"Pesänhoitaja vastusti julkiselvitystä"

Oulussatämäkin

Kaleva julkaisi 9.10.2018 jutun aiheesta joka koskee Oululaista konkurssipesää, joka on julkiselvityksessä. Oululainen lakimies on hoitanut tuota asiaa ja myöntänyt käyttäneensä asiakasvaratilejä.
Mitä tähän juttuun liittyneekään, sillä mikä osuus on verohallinnolla, joka pyrki estämään julkiselvittelyn.
Selvittelyllä pyritään estämään konkursseihin liittyvää talousrikollisuutta.
Tapaukseen liittyy 20 erillisoikeudenkäyntiä ja lisäksi vyyhteen kytkeytyy keskeneräistä poliisitutkintaa ja syyteharkintaa.

97

2399

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mikähänonsyy

      En tiedä enää onko Oulun kärjäoikeus sellainen sali, että ei ainakaan lakimiehet kunnioita sitä ja näin ollen ei ole pelkoa kiinnijäämisistä. Maine alkaa olla lakimiesten osalta pitkälti kyseenalainen.

    • asiatajeltuinataas

      Kalevan mukaan pesänhoitajana toimi oululainen asianajaja. Onpa yllätys...

      • rahatkokatosi

        Mihin rahat tililtä katosivat? Pesänhoitaja ei ole halunnut niitä velkojen maksuun, mutta mihin.....


    • takaisinasiakkaaksi

      Aikanaan lopetin Kalevan tilauksen, mutta taitaa olla niin, että panen harkintaan asiakkuuden takaisin ottamisen. Nyt näyttä siltä miltä sen olisi pitänyt aina näyttää. Asiasta puhutaan ja siitä kirjoitellaan.
      Kalevalle ei koskaan ole sopinut puoluellisuus.
      Hyvä Kaleva ja tiimi, joka otatte tälläiset asiat esille.

    • Ropleemiariittää

      Yksi Monteokauppa on työllistänyt kymmenkunta lakimiestä. Monteo on iso työllistäjä Oulussa. Automaattilootaa lakimiehet eivät ole saaneet korjattua, sähkövikakin on advokaateilla jäänyt paikantamatta. Lakimiehet ovat myös sortuneet itsenäiseen ajatteluun, täysin ilman asianhoitajien suostumusta.

      • missäkunnioitus

        Miksi se Mondeon myyjä valehteli käräjätuomari Henna Luomaranta-Tuukkaselle, että mittaristonvaihto voi korjata sen vaihteistonkin? Ja miksi asianajajansa sallii kaiken oikeuden erehdyttämisen tapahtuvan? Ajattelivatko, että naistuomarille voi puhua autosta ihan mitä vaan.


      • problematiikkaa

        Lakimiehet on Mondeo-jutussa sortuneet vähän muuhunkin kuin itsenäiseen ajatteluun. Asioita on vireillä.


    • riippuupaljontuomarista

      Käräjäoikeudessa pitäisi olla tuomarit joiden kanssa ei kukaan lakiasioitahoitava voi kaveerata ja näin ei synnyt etusijaa, eikä ristiriitaa. Tuomarista riippuu paljon ja jos tuomarina on ihminen, jota voi höynäyttää, niin silloinpa ollaankin sellaisella tiellä, että oikeus saattaa jäädä pimentoon.

    • esillevaan

      Hyvä että tuo oululaisten lakimiesten pelleily on paljastumassa. Huono vaan niille lakimiehille, jotka rehellisesti ajavat oikeuden toteutumista. Sinne vedetään lokaan heidätkin näillä eräiden tempuilla,

    • onkotietoa

      Mikä syys on vastustaa selvitystä? Jos kaikki on rehellisesti hoidettu niin eikö se ole aivan sama kuka selvittää ja tutkii asiaa. Mitä tuossa on sellaista joka on aiheuttanut tuon vastustamisen?

      • Kirves

        Pesähoitajan sekä muutaman muun hyvänveljen väärinkäytökset, siksi he he vastustivat, 84% velkojista vaati jukisselvitystä, sekä muut asianosaiset.
        Knkurssi pesän pesän rahat katosivat viidessä vuodessa, kuin ketulla multa kynsistä.


      • kenenetua
        Kirves kirjoitti:

        Pesähoitajan sekä muutaman muun hyvänveljen väärinkäytökset, siksi he he vastustivat, 84% velkojista vaati jukisselvitystä, sekä muut asianosaiset.
        Knkurssi pesän pesän rahat katosivat viidessä vuodessa, kuin ketulla multa kynsistä.

        Sillälailla. Ja oliko niin, että julkisselvitystä vastustettiin sillä varjolla, että se vahingoittaa velkojia..? Kyllä ne on nämä pesänkähmijät niitä, jotka sitä tekevät.


    • selityksetjulki

      Mondeopuolue on vaiennut jo pitkään, onko vika lohkolämmittimessä vai onko tullut taas tehtyä tuppikauppoja lakimiesten kanssa?

      • jatkuujo

        Asiathan ovat jatkuneet kaikilta osin ja ratkaisuja on tulossa. Ei "mondeopuolueella" ole syytä kirjoittaa mitään, jos ei asioita vääristellä täällä jobbaripuolueen toimesta.


