Audi A7 ei sitten kestä 200 tuhatta-

Vaikkakävellen

Varoituksen sana Audien kestosta. Itsellä osunut jo kolmeen (vaikkan niin laadukkaana ja luotettavana olen pitänyt tähän asti) Audiin aika kalliit operaatiot momentinmuuntimen, moottorinvaihdon ja vaihdelaatikon hajoamisen vuoksi. Kaikki 100 ja 200 tuhannen väliin joten turha haaveilla mitään miljoonien ajomääriä kuten vanhoilla mersun nokivasaroilla. Audin takuut on niin ja näin. Aina on selitys miksi ei kiinnosta korvata takuuseen tai edes osaa kuluista. 160 tuhatta ajettu 6-7 vuoden ikäinen auto on jo huollon mielestä liian vanha ja ei kiinnosta. Mielestäni jos laatikko leviää noilla kilsoilla niin vika on suunnittelussa. Sähkövikaa vaikka mitä, valot vilkkuu kuin tivolissa ja syy on koteloihin mädäntyneet johtosarjat joihin ei pääse käsiksi ja kun kyseisistä toimista kyse niin ei enää mielenkiinto riitä korjauttaa 130 e tunti "laatuautoa". Espoon A-center kannattaa kiertää sieltä kehien kautta ja kaukaa ja käytetyt audit samoin

12

419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kallenpoika

      Onko tuo tullut sinulle muka yllätyksenä. Kannattaa pitää näppinsä erossa jokaisesta Vw-konsernitekeleestä, oli merkki mikä hyvänsä.

    • Egonom

      Ministeri mallia valtio puristaa mehut käytössä, köyhälle ei jää kun paska hanskaan!

    • saa.mitä.ostaa

      Ilmeisesti kaikki olleet mittariruuvattuja Saksasta halvalla tuotuja, sillä et ole voinut niillä 20 vuotta ajella.

    • reinorepolainen

      Audi on volsun tuoteperheessä vauhdikkaan ja näyttävän auton ostajalle suunnattu brändi. Se on tarkoitettu puutteellisella itsetunnolla varustetulle koheltajalle, joille ulkoinen status on tärkeää, ja pönkittää omaa henkistä epävarmuutta. Liikenteessä sikailu ja kaikenlainen vihreissä valoissa kaahaaminen, on kompensaatiota sille omalle sisäiselle huonommuuden tunteelle.
      Tuon oman vähäpätöisyyden kompensoiminen on niin tärkeä tarve, että tuoolaisesta audinruppanastakin myyjä voi pyytää ihan mitä tahansa. Ja asiakas maksaa. Mahtuuhan pankkisiirtoja iso läjä audin perälootaan. Ja kyllähän audi lähtee, kun tamppaa tallaa tiskiin. Ihan kuin leffassa. Leffasankarillakin oli audi. Miksei siis minulla? Kulkee, kunnes sippaa. Mut mitävälii? korjaamo laittaa audin taas hetkeksi kuntoon, eikä maksa kuin jotain viistonnia? Ja vikahan oli omasi, kun et tarkistanut/vaihtanut/lisännyt voiteluöljyä. Hei?

    • Konsernilaatua-heh

      Varoitus ei ole turha. Audihan on olevinaan jotenkin parempilaatuinen Vw-konserniromuista. Tosiasiassa se on noista kaikkein kallein ylläpidettävä ja etenkin korjattava. Siinä ei auta edes se tyhmän silmää hämäävä "laatuvaikutelma" kun auto ei vaan kestä kunnossa.

    • NäinSeMenennäTuivertaa

      Saksalainen strategia: Audilla otetaan asiakkailta ne rahat, millä, skoda, ja vw massavalmistetaan, ja tietenkin halvalla. Sitten ne (skoda ja vw) myydään asiakkaille ylihintaan, ja sitä kautta voitot lipuu saksalaisille linnanherroille, jotka ovat noiden ,sekä autotehtaiden, että linnojen omistajia. Voitot kierrätetään tietenkin veroparatiisien kautta, jotta itse saksan kansa ei pääsisi hyötymään noista voitoista.

    • äläosta-preemiumia

      Vw konsernin autoissa täytyy tietää mitä ostaa. Tietyt perusmoottorit/vaihteistot kestää, ja konsernin premium autoissa olevat erikoismoottorit / vaihteistot hajoaa niiden monimutkaisuuden vuoksi. Vw osaa tehdä kansanautoja (golf/polo ym.) , mutta ei premiumautoja !

    • Karjalainenkw

      En ymmärrä miksi näitä vikapesiä vaan ihmiset koko ajan ostaa vaikka tiedossa on suuria murheita.

      • Kannattaisuskoa

        He uskovat, että kaikki tieto ongelmista, mitä netistäkin voi lukea, on kateellisten kirjoittelua. Oppirahat on itse maksettava, näin se vaan monesti menee.


    • Mixuu

      Bemari myös samanlainen vikapesä mutta Audista vieläkin huonoman tekee se että ajo-ominaisuudet Bemariin ja Mersuun verrattuna ovat ala-arvoiset, liian kevyt ja tunnoton ohjaus ja moottori reagoi käskyihin todella hitaasti verrattuna kilpailijoihin, samoilla hevosilla Bemari ja Mersu menevät kirkkaasti ohi.

      • HaluenKertoaEttä

        Mixuu sä oot pihalla kuin lumiukko.


    • Toyota_Hybrid1

      kyllä se näin on. vuosikausia olen lukenut vag-areenalta noita juttuja ja kymmenillä ihmisillä ollut samat viat ja sama merkkihuolto sanonut jokaiselle että tämä on ainutlaatuinen vika, ei tämmöistä vikaa ole ennen kuultukkaan, olet tehnyt käyttövirheen eli takuu ei korvaa, ja ensiviikolla taas jollekkin kerrotaan samat tarinat ja nämä vw uskovaiset uskovat ihan kaiken. kehoitan pysymään erossa kaikesta mitä vw valmistaa, pääsette helpommalla eikä rahat mene korjaamoille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe