Molarum Salaojat kokemuksia?

asukas

Hei

Harkitsen salaojien uusintaa omakotitalossani onko kellään kokemuksi Molarum salaojat nimisestä yrityksestä?

64

13742

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • talotulikuntoon

      50 luvulla rakennetun rintamamiestaloni salaojitus laitettiin kuntoon myyntiä ajatellen. Pumppu jäi asentajilta vialliseksi mutta saatiin kuntoon takuutyönä. Vierastan näiden remppafirmojen ovelta ovelle kiertämistä mutta kun oli tarve salaojitukselle niin tarjousta laskiessa ainakin myyjästä jäi rehellinen kuva. Työt hoidettiin sovitussa ajassa ja piha laitettiin kuntoon.

    • Kuvaus

      Kuvautin Molarum Salaojat Oy:n uusimat salaoja ja sadevesilinjat näiden kommenttien perusteella. Kuvaus maksoi LVI liikkeen toimesta 300 euroa. Kahdessa putkessa muodonmuutoksia, toisesta ei kamera päässyt läpi, putkissa myös haroitusta eli eivät olleet suorassa,. Yhdessä sadevesiputkessa seisoi vesi eli oli väärällä kaadolla. Kuvauttakaa työn tuloksenne ja vaatikaa korjaamaan! Kun kiireellä , urakalla tehdään, ilman valvontaa niin työn tulos on surkea... Tätä vahinkoa maksan vielä pitkään (lainalla rahoitin surkean korjauksen)

    • Jeppa

      Eipä kovin hyvää kuvaa tämä firma jätä ja vielä tuo että ei voi maksaa kuin Op rahoituksen kautta remontti.

    • Minulla todella hyviä kokemuksia täällä Pirkanmaalla.Myyjä oli asiallinen ja kertoi miten tutkitaan onko tarvetta tehdä remonttia. Kuvattiin vanha järjestelmä ja analyysi oli että kiireellinen tarve on.
      Hintatarjous tuli heti ja sitä viilailtiin . Selvän tarjouksen sain kauppa toteuttettiin. Työ aikataulu lyötiin lukkoon. Seuraavana päivänä otti yhteyttä sellainen firma kun salaojakeskus. Heidän myyjä tuli ja heti oli vaikutelma että ei ole oikein ammattitaitoa.Teki nopeasti tarjousta ja oli selvästi halvempi kuin Molarun Salaojan tekemä. Ei perustellut asiaa sen kummemmin vaan alkoi arvostella Molarum salaojat firmaa.Tätä ihmettelin ja tällainen asiaton käytös todella ärsyttää. Myyjä sai lähteä ja olen myöhemmin kuullut että tämä firman tekniset ratkaisut eivät kestä asennuksissa päivänvaloa.Varokaa tätä salaojakeskus -nimistä firmaa.Eivät puhu totta ja ovat todella epäluotettavia.Molarun Salaojat hoitivat minun kiinteistön työt loppuun aikataulussaan ja työn lopputulos asiallinen.Tämän kokemuksen olen kuullut muiltakin tämän firman asiakkailta.

      • Anonyymi

        Kun ei muut kehu se on tehtävä itse..........


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun ei muut kehu se on tehtävä itse..........

        Tämä on todella läpinäkyvä kommentti...😂 Mutta toki jos noin hyvä myyjä on molarumilla niin haluaisin meilläkin käymään onko yhteystietoja antaa? 😂🙈 Häpeä poika....


      • Anonyymi

        Juurikin in


    • Anonyymi

      Meillä myös täysin samanlaiset kokemukset kun muilla, työn jälki täysin ammattitaidonta, lisäksi rikkoivat rännin yms muuta. Kuvautimme myös putket ja tukossa ovat kahden vuoden jälkeen. Reklamoineet olemme moneen kertaan ja viimeisin vastaus oli, että tällä uudella firmalla (muuttaneet vähän nimeään) ei ole mitään tekemistä vanhan kanssa vaikka samat nimet pyörii molemmissa.
      Eli suosittelen myös pysymään mahdollisimman kaukana ko firmasta!!!