    • täseon

      Ikävä asia jos ei ole mahdollista luottaa lainvalvojiin, vai voiko tuota oululaista lakimiestä siksi kutsua ja onko jo selvitetty mikä tuon henkilön teoissa on sitä mikä sai tämän julkiselvityksen aikaan.
      Oululla taitaa olla melkonen maine tämmösten asioiden tiimoilta.

      • kallistapelleilyä

        Lakimiehissä on niitä, jotka edistävät lainmukaisten ratkaisujen saamista ja sitten niitä, jotka omalla toiminnallaan estävät lain toteutumisen. Oulussa on molempia, mutta tuntuu siltä että melkoisen paljon näitä viimeksi mainittuja. Mondeo-juttu on yksi hyvä esimerkki siitä mitä tapahtuu, kun lakimiehet ryhtyvät päsmäröimään laista välittämättä.


      • puuttuukokunnioitus
        kallistapelleilyä kirjoitti:

        Lakimiehissä on niitä, jotka edistävät lainmukaisten ratkaisujen saamista ja sitten niitä, jotka omalla toiminnallaan estävät lain toteutumisen. Oulussa on molempia, mutta tuntuu siltä että melkoisen paljon näitä viimeksi mainittuja. Mondeo-juttu on yksi hyvä esimerkki siitä mitä tapahtuu, kun lakimiehet ryhtyvät päsmäröimään laista välittämättä.

        Kenenkähän muun häpeäksi tuollaisten lakimiesten toiminta voidaan lukea kuin noiden kieroutta tekevien lakimiesten. Moni on sitä mieltä, että kärjäoikeuden pitäisi olla paikka jota kunnioitetaan ja pelätään. Onko näin Oulussa?


      • Hoitelijatar

        Kyllä Monteon ostajien pitää pelätä oikeudessa, syyttömillä ei ole mitään pelättävää.


      • kalaisajoki
        Hoitelijatar kirjoitti:

        Kyllä Monteon ostajien pitää pelätä oikeudessa, syyttömillä ei ole mitään pelättävää.

        Sehän on se lupalakimies, joka on epäiltynä rikoksesta, eikä Mondeon ostaja.


      • tuomaripysyköönasemass
        puuttuukokunnioitus kirjoitti:

        Kenenkähän muun häpeäksi tuollaisten lakimiesten toiminta voidaan lukea kuin noiden kieroutta tekevien lakimiesten. Moni on sitä mieltä, että kärjäoikeuden pitäisi olla paikka jota kunnioitetaan ja pelätään. Onko näin Oulussa?

        Kyllä oikeutta pitäisi kunnioittaa, mutta ainakin osa oululaisista lakimiehistä kunnioittaa Oulun käräjäoikeutta vain sen hetken, kun sanovat "arvoisa puheenjohtaja". Onko homma mennyt liian kaverilliseksi lakimiesten ja tuomareiden kesken, siltä ainakin vaikuttaa kun lukee tiettyä viestintää. Kyllä tuomarin pitää pystyä olemaan se ylin, eikä hänen esim. pidä selitellä pyyntöjään näille lakimiehille, kun ne ovat selkeästi perusteltuja. Sellaista kuitenkin tapahtuu.


    • aivankamalaa

      Järkyttävää jos lakimiehet pääsevät riistämään konkurssin tehneita. Sellaisilla ihmisillä ei ole minkäänlaista omaatuntoa, sillä varmasti tietävät monien konkurssien aiheuttaneen yrittäjien itsemurhia.
      Tuo sen sijaan on mahtava asia, että yhä useammin kuulee miten tuollaiset ketkut joutuvat kiinni ja vastuuseen. Vaikkakin monien yrittäjien kohdalla aivan liian myöhään.

    • aivanliiankauan

      Tuota järkytystä on tapahtunut liian kauan. Muistui mieleeni työpaikalla juteltu ja kauan tapetilla ollut asia miehestä joka tuli verotoimistosta ja teki saman tien itsemurhan. Tuo tapahtui vuosikausia sitten ja vieläkin muistan sen kuulemani verotoimiston virkailijan nimen. Eikös tässä aloituksen jutussa ole mukana verotoimisto ainakin niin, että on pyrkinyt estämään julkiselvittelyä.

      • eikaikkisyyllisiä

        Kannattaa kuitenkin huomioida se, että kaikissa viroissa on mukana myös aivan rehellisiä ihmisiä. Ei ole syytä laittaa kaikkien virkailijoiden päähän noita pahoja ja armottomia tekoja.


    • kuulopuheista

      Toisinaan kuuli sitä, että se tuomari ei käsitä vaikka mitä tekisi. Eikö silloin pidä koota raati seuraamaan tuollaisen tuomarin työskentelyä. En väitä, että hyvävelijärjestöön on joutunut tuomareitakin mukaan, mutta jos joku tuomari ei käsitä selvää asiaa, niin silloin ei ole juurikaan toivoa siitä, että asia etenee totuuden mukaan.

    • Herrastuomari

      Pissapäisten maallikoiden höpinää. Ei osata kirjoittaa edes sanaa käräjäoikeus ja kirjoitetaan joistakin väärinkätösistä. Minulla on ammattiylpeyttä j ako. hlö osa asiansa käräjäsalissakin.

      • asiaaneikäasianviereen

        Eihän kirjoitusvirheet näyttele minkäänlaista osaa tuollaisessa jutussa. Mitä mieltä sinä olet tuollaisesta asiasta mistä aloitusviesti kertoo?


      • herraskohan

        Herrastuomari se on aina väärintekijöiden puolella ja kun ei muuta osaa, niin räkyttää kirjoitusvirheistä. Me oikeuden puolella olevat osaamme korjata lukiessamme mielessämme tekstin pikkuvirheet, puuttuvat kirjaimet yms., mutta sellaiseen ei ilmeisesti eräillä älli riitä.


      • Kirves

        Taitaapi "herrastuomarilla olla oma lusikka sopassa, kun noin kimmoketta ottaa..


    • tuollainenkonyt

      Vai sellainen pesänhoitaja. Millaisia henkilöitä hakeutuu lakia hoitamaan, kun yhä useammin on alkanut kuulua suorastaan hurjia juttuja. Vai onko kansa herännyt toimimaan? Ei suomalainen niin tyhmä ole, että hiljaa vaieten seuraa, vaan älähtää kun pääsee asiaan kiinni. Ja se älähdys onkin sitten suuri.

    • Eskaltiiv

      Mitähän jos tuollaiset pesänhoitajat joutuvat nyt itse kokemaan sen minkä aiheuttivat. Mille tuntuu pelätä vapauden menetystä. Vapaus voidaan nimittäin menettä painamalla ihminen ikuisen taloudellisen taakan alle, tai vankilatuomion seurauksena.
      Tuollaisilta taloudenhoitajilta puuttuu kokonaan inhimillisyys, mutta ehkä se kasvaa kun joutuu itse kurjuuteen.
      Moni hyvä ja ahkera yritys on mennyt konkurssiin jonkin epäonnen seurauksena. Yritys voi joutua petollisten ihmisten häiritsemäksi vaikka itse olisi kuinka ahkera ja toimiva. Yrittäjä siinä joutuu kärsimykseen ja kuten aikaisemmin täällä on kirjoitettu, moni ajautuu niin suureen ahdinkoon, että ei näe muuta mahdollisuutta kuin päättää päivänsä. Siihen kun lisäksi saattaa tulla petolliset pesänhoitajat, niin taakka on käsittämättömän raskas aikana jolloin kaikki muutenkin näyttää synkältä ja toivottomalta. Pesänhoitaja, joka rahaa esim. pesän myynnistä saadut rahat esim. omille ja kavereiden tilille on arvoasteikossa nollan alapuolella. Ikävä kyllä heitä löytyy.

    • monessamukana

      Selvästi monteolahkon aasinhoitaja hämmentää soppaa. Eikö omissa käräjissä ole riittävästi puuhaa?

      • Eskaltiiv

        Mitähän tarkoitat? Kertoisitko tarkemmin. En kuulu mihinkaan lahkoon ja kirjoitin tuon viestin johon ehkä viittaat.


      • anjaapua
        Eskaltiiv kirjoitti:

        Mitähän tarkoitat? Kertoisitko tarkemmin. En kuulu mihinkaan lahkoon ja kirjoitin tuon viestin johon ehkä viittaat.

        Juu juu, kyllä sinut on tunnistettu.


      • ollutverovelkaa

        Nimimerkki anjaapua, mistä lie johtuu, että joka ketjuun tulee teitä asiattomia. Onko oma elämänne niin tylsää, että täytätte päivänne täyttämällä ketjuja asiattomuuksilla? Nyt aloituksessa on aihe, jonka tulisi herättää keskustelua, mutta teille se tarve muuttuu aloitusten ja muiden keskustelijoiden alentamiseksi ja pilkkaamiseksi.
        Turhaa sinä täällä väität kirjoittajaa joksikin muuksi mitä hän on, mutta et varmasti voi enää sellaista lopettaa.
        Tuossa aloitusviestissä kiinnostaa se, että miksi verohallinto on ollut estämässä selvitystä. Joitakin varmasti kiinnostaa jotku muut asiat.


      • anjaapua
        ollutverovelkaa kirjoitti:

        Nimimerkki anjaapua, mistä lie johtuu, että joka ketjuun tulee teitä asiattomia. Onko oma elämänne niin tylsää, että täytätte päivänne täyttämällä ketjuja asiattomuuksilla? Nyt aloituksessa on aihe, jonka tulisi herättää keskustelua, mutta teille se tarve muuttuu aloitusten ja muiden keskustelijoiden alentamiseksi ja pilkkaamiseksi.
        Turhaa sinä täällä väität kirjoittajaa joksikin muuksi mitä hän on, mutta et varmasti voi enää sellaista lopettaa.
        Tuossa aloitusviestissä kiinnostaa se, että miksi verohallinto on ollut estämässä selvitystä. Joitakin varmasti kiinnostaa jotku muut asiat.

        Sinänsä asia on oikea. Mutta trollina toimiva aasinhoitaja ajaa vain omaa asiaansa pilkkaamalla ja uhkailemalla tuomareita ja lakimiehiä. massapostaa epätosia asioita joka ketjuun, jossa puututaan oulun oikeuskäytäntöön.


      • toiminnastasianjaaapua
        anjaapua kirjoitti:

        Sinänsä asia on oikea. Mutta trollina toimiva aasinhoitaja ajaa vain omaa asiaansa pilkkaamalla ja uhkailemalla tuomareita ja lakimiehiä. massapostaa epätosia asioita joka ketjuun, jossa puututaan oulun oikeuskäytäntöön.

        Mistähän sinä kerrot? Jos asianajajat ovat tehneet rikoksia, niin niistä on kerrottava, tai jos tuomari ei osaa pysyä asiassa, niin siitä on kerrottava. Paljon on viime vuosiana joutunut kuulemaan vääristä tuomioista, jotka voitaisiin todistaa vääriksi, jos asiassa ei olisi tehty ratkaisua, että siitä ei saa valittaa. Täällä Oulupalstalla ei niistä paljonkaan kerrota, mutta muualla kerrotaan.

        Anjaaapua, miksi sinä et siedä näistä asioista kirjoiteltavan? Oletko jotenkin lähellä rikkollisia ja tahdotko salata rikosten tapahtumisia? Vai onko syy jokin muu. Olen koettanut etsiä tästä ketjusta noita mainitsemisiasi pilkkaamisia ja uhkaamisia, mutta en ole löytänyt. Jokin syy sinulla on tuollaiseen toimintaan, mutta mikä.


    • oonkuullu

      Oottako kuullut sellaisista lakimiehistä, jotka pelottelevat maalikot vaikenemaan?

      • Ootettavissaoli

        Tuliko taas Monteosuvulle tappio oikeudessa?


      • ollutverovelkaa

        Taidat vain sekoitella tätä ketjua. Etkö kykene asialliseen keskusteluun. Pesänhoitaja vastusti julkiselvitystä, samaten verottaja, mutta sille vastustukselle tehtiin loppu. Onko tuo sinusta niin vastenmielistä, että pyrit sekoittamaan tätä ketjua muilla asioilla?

        Erityisesti kiinnosta miksi verottaja vastusti tuota selvitystä.


    • yhtälö

      Tuollaiset pesänhoitajat ovat vaaraksi yhteiskunnalle. Samaten lakimies, joka ei pysy totuudessa on niin vaarallinen henkilö koko oikeuslaitosta koskien, että tuomarien pitäisi heti pysäyttää tuollaisen toiminta. Ei tuomarit niin sokeita voi olla, että eivät kykene arvioimaan lakimiesten toimintaa, varsinkaan jos väärä toiminta on jatkunut jo jonkikaan aikaa. Moni väittää Oulun olevan vaarallinen paikka monin eri tavoin ja, että Oulussa ei aina saa oikeutta. Puhutaan jopa piiristä, joka pyörii ja johon kuuluu monen ammatin edustajia.
      Aloituskirjelmän mukaan ainakin lakimies ja veroasioitahoitava. Kuuluuko muita?

    • vasaraa

      Osaako joku kertoa mitkä piirit tuohon estämiseen ovat osallistuneet?

    • Herrastuomari

      Mitenkähän mahtaa mennä mondeojutulla, jostakin syystä ei ole tietoa tullut, keväällä piti ratkaisu tulla, marraskuussa kohta ollaan.

      • Turpiintuli

        Oikeus on kuulemma antanut uusia ratkaisuja Monteojutussakin. Kuulemme pian lisää suvun keksimiä satuja.


      • Taave
        Turpiintuli kirjoitti:

        Oikeus on kuulemma antanut uusia ratkaisuja Monteojutussakin. Kuulemme pian lisää suvun keksimiä satuja.

        Mikä hämmmentäjä! Miksi et pysy ketjun aiheessa? Tympäisee tuollaiset iänikuiset ketjujen hämmentäjät, tai sitten osalliset ketkuiluun. Oletko osallinen aloitusviestissä kerrottuun asiaan jotenkin?


      • tuuliajolleei

        Nyt peukut pystyyn, että löytyy tuomari joka kykenee erottamaan valheen ja toden.


    • Kirves

      Korruptiiviset hyvä veli -verkostot ovat yleensä ad hoc -tyyppisiä, tiettyä tarkoitusta varten luotuja ja salaisia. Toimijat liittoutuvat jakaakseen muiden varoja, valtaa tai suosiota.

    • Förbiiii

      Miksi poliisi lopetti Krookin jutun tutkimisen? Eikö kantelijan sadut kelvanneet?

      • mikätarkoitus

        Liittyykö tämä tämän ketjun aloitukseen?


      • Missärehellisyys

        Oululaiset lakimiehet ovat hoitaneet perätöntä tutkimuspyyntöä kalajokista lakinaista vastaan monteosuvun toimeksiannosta. Kalajokista lakinaista on mustamaalattu sadoilla viesteillä ja vihjailuilla. Nyt kun tutkintapyyntö on osoittautunut perättömäksi niin eipä ole monteosuku kommentoinut asiaa mitenkään. Alkaako nyt uusien lakimiesten solvausketjut, kuten tämäkin aloitus?


      • enpoliisiapelkää
        Missärehellisyys kirjoitti:

        Oululaiset lakimiehet ovat hoitaneet perätöntä tutkimuspyyntöä kalajokista lakinaista vastaan monteosuvun toimeksiannosta. Kalajokista lakinaista on mustamaalattu sadoilla viesteillä ja vihjailuilla. Nyt kun tutkintapyyntö on osoittautunut perättömäksi niin eipä ole monteosuku kommentoinut asiaa mitenkään. Alkaako nyt uusien lakimiesten solvausketjut, kuten tämäkin aloitus?

