Aihealueet

Listaukset

  Chat häiriköt

  joopastajoo

  AndyBannissa jatkaa vuodesta toiseen vaihtaen nimimerkkiään ja jatkaa samaa toistamista. Eikä kukaan tee mitään... Hyssytellään vaan...

  29

  767

   Vastaukset

   • oletko testannut toimiiko andyyn ruksi?

   • On se vaan jännää toi ruksikin, Ja on sekin jännää et joku jatkaa häriköimistä vuodesta toiseen on se... on se vaan jännää. Ja kukaan ei tee mitään, on sekin vaan jännää. Ja sekin on jännää, et on jännää.

    • onko pakko kirjoittaa, jos ei ole mitään asiaa?


    • turhauttavaa kirjoitti:

     onko pakko kirjoittaa, jos ei ole mitään asiaa?

     koska kukaan ei vaivautunut vastaamaan niin vastaan itselleni: on pakko mutta yritän parantua. Varaan ajan terapiaan ja hankin ison ruutuvihon.


    • turhauttavaa kirjoitti:

     koska kukaan ei vaivautunut vastaamaan niin vastaan itselleni: on pakko mutta yritän parantua. Varaan ajan terapiaan ja hankin ison ruutuvihon.

     kiitos nopa


    • nopan kaltaisten jännäkakkahousujen kirjoitukset kyllä saa olla täällä, mutta kun ilmestyy asiallisempi kirjoitus koskien oikein asiaa, niin se poistetaan kiireesti


   • Tosi huonosti nyt menee joillakin sätissä. Miksi ei osata käyttää ruksia? AndyBannissa on minulla ruksissa joten en näe hänen tekstejään syystä että kopioi siihen ylelle vanhoja tekstejä *sättäri se ja se sanoi noin* ja kopiot on otettu vuoden takaisista teksteistä mitä hän julkaisee. Sätin kirjoittamaton sääntö on se että poissaolevista nikeistä ei puhuta. AB laittaa näitä tekstejä ruutuun silti. Yrittäkää nyt ihmeessä ymmärtää se ruksin tarkoitus , miksi te luette hänen tekstejään ja valitatte tänne?
    Miksi ette laita ruksia?
    Jokaisen keskustelijan mahdollisuus on ruksia kyseinen keskustelija heti siinä ruudulla mutta ette hyödynnä tätä vaan valitatte tänne ja sitten ihmettelette kun luotsit/YP ei tee mitään.
    Olen nähnyt AB vaimennukset ruudulla jotka tekee luotsi (se luotsin laittama musta ruksi)
    Tätä keinoa käyttävät minun paikalla ollessani ainakin luotsit *cooll* ja *master_the_king*
    Nämä toimet kun ei ole auttaneet niin banneja on tullut Andille, mikä aivan oikein. Käsittääkseni luotsi tekee päätöksen sivulla seurattuaan tekstejä. S24 luotsit tekevät palkatonta työtä ja ovat luopuneet omasta chatroolistaan alkaessaan luotseiksi ja saavat ikävä kyllä rankkaa palautetta mikä ei ole heidän syytään kun se yksi ja tärkein asia on jokaisella sättärillä seurata omaa ruutuaan ja käyttää sitä ruksia. Onko näin tehty?
    Ei ole ainakaan a.p. mukaan. Pakko lukea kaikki tekstit ja pistää palaute tänne.
    Taannoin oli tilanne, nikki oli16v ja jotain muutakin nikissä. Tämä nikki hakiseksi seuraa vanhimmat huoneesta ihan siitä ylellä. Luotsi *kahviherne* valvoi keskustelua. Huone ärähti moisesta seksinhausta johon *kahviherne* : iän puolesta hänellä oikeus olla täällä.
    Sitten tämä vanhimmat ja viisaammat huone alkoivat puhumaan seksijutuista, johan *kahviherne* huomautteli ja varoitteli keskusteluista nikkeihin kohdistaen että nämä asiat eivät kuulu tänne.
    Kuitenkin hän salli 16 v hakemaan seksiseuraa siinä ylellä?? Ei tullut vaimennusta yms johon luotsi pystyy.
    Aikas ristiriitaista toimintaa.
    En osaa muuta sanoa mutta aloitetaan jokainen siitä ruksin käytöstä, ei tarvi lukea määrättyjen nikkien juttuja ja sen jälkeen tullaan tänne vasta valittamaan mikä meni pieleen.
    Kivaa talven odotusta kaikille ja muistetaan katsoa sinne peiliin.

    • Onko ab muka ainoa joka tekee näin,ei todellakaan on sielä muitakin kopsaajia ja vakoilijoita.


   • AB....puhuu ja kirjoittaa itsensä kanssa....eli kk-king

    • slangisanakirjaa osaa kaikki käyttää


    • AB Liimataisen Ruusa OY on kvartetti


    • StadinKingKong kirjoitti:

     AB Liimataisen Ruusa OY on kvartetti

     Ei Ruusa ehdi, hänen pitää esiintyä radiossa ja olla emo pojille.


   • Helpointa on se ruksi. Sairaita pitää ymmärtää.

    • Emme voi odottaa, että sairas ymmärtäisi ruksia toisen. Sairaita pitää ymmärtää ja helpointa on ruksia heidät.


   • Käyttäkää ruksia,se on oiva keksintö.

   • Mutta jos painaa yläkulman ruksia niin meneepi koko sätti kiinni. Eikö ole muuta keinoa?

   • Samat häiriköt vaan häiriköivät vuodesta toiseen... Aktiiviset Luotsit yrittävät pitää häiriköivää keskustelua aisoissa ja kun häiriköt saavat puhuttelun tahi banneja osakseen eri muodoissaan.. Kas, kummaa,kun häiriköt saavat nuhtelua osakseen,niin heti laitetaan ylläpidolle palautetta kyseisestä Luotsista,joka vain teki työtään. Sitten voidaan arvata,ketä sitten saa risuja. Mielestäni nykyiset Luotsit ovat parhaimpia pitkiin aikoihin. Luotseille pitkää pinnaa ja jaksamista nykyisessä taistossa. :-)

    Mukavaa loppuvuotta kaikille! :-)

   • Ei taida tuo Suomi24:sen tekoäly toimia ollenkaan,kun häiriköt hyökkäävät jatkuvalla syötöllä luotseja kohtaan..

   • Luotseja tarvitaan, saisi olla enemmänkin näkyvillä. Pelkästään luotsin näkyvillä olo rauhoittaa joitakin häiriköitä. Olen samaa mieltä, että nykyiset luotsit osaavat hommansa ja osaavat kirjoittaa selkeästi ja ymmärrettävästi.

    • Jokaisella on oikeus ja velvollisuus olla oman sättäilynsä luotsi. Tämän kun jokainen omaksuisi - jatkuvan valittamisen sijaan, luotsit olisivat turhia.

     Yksinkertaisemmin sanottuna: käytä ruksia.


   • Luotsit ovat hyvin tärkeitä chateissa. Ilman luotseja chatit olisivat kuolleet aikoja sitten. Häiriköt mellastaisivat ja loput kunnolliset chattilaiset olisivat poistuneet. Chatit olisivat botteja ja häiriköitä täynnä. Näin se vaan olisi.

    • Chatit vetävät viimeisiään luotseista huolimatta. Häiriköt mellastavat ja loput kunnolliset chattilaiset ovat poistuneet luotseista huolimatta. Chatit ovat luotseista huolimatta botteja ja häiriköitä täynnä. Näin se vaan on.


    • Mukava oli joskus ennen käydä chatissa , kaikki on muuttunut , ei ihme jos ihmiset vähenee ja chat on loppunsa edellä,, minua ei haittaa koska vaikka loppuisi ,, enään en käy siellä.


    • zombiski kirjoitti:

     Chatit vetävät viimeisiään luotseista huolimatta. Häiriköt mellastavat ja loput kunnolliset chattilaiset ovat poistuneet luotseista huolimatta. Chatit ovat luotseista huolimatta botteja ja häiriköitä täynnä. Näin se vaan on.

     Älä höpise joutavia. Elämä on yhtä sättiä.


    • zombiski kirjoitti:

     Chatit vetävät viimeisiään luotseista huolimatta. Häiriköt mellastavat ja loput kunnolliset chattilaiset ovat poistuneet luotseista huolimatta. Chatit ovat luotseista huolimatta botteja ja häiriköitä täynnä. Näin se vaan on.

     "KUNNOLLISET SÄTTÄÄJÄT" voi voi ,aika pahasti aliarvioit muita ihmisiä.Ei siellä paljoa häriköitä ole ainoastaan teräviä kommentteja jotkut laittava,t siitä vedetään koko hernepelto nenään.On täysin omasta asenteesta kiinni mitä haluaa lukea tai seurata sekin miten siihen sättiin suhtautuu,älkää ottako liian vakavasti siellä, huumoria mukaan sillä pärjää pitkälle niinkuin oikeaassakin elämässä .


    • naurussasuin kirjoitti:

     "KUNNOLLISET SÄTTÄÄJÄT" voi voi ,aika pahasti aliarvioit muita ihmisiä.Ei siellä paljoa häriköitä ole ainoastaan teräviä kommentteja jotkut laittava,t siitä vedetään koko hernepelto nenään.On täysin omasta asenteesta kiinni mitä haluaa lukea tai seurata sekin miten siihen sättiin suhtautuu,älkää ottako liian vakavasti siellä, huumoria mukaan sillä pärjää pitkälle niinkuin oikeaassakin elämässä .

     Et mahdollisesti huomannut, että donski-nimim. käytti luonnehdintaa "kunnolliset chattilaiset". Minä vain lainasin hänen idioottimaista adjektiiviaan. Sama ongelma näyttäytyy usein myös chatissa: henkilö provosoituu kommentoimaan kesken keskustelun eikä hänellä ole mitään hajua mistä puhutaan.


   • Kunnollisia chattiläisiä on harvassa, jotka osaa keskustella kiusaamasta muita chattiläisiä. Botteja ja trolleja kaikki muut.

   • Hyvä se on että luotseja käy valvomassa keskusteluja. Muutoin kaikki olisi sekaisin..

   • Andihän vaan yltyy jos joku siitä jotakin mainitsee. Jätä lukematta tai ruksi.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    173
    8498
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    113
    3915
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    146
    2881
   4. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    102
    1906
   5. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    77
    1829