      • Anonyymi

        Samat tuntemukset täältä Oulun seudulta. Putket alkavat pettää jo muutaman vuoden asennuksen jälkeen ja mitään ei korvata kun firmaa (ent. Molarum oy) ei ole enää olemassa. Käytti myös pöytälaatikkofirmaa MLM oy, jonka perusti Molarum oy y-tunnuksella. Älkää siis ostako näiltä yhtään mitään


      • Anonyymi

        Kannattaa käyttää rakennustöissä teknisen koulutuksen omaavia henkilöitä. Työnjohtajilla pitää olla teknikon tai insinöörin koulutus. Tässä yrityksessä ei ole henkilöillä tarvittavaa koulutusta eikä sitä edes vaadita kuten työntekijöiden rekrytointi ilmoituksissa kerrotaan. Näin homma ei vaan toimi vaan tehdään sitä sutta ja sekundaa. Näiden työn jäljen itse todenneena en ikinä suosittele kenellekään... maksakaa oikea hinta vakiintuneille toimijoille niin homma toimii


    • Anonyymi

      https://www.kokemuksia.fi/molarum-salaojat

      Tuskinpa nyt kuitenkaan noin huono firma mitä täällä ”kommentoijat”antavat ymmärtää. Mene ja tiedä. Hyvin näyttivät hommansa hoitavan ainakin kun naapurista seurasi.
      Terveisiä Tampereen Hervannasta.

      • Anonyymi

        no naapurista katsottuna olet aivan alan ammattilainen...


    • Anonyymi

      Hei.
      Meillä oli myös molarum salaojaremppa... Ei voi suositella kenellekään. Ihan haistanvitun jälkeä. Putket ym tuli varmaan ok, mut maisemointi yms ei hintaansa nähden ja kauheella kiireellä toimivat! Joutuu sanoo että ei kiitos näille urakoitsijoille... Siis muille tiedoks!!!

    • Anonyymi

      Pojat tekivät hyvää työtä
      Firmalla on varmasti useita työporukoita, mutta ainakin tämä vanhempieni ns. rintamamiestaloon Ylöjärven Siivikkalaan tehty työ oli suorastaan erinomaista. Printtasin itselleni netistä löytyvän Isodrän-työohjeen ja vertasin työvaiheita siihen. Aivan kuten ohjeessa oli, seinän ja kivijalan levikkeelle tuli vedenohjuri ja leveämmässä kivijalan kohdassa myös matalat tuplalevyt. Vanha bitumi poistettiin ohjeen mukaisesti hiekkapuhaltamalla. Kun satunnaisesti poikkesin työn etenemistä katsomassa, oli kaveri pitkällä vatupassilla kaatoja tarkistamassa. Sepeli oli työohjeen mukaista ja sitä käytettiin ohjetta runsaammin. Kiinnitys tehtiin kyseisille levyille tarkoitetuilla kiinnikkeillä. Levyn yläreunassa on tippavesiohjuri. Hulevesien oma putkitus tuli tietystikin erillisenä ja maan mahdollinen liike kohti autotallin luiskaa oli huomioituna nurkkakaivon putkitustavassa, joka osoitti minusta harkintaa pitkälle käyttöiälle. Seiniä tai kivijalkaa ei vaurioitettu työn aikana; lapiomies varmisti kaivurimiehelle, että myös viemäriputki, tuleva painevesiputki ja öljysäiliön putket säilyivät ilman ainoatakaan raapaletta.
      Lopputyöt eli pihan siistiminen työn jäljiltä ylitti sekin odotusarvoni. Ylijäämämaat vietiin pois ja muodostuneet työjäljet korjattiin reilulla multakerroksella. Autotallin luiskassa mielestäni tehtiin enemmän kuin mitä sopimuksessa luvattiin.
      Sopimuksen itse näin vasta, kun menin työn alkuvaiheessa vanhempieni luokse. Sen sisältö oli työvaiheet johdonmukaisesti ja selkeästi kuvaava, vaikka en sen suullista esittelyä ollut siis kuullut.
      Työporukoista otan kantaa siis vain näihin kahteen pääosin työn toteuttaneisiin pariin lyhyemmän projektinosan tehneisiin, mutta olen kovasti eri mieltä kuin useimmat tällä palstalla kirjoittaneet. Eikä minun tarvitse "puskista" huudella.
      Kai Myllymäki