        Missä osoittautui perättömäksi ja kenen päätöksellä? Senkö mielikuvituspoliisipäällikköaviomiehen?


    • Uudetsolvaukset
    • kyllästynyt

      Voisiko ylllälpito kiinnittää huomiota henkilöön, joka sekoittaa tätä ketjua aiheettomilla ja asiaan kuulumattomilla viesteillä. Ihmisen täytyy olla jostakin kovin katkera, kun ei useasta huomautuksesta huolimatta jätä ketjua rauhaan, vaan kerta toisensa jälkeen tunkee siihen aiheeseen kuulumattomia viestejä.
      Nim.uudetsolvaukset rakenna oma ketju ja pysy siellä.

      • Asiallinenhoitsu

        Eikös se ketjun aiheena olekaan oululaisten lakimiesten solvaaminen? Varsinkin niiden jotka eivät osanneet korjauttaa Monteota uudenveroiseksi jopparin laskuun.


      • sairaslomalle
        Asiallinenhoitsu kirjoitti:

        Eikös se ketjun aiheena olekaan oululaisten lakimiesten solvaaminen? Varsinkin niiden jotka eivät osanneet korjauttaa Monteota uudenveroiseksi jopparin laskuun.

        et taida olla kunnossa vai mitä


    • Teistkonala

      Monet ovat puhuneet siitä, että oulussa pitää tapahtua suoranainen puhdistus lakimiesten keskuudessa, jotta mädännäisyys tulis juurineen kitkettyä. Juuri tuollaiset pesänhoitajat aiheuttavat suurta haittaa ja estävät oikeuden toteutumisen. Mikä tuo pesänhoitaja lie ja mistä kotoisin, mutta jos hänen on todettu estäneen julkiselvittelyä niin siitä tietää, että ei puhtaat jauhot ole pussissaan.
      Millainen yhteistö tuon asian tiimoilla toimii? Onko kellään tarkempaa tietoa.

      • NyrkkiKyllikkitär

        Oikeustaistelijakin on sitä mieltä, että ainakin joku lakimies pitää viedä navetan taakse. Oululaisen lakimiehen pusseissa olevista jauhoista minulla ei ole tietoa. Jos niissä sitten on enää pelkkää jauhoa. Ei voi kuitenkaan välttyä vaikutelmista. Juridisesta argumentoinnista en tiedä. Pitää kysyä Häneltä. Asiasta toiseen, mitä mondeojuttuun kuuluu?


      • lakkikaikille

        Salaliittoteorioitahan se aasinhoitaja viljelee. Vihjaile vielä lisää.että olet kuullut oikeudenkäynneistä jossa ei ole huomioitu tuhansia sähköposteja todisteiksi. Sitten nimeä kaikki tuomarit, jotka ovat tehneet huonoa työtä. Ja kerro, kuinka aijot seuraavien käräjiesi tuomarien maineen pilata, jos et saa mieluisaa tuomoita.


      • omatjututkaikilla
        lakkikaikille kirjoitti:

        Salaliittoteorioitahan se aasinhoitaja viljelee. Vihjaile vielä lisää.että olet kuullut oikeudenkäynneistä jossa ei ole huomioitu tuhansia sähköposteja todisteiksi. Sitten nimeä kaikki tuomarit, jotka ovat tehneet huonoa työtä. Ja kerro, kuinka aijot seuraavien käräjiesi tuomarien maineen pilata, jos et saa mieluisaa tuomoita.

        Näyttäisi, että sinulla on jokin juttu menneillään ja se juttu on saanut suuren roolin ajatusmaailmastasi. Eivät varmasti tästä ketjusta kiinnostuneet ole kiinnostuneet sinun jutustasi. Jos joku olisi, niin olisi tarttunut aiheeseen. Lopeta asiasi jauhaminen, että sinulle ei käy hullusti.
        Olet luultavasti osallisena omassa jutussasi, mutta ei sitä paranna se, että riehut ketjuissa sitä jauhamassa. Jos haet jutullesi julkisuutta, niin nykyään on tullut esille sellainen asia, että julkaisut ottavat mielellään tuollaisia sekaisia juttuja, jos ne vähänkin haiskahtavat ja niitä ei ole saatu hoidettua kunnialla, kuten esim. tuo aloitusviestin juttu. Nyt eivät enää laki-ihmiset ole turvassa, eivät vaikka tekisivät millaisia liittoja. Ne lakimiehet jotka eivät tee työtään muuta kuin palkkion toivossa ovat jo listattu. Listakin tulee aikanaan julki.


      • palataanasiaan
        omatjututkaikilla kirjoitti:

        Näyttäisi, että sinulla on jokin juttu menneillään ja se juttu on saanut suuren roolin ajatusmaailmastasi. Eivät varmasti tästä ketjusta kiinnostuneet ole kiinnostuneet sinun jutustasi. Jos joku olisi, niin olisi tarttunut aiheeseen. Lopeta asiasi jauhaminen, että sinulle ei käy hullusti.
        Olet luultavasti osallisena omassa jutussasi, mutta ei sitä paranna se, että riehut ketjuissa sitä jauhamassa. Jos haet jutullesi julkisuutta, niin nykyään on tullut esille sellainen asia, että julkaisut ottavat mielellään tuollaisia sekaisia juttuja, jos ne vähänkin haiskahtavat ja niitä ei ole saatu hoidettua kunnialla, kuten esim. tuo aloitusviestin juttu. Nyt eivät enää laki-ihmiset ole turvassa, eivät vaikka tekisivät millaisia liittoja. Ne lakimiehet jotka eivät tee työtään muuta kuin palkkion toivossa ovat jo listattu. Listakin tulee aikanaan julki.

        Jos juttujaan jauhaa liikaa saattaa siinä nyrjähtää. Mitä tuo nimimerkki lakikaikille tarkoittaa, mutta ei kai sitä, että jos on kiero rahastaja lakimiehenä hän pitää antaa vain olla. Toivottavasti ei, sillä joutuu pettymään pahasti. Entäpäs jos tuomari on tehnyt huonoa työtä, pitääkä asian antaa vain olla, koska kysessä on tuomari? Ei tietenkään. Saattaa olla, että tuomari ei ole käsittänyt asiaa, tai sitten ei ole halunnut käsittää, mutta asian oikealaita on tuotava esiin ja julki.
        Näyttäisi tuo nimimerkki olevan sitä mieltä, että oikeutta ei tarvita, vaan pelkästään päätöksi, jotka saattavat mennä kidutukseksi niille, jotka tuomitaan syyttöminä.


    • omahoitajiariittää

      Syyttömiähän sitä aina tuomitaan. Itse ole olen törmännyt monessakin jutussa epäpäteviin asiansotkijoihin, jotka haittaavat oikeiden lakimiesten työtä. Nämä epäpätevät asiansotkijat aiheuttavat suuria taloudellisia vahinkoja, joita sitten yritetään vierittää lakimiesten syyksi.

      • mitäajattelet

        Tarkoitatko, että aloituskirjeen pesänhoitaja on syytön ja siihen asiaan on tarttunut joku ihminen, joka tietää asian oikean laidan, mutta ei ole lakikouluja käynyt? Tiedätkö, että nyt on menossa sellaisia tutkimuksia, jotka on alulle laitettu viisaiden ihmisten toimesta. Nuo eivät ole lakikoukeroiden vankeja, vaan ajavat aivan oikeasti oikeutta.
        Tuon aloitusviestin mukaan yrittäjä on ajettu ahdinkoon ja sen ovat tehneet hänen asioitaan päättäneen päässeet. Vai oletko sitä mieltä, että tuota julkiselvitystä vastustavat vastustavat sitä noin vain huvikseen?


      • haukipudasrulaa

        nyt aasinhoitajalla päässä viiraa.


    • xxxxz

      Mädänneisyys lakiasioissa ilmenee niin, että vaikka epärehellisen lakimies tietää tasan tarkkaan missä totuus on, niin tuo pyrkii langettamaan rehellistä osapuolta johonkin epähuomioon, tai virheeseen todistustilanteessa. Sitten tuo mädänneisyyteen ajautunut ihminen tarttuu tuohon virheeseen kiinni ja pyrkii saamaan epärehelliselle osapuolelle voiton. Tälläiseksi oikeustaistelu on päästetty Oulussa. Siihen kiinnitetään nykyään monelta kantilta huomioita.
      Näyttäisi, että Oulussa ei oikeudella ole juurikaan väliä, kun joutuu mädännäisyyden koukeroihin.
      Mädännäisyys etsimästä etsii laista pykäliä, millä pystyisi kaatamaan rehellisyyden.

      • Lohkovalämppäri

        Haiskahtaa lestadiolaisuudelta kirjoituksesi. Mutta mitäpä mondeosta, Kaikkien Aikojen Oikeustaistelija on tehnyt 54- sivuisen oikeudenkäyntiväittämän Jatkuvasta kituutuksesta.


      • nytasianytimessä

        Oulun käräjäoikeuden tuomareiden pitää ryhdistäytyä ja täyttää tuomarin velvollisuutensa, muuta ei enää tähän pelleilyyn voi todeta. Oulussa jyräävät harmaalla ja osin mustallakin alueella toimivat lakimiehet. Kaikenlainen sievistely ja kaveeraus tutuiksi väkisinkin tulevien juristien kanssa heti pois tuomareilta. On jopa kuultu sellaistakin, että tuomari selittelee lakimiehille omia pyyntöjään istunnossa. Tuomarin pitää olla ryhdikäs ja kunnioitettava, ei mikään lastentarhan täti/setä!


      • Hoitajansadut

        On se tietenkin harmi että Suomessa ei asianhoitajan voimin voi tilata pelkästään itseään miellyttäviä päätöksiä oikeudesta. Satujen varassa ei oikeudessa pärjää, siellä otetaan huomioon todistettavissa olevat oikeudelliset faktat.


      • samanjutunkuulin
        Lohkovalämppäri kirjoitti:

        Haiskahtaa lestadiolaisuudelta kirjoituksesi. Mutta mitäpä mondeosta, Kaikkien Aikojen Oikeustaistelija on tehnyt 54- sivuisen oikeudenkäyntiväittämän Jatkuvasta kituutuksesta.

        Itsekin kuulin äskettäin, että kaikkien aikojen Oikeustaistelija on vihdoin saamassa asian tutkittavaksi, mutta kyllä hänellä on paljon enemmän sivuja tuossa oikeudenkäyntiväittämäksi nimeämässäsi jutussa. Eiköhän se ole kestänyt yli 20-vuotta se taistelu.


      • Luulotauti

        Oikeustaiteilija ei saa mitään asiaa tutkittavaksi. Pitäisikö asianhoitajan ottaa homma hoitoonsa?


      • luulotaudistakärsivälle
        Luulotauti kirjoitti:

        Oikeustaiteilija ei saa mitään asiaa tutkittavaksi. Pitäisikö asianhoitajan ottaa homma hoitoonsa?

        Jokainen huomaa sen, että sinulla on tosi paha olo, etkä kykene olematta tuomatta asiaasi väärään ketjuun. Jos olet jotekin huomannut itse olallistuneesi vääryyteen, niin on yksi tie päästä tuosta pahasta olosta. Keksit varmasti itse mikä se tie on.


    • oikeuslautamieh

      Olisiko aika palauttaa lautamiehet kaikkiin oikeusasteisiin?

    • tutkitaanpalakia

      Tuomion saa tunnustamalla rikoksen pienemään.
      Jos tuo pesänhoitaja on rikkonnut lakia ja tunnustaa sen oikealla ajalla, niin seuraamukset lain rikkomisesta pienenevät. Onko se mielestänne oikein?

      • lakionhyvä

        Tottakai se on oikein. kulut pienenee, ja asia oikenee nopeasti. Jos esimerkiksi monteolahko olisi heti myöntänyt yrittäneensä maksattaa kulunsa muilla, olisi loppulasku paljon pienempi.


      • montakertaasanottu
        lakionhyvä kirjoitti:

        Tottakai se on oikein. kulut pienenee, ja asia oikenee nopeasti. Jos esimerkiksi monteolahko olisi heti myöntänyt yrittäneensä maksattaa kulunsa muilla, olisi loppulasku paljon pienempi.

        Samaa mieltä, mutta sitä minäkin ihmettelen mikä pakkomielle sinulla on kirjoittaa jostakin monteolahkosta.
        Oletko hakenut apua pakkomielteeseesi? Tämä ketjun tarkoitus näkyy olevan pelkkä keskustelu pesänhoitajasta, joka on pyrkinyt estämään julkiselvittelyä ja muista asiaan liittyvistä.
        Voisit alkaa keskustelemaan aiheesta.

        Onko pesänhoitaja aivan turhaa ollut estävällä kannalla, vai liittyykö asiaan jotain hänen puoleltaan salassapidettävää?


      • lakionhyvä
        montakertaasanottu kirjoitti:

        Samaa mieltä, mutta sitä minäkin ihmettelen mikä pakkomielle sinulla on kirjoittaa jostakin monteolahkosta.
        Oletko hakenut apua pakkomielteeseesi? Tämä ketjun tarkoitus näkyy olevan pelkkä keskustelu pesänhoitajasta, joka on pyrkinyt estämään julkiselvittelyä ja muista asiaan liittyvistä.
        Voisit alkaa keskustelemaan aiheesta.

        Onko pesänhoitaja aivan turhaa ollut estävällä kannalla, vai liittyykö asiaan jotain hänen puoleltaan salassapidettävää?

        On se hauskaa, kun aasinhoitaja ottaa kierroksia.


    • SuomenOikeusImago

      Kerran täällä lahkojuttuja niin:

      Totean vain että Suomen uskonvapauslaki onlukekaa vahva.

      Totean vain että olen uskonnoton kuten n. 60% Suomalaisista on.

      Totean vain että perustuslaki 6. "yhdenvertaisia lain edessä".

      Sama kohtelu kaikille.

      #yhdenvertaisuus.fi
      #tasa-arvo.fi
      #syrjinta.fi
      #oikeustaistelu

      • anjaapua

        Ei kait aasinhoitaja loikkaantunut, kamusi oikeustaiteiliakin on vielä messissä. Anna tulla kaikki sisälläsi oleva pahaolo. kyllä me suoliyhteisö sinua pilkataan koko rahan edestä.


      • tarkoH
        anjaapua kirjoitti:

        Ei kait aasinhoitaja loikkaantunut, kamusi oikeustaiteiliakin on vielä messissä. Anna tulla kaikki sisälläsi oleva pahaolo. kyllä me suoliyhteisö sinua pilkataan koko rahan edestä.

        anjaapua, mikä olet ammatiltasi? Jos et häpeä ammattiasi niin sen voit kertoa täällä noin nimimerkin takaa.
        Jokin asia sinua kyllä vaivaa, mutta et kerro tarkemmin asianlaatua. Jokin oikeusjuttuko sinulla on menneillään?


      • Salaliitto

        Onko monteosuku jo selvittänyt miksi verottaja vastusti julkisselvitystä?


      • haukipudasrulaa
        tarkoH kirjoitti:

        anjaapua, mikä olet ammatiltasi? Jos et häpeä ammattiasi niin sen voit kertoa täällä noin nimimerkin takaa.
        Jokin asia sinua kyllä vaivaa, mutta et kerro tarkemmin asianlaatua. Jokin oikeusjuttuko sinulla on menneillään?

        Nyt ei kyllä aasinhoitaja pysy edes oman aloituksensa asiassa. muilta kyllä vaatii, mutta itse huitelelee omissa uteliaisuudensa afääreissä. Niinkauan kuin esiinnyt nimettömänä aku ankkana, sinua saa pilkata surutta. Sitten jos,kun, esiinnyt omalla nimellä, pilkaten ja häväisten nimeltä mainiten muita ihmisiä, sinuun kohdistuvaan pilkkaan suhtaudutaan varovaisemmin.


      • EpätietoinenYpäjältä
        haukipudasrulaa kirjoitti:

        Nyt ei kyllä aasinhoitaja pysy edes oman aloituksensa asiassa. muilta kyllä vaatii, mutta itse huitelelee omissa uteliaisuudensa afääreissä. Niinkauan kuin esiinnyt nimettömänä aku ankkana, sinua saa pilkata surutta. Sitten jos,kun, esiinnyt omalla nimellä, pilkaten ja häväisten nimeltä mainiten muita ihmisiä, sinuun kohdistuvaan pilkkaan suhtaudutaan varovaisemmin.

        Miksi sinä Haukiputaankin tähän sekoitat?


      • Ghiavarustelu

        Martinniemi on puttaalla. Timberi myös..... Asioita voi hoitaa puttaalla.


      • haukipudasrulaa
        Ghiavarustelu kirjoitti:

        Martinniemi on puttaalla. Timberi myös..... Asioita voi hoitaa puttaalla.

        Ei se aasinhoitaja enään muista, mistä on tehnyt aloituksensa. muut asiat jo mielenpäällä.


    • kiintoisaa

      Milloin asia käsitellään. Kuulin siitä tulevan jossakin vaiheessa Mott-ohjelman. Pitääkö paikkansa?

    • aikakuluuodotellessa

      Luulisi asiankäsittelyajankohdan olevan kohta. Silloin pitäisi selvitä miksi tuo julkiselvitys on ollut vastustuksen kohteena ja ketkä kaikki ovat vastustajia.

    • Palsternakka

      Bye Ford Mondeo, go further?

      • kurkataanpa

        Koskeeko tämä ketju mondeota? Ainakin yksi ihminen ei osaa muusta kirjoittaakkaan, mutta näyttäisi, että muut eivät osaa keskustella mondeosta. Keskustelevat pesänhoitajasta joka jostakin syystä on vastustanut jonkin asian selvittelyä.


    • tiedonjano

      Miten Martinniemi liittyy tähän keskusteluun?

      • Kirves

        Tällä keskutelu ketjulla EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ MINKÄÄ MONDEO jutun kanssa!!


      • lakkikaikille

        Onhan, Ainoastaan monteolahko uhkailee ja kiristää lakimiehiä ja tuomareita oulun seudulla. Tämä on vain sivujuonne suuremmassa trolliasiassa. Itse asia on jo käsitelty, ja todettu oikeaksi. Lakimies on saanut jo noottinsa, ja verottaja on yrittänyt vähentää kulujaan.


      • häiritsijälle
        lakkikaikille kirjoitti:

        Onhan, Ainoastaan monteolahko uhkailee ja kiristää lakimiehiä ja tuomareita oulun seudulla. Tämä on vain sivujuonne suuremmassa trolliasiassa. Itse asia on jo käsitelty, ja todettu oikeaksi. Lakimies on saanut jo noottinsa, ja verottaja on yrittänyt vähentää kulujaan.

        Olet outo lakkiakaikille. Joko tahallaan sekoitat tätä ketjua, tai kuulut johonkin mainitsemaasi lahkoon, joka taistelee jotakin toista/sanojesi mukaan lahkoa vastaan.

        Ketään ei kiinnosta sinun juttusi tässä ketjussa, joten voit perustaa aivan oman monteolahkoketjun.

        Tämä ketju käsittelee pesänhoitajaa, joka vastustaa julkiselvittelyä. Miksi tuo sen tekee kiinnostaa monia ja sekin miten tähän liittyy verohallinto ja ne muut osapuolet jotka ovat asiassa mukana.


      • haukiputaananjarulaa
        häiritsijälle kirjoitti:

        Olet outo lakkiakaikille. Joko tahallaan sekoitat tätä ketjua, tai kuulut johonkin mainitsemaasi lahkoon, joka taistelee jotakin toista/sanojesi mukaan lahkoa vastaan.

        Ketään ei kiinnosta sinun juttusi tässä ketjussa, joten voit perustaa aivan oman monteolahkoketjun.

        Tämä ketju käsittelee pesänhoitajaa, joka vastustaa julkiselvittelyä. Miksi tuo sen tekee kiinnostaa monia ja sekin miten tähän liittyy verohallinto ja ne muut osapuolet jotka ovat asiassa mukana.

        Missä ne monet kiinnostuneet ovat? Ei missään, muutakuin aasinhoitajan korvien välissä. Mutta jos pohditaan aasinhoitajan ja monteolahkon sähellystä, kiinnostuneita on pajon enemmän. nytkin kiinnostaa joko ne kolme aasinajajaa on polttaneet sillat lahkoon?


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      360
      4175
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1779
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      63
      1520
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1360
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1306
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1205
    Aihe