Paikallinen rautakauppa

EntinenAsiakas

Kuulin huhua, että Hallikainen palaa uudestaan ensi kesänä rautakauppa-aikaan. Onko totta?

6

423

  Vastaukset

  • Uusi K-rauta avataan Vaalimaalle!

  • Toivottavasti palaisikin,ei toi Raskila oikein vakuuta....

   • Toivotaan todella että Hallikainen palaa. Nyt ihmisiä ryöstetään ja haukutaan päin naamaa. Inhottavaa käytöstä. Onneksi tavarat saa kätevästi työmatkaltakin, asiantuntevasta rautakaupasta, ja vielä sopivaan hintaan. Raskilan ovea emme enää avaa, emmekä suosittele muillekaan. Ala-arvoinen paikka.


   • Joo,ei tartte tosiaankaan Raskilan ovia availla. Hinnat aivan älyttömät,kannattaa ajaa kaupunkiin ostoksille. Ei ole johtaja lainkaan kauppiaan oloinen mies.


  • Tuskin palaa. Tuli aikanaan tuettua pirun paljon sitä puulaakia. Viettää muijan kanssa eläkepäiviä epsanjan auringossa ja naureskelee miten tuli tehtyä tiliä vuosien mittaan. En todellakaan jäänyt kaipaamaan.

  • Eikö hallikaisella ole jälkikasvua joka voisi jatkaa kauppaa?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   730
   16325
  2. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   108
   2575
  3. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   134
   2461
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   2101
  5. Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vi
   Maailman menoa
   83
   1853