ikävä onnettomuus

malttiakuljettajat

Kun joku kuorma-auto ajoi päin lastenvaunuja ,osuen naiseen.itku pääsi .

75

3402

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hohoijaa

      Tietysti ja hetihän sitä piti tuokin tänne julkasta

    • 5456356567

      No miksipä ei tuostakin saisi keskustella, tapahtuiko suojatiellä. En syytä ketään koska en tiedä tarkasti mitä on tapahtunut mutta sen voisin sanoa että moni kuorma-autoilija ajaa liian lujaa tilanteeseen nähden esim. kapeilla teillä tulevat vastaan eivätkä yhtään hiljennä vauhtia kohtaamistilanteessa ja entäpäs rekkakuskit, edelleen nykypäivänä vastaan tulee nelostielläkin rekkoja ja kuljettajalla kännykkä korvalla ja tällaisia tapauksia näkee joka päivä kun ajan nelostietä.

      • Jokuroti

        Kyllä nämä avaukset ei ole muuta kuin ihmisten uteliaisuutta niin ku sekin että kiikutetaan kynttilöitä turma paikalle ja päivitellään.
        Mitähän omaiset mahtaa tuosta tuumata..


    • Eipäätäeikähäntää

      Todella ikävä tapaus. Ja itku pääsee myös, kun lukee tällaisia avauksia:
      ”Kun joku kuorma-auto ajoi päin lastenvaunuja ,osuen naiseen.itku pääsi .”

      • Joopasunjoo

        Minkäs näille kukkahatulle tekee joka paikkaan pitää nokkansa tunkea.


    • Aikaoutoa

      Eikö tästä tapauksesta saa keskustella täällä?

      • Ettsillälailla

        Ei saa turha sitä on ollla jälkiviisas.. Seuraava aihe??


    • KaameaTapaus

      Ajoiko auto ihan kokonaan yli? Kolaripaikasta katsoin, että kiersikö äiti ajoradan kautta työmaan takia? Oliko turvallista kulkureittiä ollenkaan? Piennarta näyttäisi olevan.vähän, jolloin joutuu kulkemaan ajoradan reunassa. Oliko jalkakäytävää kohdalla? Onko tulossa?

      • Mikäidiootti

        Mene kuule paikan päälle kyyläri päivittelemään.


    • Vastuutaon

      Paha juttu. Jos lapsella on voimassa oleva isä, niin jää vain puoliorvoksi. Jos nainen oli yh niin tuli täysorpo pienokainen. Onko se yh-aluetta?
      Eikös palvelun tilaaja ole tänä päivänä pitkälle vastuussa myös alihankkijoiden, tässä tapauksessa kuorma-autoilijan, työturvallisuuden noudattamisesta. Ainakin teollisuudessa on. Tilaajahan oli Jyväskylän Energia.

      • Voivoivoiiii

        Täällä sitä leikitään poliisia voi voi tuskin oli sun sukulainen luojan kiitos.


      • tosiasijjaaa

        On yh lapsella kummatkin vanhemmat vaikka eivät yhdessä olisikaan, tiedoksi vaan.


      • Ropelli

        Eipä välttämättä ole. Oletko kuullut hedelmöityshoidoista, joita saavat rahalla myös itselliset naiset?


    • Aikaoutoa

      Onpas täällä vihaista porukkaa 😳

      • Joopasunjoo

        Kyllä vain kun kehdataan täällä moista päivitellä jotta annetaanpa omaisten surra rauhassa.. Typerää touhua.


      • enkade

        Ja uteliasta porukkaa.


    • kaljaa_kiduksissa

      voi helskutti oli vielä kaljapöhnässä kuka tietää oliko monen rosenttin pöhnäsä

      • Ylitarkastaja

        Tarkoititko vainajaa vai autokuskia?


    • Nyt.kävi.näin

      Rekkakuskiksi pääsyssä ei älyä vaadita, ja se näkyy.

      • panssarivaunu

        Kyllä muuten taidetaan vaatia,ei ole idiootteja rekkakuskeina,tai ovat ihan varmasti ainakin normaalijärkisiä.
        Miten kukaan idiootti pystyisi käsittelemään raskaita ajoneuvoja,johan niillä pitää korttikin olla kuorma-autolle vähintään.


      • Ammattikuski

        Valitettavasti ihmiset ei osaa itse varoa työkoneita/ kuorma-autoja. Niihin pitäisi pitää varo etäisyyttä, kun ovat töissä. Näkyvyys on huono ja jää kuoleita kulmia. Tuntematta tapausta en silti työntäisi lasten vaunuja liian läheltä .https://www.is.fi/autot/art-2000000981717.html


      • ajellaanyli
        Ammattikuski kirjoitti:

        Valitettavasti ihmiset ei osaa itse varoa työkoneita/ kuorma-autoja. Niihin pitäisi pitää varo etäisyyttä, kun ovat töissä. Näkyvyys on huono ja jää kuoleita kulmia. Tuntematta tapausta en silti työntäisi lasten vaunuja liian läheltä .https://www.is.fi/autot/art-2000000981717.html

        juu, jää helposti kuoleita kulmille


      • niinonnn

        Ottaen huomioon kuinka vähän rekkamiehiä arvostetaan,niin se on vissiin jotenki päivänselvää että leipää on kaupoissa.
        Nykyuusavuttomille Sähkö tulee töpselistä,raha tulee taikaseinästä ja leipä tulee marketista.


      • Sorakuski
        Ammattikuski kirjoitti:

        Valitettavasti ihmiset ei osaa itse varoa työkoneita/ kuorma-autoja. Niihin pitäisi pitää varo etäisyyttä, kun ovat töissä. Näkyvyys on huono ja jää kuoleita kulmia. Tuntematta tapausta en silti työntäisi lasten vaunuja liian läheltä .https://www.is.fi/autot/art-2000000981717.html

        Tämä on valitettavan totta. Ei ihmiset osaa varoa, saatikka oikeasti älyä suurten ajoneuvojen katveita. Ajoneuvon kuljettajan pitää kylläkin varmistaa, että reitti on vapaa, ennenkuin lähtee liikkeelle. Toisaalta se ei juuri hyödytä, sillä vaikka kuljettaja kiertäisi varmistamassa ajoneuvon ympäristön, niin ennen liikkeelle lähtöä on joku voinut ehtiä katveeseen.

        Tällaiset onnettomuudet voitaisiin välttää ainoastaan sillä, että työmaan molemmilla puolilla olisi liikenteen ohjaajat, jotka katkaisisivat liikenteen kokonaan, kun auto on purkamassa kuormaa. Se ei vaan onnistu, koska tästä aiheutuisi lisäkustannuksia.

        Minusta tässä ei voi, eikä pidä syyllistää pelkästään kuljettajaa. Näin se vaan yleensä menee. Kai jalankulkioilla ja muillakin tienkäyttäjillä luulisi olevan jotakin vastuuta, jos menee itse työkoneiden vaara alueelle.

        Valitettava onnettomuus, jossa ei mielestäni ole syyllinen kuljettaja, eikä uhri. Nainen menetti henkensä, eikä saa sitä takaisin. Mielestäni kuljettajan ei tarvitse tämän johdosta menettää työtään ja omaisuuttaan. Varmasti tässä tietenkin syyllistä haetaan, mutta se on oikeasti se taho, joka hyväksyy tällaiset vajavaiset liikennejärjestelyt työmaa alueella. Se on varmaa, että lopun ikäänsä tästä kärsii sekä uhrin omaiset, että kuljettaja.

        Kun nyt vaan otettaisiin opiksi ja ymmärrettäisiin se, että tietyömaat ovat vaaran paikkoja. Koneille pitää antaa työrauha ja muiden tienkäyttäjien turvallisuus pitää varmistaa.


    • 123d123123f

      oliko taas hallahin nimeen tehty teurastus?

      • Niiihhh

        Ei kun et sinä sattunut kohille muuten olis tehty.


      • hullujapiisaa

        sairas olet!


    • Outooo

      Kyllä oli outo juttu. Nainen meni vaunujen kanssa KÄYNNISSÄ olevan kuorma-auton aivan keulan edestä. Itse jätän käynnissä oleviin työkoneisiin vähintään 20m turvavälin. Vai oliko puhelin kourassa jolloin huomio kiihtyi muualle eikä huomannut koko autoa. Vai oliko perhekriisi päätetty lopettaa. Kuormaautokuskille jaksamista.

      • Joopasunjoo

        Voi kiesus näitä jälkiviisaitten kerhoja.. Turha sitä on enää kaivella asia ei muutu miksikään vatvomalla.. Ei nouse tyttö kuolleista.


