Meininki Alkon kulmilla

Pirjer

Seurasin tänään jonkin aikaa mitä teinit puuhaa K-marketin ja Alkon nurkilla kun siinä parveilevat. Paikalle saapui vanha Ford jonka ikkunaan penskat säntäsivät. Fordista käytiin vuoroin Alkossa ja vuoroin K-kaupassa jokin pussi hakemassa. Seteleitä ojenneltiin ja välillä kovaan ääneen vahvasti meikattu tyttölapsi siellä kimitti. Pussi siirtyi pikkuvintiön reppuun ja pojat lähti. Kohta tuli toinen porukka ja taas pussit liikkuivat. Tämäkö on fiksua ja vastuullista hommaa?

32

667

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jääräkö

      Ei nuin .Olisit soittanut poliisit niin olis loppunut ja olis poliiseiile jäänyt tarkkailuun porukkaa

      • Nähtyjakuultuon

        Ei näille nykyajan penskoille kukaan voi mitään, saavat vaan lisää mainetta ja kunniaa kaveripiirissä kun uhmaavat viranomaisia.


      • KKO

        Kyllä pitäis voida. Vanhemmat pakoilee vastuuta. Jos lapsi on saanut rakkautta ja rajat, niin ei ne pyöri kauppojen kulmilla. Liian paljon on vanhempia, jotka eivät välitä, missä lapset luuhaa, kunhan ovat pois jaloista. Tämän olen kuullut nuorilta itseltään.

        Vanhempien velvollisuus on vähän seurata kaveripiiriä ja avata ovet nuorille. Mikä tää nykyajan buumi joillakin nuorilla on, notkua kaupoissa? Se on häiriöksi muille asiakkaille. Nuori tulee ohjata jonkin harrastuksen pariin, niin säästyy monelta pahalta, sekä lapsi, että vanhemmat.
        Ja ennen kaikkea pitäisi olla kiinnostunut nuoren elämästä ja kysyä välillä:- Mitä sulle kuuluu?


      • Henriikkainen

        Lopetin Kellon S-marketissa asioinnin kun iljetti se oven edustan räkä, roskat, mopojen pärinä ja vittujan huutelut. Pari kertaa meinasin jäädä keulivan mopon tai polkupyörän alle. Eteisessä ei meinannut päästä kassien kanssa läpi siitä penikkalaumasta. Helpompi käydä Pateniemessä Lidissä. Siellä ei ole näitä äidin pikku apinoita eteisessä sekoilemassa.


    • OsallaPahemmassakin

      Jos vanhemmatkin on kotona tukevassa humalassa?

    • Binger

      Meidän kylällä tässä aika paljon etelämpänä tuli keväällä esiin tapaus, jossa hakumies oli noin nelikymppinen aikuinen äijä. Tytöt ja joku poikakin olivat käyneet ostamassa herralta viinapullon suuseksillä. Ennen kuin alatte haukkumaan kotioloja, miettikää miten sairas täytyy aikuisen ukon olla kun tuohon lähtee...

    • Kendall

      Kellon ostarilla joku ispmpi poika päristää kilvettömällä monttupyörällä ja ostelee pikkupojille tupakkaa. Kunnon maalaismeininki. "Mitä se haittaa" on yleinen kommentti jos otan asian puheeksi puskaradiossa tai kylätoimikunnissa...

      • Jevelias

        Taidan tietää ketä tarkoitat. Valitettavasti tiedän tapauksen ja olen joutunut ko hennkilöstä kärsimään jo pitkään. Kehityksestä jälkeenjäänyt poika joka on varastanut jostain nyt moottoripyörän. Minkäänlaisia kortteja hällä ei ole. Tupakkakin taitaa mennä niin päin että pummii jonneilta röökejä. Ei näihin mitään kuria tai ojennusta saa.


      • Sitäkutsutaanjelpiksi

        Kyllä ainakin yks´kylähullu on joka kylällä,joissakin useampi.Mahtanee olla sama kylähullu joka tyhjentelee ihmisten takapihoilta tuhkiksista tumpit.Muutako auto pojan perseen alle niin ehtii laajenta piiriään.Oikea kariranti,kaikkien janoisten ystävä.


    • Pinada

      Kellossa se päristely on ihan räävitöntä taas nykyään. Miksi poliisi ei puutu asioihin. Kesäaikaan vedellään viritetyillä mopoilla ja kilvettömillä moottoripyörillä pitkin pyöräteitä ja keulitaan s-marketin oven edessä. Talvella päästellään moottorikelkoilla tienpenkoilla, pyöräteillä ja jopa teilläkin. Missä hiton vammalassa te oikein luulette pikkuapinoidenne kasvavan?

      • Tuokaupunkimaaseudulle

        Sitä se tekee ku muutetaan maalle että saadaan kullanmurut pois huonosta sakista raittiiseen ilmaan ja virikkeelliseen ympäristöön.Nyt se on nähty jopa Ulkomaan elävistä(turisteista)miten ne ymmärtää jokamiesoikeudet.


      • Rumamaa

        Haukiputaalla asutaan siksi että siellä on aina asuttu ja se rähjäinen perintömökki on siellä. Siinä mökin pihalla sitten korjataan kelkkaa, mönkijää, moottorisahaa ja autonromua. Piha näyttää romuttamolle ja haisee öljylle ja bensalle. Käypä joskus katsomassa mikä sikala koko Haukipudas on. Ei sinne muuta kuin lestat ja hörhöt.


      • Seppälä

        Sehän on hyvä, jos pysyvät omalla pihallaan harrastelemassa, ettei kylillä notku lähimmäisten mielipahana.


    • Apukoulu

      Edellä mainitut ongelmat ovat vain pieni murunen siihen verrattuna,mitä kaikkea täällä harrastetaan.
      Vanhemmat herätys!

      • Patmos

        Ei ne narkkarivanhemmat juuri välitä mitä ipanat tekee. Annalankankaalla ajavat isin varastamilla moottoripyörillä ja samalla pitkin kyliäkin. Ei riitä poliisilla resurssit puuttumaan.


    • Saoni

      Pari teinityttöä yritti siinä Alkon kulmilla saada minua hakemaan heille viinaa. "Mitä sä haluaisit hakupalkaksi? Oltaisko vaikka kolmestaan?" Huh huh noita nykyteinejä. Onkol se tavara noin löyhässä vai viinanhimo noin kova jo nuorena. En missään tapauksessa suostunut. Vanhemmat huomio! Tiedättekö missä jälkikasvunne luuhaa tänä iltana?

      • Ralex

        Varmaan samat tytöt ruinasi minuakin hakemaan ja alkoi tulla vitun homoa kun käskin kotiin kasvamaan. Teki mieli kuva ottaa näistä isin pikku apinoista ja laittaa puskikseen.


      • ElämääMuttaMinkälaista

        Kyllä tuommoiseen illanviettotapaan jos ajautuu, niin terveempiä harrastuksia puuhailevat kaverit häviää aika pian. Myöskin elämän jatkumisen suunta on aika selvä. 30:senä näyttää 50:seltä mieheltä ja raha on mennyt tupakkaan ja viinaan. Isompi paha vielä on jos menee rahat huumeisiin. Sitten onkin 30:senä Hautuumaatie 1:sen hiljainen asukas.


    • JunttiUrmas

      Näyttää olevan aika usein vartija siinä Alkolla. Kannattaa sille vinkata jos huomaa jotain epämääräsitä.

    • Paakkana

      Taitaa olla että sama kööri värkkää nyt S-marketin edessä ja hakija käy vain alkossa...

    • LakijaJärjestys

      Kyseessähän on saada ja antaa,ei sen kummempaa.Se ettei kaikilla ole valmiuksia päättää omien himojen taikka halujen kanssa koski ne sitten viina tai...no niitä toisiaHimot ja halut ne kohtaa kuiteskin.Rikoksia ne on joka tapauksessa.

    • joidenkinisiä

      Kuinkahan monta sugardaddya sitä puttaallakin asuu kun meno on tuommosta?

    • Vaihtokauppaa

      Semmosia ne teinit,aina tyrkyllä!

    • TTE32

      Nuoret tulevat aina olemaan tyhmiä, kuuluu elämään. Olitte itsekin aikoinaan.

      • stypidö

        Ja osa on vieläkin...Tyhmiä!


    • Ehdottanet

      On kullut että teini tyttöt ovat jopa ehdottanet pillua haku palkaksi jos nille hake alkoholia alkosta että molemmat sekä pedofilia ja alaikäiselle alkoholia hakeminen ovat molemmat rikoksia.

      • asdfghtyu

        Joo ei muuta kuin rajat kiinni teinitytöiltä


    • mökillejuomaan

      Juoppoputaalla kaljat maistuu jo alaikäisinä. Lainsäädäntö on sivuseikka. Alkoholisti rentoutuu vain viinapullon äärellä. Muutoin tapellaan tai lisäännytään.

    • 987654321000

      Oiskohan samat tytöt päässeet nyt lehtiin kun hakija löytyikin?

    • hunsvotit-kotmaihisa

      Lapsosiä kuspäät käyttää joilla ei järjen häivää ole, nyt ruomat kiriälle

    • Vanha_totuus

      Kari Suomalaisen Römpän ukko se aikoinaan marisi: Se on tuo nykyajan nuoriso. Niillä on pimut, tupakat, viinat ja mopot. Ei ollu ennen. Ei ollu mopoi.

    • Rupes.jöpöttään

      Voi voi,kun joku nätti neito sanois mullekin ,että ottaa suihin ,kun haen viinaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1880
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1499
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      89
      1279
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1190
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      999
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      952
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      905
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      104
      857
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      46
      705
    Aihe