Aihe

Lamotrigin kokemuksia

Fjgahbkgkfhkfhjf

Hei, olen syönyt ko lääkettä neljä viikkoa, ensi 25mg, sitten 50mg ja nyt aloitin 75mg. Kahden viikon jaksoissa siis. Millaisia kokemuksia muilla on? Milloin alkaa vaikuttaa ja millä annoksella? Sivuvaikutuksia mulla ei ole ollut. Mulla on masennuskausia ollut noin 16 vuotiaasta lähtien ja sitten muutamia "vauhdikkaita" jaksoja, josta syystä vahva epäily 2 suuntaisesta mielialahäiriöstä. Olen nyt siis 38 v. Olen kokeillut neljää masennuslääkettä yht vuoden ajan mutta tämä on nyt kuulemma uudentyyppinen lääke mulle kun tuli epäily tuosta diagnoosista. Kiitos jis joku vastaa :)

2

113

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • yksbipokakkonen

   Mä olen syönyt muutaman vuoden ja toimii mainiosti masennusoireisiin. Muistaakseni 100mg jälkeen alkoi auttamaan. Pitkään olin 150mg annoksella, mutta on pitänyt hilata ylöspäin kun masennusfiiliksiä tullut uudestaan. Nyt syön annoksella 250mg. Mulle ei ole tullut mitään sivuoireita ja tosiaan vaikutus priima. :)

   Olen syönyt ties kuinka montaa eri yksisuuntaisen masennuksen lääkkeitä. Ne ovat auttaneet pahimmasta kuopasta mutta aiheuttivat myös mielialan jojoilua sinne sun tänne. Ja pairi hypomaniaakin on tullut sen seurauksena. Ja loppu tulemana ei ollutkaan ihan kivaa..

   • Jfshbklhvbkj

    Kiitos! Mä olen huomannut hyviä vaikutuksia myös sillä että aloin syödä tupla tai tripla annoksia Epa kalaöljyä sekä B 12 vitamiinia myös tosi suuret annokset. Ne ei vielä riittänyt kokonaan mutta luulen että näiden ja tuo lamotrigiinin yhdistelmällä tulee hyvä! Huomaan koko ajan edistystä mutta en vielä luota että tämä olo on todellinen kun on aaltoillut ennenkin.. Kiitos kun vastasit :)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   218
   14221
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   226
   3785
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   2381