    • KöhKöhKöhniö

      Kuljettajaa on turha tuosta syyttää. Ei mitään mahdollisuutta nähdä tuosta kulmasta eteen tulevaa, tuossa kelissä varsinkin. Työmaapäällikkö tässä taitaa joutua tulilinjalle. Tuo Köhniön vesilinjasaneeraus on ilmeisen kehnosti organisoitu, ennätyshidas ja haitannut asujaimistoa jo toista vuotta. Tielläliikkujien turvallisuus kyseenalainen. Tätä se kilpailutus teettää.

    • felixsteiner

      Mielestäni pitäisi tukia työmaan turvallisuus suunitelmat miten on mahdollista että samalla alueella kipataan kuormia ja jossa liikku ihmisiä, eikö minimi olisi että joku olisi valvomassa ette kukaan tule kuorma auton vaara alueelle vallankin jos jää näitä kuoleita kulmia, olen ajanut itsekin ko paikan ohi mielestäni aika villiä touhua.Kyllä esim. normaalilla rakennustyömaalla on työturvallisuus vaade aika paljon kovempi, vallankin jos työmaan alueella liikkuisi ulkopuolisia ihmisiä.

    • Sokkeepiste

      Tuo on vähän sama kun jos olisit henkilöautolla liikennevaloissa vuoroasi odottamassa ja joku siinä ryömisi autosi pyörän eteen sillä aikaa...ei voi nähdä.

    • KeljonMies

      Peräänkuulutan tarkkaivaisuutta liikenteessä!

    • kummaaporukkaa

      Kyllä aina auton kuljettajan tiedettävä mitä auton edessä ja ympärillä on ja jos ei tiedä esim. kuormaauton kuljettaja tätä niin pitää laskeutua autosta alas ja käydä katsomassa!!

      • ccaterpillar

        Joo ja niinikään sivullisilla järkikin pitää sanoa että käynnissä oleviin työkoneisiin kannattaa jättää riittävä turvaväli.


      • voieiiiiiiiiiiiiiiiiii

        juuri näin.näitä muita kommentteja lukiessa herää kysymys,miks tätä kuskia suojellaan.onkohan tää kyseinen kuormuri villin omistajan (lue piittaamattoman) ajokki?firmakin on VAAN PAHOILLAAN kuoleman tuottamuksesta,voi saaaa.......na.


      • lopetaautoiluajoissa

        sulle ccaterpillar,ajoneuvon kuljettajalla on vastuu,ai siis jos joku laite käynnissä niin kaikkien muiden pitää hoksata,että kohta joku ääliö lähtee liikenteeseen eikä huomio muita.tää taitaa olla sun toimintaako?


      • aikaaeivoimuuttaa
        lopetaautoiluajoissa kirjoitti:

        sulle ccaterpillar,ajoneuvon kuljettajalla on vastuu,ai siis jos joku laite käynnissä niin kaikkien muiden pitää hoksata,että kohta joku ääliö lähtee liikenteeseen eikä huomio muita.tää taitaa olla sun toimintaako?

        Kyllä suuri vastuu on myös jalankulkijalla, koska kyseessä työmaa-alue ja ylittänyt tien muualta kuin suojatien kohdalta, lisäksi autossa on ollut vilkut päällä, joka osoittaa sen olevan töissä ja varoittaa siitä vilkuilla! Huom. niitä vilkkuvaloja näytti olevan myös maskissa. Olisi ollut turvallinen paikka siinä pysäkillä vartoa kuorma-auton poistumista, niin olis päässyt ylittämään suojatien kohdalta tien turvallisesti. Ikävä tapaus kaikille osapuolille ja vaikka olisi kuinka varovainen, niin joskus se harkintakyky voi pettää kenellä tahansa ja siksi näitä onnettomuuksia sattuu


      • Hohoijaa

        Leiki nyt sinäkin jälkiviisasta


    • sanateivätriitä

      Kuski saa joka tapauksessa elinkautisen. Ei tuollainen tapaus unohdu koskaan. Olen pahoillani kaikkien asianosaisten puolesta.

      • foorumintuomarit

        Vai että elinkautisen! Hahhah..eihän vielä ole edes asiaa tutkittu viranomaisten taholta. Suomi24/Jyväskylän taholta on näköjään asia jo tutkittu kun tuomioitakin jo jaetaan!!


      • Hehehehee

        Kyllä nämä kukkahatut sen huolen pitää leikkivät rikospoliisia. Eihän näille voi kun nauraa.


      • Mietinytedesvähän
        foorumintuomarit kirjoitti:

        Vai että elinkautisen! Hahhah..eihän vielä ole edes asiaa tutkittu viranomaisten taholta. Suomi24/Jyväskylän taholta on näköjään asia jo tutkittu kun tuomioitakin jo jaetaan!!

        Hohhoijaa! Elinkautinen ei tässä tapauksessa tarkoita oikeuden langettamaa tuomiota.


    • Voimia

      Kuski oli Keuruulta, tuttu mies. Voimia osallisille ja perheille.

      • Huhhahhei

        Ettei vaan tämä sama kaljupäinen kääkkä joka kieli pitkällään aina auton ratissa kyylää naisia?? Jos oli niin ei ihme jos nainen jäi rekan alle.


    • Pelkkääitkua

      Maailmassa kuolee tänäänkin tuhansia naisia, miehiä ja lapsia. Itku pääsee!

    • Jopoz

      Työ ukko oli työ ajossa, työ vilkut päällä työ maalla. Sillon ei kannata mennä lähelle.

      • Jummijammii

        Katos saakeli ihanko totta en mä tiennykkään


    • ccaterpillar

      Kyllä kuormureita kannattaa varoa, kun ei ne ole mitään mopoautoja eikä Nissan Microja muutenkaan.
      Kuskeilla omat haasteensa niiden kanssa muutenkin,saati sitte vielä varoa ulkopuolisiakin.

      • Lieköse

        Kyllä mä ajattelin ihan sokkona pujotella kuormureitten ja muiden koneiden välistä jatkossakin. Mäihä käy niin ei jää kuorma auton murjomaksi jota ajaa keuruulainen ratin takana tumputtava kaljupää Tero.


    • 67u655r

      Naisen virhe oli kääntyä kuorma-auton eteen niin ettei kuljettaja nähnyt häntä kopista. Naisen olisi pitänyt kävellä pitemmälle niin että kuski näkee hänen ennen liikkeelle lähtöä.

      • Huhhahhei

        Joo joo pätijät taas pätemässä ei kävele enää IDIOOTIT!!!


    • 5U56R

      ALKÄÄ KOSKAAN MENKÖ PYSÄHTYNEEN KUORMA-AUTON ETEEN NIIN ETTEI KULJETTAJA NÄE TEITÄ.

      • Ojanperä

        Jos ei kuljettaja näe teitä niin vaikeaa on liikenteessä. Mennee ojan puolelle.


      • 67ui56r
        Ojanperä kirjoitti:

        Jos ei kuljettaja näe teitä niin vaikeaa on liikenteessä. Mennee ojan puolelle.

        Tarkoitin pysähtynyttä kuorma-autoa. Jos joku on auton edessä kiinni puskurissa ei kuski häntä näe ja hän voi kaatua etupyörän alle kun auto lähtee liikkeelle.

        Kuten kävi tässä tapauksessa.


    • Kaikkijärjestyy

      Jumala oli päättänyt ettei lapsi ansaitse äitiään. Ehkä Jumala ohjaa toisen tilalle.

      • Voikauhia

        Siinä se iso vahinko tuli kun Jeesus antoi tuollaisen urpon syntyä ku sinä!!!


    • 67iu65u4

      Lastenvaunut tarttuivat puskuriin ja pysyivät pystyssä.

      • Eivoikunnauraa

        Voi vidurallaa millaisia älynväläyksiä täällä riittää


      • ij65tryhr
        Eivoikunnauraa kirjoitti:

        Voi vidurallaa millaisia älynväläyksiä täällä riittää

        Tottahan se vain on.


    • 6ui565try6

      Naisen virhe oli kääntyä auton eteen liian lähellä auton puskuria. Olisi kävellyt vielä muutaman metrin niin kuski olisi nähnyt hänet.

      • Ettsillälailla

        Pistäkää nyt se nypläyskerho pystyyn niin siellä voi jatkaa tätä loputonta päivittelyä hyvänen aika sentään tampiot.


      • pyhäjyssäyssss

        Jälkiviisautta! Sanonta kuuluu että: "Maalla ollaan viisaita kun merellä tapahtuu vahinko"!


    • Psyko

      Todella itsetuhoinen nainen. Viittaa kyllä että tarkoitus oli päättää elämänsä. Jäiköhän vielä odottamaan auton lähtöä. Kukaan selväjärkinen ei tuollaista tekisi.

      • Huhhahhei

        Siinäpä tuli jälleen kokemuksen syvällä rintaäänellä itsemurhakanditaatin tunnustus.


      • HelemerKoestine
        Huhhahhei kirjoitti:

        Siinäpä tuli jälleen kokemuksen syvällä rintaäänellä itsemurhakanditaatin tunnustus.

        Missä se syvä rintaääni kuului? Vain Jumala kuulee syvät ritaäänet.


    • aoraaoto

      Kauhea tapaus. Itse meinasin Kuopiossa jäädä alikulkutunnelissa huoltoaurausauton alle. Ajoi tuhatta ja sataa mutkan takaa ja alamäkeä tunneliin, jossa jo olin puolivälissä. Mietin minkälainen urpo hurjastelee tunneliin, johon ei näkyvyyttä. Aura oli tosi leveä ja tunneli kapea. Painauduin hädissäni littanaksi tunnelin seinämää vasten. Äijä sai viime hetkillä pysäytettyä tappokoneensa. Soittelin vihaisena kaupungille, mutta sieltä sanottiin oitis ettei kunnan kuski ainakaan ollut asialla. Enpä viitsinyt huoltofirmoja ruveta soittelemaan läpi. Alueella kun on lukuisia toimistokolosseja, Prisma, Yliopisto,ym. Harmi etten säikähdykseltäni tullut ottaneeksi rekkaria ylös. Ja: jos olisin talvipyöräillyt tunnelissa, olisin kuollut varmasti . En olisi ehtinyt jarruttamaan, eikä kuskikaan.

      • Voevoee

        Voi kauhia ensinnäkin turha sitä on enää vollottaa tyttöä ei takasin saa.. Vaikka kuinka täällä vatvotaan. No kohta se tämäkin asia unohtuu ja sitten jo taivastellaan uutta asiaa.


    • kamalaonnettomuus

      Toimiko kuljettaja oikein.riittävää varovaisuutta.tarkkaivasuuttaan.?? kaupunki alueella. OLIKO SELVÄPÄINEN ??

    • JurusPentti

      Uskon että autoilijat itse ajavat rauhallisemmin, mutta kun joudutaan ottamaan nuoria, (= halpoja), renkejä töihin, niin tuntuu vauhtia ja kiirettä riittävän. Neljänkympin alueellakin painellaan seitsemääkymppiä "essolle" kahville.

      • Ikäväkyllä

        Kyllä tää ukko oli 50.vuotias keuruulta kotosin oleva joka oikein kyttää kieli poskella akkoja kun ajelee autolla.


      • mjoohh

        Niin,sillä mikäpä siitäkään tulis jos ei kuljettajat kiinnittäisi mitään huomiota jalankulkijoihin.


    • Hänonmies

      Sehän on sangen hyvä että kyttää. Silloinhan allejäämisen mahdollisuus minimoituu kun kuljettaja on näköyhteydessä kohteeseen.
      ps. (50- vuotias Keuruulta.....)

    • turhakkeita

      Ei suojatiet mitää onnettomuuksia estä.
      Eikä niitä ole tarkoitettukaan sitä tekemään, ne ovat vain tiehen maalattuja raitoja, joita pitkin ihmiset ovat opettu kulkemaan ns, turvallisesti.
      Ihmiset itse ovat tehneet itselleen sen käsityksen, että kun siinä seisot olet Turvassa.
      Suojatiet ovat Turhakkeita, kun ne poistetaisiin ihmiset oppisivat kulkemaan ja ottamaan itsestään vastuuta, samoi autilija oppisivat taas ottamaan huomioon muut tiellä liikkujat.

      Eräskin pikkupoika(8v-12v) sanaili äitinsä kanssa, kun pyörällä lähtivä kaupan pihasta: Äiti varoitteli poikaa johon poika tuumasi suurella äänellä: Autoilija maksaa, jos minulle käy jotain.

      • Huhhahhei

        Siinäpä tuli jälleen kokemuksen syvällä rintaäänellä liikenteessä törttöilevän tunnustus.


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe