Turussa kadonneet miksi poliisi vaikenee

Nuoretmiehetvaarassa

Turussa katoaa NUORIA MIEHIÄ joka vuosi 1-2 hlöä. Tyypillistä on, että nuori mies lähtee illanvietosta yksin kävellen kotiin. Reitti ei välttämättä kulje valvontakameroiden tai lähikulkijoiden havaintojen perusteella OLLENKAAN Aurajoen lähellä. Ja kuitenkin hyvin usein ruumis löydetään Aurajoesta tai sitten sitä ei ollenkaan löydetä. Katoamiset tapahtuvat usein pimeällä, kuten talvella tai syksyllä, jolloin kadulla on vähemmän kulkijoita ja on pimeää.

Joka kerta, kun lehdessä ilmoitetaan kadonneesta, en voi kuin ihmetellä, miksi asiasta vaietaan?

Miksei poliisi kykene tarkistamaan kaikkien kadonneiden kohdalla keskustan kaikkia valvontakameroita ja vertaamaan liikkuneita ajoneuvoja? Varmistamaan autonvuokraukset ko ajoilta? Ei pitäisi olla mahdoton tehtävä. Vuodessa noin 2 yötä jolloin katoamisia tapahtuu.

Toivon, että mahdollisimman monelle tiedotetaan: nuoret miehet, älkää kulkeko Turun yössä yksin. Ottakaa taksi kotiin tai välttäkää kulkemista öiseen aikaan. Tyypilliset uhrit ovat olleet 170-180 cm, ruumiinrakenteiltaan siroja miehiä. Tätä on jatkunut jo monta vuotta.

Viimeisin uhri on kadonnut 2018 syyskuussa
https://www.turkulainen.fi/artikkeli/705880-nuori-mies-katosi-turussa-viime-torstaiyona-katso-tuntomerkit

Omat lapseni olen huolehtinut, että tiedostavat tämän vaaran ja eivät kulje yksin illanviettojen jälkeen. 20 euron taksimatkat maksan mielelläni tarvittaessa. Oletko sinä vanhempana valmis huolehtimaan lapsesi turvallisuudesta?

Turku on oman kokemukseni mukaan turvallisempi paikkakunta naiselle kuin miehelle.

Jakakaa tätä tietoa.

46

3675

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tämä.selvää

      Cia ja moSSad eliminoi nettikirjoittelijoita ja toisinajattelijoita ja Suomen viranomaiset peittelevät jäljet

    • Bermudankolmio

      Onhan sitä Aurajokea aina keskustelu palstoilla kummasteltu, onko Turussa jokin erityinen miesvihaaja? Ei suvaita jos nuoret miehet pitää yö elämässä hauskaa. Edellinen tapaus närkästytti poliisiakin ja väitti ettei jokeen tuuppaajaa ole olemassakaan. Kuitenkin se on tiedossa, että kuinka helppoa se töniminen on peitellä, ilman todisteita, varsinkin pimeällä.

      • Anonyymi

        Vuonna 2015 Suomeen saapui pääministerin kutsusta mieslaumoja, jotka raiskaa kaikkea liikkuvaa. Miehiä naisia lapsia jopa eläimiä.

        Kun pimeällä lähtee liikkeelle auto jossa on neljä miestä aikomuksenaan saalista etsiä koko yön.
        Voi vain arvailla miten monta uhria on näiden toimesta eliminoitu. Lisäksi tuon ikäiset nuoret miehet ovat todennäköisin vastustaja sodan syttyessä. Joten se on myös sissi-sotaa etukäteen eliminoida vihollisen taistelijoita.

        Saatanaa palvova virkakoneistomme ei välitä yksilöihmisistä ja heidän katoamisistaan.
        Toivoa vain sopii että kansa itse jo heräisi todellisuuteen. Onhan viitteitä opiskeltu vuosikymmeniä jo elokuvistakin.
        Vaikka elokuvien yksityiskohdat onkin keksittyjä niin itse toimintatavat ovat ihmisaivojen kehitelmiä aivan samoin kuin oikean elämän rikollisten tekemät kehitelmät.


      • Anonyymi

        Eihän Turussa edes ryöstöjä tutkita eikä tapon yrityksiä.
        Ryöstäjä kävi mailankanssa kimppuun.Väkivalloin tyhjensivät taskut.Puhelin avattiin sekä rahapussi vietiin ja etsivät rahaa jotka olisivat varastaneet.
        Myöskin nitrosumute varastettiin eivätkä antaneet takaisin vaikka toinen sai sairaskohtauksen ja olisi tarvinnut nitroa.Eli tapon yritys.
        Lisäksi ryöstäjä hyppi selänpäällä rikkoen selän josta aiheutui vuosien selkäsäryt.

        Tällainen törkeä aseellinen ryöstö ei ole Turun poliisin mukaan rikos.


    • selviisiiin

      Olisiko näillä ollut se kuuluisa sepalus auki? Meinaan miehillä on tapana kusta veteen. Hietalahdessa, missä se nuori poika hukkui, oli kamerat, ja niistä poliisi selvitti että itse oli sinne vahingossa mennyt, mutta ei päässyt ylös, koska ei ollut tikkaita. Olisiko sama ongelma aurajoessa.

      • TAASKATEISSA

        Tarkoitatko Matin Clausenin tapausta? Unohdetaan,että osalla Turussa kadonneista nuorista(opiskelija)miehistä on ollut haalarit päällä. Ainakin tällä viimeksi kadonneella oli haalarit.Miksi hän menisi veden ääreen tarpeilleen,kun se haalari pitää ensin riisua. Mm Juuso Salervo löytyi Sigyn laivan luota,yrittikö hän kiivetä Sigynin kannelle?Vai veikö virta hänet laivan luo?


      • Anonyymi

        Mikähän pöllö tämänkin toistelija on, ei kukaan jokeen mene kusemaan, veneessä luonnollisesti kustaan kun ei maihinkaan hetkessä pääse.


    • Narasimba

      Aurajoki onkin ihan käytännöllinen tapa "kadota". 4% maanpinnallisesta väestöstä on katoamatta eli 'vaihdokkeja', joten dragonin nälkää ajatellen: kuinka moni on syöty? Kiinan "kadonneita" lapsia tuskin on ilmoitettu kadonneiksi, murhatuiksi, saati raiskatuiksi ja syödyiksi? Ihmisiä jatkuvasti "katoaa" turistimatkoilla, joista jopa elokuvat saavat inspiraationsa - eikä kukaan ole syyttämässä itse matkatoimistoja, jotka matkan kyseiseen pisteeseen järjestävät. Turun 'Helmi'-tapauskin voi yhtälailla olla ihmiskauppa-keskus sotilastukikohdan sijaan - olihan nuo paikat yli siivotut ja jätetty jälkeen vain vasta-asetettu sotilasnukke, sekä vastateipattu lappu. Ja mistä asukkaat häiriintyivät, kuin epänormaalista helikopteri-liikehdinnästä, vaikka olivat alueella jo kyseisiin tottuneet? Miksi monen vuoden "tutkinta" ja mässäily sitten sotilas-rynnäköllä? Ja miksei alueelta saa edes kunnon kuvaa, vaan tuntuu että kaikki ihmiset ovat jo kadonneet?

    • Nuoretmiehetvaarassa

      Pointti on se, että kaikki kadonneet eivät ole ole valvontakameroiden mukaan olleet edes lähelläkään jokea, mutta silti päätyneet sinne tai sitten ei ole koskaan löydetty.

      Jos poliisi ei kykene tätä 1-2 nuoren miehen (huom nimenomaan nuoria miehiä, pituudeltaan ja ruumiinrakenteiltaan siroja) katoamisia ja jokeen tippumisia selvittämään, toivottavasti kerrot kuitenkin tästä eteenpäin ja saadaan nuoret miehet tietoiseksi, etteivät kulkisi öiseen aikaan yksin Turussa pimeällä. Mitään hysteriaa ei ole tarpeen levittää, mutta ihmettelen, ettei esim yliopistossa tai muissa opinahjoissa Turussa tiedoteta tästä asiasta? Joka vuosi tämä ilmiö kuitenkin tapahtuu.

      Turussa asuvana olen varma, ettei kukaan mene pissille Aurajokeen, monta puuta ja pensasta on paljon ennen varsinaista joen reunaa.

      Vaikea uskoa, että Aurajoki olisi myöskään itsemurhakandidaattien suosikkipaikka, miksi kukaan hyppäisi jokeen kun kerrostalon parvekkeelta tai junaradalta löytyy nopea varma tapa?

      Turussa vuosittain kadonneiden miesten yhteiset nimittäjät ovat:
      - nuori ikä
      - pituus max 180 cm
      - siro ruumiinrakenne
      - öinen yksin liikkuminen keskustassa
      - todennäköisesti päihtynyt

      Tarkoitus ei ole lietsoa hysteriaa, mutta miksei tästä asiasta tiedoteta?

      En ikinä antaisi omien poikieni kulkea keskustassa yksi öiseen aikaan, vaikka ovatkin aikuisia. Edes nuorille naisille Turku ei ole yhtä vaarallinen paikka kuin näille nuorille miehille.

      Peräänkuulutan myös yliopistojen ja koulujen vastuuta opiskelijoistaan, TIEDOTTAKAA!

      Vilpiön osanottoni näiden kadonneiden perheille, joille kukaan ei kertonut tästä asiasta.

    • saasnähdä

      Saas nähdä, iskeekö jokeentönijä taas marraskuussa...sehän on ollut hänen toimintakuukautensa.

    • rffsfssrsrsr

      moSSad = SosDam

    • murha

      Tässähän on sattunut, että poliisi on pysäyttänyt nämä miehet ja sitten ovat menettäneet itsehillinnän humalaisen ja muuten vaikean kanssa, Helppo heittää Aurajokeen. Saa myös mahdollisia henkilökohtaisia kaunoja maksettua. Ei ihme, että vaikenee.

    • DexterandBrianMoser

      Turkkusessa liikkeellä selvästi sarjamurhaaja...
      Kameratallenteista EI näy eikä tule koskaan näkymään mitään ratkaisevaa
      ja aurajokikin kuitenkin sen verran pitkä että vainaan voi heittää sinne kenenkään näkemättä

    • TAASKATEISSA

      Vielä ei tiedetä,mitä Miikka Niinivirralle on tapahtunut. Hänethän nähtiin viimeksi Kirjastosillalla. Kirjastosilta on aika matala,valaistu ja toisella puolella jokea on portaat. Syyskuussa aamuyöstä varmaan oli jo valoisaa. Kirjastosiltaa lähin ravintolalaiva auki ympärivuotisesti ja varmaan oli silloinkin auki aamu neljään,joten tuntuu mahdottomalta että Miikka olisi päätynyt Aurajokeen (ja hukkunut)kenenkään huomaatta. Ja sitten kuulemma Kirjastosillalla vielä kamerat,niin on kumma jos on veteen päätynyt ja miksi kukaan hyppäisisi veteen niin matalalta.

    • kuusitoista

      Jos vertaa Aurajokea muihin kaupunugeihin, joissa joki kulkee keskustassa, niin riskihän on se kun se vaan on niin lähellä "kaikkea", että sen ympärillä tapahtuu haahuilua, joka johtaa joskus tippumiseen. Toki katoamisilla voi olla Aurajoen lisäksi muitakin syitä. No, esim.Joensuussa keskustan läpi kulkee kovavirtainen Pielisjoki, mutta harvemmin sinne siellä ihmisiä päätyy (joskus kyllä, mutta suht.harvoin onneksi). Syynä on pitkälti se kun kulkuväylät on pakko ollut rakentaa kauemmas kuitenkin. Jokena sinänsä Pielisjoki on ainakin tuhat kertaa Aurajokea vaarallisempi, mm.virran voimakkuudeltaan.

      Yksinkertaisen oheen sinne Turun suunnalle jos antaisin, niin se on tämä: aidatkaa se Aurajoki ihan reilusti ja joka kohdasta. Ja jotain muitakin avuja, eli tikkaita tm.helpottamaan sinne mahdollisesti joutuneita/joutujia. Turhampaankin on rahaa pistetty monessa paikassa.

      Kyllä tuo Turun nuorten miesten katoamismäärä on aika korkea. Voiko olla että olisi joku ihan syyllinen vahinkojen lisäksi?! Havainnot kai kuitenkin vähäisiä ainakin toistaiseksi ...

    • anonyymi_0dD

      Olen myös ihmetellyt miksi niin usein katoaa ravintolasta poistunut nuori mies. Eikä vain Turussa, vaan Tampereella ja helsingissä myös, muuallakin? Sisimmässä tuli tunne, että ne liittyvät jotenkin yhteen. Omalle lapselleni olen ohjeeksi antanut myös, ettei kulje yksin ja ottaa tarvittaessa taksin, tämähän ei ole toteutunut, säästösyistä.

    • keurutt

      "Olen myös ihmetellyt miksi niin usein katoaa ravintolasta poistunut nuori mies. Eikä vain Turussa, vaan Tampereella ja helsingissä myös, muuallakin? Sisimmässä tuli tunne, että ne liittyvät jotenkin yhteen. Omalle lapselleni olen ohjeeksi antanut myös, ettei kulje yksin ja ottaa tarvittaessa taksin, tämähän ei ole toteutunut, säästösyistä. "

      Niin, ei vielä sillä matkalla kovinkaan moni heistä kadonnut, kun päivällä on olutta haettu lähikaupasta. Toisaalta illalla kyllä illanhuuruisissa illanvietoissakin tapahtunut aikojen ja paikkojen saatossa kahta ja toista. Alkoholi ja yksin haahuilu ei monella sovi yhteen.
      "Yksinäisen miehen tie", tuosta voisi kirjoittaa jonkun surumielisen iskelmä ehkäpä ...

      • Anonyymi

        Suurin osa ei ole mitenkään yksinäisiä ja asiat olleet tiettävästi hyvin, kuten viimeksi kadonnut opiskelija, kavereiden luota kotiin lähtenyt ja joesta löytynyt, baarista kavereiden luota tyttöystävän luokse lähtenyt ja joesta löytynyt jne.

        Koskaan ei tosin voi tosin tietää mitä kukin ajattelee, mutta hukuttautuminen ei ole edes kovnkaan miellyttävä tapa lähteä jos itsensä haluaa tappaa. Onhan noita jokeenheittäjiä ihan todistetusti ja osa selvinnyt, tiedän itsekin yhden.


      • Anonyymi

        No, eikö he ole kuitenkin olleen YKSIN siinä katoamishetkellä!?

        Monenlaista nuorta toki ollut joukossa, ja niin edelleen, mutta eikös noissa ed.viesteissä kerrota nimenomaan yksin kuljeskelusta alkoholin vaikutuksen alla. Joka on tietysti riskialttiimpaa, kun kävely kaveriporukassa ja selvin päin.
        Kyse ei siis ole esim.syrjäytyneistä, tai mistään sellaisesta, siitä ei ole tainnut olla tässä ketjussa kyse ensinkään !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, eikö he ole kuitenkin olleen YKSIN siinä katoamishetkellä!?

        Monenlaista nuorta toki ollut joukossa, ja niin edelleen, mutta eikös noissa ed.viesteissä kerrota nimenomaan yksin kuljeskelusta alkoholin vaikutuksen alla. Joka on tietysti riskialttiimpaa, kun kävely kaveriporukassa ja selvin päin.
        Kyse ei siis ole esim.syrjäytyneistä, tai mistään sellaisesta, siitä ei ole tainnut olla tässä ketjussa kyse ensinkään !

        Yksinäinen tarkoittaa kylläkin muuta kuin sattumoisin yksin liikuvaa.


    • Anonyymi

      Vierasmaalaiset, vailla omaatuntoa olevat miehet ovat sujauttaneet tyrmäystippoja uhrin drinkkiin. Sitten on helppo avuttomassa tilassa oleva uhri taluttaa piiloon, ryöstää ja ehkä silpoakin, ja lopuksi työntää Aurajokeen. Elinkauppakin tulee mieleeni, miksi Suomi olisi poikkeus kaikista muista maista.

      • Anonyymi

        Terroristit eliminoi tulevia taistelijoita kun tietävät aloittavansa maanvalloituksen imaamin käskystä.

        Tulkoon tuho ja tuomio Turulle joka vuodattaa viatonta verta eikä siitä välitä.

        Tulkoon tuomio jokaiselle tähän rikokseen osallituneelle Jeesuksen Jumalan Pojan Nasaretilaisen nimessä !


    • Anonyymi

      No kai niistä olisi löytynyt jotain ylimääräistä kehosta jos poliisi jotain epäilisi. Jos muutoin kuolleet niin näkyy että kuolema on muu kuin hukkumiskuolema.??. Kai se siis näkyy tietyllä tapaa jos on hukkunut veteen ja se kuolinsyy. Niin no voihan tietty jokeen heittää jonkun käsittelyn jälkeenkin jolloin kuolee heikkouden takia hukkumiseen mutta kai se käsittely näkyisi??. Kai poliisi ilmoittaisi jos nuoret miehet olisivat jotenkin vaarassa?. Määrä ei näytä suurelta jotka joutuneet jokeen kuolleena yms mutta omituinen järjestelmä kun kuoĺleet ovat olleet pärjääviä eivät mitään itsemurhakandidaatteja ollenkaan.. ja joka vuosi lisää?. Poliisin kuuluisi tutkia asioita vähäsen syvemmältäkin eikä jäkättää jotain ihmeellistä resurssien puutteesta kun siis niin tutkiminen on tylsää ja vaatii pitkäaikaista työskentelyä mutta näyttää siltä että poliisi autoilla jaksaa ajella kyllä kartsalla.. no sori sanominen tuosta mutta ehkä noissa jutuissa miten jokeen on joutunut nuoria miehiä saattaa olla jotain outoakin osassa jokeen joutumisisssa..?

      • Anonyymi

        Tässä kommentissa on aika monta "kai" -sanaa.
        Juuri tuohon ajatusmalliin perustuu sokea luottamus viranomaisiin , valheeseen perustuva turvallisuuden tunne ja välinpitämättömyys, jotka kaikki ovat muotia nykyään.

        Uhreja on mukava listiä tyhmien lampaiden joukosta kun "kukaan ei huomaa mitään".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä kommentissa on aika monta "kai" -sanaa.
        Juuri tuohon ajatusmalliin perustuu sokea luottamus viranomaisiin , valheeseen perustuva turvallisuuden tunne ja välinpitämättömyys, jotka kaikki ovat muotia nykyään.

        Uhreja on mukava listiä tyhmien lampaiden joukosta kun "kukaan ei huomaa mitään".

        Niin "kai" se on, että pelottavinta on "kai" se epävarmuus "kai" ...


    • Anonyymi

      Huom! Nuoret miehet varsinkaan eivät hukuttaudu, jos haluavat tehdä itsarin, naiset maassamme eivät yleensä myöskään hirttäydy päiviä päättäessään ( Nela Utkina Hki 2015).

      Jos oikeasti tässä on kyseessä lukuisat tositapahtumat, OTTAKAA asiat ESIIN, jilkisuuteen, tarjotkaa niitä lehdistölle, medialle, jotta ihmisiä VAROITETAAN! Näillä palstoilla on turha luulla, että läheskään tarpeeksi kukaan näitä asioita, tällaista tietoa löytää.

      Poliisi EIKÄ kukaan saa VAIETA katoamisista tai mistään muustakaan, mikä voisi olla tarpeeksi halla maallemme tai turvallisuudellemme. JOS asia koskee ihmisiä, niin silloin on syytä AVATA asiat julkiuuteen: nämä palstat EIVÄT ole julkisuus VAAN lööpit!

      Olen vilpittömästi yhtä lailla järkyttynyt ihmisten kohtaloista ym, mitä meillä on edessä! Omalta osaltani pidän huolen siitä, että tarpeeksi avataan asioita, jotta ihmisten ELÄMÄ, tulevaisuus ja turvallisuus olisi taattu!
      Julkaiskaa ASIAT, jottei kukaan joutuisi enää VÄÄRIIN käsiin. Näistä mystisistä katoamisista ja ruumis-löydöistä ollaan oltu JO ihan LIIKAA hiljaa. Vaikenemalla poliisi ym. tahot ovat vain auttaneet näitä tekijöitä, järjestäjiä HILJAA jatkamaan salatöitään. Oli VÄÄRIN ajatella, että asioiden julkistaminen muka olisi luonut kaaosta tms.

      VAIKENEMALLA uhreista EI IKINÄ tiedetä MITÄÄN! EIVÄTKÄ lopu!

      • Anonyymi

        Poliisikin on varmaan käskytetty vaikenemaan (kun vihapuhe on rikoksista raskain).


      • Anonyymi

        Kerropa prosentit kuinka suuri osa naisista hirttäytyy, hukuttautuu, ajaa autolla rekan eteen, ottaa yliannoksen lääkkeitä, ampuu itsensä jne, taitaa kuitenkin hirttäytyminen olla suht yleisin tapa.

        Jokirannassa on helppo tyrkätä veteen, varsinkin humalainen, mutta ei viedä ketään väkisin kilometrien päähän metsään ja hiissata puuhun. Nela osti itse tarvikkeektkin ja matkusti bussilla metsän reunaan, ei tuossa tapauksessa ole mitään epäilyttävää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerropa prosentit kuinka suuri osa naisista hirttäytyy, hukuttautuu, ajaa autolla rekan eteen, ottaa yliannoksen lääkkeitä, ampuu itsensä jne, taitaa kuitenkin hirttäytyminen olla suht yleisin tapa.

        Jokirannassa on helppo tyrkätä veteen, varsinkin humalainen, mutta ei viedä ketään väkisin kilometrien päähän metsään ja hiissata puuhun. Nela osti itse tarvikkeektkin ja matkusti bussilla metsän reunaan, ei tuossa tapauksessa ole mitään epäilyttävää

        Kun ei syyllisiä tiedetä niin ei asiasta tiedoteta, tai ei vaan viitsitä tutkia kun on muutenkin niin "kiire".

        Ei sellaisia etsiviä mitä katselemme TVsarjoissa ole oikeasti edes olemassa.

        Saalistajien on helppo vaania uhria tyhjässä kaupungissa kun hänet näkee kaukaa.
        Maksakaa mieluummin se taksi kuin että päädytte jokeen tai mereen tai järveen.
        Saalistajat kulkevat laumoina joten heidän tekonsa on helppo yhtä vastaan joka huijataan helposti vaikka mukavalla jutustelulla.


    • Anonyymi

      Onko tapahtunut elettäkään, että Aurajoen ympärille saataisiin esim.jonkinlaiset kaiteet?! Tai muita avuja, jotka estäisi tipahtamasta helposti ja/tai nousemaan helpommin omin voimin, jos tipahtaa jokeen?!

      Ei turkulaiset tipahtele sen helpommin kuin ketkään muutkaan. Mutta harvassa kaupungissa on joki yhtä keskeisellä paikalla mitä Aurajoki on Turussa.

      • Anonyymi

        Ei Turulla ole varaa aitaan, mutta miljardin lisää velkaa voivat ottaa että viherpiiperöt saisi ratikkansa ja matut pääsee sillä kätevästi torille notkumaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Turulla ole varaa aitaan, mutta miljardin lisää velkaa voivat ottaa että viherpiiperöt saisi ratikkansa ja matut pääsee sillä kätevästi torille notkumaan.

        Turussa riittää kyllä rahaa, mutta ei aurajoen turvalaitteisiin, pitäisi saada ainakin niin että horjahtamiset ja "ohi mennen" ja kiukku tönimiset jäisi pois.
        Niitä on kuitenkin ollut, kun baarissa on naama alkanut kiukuttaa, niin tuupataan sitten jokeen, todisteita kun ei jää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turussa riittää kyllä rahaa, mutta ei aurajoen turvalaitteisiin, pitäisi saada ainakin niin että horjahtamiset ja "ohi mennen" ja kiukku tönimiset jäisi pois.
        Niitä on kuitenkin ollut, kun baarissa on naama alkanut kiukuttaa, niin tuupataan sitten jokeen, todisteita kun ei jää.

        Vuosia sitten kävin Turussa ja bussia odotellessa kävelin joen rantaan.
        Kyllä se oli aika pelottava paikka. Pelkkä tunnelma oli pahaenteinen kuin sellainen jossa paljon murhia tapahtuu.

        Musta vesi eikä mitään aitaa. Kiveyksen reunan yli ei edes nähnyt alas kun ei uskaltanut liian lähelle mennä. Kuin rotkon reuna.

        Pahuuden aistii ilmapiirissä. Tämä jo vuosia ennen matuinvaasiota.
        Lienee Suomen pahin murhapaikka. Ei tule ikinä enää mieleenkään käydä turistina Turussa. Siellä on jokin erityinen pahuus ehkä jo muinaisen historian verenvuodatusten takia , kirous tai sellainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vuosia sitten kävin Turussa ja bussia odotellessa kävelin joen rantaan.
        Kyllä se oli aika pelottava paikka. Pelkkä tunnelma oli pahaenteinen kuin sellainen jossa paljon murhia tapahtuu.

        Musta vesi eikä mitään aitaa. Kiveyksen reunan yli ei edes nähnyt alas kun ei uskaltanut liian lähelle mennä. Kuin rotkon reuna.

        Pahuuden aistii ilmapiirissä. Tämä jo vuosia ennen matuinvaasiota.
        Lienee Suomen pahin murhapaikka. Ei tule ikinä enää mieleenkään käydä turistina Turussa. Siellä on jokin erityinen pahuus ehkä jo muinaisen historian verenvuodatusten takia , kirous tai sellainen.

        Harmaatahan se vesi on. Eipä taida Turussa kadota sen enempää kuin muissakaan isommissa kaupingeissa, mutta usein päätynevät jokeen. Jos tapettu, niin maalta tietysti löytyy helpommin pitkienkin aikojen kuluttua. Olisihan nuo tilastot mielenkiintoista nähdä minkä verran katoaa ja murhataan missäkin kaupungissa.


    • Anonyymi

      Viimeisin uutisointi oli taasen, että "nuori mies ongittiin Aurajoen turvaverkosta" - tyylinen. Ei mies edes muistanut miten jokeen oli päätynyt. Kertoo jotakin kaiketi ...

      En väitä, etteikö joku "jokeenheittäjä" voisi olla joittenkin tapauksien takana, kyllähän sitä monenlaista haahuilijaa maailmaan mahtuu. Mutta kyllä tässä Aurajoen sijainnissa suhteessa hyviin kulkureitteihin eri ravintoloihin taitaa olla kuitenkin se suurin syy sittenkin ...

      Yleensä on muuten tainnut olla nuorien miehien katoamisen saralla siellä Turun suunnalla viime ajat hiljaisempaa, vai eikö vain ole enää päätyneet valtakunnan uutisiin?!!
      No, joka tapauksessa turvaverkkoja vaan ja vastaavaa sinne Aurajokeen, niin kyllä sieltä aina joku muistavakin pelastuu ...

      • Anonyymi

        Eihän viime aikoina ole uutisoitu usein putkakuolemistakaan, vaikka edelleen tapahtuu lähemmäs 20/vuosi. Silloin tällöin jää ulkomailla kiinni sarjamurhaajapoliiseja, voihan niitä olla Suomessakin, mutta täällä ei tuomita vaikka tiedetään syyllisiksi.


      • Anonyymi

        Kuinka yleistä on nykyään niiden tyrmäystippojen käyttö? Joitakin vuosia sitten niistä puhuttiin enemmän. Vai onko se jo vaaraksi ravintolabisneksen menestykselle jotta siitä ei puhuta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän viime aikoina ole uutisoitu usein putkakuolemistakaan, vaikka edelleen tapahtuu lähemmäs 20/vuosi. Silloin tällöin jää ulkomailla kiinni sarjamurhaajapoliiseja, voihan niitä olla Suomessakin, mutta täällä ei tuomita vaikka tiedetään syyllisiksi.

        Niin, kaikesta ei uutisoida koko aikaa niinkään näyttävästi, eikä ainakaan valtakunnan tasolla. Silti vaan sikäli kiinnostaa, kun yhteen aikaan näistä kovasti uutisoitiin "nuorten miesten katoamisista Turussa", ja epäiltiin mm.jokeentyrkkääjää, joka olisi monen tälläisen katoamisen takana.
        Nyt ei ole pitkään aikaan näkynyt tätä aihetta. Syitä voi tälläkin hiljaisuudelle olla monia, ehkä vaan ei toimittajia eri puolilla maata jaksa kiinnostaa, kun mitään ratkaisevaa ei kuitenkaan ole löytynyt.

        Mutta hyytävähän se aidaton Auravesi on pimeällä, sen verran joskus Turussa tullut liikuttua. Silti kusipaikkaa ei muuta nuoret miehetkään sieltä ravintolaillan jälkeen aina löydä. Kyllä osa tapauksista on ainakin sitä kautta itseaiheutettuja, mutta ilmeisesti joitakin vuosia sitten oli poikkeuksellisen paljon näitä nuorten miesten katoamisia. Lieneekö tosiaan siitä laantunut itse katoamiset, vaiko vaan uutisointi ...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, kaikesta ei uutisoida koko aikaa niinkään näyttävästi, eikä ainakaan valtakunnan tasolla. Silti vaan sikäli kiinnostaa, kun yhteen aikaan näistä kovasti uutisoitiin "nuorten miesten katoamisista Turussa", ja epäiltiin mm.jokeentyrkkääjää, joka olisi monen tälläisen katoamisen takana.
        Nyt ei ole pitkään aikaan näkynyt tätä aihetta. Syitä voi tälläkin hiljaisuudelle olla monia, ehkä vaan ei toimittajia eri puolilla maata jaksa kiinnostaa, kun mitään ratkaisevaa ei kuitenkaan ole löytynyt.

        Mutta hyytävähän se aidaton Auravesi on pimeällä, sen verran joskus Turussa tullut liikuttua. Silti kusipaikkaa ei muuta nuoret miehetkään sieltä ravintolaillan jälkeen aina löydä. Kyllä osa tapauksista on ainakin sitä kautta itseaiheutettuja, mutta ilmeisesti joitakin vuosia sitten oli poikkeuksellisen paljon näitä nuorten miesten katoamisia. Lieneekö tosiaan siitä laantunut itse katoamiset, vaiko vaan uutisointi ...

        Höpsis, kusipaikkoja vaikka kuinka paljon joka kaupungissa puistoista lähtien, hyvin harva jokeen menee kuselle. Veneestä eri asia, mutta ne ei olekaan ravintolasta palaavia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpsis, kusipaikkoja vaikka kuinka paljon joka kaupungissa puistoista lähtien, hyvin harva jokeen menee kuselle. Veneestä eri asia, mutta ne ei olekaan ravintolasta palaavia.

        On toki, mutta monet eivät niitä ravintolasta lähtiessä löydä. Ja lienee yksi yleisimpiä syitä sinne jokeen tipahtamiselle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On toki, mutta monet eivät niitä ravintolasta lähtiessä löydä. Ja lienee yksi yleisimpiä syitä sinne jokeen tipahtamiselle.

        Heh, jokiranta täynnä suojaisia paikkoja, rakennuksia ja puita, miksi ihmeessä kukaan menisi jokeen kuselle.


    • Anonyymi

      Kysyisin turkulaisilta sekä Turkua noin muuten tuntevilta vähän kurioositeettimäisekin kysymyksen : Eli millä tavoin tuota Aurajoen pohjaa yleensäkin on tutkittu?!! Ja lähinnä sitä että onko siellä yleensäkään sukeltaminen mahdollista, yleensä sameus ja matallus ei kai anna siihen paljon etuja, vaikka virtauksen kohtalainen vähäys antaisikin?!!

      Olenko tässä oikeillä teillä??!! Jossakin on kyllä väitetty Aurajoen oleva joissain kohdissa "lähes pohjatonkin", mitä en paljon ihmetele, koska olen itse mukana ollut esim.suonsilmiä mitattaessa (ihan mitättömän näköinen silmäke voi olla pohjaton ainakin 30-40metriin ...), mutta onko tästä tarkkaa tietoa??!!! ...

      • Anonyymi

        Eiköhän joka kaupungissa raivata pohjia sukeltamalla, mutta virtaava vesi voi viedä rumiin merelle.


      • Anonyymi

        Turun päivänä syyskuussa sukelletaan joen pohjasta joka vuosi romua, joskus kahdestikin vuodessa. Pohjaan lasketaan kehikkoja ja löydöt inventoidaan, kuljetetaan sitten jätteidenkäsittelyyn ja edelleen kierrätykseen. Monenlaista sieltä joesta nouseekin, ja yleisöä riittää rannalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turun päivänä syyskuussa sukelletaan joen pohjasta joka vuosi romua, joskus kahdestikin vuodessa. Pohjaan lasketaan kehikkoja ja löydöt inventoidaan, kuljetetaan sitten jätteidenkäsittelyyn ja edelleen kierrätykseen. Monenlaista sieltä joesta nouseekin, ja yleisöä riittää rannalla.

        Tutkitaanko "kehikkojen" avulla siis koko joki (kaupungin alueelta)?!
        Hienoa mikäli niin, koska monia jokia ei varmaan olisi mahdollistakaan tutkia siten, Aurajoki on kuitenkin suhteessa pieni joki Turun kokoiseen kaupunkiin, niin virtaukseltaan kuin syvyydeltäänkin ...

        Kuitenkin jää kysymyksiä "joensilmistä", joista olen mm.Aurajoesta kuullut, että mittauksissa olisi tullut vastaan todella syviä "silmäkkeitä", ja virtaus sitäkin todennäköisemmin voi viedä vaikka miten pitkälle ... Turvallisuutta lisää, oletan ??! ...


    • Anonyymi

      Tästäkin poistettu 3 viestiä ja viimeisen viestin aika jää näkyviin vaikka poistettu.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      298
      3325
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      49
      1349
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1250
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1151
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      157
      1044
    Aihe