Molarum Salaojat kokemuksia?

asukas

Hei

Harkitsen salaojien uusintaa omakotitalossani onko kellään kokemuksi Molarum salaojat nimisestä yrityksestä?

36

1289

  Vastaukset

  • 50 luvulla rakennetun rintamamiestaloni salaojitus laitettiin kuntoon myyntiä ajatellen. Pumppu jäi asentajilta vialliseksi mutta saatiin kuntoon takuutyönä. Vierastan näiden remppafirmojen ovelta ovelle kiertämistä mutta kun oli tarve salaojitukselle niin tarjousta laskiessa ainakin myyjästä jäi rehellinen kuva. Työt hoidettiin sovitussa ajassa ja piha laitettiin kuntoon.

  • Kuvautin Molarum Salaojat Oy:n uusimat salaoja ja sadevesilinjat näiden kommenttien perusteella. Kuvaus maksoi LVI liikkeen toimesta 300 euroa. Kahdessa putkessa muodonmuutoksia, toisesta ei kamera päässyt läpi, putkissa myös haroitusta eli eivät olleet suorassa,. Yhdessä sadevesiputkessa seisoi vesi eli oli väärällä kaadolla. Kuvauttakaa työn tuloksenne ja vaatikaa korjaamaan! Kun kiireellä , urakalla tehdään, ilman valvontaa niin työn tulos on surkea... Tätä vahinkoa maksan vielä pitkään (lainalla rahoitin surkean korjauksen)

  • Eipä kovin hyvää kuvaa tämä firma jätä ja vielä tuo että ei voi maksaa kuin Op rahoituksen kautta remontti.

  • Minulla todella hyviä kokemuksia täällä Pirkanmaalla.Myyjä oli asiallinen ja kertoi miten tutkitaan onko tarvetta tehdä remonttia. Kuvattiin vanha järjestelmä ja analyysi oli että kiireellinen tarve on.
   Hintatarjous tuli heti ja sitä viilailtiin . Selvän tarjouksen sain kauppa toteuttettiin. Työ aikataulu lyötiin lukkoon. Seuraavana päivänä otti yhteyttä sellainen firma kun salaojakeskus. Heidän myyjä tuli ja heti oli vaikutelma että ei ole oikein ammattitaitoa.Teki nopeasti tarjousta ja oli selvästi halvempi kuin Molarun Salaojan tekemä. Ei perustellut asiaa sen kummemmin vaan alkoi arvostella Molarum salaojat firmaa.Tätä ihmettelin ja tällainen asiaton käytös todella ärsyttää. Myyjä sai lähteä ja olen myöhemmin kuullut että tämä firman tekniset ratkaisut eivät kestä asennuksissa päivänvaloa.Varokaa tätä salaojakeskus -nimistä firmaa.Eivät puhu totta ja ovat todella epäluotettavia.Molarun Salaojat hoitivat minun kiinteistön työt loppuun aikataulussaan ja työn lopputulos asiallinen.Tämän kokemuksen olen kuullut muiltakin tämän firman asiakkailta.

   • Kun ei muut kehu se on tehtävä itse..........


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kun ei muut kehu se on tehtävä itse..........

    Tämä on todella läpinäkyvä kommentti...😂 Mutta toki jos noin hyvä myyjä on molarumilla niin haluaisin meilläkin käymään onko yhteystietoja antaa? 😂🙈 Häpeä poika....


  • Meillä myös täysin samanlaiset kokemukset kun muilla, työn jälki täysin ammattitaidonta, lisäksi rikkoivat rännin yms muuta. Kuvautimme myös putket ja tukossa ovat kahden vuoden jälkeen. Reklamoineet olemme moneen kertaan ja viimeisin vastaus oli, että tällä uudella firmalla (muuttaneet vähän nimeään) ei ole mitään tekemistä vanhan kanssa vaikka samat nimet pyörii molemmissa.
   Eli suosittelen myös pysymään mahdollisimman kaukana ko firmasta!!!

   • Samat tuntemukset täältä Oulun seudulta. Putket alkavat pettää jo muutaman vuoden asennuksen jälkeen ja mitään ei korvata kun firmaa (ent. Molarum oy) ei ole enää olemassa. Käytti myös pöytälaatikkofirmaa MLM oy, jonka perusti Molarum oy y-tunnuksella. Älkää siis ostako näiltä yhtään mitään


   • Kannattaa käyttää rakennustöissä teknisen koulutuksen omaavia henkilöitä. Työnjohtajilla pitää olla teknikon tai insinöörin koulutus. Tässä yrityksessä ei ole henkilöillä tarvittavaa koulutusta eikä sitä edes vaadita kuten työntekijöiden rekrytointi ilmoituksissa kerrotaan. Näin homma ei vaan toimi vaan tehdään sitä sutta ja sekundaa. Näiden työn jäljen itse todenneena en ikinä suosittele kenellekään... maksakaa oikea hinta vakiintuneille toimijoille niin homma toimii


  • https://www.kokemuksia.fi/molarum-salaojat

   Tuskinpa nyt kuitenkaan noin huono firma mitä täällä ”kommentoijat”antavat ymmärtää. Mene ja tiedä. Hyvin näyttivät hommansa hoitavan ainakin kun naapurista seurasi.
   Terveisiä Tampereen Hervannasta.

  • Hei.
   Meillä oli myös molarum salaojaremppa... Ei voi suositella kenellekään. Ihan haistanvitun jälkeä. Putket ym tuli varmaan ok, mut maisemointi yms ei hintaansa nähden ja kauheella kiireellä toimivat! Joutuu sanoo että ei kiitos näille urakoitsijoille... Siis muille tiedoks!!!

  • Pojat tekivät hyvää työtä
   Firmalla on varmasti useita työporukoita, mutta ainakin tämä vanhempieni ns. rintamamiestaloon Ylöjärven Siivikkalaan tehty työ oli suorastaan erinomaista. Printtasin itselleni netistä löytyvän Isodrän-työohjeen ja vertasin työvaiheita siihen. Aivan kuten ohjeessa oli, seinän ja kivijalan levikkeelle tuli vedenohjuri ja leveämmässä kivijalan kohdassa myös matalat tuplalevyt. Vanha bitumi poistettiin ohjeen mukaisesti hiekkapuhaltamalla. Kun satunnaisesti poikkesin työn etenemistä katsomassa, oli kaveri pitkällä vatupassilla kaatoja tarkistamassa. Sepeli oli työohjeen mukaista ja sitä käytettiin ohjetta runsaammin. Kiinnitys tehtiin kyseisille levyille tarkoitetuilla kiinnikkeillä. Levyn yläreunassa on tippavesiohjuri. Hulevesien oma putkitus tuli tietystikin erillisenä ja maan mahdollinen liike kohti autotallin luiskaa oli huomioituna nurkkakaivon putkitustavassa, joka osoitti minusta harkintaa pitkälle käyttöiälle. Seiniä tai kivijalkaa ei vaurioitettu työn aikana; lapiomies varmisti kaivurimiehelle, että myös viemäriputki, tuleva painevesiputki ja öljysäiliön putket säilyivät ilman ainoatakaan raapaletta.
   Lopputyöt eli pihan siistiminen työn jäljiltä ylitti sekin odotusarvoni. Ylijäämämaat vietiin pois ja muodostuneet työjäljet korjattiin reilulla multakerroksella. Autotallin luiskassa mielestäni tehtiin enemmän kuin mitä sopimuksessa luvattiin.
   Sopimuksen itse näin vasta, kun menin työn alkuvaiheessa vanhempieni luokse. Sen sisältö oli työvaiheet johdonmukaisesti ja selkeästi kuvaava, vaikka en sen suullista esittelyä ollut siis kuullut.
   Työporukoista otan kantaa siis vain näihin kahteen pääosin työn toteuttaneisiin + pariin lyhyemmän projektinosan tehneisiin, mutta olen kovasti eri mieltä kuin useimmat tällä palstalla kirjoittaneet. Eikä minun tarvitse "puskista" huudella.
   Kai Myllymäki

  • Hyvä että Kailla korjaus onnistunut. Minulla virheitä löytyi ja jouduin aggressiivisten työnjohtajan ja myyjän kanssa tekemisiin. Nämä ketjusauhuttelijat kannattaa kiertää kaukaa...