    • Anonyymi

      Hyvä että Kailla korjaus onnistunut. Minulla virheitä löytyi ja jouduin aggressiivisten työnjohtajan ja myyjän kanssa tekemisiin. Nämä ketjusauhuttelijat kannattaa kiertää kaukaa...

      • Anonyymi

        Mulla ihan samat kokemukset.. Voitaisiin perustaa vertaistukiryhmä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mulla ihan samat kokemukset.. Voitaisiin perustaa vertaistukiryhmä!

        http://aijaa.com/m5pnm7

        Tän linkin perusteella tätä yritystä ei ole koht korjaamassa teidän reklamaatioit joten suosittelen tarkastamaan asennetun järjestelmän. Meil kävi jo usean puhelun jälkeen joku karvanaama fixaamassa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        http://aijaa.com/m5pnm7

        Tän linkin perusteella tätä yritystä ei ole koht korjaamassa teidän reklamaatioit joten suosittelen tarkastamaan asennetun järjestelmän. Meil kävi jo usean puhelun jälkeen joku karvanaama fixaamassa

        Väärä firma😅


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Omat kokemukset Pk-seudulta ja jälki luokatonta. Reklamoitu useaan kertaan,mutta Molarum väittää ettei salaojissa ole mitään vikaa. Useammat ammatilaiset käyneet kuvaamassa ja todenneet että putket ovat käyttökelvottomat ja ne tulisi uusia välittömästi.

      Työnjohto alkaa välittömästi uhkailla kun et suostukkaan maksaan laskua ennenkuin viat on korjattu. Pysykää kaukana tästä yrityksestä työnjälki ja palvelu aivan karmeaa. Myyjä oli kyllä hyvä ja asiallinen,mutta siihen se sitten jäikin.

      • Olen suunnitellut salaojaremppaa kotini seinustoille, onko kenelläkään kokemuksia Hämeenlinnassa tuosta paljon parjatusta Molarum yrityksestä, ainakin myyjä oli asiallinen?


      • Anonyymi
        i-lo-na kirjoitti:

        Olen suunnitellut salaojaremppaa kotini seinustoille, onko kenelläkään kokemuksia Hämeenlinnassa tuosta paljon parjatusta Molarum yrityksestä, ainakin myyjä oli asiallinen?

        No miltä tämä keskustelu kyseisestä yrityksestä kuulostaa? Suosittelen valitsemaan tekijän, joka on toiminut alalla pitkään ja on vakavarainen eikä tälläistä joka tekee kalliilla ja sutta ja sekundaa!


      • Anonyymi kirjoitti:

        No miltä tämä keskustelu kyseisestä yrityksestä kuulostaa? Suosittelen valitsemaan tekijän, joka on toiminut alalla pitkään ja on vakavarainen eikä tälläistä joka tekee kalliilla ja sutta ja sekundaa!

        No niin, nyt se salaoja remppa on tehty, Molarumin pojat tekivät ja olen tyytyväinen työn tulokseen, kyselivät siinä sivussa toivomuksiani. Kaikki meni juuri kuin oli sopimuksessa.
        Kiitos niille kahdelle reippaalle nuorellemiehelle.


    • Anonyymi

      Meillä molarum teki salaojaremontin, olemme täysin tyytyväisiä, kaikki juuri niinkuin oli sovittu.

    • Anonyymi

      Tee tarkka urakkasopimus, siihen kaikki mitä haluat firmalta. Ainakin me olemme tyytyväisiä Molarumin työhön ja tapaan hoitaa asiansa. Olisko niin,että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan! Työntekijät ja johtaja ja työn tarkastajat olivat asiallisia ´ja kuuntelivat meidän toiveita. No, tiethyst piha oli myllerretty työn jäljiltä, mutta se on ymmärrettävää kun kaivuri ja kauhakoneet on jhommkissa. Uskallan suositella!

      • Anonyymi

        Varmaan kannattaa kuvata ne salaojat ennekuin hehkutat työnjälkeä. Näissä salaojissa kun sitä lopputulosta ei näe mitenkään päälle päin. Ainoa tapa varmistua luudusta on kuvauttaa putket työn valmistuttua. Tämä maksaa 200-400€ joten kohtuullisen edeullinen vakuutus.

        Sain tiedon että Molarumilla on tällä hetkellä uudellamaalla useampi keissi menossa oikeuteen . Näissä kaikissa yhdistävänä tekijänä on se että salaojat on kuvattu remontin jälkeen ja ovat osittain tai kokonaan täysin notkollaan eli käyttökelvottomat. Firma pesutettu 2015 ,mutta mainostavat sivuillaan että 25 vuoden kokemus täytyy sanoa että on erikoinen laskukaava pojilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmaan kannattaa kuvata ne salaojat ennekuin hehkutat työnjälkeä. Näissä salaojissa kun sitä lopputulosta ei näe mitenkään päälle päin. Ainoa tapa varmistua luudusta on kuvauttaa putket työn valmistuttua. Tämä maksaa 200-400€ joten kohtuullisen edeullinen vakuutus.

        Sain tiedon että Molarumilla on tällä hetkellä uudellamaalla useampi keissi menossa oikeuteen . Näissä kaikissa yhdistävänä tekijänä on se että salaojat on kuvattu remontin jälkeen ja ovat osittain tai kokonaan täysin notkollaan eli käyttökelvottomat. Firma pesutettu 2015 ,mutta mainostavat sivuillaan että 25 vuoden kokemus täytyy sanoa että on erikoinen laskukaava pojilla.

        Meillä myös menossa oikeuteen.. Asennusvirheitä tehty paljon ja eivät vastaa puhelimeen... ei tässä oo muuta vaihtoehtoa..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä myös menossa oikeuteen.. Asennusvirheitä tehty paljon ja eivät vastaa puhelimeen... ei tässä oo muuta vaihtoehtoa..

        Joko nämä on ratkennut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joko nämä on ratkennut?

        Vastuita ei vaan pääse pakoon.. meidän tapauksessa tuli 100-0 häviö molariumille


    • Anonyymi

      No nyt kävi hyvä tuuri ja parempi niin.

    • Anonyymi

      Tekivät täällä Porvoossa meidän yhtiössä salaojarempan viime kesänä. On nätti pinnasta mutta projektia seuranneena voin valehtelematta kertoa että kyseinen firma tekee aikamoista touhua. Salaojat asennettiin liian matalalle tiivistämättömälle pohjalle, patolevy asennettiin puhdistamattomille seinäpinnoille jossa jäljellä muottinauloja ja betonin epätasaisuuksia jotka rikkovat takuuvarmana vesieristeen. Seinänvierustat täytettiin tiivistämättä, ainoastaan asfalttipohjat tiivistettiin pinnasta. Asfaltoidut alueet viettävät virheellisesti mutta siitä ei tietoa onko Molarumin tai asfaltointifirman virhe.

      Valokuvamateriaalia oli pakko ottaa muistoksi kyseisestä projektista, kysymällä voin jakaa halukkaille.

    • Anonyymi

      Itselläni on pelkästään hyviä kokemuksia. Sopimus oli tarkka ja pojat tekivät laadukasta ja hyvää jälkeä. Työn jälkeen piha näytti erittäin siistiltä uuden mullan kanssa. T: Jan Latvala, Ikaalinen

    • Anonyymi

      Kannattaa oikeasti pysyä kaukana tästä porukasta. Olen teettänyt heillä urakan ja oikeastaan mikään ei onnistunut. Käyttäytyminen on johtajan puolelta erittäin aggressiivista, selviä virheitä ei haluta korjata tulkutetaan vain vastaan ja uhkaillaan perinnällä ym. Ala arvoista sakkia...

    • Anonyymi

      Olisi pitänyt lukea täältä ennen kuin päätettiin ottaa salaojaremontti Molarumilta. Myyjään luotettiin koska oli asiallinen ja sen varjolla saavatkin tilauksia. Kyllä tekivät meidän taloyhtiössä todella huonoa työnjälkeä. Saisivat hävetä. Patolevyt kierossa. Seinät ja ikkunapellit kurassa, Pihavalaisin murjottu.. Aivan ala-arvoista..

      • Anonyymi

        Jeps..nää on näitä kommentteja ku kaikki menee vihkoon ja on ala arvoista työtä :D olisitte ite tehneet remonttinne..tuosta kommentistasi ainoa reklamoitava on " patolevyt kierossa",,josko sekään koska jos toimivan niin onko aihetta reklamoida. Seinät ja ikkunapellit kurassa....ettei vain olis salaoja remontin aikaan tullut vettä taivaalta ja oikeasti se kura sitten lentää kun touhutaan..lähtee pyyhkimällä.. pihavalaisin murjottu... todennäköisesti pihassa ei ole mahtunut kunnolla koneilla menemään joten kuski suojellut ja varonut räystästä,,autoja tms muualta, eikä ole huomannut pihavalaisinta...olisitte kaivaneet Lapiolla ite niin olis varmaan tullut täydellinen:D


    • Anonyymi

      Tekivät työn aikataulussa ja sovitulla tavalla. Molarum oli tehnyt viime syksynä meidän naapuri taloyhtiöön ja siitä syystä mekin heidät palkattiin. Suosittelen.

      • Anonyymi

        Ei kannata vielä suositella. Virheet jää maan alle piiloon. 1-2 vuoden päästä selviää, onko järjestelmä vielä toimiva.

        Terveisin: Maanrakentajana 38 vuotta.


    • Anonyymi

      koittakka googlea, vahva vinkkini on että ottakaa kuski(koneela tai ilman) säästätte about 8000-9000e. Ammattimies antaa tunthinnan, tarvikkeet ole se mikä tahansa on on about 3000€ ja työt 6-15€th , '

    • Anonyymi

      Molarum hoiti salaojaremontin ja sadevesiviemärien asennuksen hyvin ja aikataulussa. Seurasin asennusta tarkkaan koko ajan eikä töissä tai lopputuloksessa ole moitteen sanaa. Kaadot on tehty kunnolla käytetty materiaali kaikelta osin laadukasta. Pikku muutokset suunnitelmiin hoituivat joustavasti.

      • Anonyymi

        BlaaBlaa.. julkaisetko omalla nimellä niin tarinalla voi olla jotain totuudenperää..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        BlaaBlaa.. julkaisetko omalla nimellä niin tarinalla voi olla jotain totuudenperää..

        Selvittäkää taloustiedot ennen ostopäätöstä.

        Omavaraisuus on olematon. Olkaa tarkkana ennen kuin ostatte heiltä.

        Talous kuralla Molarumilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Selvittäkää taloustiedot ennen ostopäätöstä.

        Omavaraisuus on olematon. Olkaa tarkkana ennen kuin ostatte heiltä.

        Talous kuralla Molarumilla.

        Mitä Juunas Tumpelo edellä, sitä muut perässä. Molarumin omavaraisuus huikea 0%


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä Juunas Tumpelo edellä, sitä muut perässä. Molarumin omavaraisuus huikea 0%

        Ala-arvoista ja lapsellista kilpailijoilta tulla suomi24:een haukkumaan yritystä. Kukin tyylillään. Kannattaa olla kuitenkin lukijoilla kriittinen näiden kommentoijien suhteen, kun 100% negatiivisista kommenteista on nimettömiä. Ja taas positiivisista kommenteista osa on kuitenkin omalla nimellä ja varmasti oikean asiakkaan kirjoittamaa.
        Minä en ole töissä alalla, mutta tunnen firman hyvin ja onhan tuo haukkuminen nyt oikeasti niin läpinäkyvää. Cmooon!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ala-arvoista ja lapsellista kilpailijoilta tulla suomi24:een haukkumaan yritystä. Kukin tyylillään. Kannattaa olla kuitenkin lukijoilla kriittinen näiden kommentoijien suhteen, kun 100% negatiivisista kommenteista on nimettömiä. Ja taas positiivisista kommenteista osa on kuitenkin omalla nimellä ja varmasti oikean asiakkaan kirjoittamaa.
        Minä en ole töissä alalla, mutta tunnen firman hyvin ja onhan tuo haukkuminen nyt oikeasti niin läpinäkyvää. Cmooon!

        Yrityksen johto jättänyt edellisestä yhtiöstä velvoitteet hoitamatta, joten en jaksa uskoa, että nämä kaikki on kilpailijoiden tarinoita. http://aijaa.com/m5pnm7


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yrityksen johto jättänyt edellisestä yhtiöstä velvoitteet hoitamatta, joten en jaksa uskoa, että nämä kaikki on kilpailijoiden tarinoita. http://aijaa.com/m5pnm7

        Olet oikeassa! Tumpelolla ja yrityksen johdolla kieroilu jatkuu. ÄLKÄÄ VAAN IHMISET TILATKO TÄLTÄ YRITYKSELTÄ MITÄÄN


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ala-arvoista ja lapsellista kilpailijoilta tulla suomi24:een haukkumaan yritystä. Kukin tyylillään. Kannattaa olla kuitenkin lukijoilla kriittinen näiden kommentoijien suhteen, kun 100% negatiivisista kommenteista on nimettömiä. Ja taas positiivisista kommenteista osa on kuitenkin omalla nimellä ja varmasti oikean asiakkaan kirjoittamaa.
        Minä en ole töissä alalla, mutta tunnen firman hyvin ja onhan tuo haukkuminen nyt oikeasti niin läpinäkyvää. Cmooon!

        "Minä en ole töissä alalla, mutta tunnen firman hyvin ja onhan tuo haukkuminen nyt oikeasti niin läpinäkyvää. Cmooon!"

        :-D no jos tunnet firman "hyvin" niin pitäisit turpas kiini :-D


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ei mahda olla sama yritys.


    • Anonyymi

      Jos olisin tiennyt, en ikinä olisi ottanut mitään yhteyttä ko. firmaan. Kun työn jäljestä reklamoi ja vaatii korjauksia, vastaus tulee heti juristilta.

      • Anonyymi

        Samanlainen ongelma täällä. Remontti oli jo viime vuonna(v.2019) ja korjaukset vieläkin tekemättä.Älkää vaan ihmiset luottako tähän Molarum nimiseen yritykseen!!!Lupaavat monen vuoden takuun ja todellisuus perävalotakuu!


    • Anonyymi

      Ihan luokatonta työtä maan lopputyöt pintatasolla. Kauhistuttaa odottaa, mitä itse salaojituksesta myöhemmin paljastuu. Anna puhelinnumero, niin saat kuvia?

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Toihan on iha eri yritys ainakin y-tunnnuksen mukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toihan on iha eri yritys ainakin y-tunnnuksen mukaan.

        Omistajat samoja suhmuroijia ja sä tiedät sen hyvin itsekin.


    • Anonyymi

      Vahvistan muiden kommentoijien varoittavat esimerkit.

      Taloyhtiöömme tilattiin salaojaremontti ja Molarum valikoitui "luotettavan oloisena" isompana firmana toteuttajaksi. Kilpailutettiin homma, tarjouksia useita, Molarum ei ollut halvin tai kallein. Eniten painoi lupaus nopeasta suorituksesta: "kestää vain 5 vko".

