Halut ovat ainakin menneet.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1819
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      82
      1606
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe