Aihealueet

Listaukset

  Noloja tekoja humalassa

  itkupilli18

  Mitä noloja tekoja olette tehneet humalassa? Itse joskus olen sortunut esittämään olevani todellista humalaa huonommassa kunnossa, joka sitten aamulla hävetrtää (vaikka muut eivät välttämättä sitä olisi edes huomannut). Viimeksi kävi ehkä pahiten, sillä joku huitaisi minua vahingossa ja kaaduin. Aloin sitten itkemään hysteerisesti että se koski ja joku käy minuun käsiksi. Lisäksi siinä vieressä oli minun deittini. Ollaan vasta pari kertaa nähny ja olin kuvitellu että meistä voisi tulla jotain. Nyt tuntuu, että olen mokannut pahasti. Miertin, mitä hän mahtaa ajatella minusta, "tuollainenko hän on humalassa" jne jne. Voi voi, häpeä on suuri. Keventäkää oloani, ja kertokaa omia kokemuksia ja kuinka niitä häpeätte!

  14

  <50

   Vastaukset

   • En ole tehnyt viime aikoina noloja tekoja mutta tänään olut maistuu!!

   • Krapulakaljaa ostaessa olen kassajonossa päästänyt savet housuihin. Siitä viisastuneena pidän kotona aina riittävästi juomia, ettei krapulapäissä tarvi lähteä mihinkään.

    Nyt pienet yömyssyt ja sitten yöpuulle.

    • Kylpylöissä annetaan savihoitoja.
     Ne ovat aika kallita!
     Sinä hoidit itsesi savella humalassa ja ilmaiseksi!


   • Ei Tissu teeskentele, vaikka jälkeenpäin aina väittääkin olevansa kovempi jätkä kuin onkaan. Kerran sillä tuli naapurinsa kanssa joku halkokiista pihan grillauspaikalla, jolloin naapuri löi sitä rintakehään. Tissu sai paniikkikohtauksen ja lähti ajamaan päivystykseen aivan kauhuissaan. Piti kokoajan meitä tilantasalla.

    Tissu luuli, että kuolee siihen tuuppaukseen, josta joku muu olisi vain suuttunut ja lyönyt takaisin.

    • Miksi olet Tissulle niin katkera, vaikka tyypistä, jonka se yllytti ovellesi pahoinpitelemään sua, tuli sun paras ei-sukulainen kaverisi, jonka kanssa saunotkin säännöllisesti joka viikko? Miksei vain anneta vanhojen asioiden olla ja keskitytä tulevaisuuteen? Itsekin puhut jatkuvasti rakentavasta keskustelusta.,.


   • Khusin Maikkulan apteekin lattialle kritiikkinsä siitä, että ei saa katseilta bentsoja. Aamulla putkassa hävetti.

    • Jos luovut Kylmiksenä esiintymisestä, Kylmis jättää Tissun kovakouraisen, analyyttisen arvostelun aikojen alusta tähän päivään kokonaan. Deal?


    • Palstan_pitkämuisti kirjoitti:

     Jos luovut Kylmiksenä esiintymisestä, Kylmis jättää Tissun kovakouraisen, analyyttisen arvostelun aikojen alusta tähän päivään kokonaan. Deal?

     En ole kylmis, en ole tissu. Tosin nautin siitä että minua luullaan jommaksi kummaksi.

     En voi mitään sille, että kylmiksen tempaukset inspiroivat minuakin.


   • En tiiä nolosta mut ainakin tosi tyhmän jutun, lähin ajamaan. Ja nuorena tuli kännissä ideoita mm mennä ajamaan jonku tuntemattoman mopolla kortitta ja humalassa onneksi kaveri esti teon ja onhan tuota kieritty lumikinosta alas ja huh huh :D en oo henkisesti tasapainossa ollu ikinä

   • Kännipsykoosissa on tullu tehtyä vaikka mitä kummallista. Noloja juttuja on niin monta, että vaikea löytää mitään yhtä yli muiden. Onhan sitä tullu sanottua vaikka mitä ja sammuttua alasti mihin sattuun, mutta ei mitään noloudessaan ylitsepääsemätöntä tai anteeksiantamatonta ole tullut tehtyä. Eipä ole tullu naistenkaan kanssa vielä pahasti mokailtua. Kännipanolapsi ois nolo homma. Ehkä.

    • Minä olen tosi nuoren ex-pariskunnan kännipanolapsi. Onko sinulla jotain meikäläisiä vastaan?


    • Kylmät_kädet__ kirjoitti:

     Minä olen tosi nuoren ex-pariskunnan kännipanolapsi. Onko sinulla jotain meikäläisiä vastaan?

     Ei ole lapsia vastaan mitään. Lapsensaaminen/hankinta on kuitenkin todella iso muutos, joka pitäisi suunnitella tarkasti harkiten ja sen hetkinen elämäntilanne huomioon ottaen. Se on hyvä asia lapsenkin kannalta.


   • Sonnin henkilökunnan pikkujoulussa kuusen alle, kun luulin olevani metsässä.

   • Luulin lääkäreitä natseiksi mutta kun pakotettiin käymään antoi bentsoreseptin ja rintataskuun 20 euroa kaljarahaa. Lääkärit on hyviä tyyppejä, nyt on juhlaa kun napit huulessa ja pirkkaolut kädessä

   Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    338
    8070
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    114
    2991
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    1550
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    1011