   • Mulla ihan samat kokemukset.. Voitaisiin perustaa vertaistukiryhmä!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mulla ihan samat kokemukset.. Voitaisiin perustaa vertaistukiryhmä!

    http://aijaa.com/m5pnm7

    Tän linkin perusteella tätä yritystä ei ole koht korjaamassa teidän reklamaatioit joten suosittelen tarkastamaan asennetun järjestelmän. Meil kävi jo usean puhelun jälkeen joku karvanaama fixaamassa


   • Anonyymi kirjoitti:

    http://aijaa.com/m5pnm7

    Tän linkin perusteella tätä yritystä ei ole koht korjaamassa teidän reklamaatioit joten suosittelen tarkastamaan asennetun järjestelmän. Meil kävi jo usean puhelun jälkeen joku karvanaama fixaamassa

    Väärä firma😅  • Omat kokemukset Pk-seudulta ja jälki luokatonta. Reklamoitu useaan kertaan,mutta Molarum väittää ettei salaojissa ole mitään vikaa. Useammat ammatilaiset käyneet kuvaamassa ja todenneet että putket ovat käyttökelvottomat ja ne tulisi uusia välittömästi.

   Työnjohto alkaa välittömästi uhkailla kun et suostukkaan maksaan laskua ennenkuin viat on korjattu. Pysykää kaukana tästä yrityksestä työnjälki ja palvelu aivan karmeaa. Myyjä oli kyllä hyvä ja asiallinen,mutta siihen se sitten jäikin.

   • Olen suunnitellut salaojaremppaa kotini seinustoille, onko kenelläkään kokemuksia Hämeenlinnassa tuosta paljon parjatusta Molarum yrityksestä, ainakin myyjä oli asiallinen?


   • i-lo-na kirjoitti:

    Olen suunnitellut salaojaremppaa kotini seinustoille, onko kenelläkään kokemuksia Hämeenlinnassa tuosta paljon parjatusta Molarum yrityksestä, ainakin myyjä oli asiallinen?

    No miltä tämä keskustelu kyseisestä yrityksestä kuulostaa? Suosittelen valitsemaan tekijän, joka on toiminut alalla pitkään ja on vakavarainen eikä tälläistä joka tekee kalliilla ja sutta ja sekundaa!


   • Anonyymi kirjoitti:

    No miltä tämä keskustelu kyseisestä yrityksestä kuulostaa? Suosittelen valitsemaan tekijän, joka on toiminut alalla pitkään ja on vakavarainen eikä tälläistä joka tekee kalliilla ja sutta ja sekundaa!

    No niin, nyt se salaoja remppa on tehty, Molarumin pojat tekivät ja olen tyytyväinen työn tulokseen, kyselivät siinä sivussa toivomuksiani. Kaikki meni juuri kuin oli sopimuksessa.
    Kiitos niille kahdelle reippaalle nuorellemiehelle.


  • Meillä molarum teki salaojaremontin, olemme täysin tyytyväisiä, kaikki juuri niinkuin oli sovittu.

  • Tee tarkka urakkasopimus, siihen kaikki mitä haluat firmalta. Ainakin me olemme tyytyväisiä Molarumin työhön ja tapaan hoitaa asiansa. Olisko niin,että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan! Työntekijät ja johtaja ja työn tarkastajat olivat asiallisia ´ja kuuntelivat meidän toiveita. No, tiethyst piha oli myllerretty työn jäljiltä, mutta se on ymmärrettävää kun kaivuri ja kauhakoneet on jhommkissa. Uskallan suositella!

   • Varmaan kannattaa kuvata ne salaojat ennekuin hehkutat työnjälkeä. Näissä salaojissa kun sitä lopputulosta ei näe mitenkään päälle päin. Ainoa tapa varmistua luudusta on kuvauttaa putket työn valmistuttua. Tämä maksaa 200-400€ joten kohtuullisen edeullinen vakuutus.

    Sain tiedon että Molarumilla on tällä hetkellä uudellamaalla useampi keissi menossa oikeuteen . Näissä kaikissa yhdistävänä tekijänä on se että salaojat on kuvattu remontin jälkeen ja ovat osittain tai kokonaan täysin notkollaan eli käyttökelvottomat. Firma pesutettu 2015 ,mutta mainostavat sivuillaan että 25 vuoden kokemus täytyy sanoa että on erikoinen laskukaava pojilla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Varmaan kannattaa kuvata ne salaojat ennekuin hehkutat työnjälkeä. Näissä salaojissa kun sitä lopputulosta ei näe mitenkään päälle päin. Ainoa tapa varmistua luudusta on kuvauttaa putket työn valmistuttua. Tämä maksaa 200-400€ joten kohtuullisen edeullinen vakuutus.

    Sain tiedon että Molarumilla on tällä hetkellä uudellamaalla useampi keissi menossa oikeuteen . Näissä kaikissa yhdistävänä tekijänä on se että salaojat on kuvattu remontin jälkeen ja ovat osittain tai kokonaan täysin notkollaan eli käyttökelvottomat. Firma pesutettu 2015 ,mutta mainostavat sivuillaan että 25 vuoden kokemus täytyy sanoa että on erikoinen laskukaava pojilla.

    Meillä myös menossa oikeuteen.. Asennusvirheitä tehty paljon ja eivät vastaa puhelimeen... ei tässä oo muuta vaihtoehtoa..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Meillä myös menossa oikeuteen.. Asennusvirheitä tehty paljon ja eivät vastaa puhelimeen... ei tässä oo muuta vaihtoehtoa..

    Joko nämä on ratkennut?


  • No nyt kävi hyvä tuuri ja parempi niin.

  • Tekivät täällä Porvoossa meidän yhtiössä salaojarempan viime kesänä. On nätti pinnasta mutta projektia seuranneena voin valehtelematta kertoa että kyseinen firma tekee aikamoista touhua. Salaojat asennettiin liian matalalle tiivistämättömälle pohjalle, patolevy asennettiin puhdistamattomille seinäpinnoille jossa jäljellä muottinauloja ja betonin epätasaisuuksia jotka rikkovat takuuvarmana vesieristeen. Seinänvierustat täytettiin tiivistämättä, ainoastaan asfalttipohjat tiivistettiin pinnasta. Asfaltoidut alueet viettävät virheellisesti mutta siitä ei tietoa onko Molarumin tai asfaltointifirman virhe.

   Valokuvamateriaalia oli pakko ottaa muistoksi kyseisestä projektista, kysymällä voin jakaa halukkaille.

  • Itselläni on pelkästään hyviä kokemuksia. Sopimus oli tarkka ja pojat tekivät laadukasta ja hyvää jälkeä. Työn jälkeen piha näytti erittäin siistiltä uuden mullan kanssa. T: Jan Latvala, Ikaalinen

  • Kannattaa oikeasti pysyä kaukana tästä porukasta. Olen teettänyt heillä urakan ja oikeastaan mikään ei onnistunut. Käyttäytyminen on johtajan puolelta erittäin aggressiivista, selviä virheitä ei haluta korjata tulkutetaan vain vastaan ja uhkaillaan perinnällä ym. Ala arvoista sakkia...

  • Olisi pitänyt lukea täältä ennen kuin päätettiin ottaa salaojaremontti Molarumilta. Myyjään luotettiin koska oli asiallinen ja sen varjolla saavatkin tilauksia. Kyllä tekivät meidän taloyhtiössä todella huonoa työnjälkeä. Saisivat hävetä. Patolevyt kierossa. Seinät ja ikkunapellit kurassa, Pihavalaisin murjottu.. Aivan ala-arvoista..

  • Tekivät työn aikataulussa ja sovitulla tavalla. Molarum oli tehnyt viime syksynä meidän naapuri taloyhtiöön ja siitä syystä mekin heidät palkattiin. Suosittelen.

   • Ei kannata vielä suositella. Virheet jää maan alle piiloon. 1-2 vuoden päästä selviää, onko järjestelmä vielä toimiva.

    Terveisin: Maanrakentajana 38 vuotta.


  • koittakka googlea, vahva vinkkini on että ottakaa kuski(koneela tai ilman) säästätte about 8000-9000e. Ammattimies antaa tunthinnan, tarvikkeet ole se mikä tahansa on on about 3000€ ja työt 6-15€th , '

  • Molarum hoiti salaojaremontin ja sadevesiviemärien asennuksen hyvin ja aikataulussa. Seurasin asennusta tarkkaan koko ajan eikä töissä tai lopputuloksessa ole moitteen sanaa. Kaadot on tehty kunnolla käytetty materiaali kaikelta osin laadukasta. Pikku muutokset suunnitelmiin hoituivat joustavasti.

   • BlaaBlaa.. julkaisetko omalla nimellä niin tarinalla voi olla jotain totuudenperää..


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   128
   4496
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   132
   4228
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   173
   1144