      No meni yli vuosi ja paljon tappelua. Töiden aloitus venyi, kaapeleita katkottiin mutta ei myönnetty tai korjattu, anturaa ei kunnostettu vaan läiskittiin patolevyt "vähän sinnepäin". Aikataulu venyi ensin kuukausilla. No, isoin homma oli heidän ulkoistamansa alihankkija, joka teki "entisöintityöt" hutiloiden vastoin sopimusta olevin materiaalein yms, aiheuttaen lisävahinkoa ja lopulta vuoden jälkeen ei suostuttu myöntämään mitään saati hyvittämään. Kaikki oli heidän mielestään kunnossa ja asiakkaan pitää maksaa, herra TJ ei vastaa mistään saati kunnioita maksajaa.

      Meillä oli mukamas ulkopuolinen valvoja, mutta häntä ei kuunneltu eikä hän ehtinyt havaitsemaan puoliakaan puutteista ajoissa. Se on oma tarinansa, mutta pointti on että JOS valitsette Molarumin, VALVOA PITÄÄ HERKEÄMÄTTÄ ja tappelemaan on syytä varautua. Rosvosakki yrittää huijata, tekee sutta ja sekundaa, ottaa rahat ja juoksee.

      • Anonyymi

        Kuulostaa tutulta. Sivusta seuranneena erästä Uudellamaalla ollutta projektia, en voi kuin ihmetellä firman toimintaa. Ei menny homma putkeen. Ei tule saamaan suosituksia ainakaan täältä. Melko tuore kokemus.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kuulostaa tutulta. Sivusta seuranneena erästä Uudellamaalla ollutta projektia, en voi kuin ihmetellä firman toimintaa. Ei menny homma putkeen. Ei tule saamaan suosituksia ainakaan täältä. Melko tuore kokemus.

        Naapurin urakkaa seuranneena Molarum Salaojia johdetaan pelolla ja tekijät ei saa lakimääräisiä päivärahoja. Tekijöiden vaihtuvuus on iso ja uusiin paljon. Puhuivat asioita mielellään. Ei ihme että jää jälkeen protestilistoja. Kannattaa kuvatuttaa lopputulos melko nopeasti, ettei yritys ehdi tehdä konkurssia ja muuttaa taas nimeään. Yt. Pentti


      • Anonyymi
        Rintamamiestalo kirjoitti:

        Naapurin urakkaa seuranneena Molarum Salaojia johdetaan pelolla ja tekijät ei saa lakimääräisiä päivärahoja. Tekijöiden vaihtuvuus on iso ja uusiin paljon. Puhuivat asioita mielellään. Ei ihme että jää jälkeen protestilistoja. Kannattaa kuvatuttaa lopputulos melko nopeasti, ettei yritys ehdi tehdä konkurssia ja muuttaa taas nimeään. Yt. Pentti

        Jep...entisenä työntekijänä voin sanoa että painostettiin tekemään nopeasti laadusta piittaamatta, se ei minulle sopinut joten en pysty työskentelemään tällaiset arvot omaavassa yrityksessä. Se mitä tässä vuosien varrella olen pannut merkille...suurin osa näistä yrityksitä on lestadiolais taustaisia ja ikävä kyllä että ongelma on...uskonto ja kasvatus...sairasta touhua.


    • Anonyymi

      Synnit saa anteeksi mutta asiakkaiden kokemuksia ei pysty muokkaamaan.

    • Anonyymi

      aluksi tuntui, että homma sujuu hyvin. Mutta kyllä lopuksi jäi paha mieli. Tuhosivat
      paikkoja eikä tunnu olevan mitään mielenkiintoa ottaa vastuuta. Piha kaivonkin tekivät niin väärin, että kivetyksien tekijät joutuivat sen purkamaan ja tekemään uudestaan. Ylimielistä asennetta. En suosittele.

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe