PASKAHOUSU

väärinymmärretty

27

1671

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valiokuntapäättäköön

      Nyt kun kaupunginjohtaja ja valtuustoaloitteen tekijät ovat kumpikin tuoneet näkemyksensä julkisuuteen, olisi seuraava askel asettaa tilapäinen valiokunta, josa nämä asiat keskusteltaisiin ja Kalajoen kaupunki pääsisi ottamaan niihin kantaa. Tilapäinen valiokunta ei ole tuomioistuin, vaan toimielin, jossa haetaan ratkaisua tähän tilanteeseen. Se on huomattavasti kevyempi vaihtoehto, kuin lähteä oikeuteen puimaan tätä asiaa. Tietysti jos ei jonkinlaiseen sopuratkaisuun päästä niin sitten on mentävä käräjille.

      • MolliVoittoinen

        Kyllä nyt on aika konsulentin astua esille. Eikä maksa paljon, tarvittaessa armeijakaverikin avuksi. Jukalta hyvä vastine, aloitteentekijät saavat niellä tappionsa ja "poliittinen" uransa päättyy piakkoin.


      • jaakaaja

        Älä puhu sontaa Tuommoset valiokunnat ei ole kun riitelykerhoja Eikö se tullut jo selväks kenen puolella valtuusto ja työntekijät on


    • selvityksiäkehiin

      Nythän näiden Kalajoen ongelmien käsittely voi sitten kunnolla alkaa, kumpikin osapuoli on saanut näkemyksensä kerrottua. Aivan selvää on, että kaupungin hallintotavassa on paljonkin ongelmia, ei tällaisiin valtuustoaloitteisiin vastaamiseen mitenkään riitä se, että kaupunginjohtaja ja muutamat henkilöstön edustajat kertovat oman näkemyksensä ja homma jää siihen. Likapyykki on nyt pestävä, loppuun asti kun se on kerran aloitettu. Muutoin ei ongelmat poistu.

      • Thatshit

        Äänestäjät hoitavat homman. Nämä riidanhaluiset aloitteen tekijät lentävät ulos valtuustosta.


      • patteritpaukkuu

        Erkkihän pyrkii jo pyykkäriksi, kokemusta kun piisaa...


      • roopertti

        Eikai näytä muilla olevan ongelmia kun muutamalla vihreällä ja kepun vihersiivellä Ei valtuustossa ole pakko olla jos on noin vaikeaa


      • Näineivoidajatkaa

        Tai sitten saavat äänivyöryn ja väärinpelaajat on se ryhmä joka lähtee. Jos tämä asia nyt kuitataan tällä vastineella loppuunkäsitellyksi niin se vain varmistaa sen, että ongelmat hallinnossa ja päätöksenteossa jatkuvat, lisää viranhaltijoita lähtee itse tai pakotetaan lähtemään ja valtuustotyöskentely menee muoto- ja menettelytapavirheiden kampaamiseksi. Nyt on tartuttava härkää sarvista ja ryhdyttävä perusteelliseen selvitystyöhön.


      • Soonsiinä

        Tönönäyttelylle on löydyttävä tila ja sen yhteyteen kokoustila jossa kaikki luuserit voivat parantaa maailmaa ja laatia uusia aloitteita. Riittävän iso paperisilppuri on varattava myös käyttöön, tuloksettomat aloitteet voidaan tuhota heti paikanpäällä. Uusi perustettava yhdistys kerää kaikki riidanhaluiset ja yhteistyökyvyttömät tönönäyttelyn ympärille. Johtajaksi valitaan kaikkein meritoitunein änkyrä.


      • voiraato
        roopertti kirjoitti:

        Eikai näytä muilla olevan ongelmia kun muutamalla vihreällä ja kepun vihersiivellä Ei valtuustossa ole pakko olla jos on noin vaikeaa

        Myös kepun lestaadiolaiset siivet


      • Tuopaska
        Thatshit kirjoitti:

        Äänestäjät hoitavat homman. Nämä riidanhaluiset aloitteen tekijät lentävät ulos valtuustosta.

        Siinä paska (that shit), missä mainitaan. Ja tuo paska on kyllä pärähtänyt oikein kunnolla kepu-kok-junttaajien housuun. Niin hysteerisesti nyt paimennetaan itselle "tukijoita". Eipä käy kateeksi kaupungin virkamiehiä. Äänestäjät tosiaan hoitaa homman ja äänivyöry on tiedossa niille, jotka ovat nyt kyseenalaistaneet tämän vanhanaikaisen junttaamisen.


      • Wisser-besser

        Haistappa omia housujasi. Vihreät ja kepun vihreäsiipi ovat tehneet itsestään naurettavia. Me äänestäjät kyllä tiedämme ketä emme äänestä seuraavissa eduskunta- ja kuntavaaleissa. Vuoden luottamusmieskokemuksella kehdataan tehdä tällaista.


      • MeKeisariKuningas
        Wisser-besser kirjoitti:

        Haistappa omia housujasi. Vihreät ja kepun vihreäsiipi ovat tehneet itsestään naurettavia. Me äänestäjät kyllä tiedämme ketä emme äänestä seuraavissa eduskunta- ja kuntavaaleissa. Vuoden luottamusmieskokemuksella kehdataan tehdä tällaista.

        "Me äänestäjät"? Sinulla tuskin on muuta kuin yksi ääni. Vai kuuletko päässäsi useita eri ääniä?


      • Ripa123
        MeKeisariKuningas kirjoitti:

        "Me äänestäjät"? Sinulla tuskin on muuta kuin yksi ääni. Vai kuuletko päässäsi useita eri ääniä?

        Pitäydyn kommentoimasta heittoasi. En alennu kanssasi samalle tasolle. Voit huoletta liittyä kaltaistesi joukkoon.


      • Eimeneläpi
        Ripa123 kirjoitti:

        Pitäydyn kommentoimasta heittoasi. En alennu kanssasi samalle tasolle. Voit huoletta liittyä kaltaistesi joukkoon.

        Silti kommentoit, vaikka muuta väität.


    • Kadunlakaisija

      Kalajoen kepun nykyinen johto on vaihdettava kokonaisuudessaan. Ongelmien ydin on siellä, erityisesti taustavaikuttajissa. Vuosikymmenet valtaa pitäneet ovat nykyään "kokemuksensa" kanssa suuri rasite, eikä heistä ole enää 2010- ja 2020-luvun päättäjiksi, sillä näkemystä puuttuu liiaksi. On ihan luonnollista että vanhetessaan ihminen ryhtyy tuijottamaan taaksepäin ja korostamaan liikaa mennyttä, sitä omaa "kokemustaan", vaikka pitäisi katsoa eteenpäin, osoittaa näkemystä ja kyettävä itse muuttumaan ja muuttamaan toimintatapojaan maailman muuttuessa ympärillä. Nyt pitäisi keulakuvaksi nostettujen kepun marionettien katkaista langat, joista nuo vanhukset vielä vetelevät, jos mielivät välttää luudan lakaisun omalla kohdalla. Kello käy, jos väistämätöntä vieläkin lykätään ja lakaistaan maton alle, niin homma käy tulevaisuudessa entistä sotkuisemmaksi. Kun Kalajoen kepun sisäinen siivous lopulta koittaa, niin jälki tulee olemaan rumaa.

      • Muutostailmassa

        Tosi monet ovat Kalajoella täysin kyllästyneet siihen, että sama pieni piiri pyörii kaupunginjohtajan ja muutaman valtuutetun ympärillä vuodesta toiseen, tehden sulle-mulle jakopolitiikkaa. Tämä tyytymättömyys voi hyvinkin kanavoituna seuraavissa kunnallisvaaleissa siten, että voimasuhteet valtuustossa muuttuvat melkoisesti.


    • potkupojat

      Onko uusilla valtuutetuilla noussut pissa päähän ?

    • JuutasKäkriäinen

      Maestro on ilmoittanut olevansa edelleen käytettävissä rauhansopimuksen solmimiseen. Hän kertoo olevansa asiantunteva ja kokenut henkilö. Lisäksi hän on puolueeton, vaikka samanaikaisesti lokissaan julkaisee aiemman kirjoituksensa, jossa on "syytä epäillä" kaupunginjohtajan syyllistyneen rikoksiin. Hän ei kuitenkaan olisi valmis nyt erottamaan johtajaa. Totuus löytyy maestron lokista, ei valhemedioista, kuten Ylestä, Kalevasta ja KP-lehdistöstä. Poikkeuksellista on kommentti, että poliisijohdon syyttäminen on persieestä, ei taida muistaa miten kettuili lokissaan paaterolle, kun tuo ketale ei suostunut hoitamaan hänen asioitaan kuntoon. Kumi lienee edelleen puhki...

    • Ennenoliennen

      Selasin kaupungin sivuilta valtuuston nimilistaa ja huomasin Sirkan loikanneen Keskustaan. Eipä siinä, eihän Vasemmistoa enää olekaan.

    • Jeejeeeer

      Sirkkeli loikkaa sinne, mistä kuvittelee saavansa seuraavan apurahan. Kieli ruskeana mennään. Milloinkahan kaupunki ostaa rivitalo-osakkeen Plassilta??

    • Voiaikojavoitapoja

      Pitää varmaan järjestää jokin kysely jotta saadaa jokaiselta kaupunkilaiselta mielipide. Laeista ja asetuksista viis - Kalajoelle vaan itsehallinto - tehdään mitä halutaan.

      • ihanasiti

        Keskipohjanmaassa oli oikaisu kaupunginhallitusuutisoinnista, oli mennyt Hannat ja Jennit sevon.
        Katsoin kaupungin sivuilta Kaupunginhallitus Esityslista 08.10.2018/Asianro 4 ja huomasin kokouksessa olleen asiantuntijana sivistyslautakunnan puheenjohtajan Ritva Mäntyniemen. Minkähän kunnan sivistylautakunnasta on kyse. Äkkiseltään Mäntyniemi viittaisi Helsinkiin. Vai onko hänet hatusta vedetty. Ei tiedä enää mihin uskoo, lehdet kirjoittaa mitä sattuu ja kaupungin tiedottaminen asioista on jo luku sinänsä.


    • läpssäys

      Onko vihreät laittaneet läpsyttelyteltan pystyyn markkinoille? Läpsytyttäis niin kauheasti

    • Lentiskö

      Varmaan markkinoilla bongaa myös konsulentin.

      • SontaSiioni

        Mutta tiettävästi hän ei pasko housuihin. Ainakaan omiinsa.


      • Prhommia

        Jos konsulentillä sattuisi omiinkin lirahtamaan niin kyseessähän olisi selkeä valtiopetos. Kera olisi määrännyt yrityksen pitää housut puhtaana tapettavaksi, Koiviston konklaavin myhäillessä vieressä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe